Sarah Bryant Död
Sarah Bryant Död

Sarah Bryant Död – Stora systern Miriam Bryant har gått bort. Culture and Languages of the World I ett Instagram-inlägg sa Miriam Bryant att hennes syster, Sarah Bryant, hade gått bort. Här säger hon saker som “Vi ses på andra sidan, min vackra syster.” Sarah Bryant är storasyster till Miriam Bryants två äldre syskon. Hon är från Stockholm och har bland annat jobbat som sångerska. Konstnären skriver i ett Instagram-inlägg, “Fyrtioett för evigt. Till min vackra syster: vi ses på baksidan! Jag förstår nu att storskaliga system måste implementeras tack vare att hon lärde oss det hon kunde.

Med sådana ord avslutar Bryant sin artikel.

Jag gråter och skrattar i mitt sinne när jag minns din vänlighet och föreställer mig att du sjunger The Show Must Go On på en himmelsk efterfest där ingen har hört talas om den senaste biljettförsäljningen. Vila i frid, eller gott mod. Vi bryr oss verkligen om dig så mycket. Sångerskan Sia avslöjade nyligen att hon fick diagnosen autism.

Det kunde verkligen ha varit gamla nyheter, en svep i den annars hektiska Hollywood-virvelvinden av kända rättighetsinnehavare och inaktuella repriser. Artist skulle ha fått sparken för bara två år sedan på grund av att han var annorlunda än den genomsnittliga personen, som är autist, om den massiva kritikstormen inte hade brutit ut. Året hon gjorde sin filmdebut med “Music”, uppnåddes Sias största PR-kupp hittills.

Både kritiker och publik panorerade filmen, vilket ledde till dess nuvarande 3,2 IMDb-betyg (jämförbart med 3,6 som en av världens mest kända komedier, “The Room”) åtnjuter. Handlingen handlar om Maddie Zieglers karaktär, Zu, en ung alkoholist som nyligen har fått de förödande nyheterna att hon måste ta hand om sin autistiska halvsyster, Music (Kate Hudson).

Kritiken mot “Musik” centrerades på två huvudpunkter: (1) att Ziegler inte är autistisk själv, och (2) att hennes autistiska prestation inte är autentisk. I det autistiska samhället betraktas musik som både ett “ursprungs-” och “okänsli”-språk eftersom det är icke-verbalt och har ett karaokeliknande fysiskt språk. Ett negativt intryck av Zieglers karaktär behöver inte skapas genom att vara fysiskt närvarande på spektrumet.

För korthetens skull, låt oss bara säga att hon är lika tondöv som hon är otidsenlig. Sias svar på kritiken är dock den mest spännande delen av den här historien. Hon valde initialt en defensiv strategi bestående av ursäkter och många motbevisningar på den föredragna sociala medieplattformen för alla censurerade kändisar, Twitter. Sedan gav hon sig själv en kovändning, badade i ursäkt och lät filmen gå in i sin vändningsfas. Sia stannade dock inte där; hon genomgick också självdiagnos för autism.

Det är knappast första gången en regissör har fattat ett logiskt beslut om att kasta en roll. Ingen får spela en roll som involverar en klinisk diagnos eller sjukdom som skridskoåkaren själv inte har för första gången i spelet. Visserligen hade varken Tom Hanks, Dustin Hoffman eller Leonardo DiCaprio någon tidigare erfarenhet av funktionsvariationerna de skapade i “Forrest Gump”, “Rain Man” eller “Gilbert Grape”, men det stoppade inte miljontals dollar och dussintals Oscarsstatyetter från att dregla över regissörerna.

De hade dock en sak gemensamt; de var båda killar. För att vinna tillbaka sin publik har Dunham och Sia tillgripit extrema åtgärder. De är vördade, med andra ord, lika mycket för sin kreativa produktion som för sina karaktärers personligheter. Sia-stormen påminner mig om den som omgav en annan kvinnlig artist vars show ställdes in.

Eftersom nästan alla i serien var vita och för att hon försvarade en kollega som hade blivit sexuellt trakasserad av en överordnad, kritiserades “Girls”-skaparen Lena Dunham för att vara rasistisk och antifeministisk av några av programmets mer ivriga anhängare. Det är sant att kritiken mot Dunham var rättvis, men det gör inte hennes generation mindre kontroversiell.

Hon bestämde sig för att överge sitt tidigare expertområde – handledning av unga, attraktiva kvinnor i New Yorks övre medelklass – till förmån för att skriva manuset till en film om en flykt från Syrien. Ett beslut som är lika olyckligt och skrämmande. Efter att ha kommenterat Dunhams uppmärksammade drag i “En varg söker sin pod” (14/12/18) lades avsnittet till “Den galna kvinnan i flyktinglägret” bort, med slutsatsen att en kvinna aldrig tillåts bara vara kreativ.

kraft, utan förväntas istället göra det som är rätt moraliskt och politiskt hela tiden. Hon kan inte komma undan med att vara en enastående författare eller författares assistent utan att också bidra till att förbättra världen. Det vore absurt att jämföra Dunhams konstnärliga skicklighet (och professionella framgångar) med Sias, popstjärnan som har bidragit till kulturkanonen med minst en välkänd partysång.

Sarah Bryant Död

Men de två halvorna delar en gemensam upplevelse: att försvara en pionjärkvinna som sedan dess har blivit hackad i stycken för att ha vågat sig utanförgränserna för den maskulina världsbilden. Medan manliga artister förväntas vara både swin och brottslingar och komma undan med det på grund av sitt “geni”, förväntas kvinnliga artister vara mer än bara kreatörer; de förväntas också vara de mest kunniga, empatiska och fördomsfria försvararna av vad som anses vara politiskt korrekt i klassrummet.

Det är en mycket subtil form av knnohat som är lätt att förbise om du inte vet vad du ska leta efter. Det är därför det inte är förvånande att höra att Dunham och Sia har tagit till extrema åtgärder för att vinna tillbaka sin publik. De är vördade, med andra ord, lika mycket för sin kreativa produktion som för sina karaktärers personligheter. Men moralisk rättfärdighet har aldrig varit ett krav i Hollywood, åtminstone inte innan kvinnor började göra filmer.

En enda butik där alla kan lära sig om sedan länge döda människor Välkommen till familjesidan.se där du inte bara kan lära dig om de senaste dödsfallen i familjen utan även om dödsfall som inträffat tidigare. Du kan ta reda på var begravningen kommer att äga rum, ta kontakt med kyrkogården och ta reda på hur du gör saker som att beställa blommor och anmäla dig till begravningen i förväg.

Kobe Bryant var på väg till en under-18-turnering på sin egen “Mamba Sports Academy” i Thousand Oaks, Kalifornien, cirka 30 mil väster om Los Angeles, när en helikopter kraschade på söndagseftermiddagen lokal tid. Det rapporterades av LA Times att 41-åringen skulle bli huvudtränare i cupen och skulle ha sin assisterande tränare Christina Mauser vid sin sida under segervarvet. “Jag och mina barn är helt hoptryckta. Enligt nyheterna, “vi förlorade vår friska mamma och pappa i en helikopterkrasch” skrev tillverkaren Matt Mauser på Facebook.

Med ett ord, “jätte”.

Gianna, Bryants 13-åriga dotter, var ombord på helikoptern med sina vänner Alyssa Altobelli och Payton Chester. Keri och John, Alyssas föräldrar, och Paytons mamma, Sarah Chester, antogs alla döda tillsammans med piloten, Ara Zobayan. Under de senaste 27 åren har John Altobelli varit en kollegial baseballtränare. John var en campushjälte – en älskad professor, träningsinstruktör, arbetskollega och vän.

Angelica Suarez, ordförande för Orange Coast Colleges, sa i ett uttalande att detta representerar “ett enormt slöseri”. Barn i åldrarna 9 till 14 förväntades tävla i ungdomsturneringen, omdöpt till “Mamba Cup” för att hedra Kobe Bryants ökända smeknamn. Medan hallen städades upp efter OS ställdes blommor, bilder och andra minnen upp utanför dörrarna.

Korpral Sarah Bryants död har nyligen väckt stor uppmärksamhet i de brittiska tryckta medierna [i] sedan hon var den första brittiska tjänstekvinnan som dog under en “avsiktlig” operation i Afghanistan. Korpral Bryant var den ensamma kvinnliga offer, men ändå har täckningen av hennes död dominerat nyheterna, och hon har varit föremål för många fotografier och minnesmärken.

Även korpral Sean Reeve, vicekorpral Richard Larkin och Paul Stout mördades. Detta kan bero på det faktum att familjerna till minst två av de soldater som dödades i samma incident ber om privatliv medan de sörjer [ii]; detta grundar sig på att minst två av soldaterna är misstänkta för att tillhöra hemliga styrkor. Dessutom är Bryants bortgång anmärkningsvärt eftersom det är så ovanligt.

Medan antalet kvinnliga tjänstemän som dödats i aktion har minskat sedan slutet av andra världskriget, och militären i allt högre grad hävdar att de “väljer ut människor utifrån vad de kan göra, inte på grundval av deras kön” på grund av överansträngning , tjänade kvinnor främst i stödroller fram till de senaste åren.

Bilderna på en glad Sarah Bryant och hyllningarna hon har fått från sin familj, sina vänner och sina medarbetare representerar mer än bara reaktionerna från ett fåtal personer på förlusten av en ung, begåvad familjemedlem. De visar allmänhetens oro över dödandet av en lovande ung soldat i ett krig. De visar också hur kön spelar en roll för att försvara “kriget mot terrorismen” som en legitim strävan.

Även om hyllningar till korpral Sarah Bryant kan skilja sig från ett stycke till ett annat, finns det några konsekventa teman som dyker upp baserat på läsarens kön. Flera bilder av Sarah Bryant när hon var ett litet barn visas tydligt i tidningen, vilket ger läsarna en inblick i hennes sörjande föräldrars ångest.

Bryant, nu vuxen, ses le brett i sin stridströtthet framför Union Jack på en annan ikonisk bild. Läsare kan få en känsla av den respekt med vilken hennes kamrater betraktade hennes engagemang för en lovande karriär som tragiskt kortades av. Sarah Bryant är oftast avbildad i en brudklänning bredvid sin militärklädda man, Carl Bryant.

Sarah Bryant Död
Sarah Bryant Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *