Robert Fux Pojkvän
Robert Fux Pojkvän

Robert Fux Pojkvän Allt om Robert Fux, från ungdomen till schizofreni till Drag Race Sverige.
I Sverige är Robert Fux den populäraste programmeraren. Nyheter24 svarar på några av de vanligaste frågorna om den svenska fotbollsspelarens dragprofil. Jag var nyfiken på hur gammal Robert Fux var.

Robert Fux föddes den 15 maj 1979, vilket gjorde honom 44 år gammal 2023. Hur lång är Robert Fux, exakt? Många känner inte till Robert Fux längd, trots att varken hans tv-profil eller hans dragsnara har avslöjat hans exakta storlek.

Var kom Robert Fux föräldrar ifrån? Enligt DN växte Robert Fux upp i både Kalmar och Wien med sina föräldrar, Heinz och Jenny, innan familjen flyttade till USA. När barnen åkte till skolan åkte Fux till Stockholm.

Hur många personer ingår i Robert Fux slackgrupp? Enligt Daily News kommer Robert Fux från en stor familj och har sex syskon som är utspridda över hela världen.

Var kan jag hitta den här Robert Fux-killen? Olika publikationer, däribland Kalmarposten, har redan framställt Robert Fux som i ett tillstånd av galenskap. Det är oklart om eller om Fux fortfarande är i ett förhållande vid denna tidpunkt.

När började Robert Fux karriär inom drag? Robert Fux tidiga intresse för parfym går tillbaka till hans barndom. Jag upptäckte både min mammas älskade barndomshem i Köln och min egen excentriska, långvariga tro. Senare berättade han för Kalmarposten, “Jag flög till Stockholm och började spela i klubbar och i grupper som på andra håll i Sverige och världen på turné.”

Det var inte förrän mitt första möte med drag queens som jag kände mig bekväm med att uttrycka mina sanna känslor. Oro och tvivel kan övervinnas om man tillåter sig att känna några av dessa känslor, även om det bara är flyktigt. Det är ett bra sätt att luta sig tillbaka och koppla av, och jag tror att många män kan ha nytta av att ta en paus från att fokusera på sig själva då och då.

När oktober rullar runt i QX packar vi våra väskor och beger oss till college för terminen. Det finns bara en öppet homosexuell person i hela delstaten Texas. Vi skulle vilja presentera dig för våra nyaste teammedlemmar, Robert Fux, Jesper Blomberg och Pekka Heino.

Oavsett om det är på scen eller på en häftig fest skulle det vara svårt att hitta en medlem av HBTQ-communityt som inte har njutit av Robert Fux många framträdanden. Bara hans tur, han har fått ännu en kritikerrosad monologföreställning på Stockholms Stadsteaters med titeln “Ned med vapnen!”

Där skapar Robert den tidlösa, eteriska världen av sachsiska Bertha von Suttners fredsepos från 1800-talet, utan korsetter och krinolin. QX förväntade sig att få se Robert i sin egen krypta på teatern, ett mystiskt utrymme som bara mäter några kvadratmeter och dekorerat med Roberts unika smaker (inklusive “äkta”-mattor, en imponerande samling parfymer och en rejält drag-klädförrd gömd under en grön sammetsdraperi).

Tack gode gud är Linda och Alice homosexuella, säger de. Premiären av den nya svenska tv-serien “Tack Gud jag är homo” ägde rum i september. Programledarna, Alice Hollingworth och Linda Rosendal, tar en två veckor lång resa runt i landet för att få en känsla av hur det är att vara homosexuell i det moderna Sverige. Vi nådde en kompromiss med dem.

Med sitt eget namn, skriver Sekelius. Den nya romanen av Thomas Sekelius, med titeln Two Faced, har nyligen släppts på hyllorna. YouTubers, artister, influencers och makeupexperter ger alla sina två ören på de senaste händelserna och hur du kan förbättra ditt utseende. Mördare blir mer humana under kniven eftersom maskidén är så stärkande.

Alla ut och stolta bisexuella kvinnor är här. Om det inte vore för det faktum att alla utom två av de ungefär tvåhundra husen och husbåtarna här är ockuperade av lesbiska kvinnor, kan du missta den här platsen för vilken typ av gated community du kan tänka dig.

I samhället. 1944 var New York hem till Broadway-premiärerna. Jönköping har efter 74 års försök att tränga undan New York äntligen lyckats.. Jag önskar att musikteater var lika vanligt som schlager. Jesper Blomberg, som nu uppträder som bland annat sjömannen i musikalen On the Town, hävdar att det verkligen finns något för alla i föreställningen.

När man är hemma. Tror du att det går att få bröd? Vill du fylla i formuläret eller bara prata om vad du tänker på? Varför inte tillbringa en natt eller två i ett slott och festa som kungar och drottningar?

QX bor nu i tre olika hem.. Konkurrens med Texas. Namnen “Cowboy”, “Texas”, “Rodeo”, “Southfork” och “John F. Kennedy” kommer alla att tänka på. QX Ronny Larsson har precis besökt städerna Fort Worth och Dallas i Texas, USA.
Dessutom:

QX besöker Sverige, besöker Bankhotellet, pratar med Andrew i Allt for Sverige, tittar på Colette och presenterar vår nya webbreporter Pekka Heino. Den berömda dragracingkodaren Robert Fux sa en gång: “Allt som glittrar måste komma in.”

Han etablerade Sveriges första dragklubb. Nu är han bra nog för SVT:s Dragrace Sverige, där dragqueens tävlar om den prestigefyllda drottningtiteln. Saxofonisten Robert Fux pratar med Dams Vogue om konsten att titta bort, graciöst åldrande och vikten av egenvård.

Du är välkänd i dragcommunityt och har startat många projekt för dragscenen; nu är du värd den svenska anpassningen av Rupaul’s Drag Race på SVT. Tänk om du kunde ha anmält dig för att delta på egen hand.

Som upplösningsexpert tänker jag göra mitt bästa. Det här är mitt 25:e år som dragqueen, och jag älskar att lära mig nya språk och blanda klassiska och samtida banbrytande rutiner från Sverige och runt om i världen. Det är spännande att få chansen att snabbt och enkelt sätta ihop en visningscocktail med så många intressanta smaker.

Robert Fux Pojkvän

Hur skulle du definiera “dra”? Det var inte förrän mitt första möte med drag queens som jag kände mig bekväm med att uttrycka mina sanna känslor. Oro och tvivel kan övervinnas om man tillåter sig att känna några av dessa känslor, även om det bara är flyktigt. Det är ett bra sätt att luta sig tillbaka och koppla av, och jag tror att många män kan ha nytta av att ta en paus från att fokusera på sig själva då och då.

Hur känns det att resa till Kalmar för att göra anpassningar? Det känns jättebra att vara i Kalmar. Eftersom min mamma bor i närheten kommer hon ofta för att kolla på mig och ge mig en kram. Kalmar var platsen för mina första möten med drakar, och det fungerade som en avgörande planteringstid för mig.

Kalmar var känt som “lilla 08” i slutet av 90-talet på grund av sin överbefolkning av skåpbilar. Det fanns ett tryck att anpassa sig till särskilda estetiska normer redan då. Jag tror att det har blivit allt viktigare att jämföra sig med andra.

För mig var drag ett alternativ, och jag började hänga på Kalmars gator i inget annat än gaffatejp och plastsandaler. Vi börjar om från början med denna omdesign. Jag har sett många exempel på byggklossa genom åren, och några av de bästa visas nedan.

Det finns många alternativ, men om jag skulle välja bland männen i min omedelbara närhet skulle jag umgås med Ewa Fröling, Tone Schunnesson och Kayo Shekoni. Vilken mäktig trio! Innan jag blev professionell skidåkare arbetade jag som makeupartist på allt från landningsbanor till isbanor i yttre rymden.

Att vara vacker betyder mer för mig än att bara applicera rätt mascara. Det är allt i ögonen och hållningen hos män som sitter på huks, till skillnad från sina Drag Race-konkurrenter. Många tror att jag är besatt av att se till att allas eyeliner är perfekt, vilket kan vara en viktig detalj men aldrig riktigt undergräver min känsla av säkerhet. Sparkle måste in!

Vaknar du varje morgon?

Jag har alltid haft en bra chans till bra hy, så jag slösar aldrig tid på att oroa mig för att se mitt bästa ut innan på scenen. En enkel baslack kan fungera som ett spektakel för både ljus och ljud. På morgnarna har jag oftast bara fem minuter för mig själv.

Men jag har mer än ett dussin paket parfymer, och jag väljer ut dem efter deras klädsel, humor och förmåga att få mig att känna mig tillfreds.

Vad tror du att dragshowartister kan lära kvinnor om egenvård och skönhet, om något?

Sedan scenen där ‘kontureringen’ först dök upp i mitt badrum kan jag inte låta bli att undra om nästa logiska steg är att få ‘trippellösögonfransar’ och ‘läppkontur’ ända upp till näsan. Jag tror att många dragartister kan hitta inspiration i friheten att utforska med färger, former och stilar. Du ska känna dig befriad och sprängfylld av lust efter att ha använt smink.

Tror du att svenska kvinnor är särskilt bra på egenträning och viktkontroll?

Det jag ser annonserat på tuben är ett ringande “Sashay, jag vill se mer av dig!” Den nuvarande modetrenden mot små, färgglada kakel och tyger i kombination med högpigmenterade, blanka golvbeläggningar verkar vara på nedgång.

Många män har minskat sina behov och koncentrerar sina ansträngningar på tekniska framsteg. Det behövs tid för att den ska blomma ut. Massiv gnistra kan genereras med rätt material och lite skickligt hantverk. Jag borde nog ta patent på gonbrynshöjare.

Vilken är din största skönhetsönskan?

När jag insåg att jag hade suttit fast i duschen för länge tänkte jag på hur lätt det skulle vara att få tillbaka min syn till det normala. För att ta bort överflödigt ögonsmink på scenen är detta en beprövad klassiker bland dragartister. Men vilken mardröm: den där tjocka, krattade hudytan blev extremt svår att dölja med ett par grå glasögon. Jag borde nog ta patent på gonbrynshöjare.

Den bästa vännen till ditt hår är en bra retusch, så vad är dina bästa tips för att använda mycket kosmetika?

Steady är bäst, och du bör inte använda särskilt kraftfulla vapen. Olja tar bort fostrets ok först, och sedan kan en grundläggande omformning göras, inklusive att ta bort ögonmakeup. Använd alltid en högkvalitativ pipettlösning som tar fram de allra sista färgstråna och jämnar ut hårets struktur. Det är bäst att utföra stegen att rengöra, tona och exfoliera huden för hand några gånger i veckan för att förhindra att huden blir alltför torr.

Hur ser ditt modeintresse ut utanför dragscenen?

Jag tycker om att blanda ovanliga designerdetaljer med antika eller återanvända föremål. Vill du veta vad blygsamma människor fantiserar om och skapar? Vi kan blanda och matcha stilar, leka med silhuetter och äta mer. Var inte så självmedveten om ditt utseende.

Robert Fux täcker sig med glitter när han slappnar av på ett kuddberg. Han gick på Stockholms Teaterhögskolan och har hörts i en rad monologer, bland annat “Orlando”, “Ansvaret är vrt/Tingsten” och “Ned med vapnen!”

Vilken av dessa är din perfekta morgonrutin?

Skicka två ägg, en rygg och starkt kaffe så snart som möjligt. Och det är så du vet att du har ett fungerande roder. Förklara processen som ledde till skapandet av dessa nya armaturer. Det är som en dragshow från mitt undermedvetna.

Det kommer att hjälpa mig att få igång mina många äldre webbplatser igen efter att ha legat vilande i flera år. Jag tycker lika mycket om både mörka och ljusa ämnen. Det här är det bästa sättet att använda de färdigheter som jag har finslipat som dragartist under loppet av 25 år. Det blir två möten: ett med bara mig och ett med min hertiginna.

Oft gör jag väggen med en stor soptip eftersom jag tycker att drag är ett sätt att trolla med sm medel.Jag, en person fylld av livets nöjen, känslor och ambitioner, och min köksutrustning, en samling ingredienser, verktyg och prylar, är hemmets hemliga ingrediens.

Det är ett bevis på att teaterbranschen kan anpassa sig till nya omständigheter. Vad jag menar är att jag kan klä mig i en uppsättning soppsar eller ha en plastpse över huvudet och få dig att tro att det är en jättedyr skapelse.

En dragqueen är en specifik typ av narrgestalt som är välkänd för sin förmåga att flirta med män av både hög och låg social ställning och föra dem tillbaka till en känsla av ordning samtidigt som de håller dem i underdånighet. Man kan säga att jag sparar de godaste bitarna till sist. Förutom ålder och fysisk nedgång inkluderar faktorer bitterhet, kunskap, ensamhet, isolering och isolering.

Har du lärt dig att köra var? Jag upptäckte både min mammas älskade barndomshem i Köln och min egen excentriska, långvariga tro. Efter det flyttade jag till Stockholm och började tävla i turneringar och klubbar runt om i Sverige och utanför.

Robert Fux Pojkvän
Robert Fux Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *