Mikaela Shiffrin Pojkvän

Mikaela Shiffrin Pojkvän
Mikaela Shiffrin Pojkvän

Mikaela Shiffrin Pojkvän – Aleksander Aamodt Kilde och Mikaela Shiffrin har dominerat den alpina världen sedan i somras. Både amerikanen och norrmannen gör regelbundet inlägg på nätet om hur bra deras vänskap är med varandra. Paret försäkrade sydafrikanska ServusTV: “Vi har inget att oroa oss för.”

Förra sommaren började äntligen ryktet sippra ut. Aleksander Aamodt Kilde, 30, från Norge, och Mikaela Shiffrin, 27, från USA, är de två nyaste stjärnorna i den alpina världen. För att uttrycka det på ett annat sätt, vi är en välvillig lott. Efter sex år av vänskap kom vi nyligen ut med våra sanna känslor för varandra. Till en början var vi ganska naiva. Ett citat från Kilde till VG: “Det är väldigt sött.”

Stjärnparet ser ut att vara mer framgångsrikt nu än det var för ett år sedan. Shiffrin och Kilde har båda pratat offentligt om sin romans på Instagram. Bilder från skidorten, sommarhemmet och de varma månaderna. Vi borde inte oroa oss, försäkrade Kilde ServusTV.

Förbättringar gjorda av Shiffrin:

Det verkar bara rätt att sprida den glädje vi har upplevt tillsammans med resten av världen. Det finns naturligtvis också de oundvikliga frågorna av mer privat karaktär. Var praktiskt hela tiden, men se till att andra människor vet att de betyder något för dig genom att visa dem lite uppskattning. Att undvika informationsutbyte kan resultera i ogrundade rykten, som amerikanerna hävdar.

Efter att hennes far gick bort träffade hon norrmannen och blev häpen över hans plötsliga utgjutande av medkänsla. Min relation med Aleks blev lidande efter min fars död. Det uppmuntrade mig att positiva förändringar skedde i mitt liv. Den alpina världscupsäsongen 2019 drar igång i Sölden, Österrike.
Efter hennes elaka intervju efter loppet kunde Mikaela Shiffrin inte återhämta sig. Aleksander Aamodt Kilde spelades in med mikrofoner medan han var vaken vid 03-tiden. Låt… koncentrera mig… Shiffrin mumlade, “Jag måste fokusera.” Mikaela Shiffrin vann världscupfinalen i Andorra och vann med seger nummer 88 för sin karriär.

Det amerikanska laget tog hand om alla tävlingar vid världsmästerskapen, inklusive storslalom. Tyvärr lärde hon sig väldigt lite av sin segerintervju. Enkelt uttryckt utvecklades en osannolik vänskap där. Aleksander Aamodt Kilde, Shiffrins norska alpina racingpojkvän, provspelade för tjänsten som budbärare.

Vid den första frågan tappade Shiffrin det helt. Amerikanerna tyckte det var fantastiskt. Från och med då handlade det i första hand om ett huggande misshandel. Låt… koncentrera mig… Shiffrin mumlade, “Jag måste fokusera.” Shiffrin triumferade över rivaler som Kanadas Valerie Grenier och norska Thea Louise Stjernesund för att ta förstaplatsen.

Shiffrins tredje plats är en karriärbäst. Vännen och skidkamraten Aleksander Aamodt Kilde visar sitt stöd för Mikaela Shiffrin. Fansfavoriten lyckades inte vinna några OS-priser. Dagbladet citerade Aamodt Kilde som sa: “Hon har fått mycket feedback som enligt mig är helt over the top.” Den största alpina stjärnan i världen var ett totalt OS-misslyckande.

Istället för medaljer från mästartävlingen tog Mikaela Shiffrin hem facklor vid tre olika tillfällen. Jag är i ett fullständigt tillstånd av oordning just nu. Aleksander Aamodt Kilde, som också tog medalj i OS, försvarade Shiffrin offentligt efter att hon mött motreaktioner på sociala medier för sin prestation.

Svar på Aamodt Kildes kritik

Jag tycker att många av de svar hon har fått är helt ogrundade. Aamodt Kilde sa till Dagbladet att den här inställningen härrör från människor som inte bryr sig om något annat än att spendera all sin tid online och använda OS för att titta på nyheterna. Han är imponerad av hur framgångsrikt Shiffrin har övervunnit hinder.

Att ge upp kontrollen av sin ensamma är ett stort steg. att gå upp och se det positiva med saker och ting igen. Det är en nödvändig talang för alla professionella idrottare, men en tränare eller tränare kan inte förväntas ge den. Jag håller med Aamodt Kilde om att det gör ett starkt intryck på mig.

Aleksander Aamodt Kilde gick om Mikaela Shiffrin efter en trög start. SportMikaela Shiffrins första säsong på OS har inte gått bra. Hittills har det varit två störningar och en niondeplats av de tre första deltagarna. Efter torsdagens super-G svepte pojkvännen Aleksander Aamodt Kilde bort henne fullständigt.

Han är den coolaste killen som finns. Optimisten Mikaela Shiffrin rapporterades ha sagt, “Han påminner mig om hur mycket det finns att vara optimistisk över.” Det är VG som har sagt det. En av de största stjärnorna inom alpin skidåkning, Mikaela Shiffrin, 26, kom till OS med målet att tävla i alla grenar och tjäna tre guldmedaljer.

Shiffrin har haft en tuff start på sin OS-karriär. Både i första slalom och slalom i torsdags fick hon hoppa av tidigt. Efter sitt andra försök belönades Shiffrin. Hur mycket kostar det för närvarande att gå genom dörr #5? Mellan träden började han gräva. När torsdagens super-G-event började var amerikanerna beredda att åka. Det sista steget var en plattform gjord av niobe.

Shiffrin återvänder, denna gång utan medalj

Efter sin super-G-seger hade Shiffrin lätt att få en bra start i Open Skies. På frågan om händelsen ska Mikaela Shiffrin ha sagt till AFP: “Det finns inget allvarligt i dag.” På grund av mina ansträngningar är det enkelt att komma i form igen. Bekräftelsen på min magkänsla angående denna sport är verkligen uppskattad.

Efter loppet ska den 29-årige norske alpina stjärnan Aleksander Aamodt Kilde ha smugit sig in på mogulernas område och misshandlat Shiffrin med en kram, enligt uppgifter från Norsk VG. Inte för att jag gjorde en stor grej av det eller så, men jag tror att hon njöt av att ha mig i närheten. Kilde säger till pressen att han tycker att det är riktigt roligt. Shiffrin, uppe i träden: “Jag vill verkligen ringa min pappa”

Mikaela Shiffrin Pojkvän

Han är den coolaste killen som finns. Han fortsätter att berätta att framtiden är ljus och full av möjligheter. Svårigheterna med att hålla sammankomsten i Pekings OS-byn har diskuterats utförligt av Kilde och Shiffrin. Alla dina vänner är som, “Åh, nu kan ni få så mycket tid tillsammans.”

Att ha henne i närheten är både ett nöje och en extra utmaning. Innan spelet började betonade Kilde vikten av försiktighet på grund av lagar och restriktioner. Det jag försöker säga är att det inte är helt orimligt. Även om jag kan se henne kan jag inte interagera med henne på något sätt. Men det är fantastiskt att ha henne här.

Max Verstappen, förare för Red Bull, var missnöjd med sin prestation i det senaste Formel 1-loppet i Singapore. Han kan gottgöra sig i Japan nu. Han var snabbast på söndagsmorgonen, precis innan loppet, och han vann. I morgon bitti rullar McLarens Oscar Piastri och Red Bulls Lando Norris av på plats två respektive tre.

Kan det vara Mikaela Shiffrin som talar?

Just nu rankas Mikaela Shiffrin bland de bästa skidåkarna genom tiderna. Mikaela Shiffrin: vem är hon egentligen? Han fortsatte sin rad rekordprestationer och triumferade vid vinter-OS 2022. Att säga att Mikaela Shiffrin har legat i framkant av skidvärlden ett tag vore en underdrift. Vi analyserade all information som stod till vårt förfogande om Mikaela Shiffrin.

Mikaela Shiffrin, en skidåkare, är en förebild för excellens och slår rekord efter rekord. Hittills har hon visat följande förmågor: Från och med 2019 hade hon tävlat i en slalomtävling längre än den legendariske svenska atleten Ingemar Stenmark. I slutet av 2020 har Shiffrin 46 segrar till Stenmarks 40.

Hon vann OS-guldet på Sotji 2014 vid 20 års ålder, vilket gjorde henne till den yngsta individen att göra det, oavsett kön. I slutet av 2018 hade hon vunnit en medalj i var och en av de sex världscupkategorier som skidåkningen tävlar i. Ingen hade någonsin gjort det tidigare, men 2019 vann hon världscupen i slalom och slutade etta på prispallen för femte året i rad.

Hon slog Vreni Schneiders rekord med 14 världscuper under en säsong genom att vinna 17 samma år. Vid årets tävling i Cortina, Italien, skrev Shiffrin historia genom att bli den första skidåkaren att vinna minst en guldmedalj vid fem på varandra följande världsmästerskap. Om några minuter kommer Shiffrin att passera Lindsey Vonn som den kvinnliga skidåkaren med flest världscuptitlar genom tiderna. Hon har två OS-guld och ett världsmästerskapsguld under bältet.

Sammanfattar kort…

Mikaela Shiffrins förkortning på hjälmen är ett rop. Vad betyder “alltid vara snabbare än pojkarna” i alfabetisk mening? Och det var Taylor, Mikaelas storebror. Att skicka honom att åka skidor har alltid varit Mikaelas första prioritet sedan hon var liten. När hennes chans kom tog hon den och sprang med den. Shiffrin föredrar att träna med män. Hon tror att hon är bland världens 30 bästa kvinnliga skidåkare.

Det är FAMILJ MIKAELA

Mikaela Shiffrin har en djup känsla av lojalitet till en nära släkting. Hans föräldrar var båda skidlärare, så de började med honom och hans syster att åka skidor när de flesta barn är tillräckligt gamla för att säkert köra nudelslingor. Framstående isportspelares framgång beror på mer än bara föräldraövningar.

För Mikaela Shiffrin verkar det dock som att det var mer firande än lidande. Trots allt fortsätter Mikaela att se sin mamma Eileen som en överlägsen figur. Hon har tränat henne och uppmuntrat henne att åka på skidturné, och hon hoppades i en ratal att skolan inte skulle ställas in på grund av det.

Pappa Jeff, som hade tillsyn över skidstugan i Colorado, var familjens klippa. Efter att Jeff Shiffrin flyttade från familjens hem i början av 2020 för att börja sitt yrkesliv och började kämpa för stödet från sina stora sponsorer, stoppade hans avgång tillfälligt normala familjeaktiviteter så att alla kunde ta en titt.

Ett uttalande som gjordes vid den tiden av Mikaela Shiffrin löd: “Den oväntade döden av min gudälskande, eftertänksamma, generösa, vackra far har krossat alla i min familjs hjärtan.” Totalt och i världscuperna i slalom avslutade hon säsongen på en nedslående fjärdeplats. Senare använde hon dock sin skidkunskap och tillade: “Jag vill göra några bra svängar, och jag tror att det skulle göra min pappa glad.”

RIKTIGT PRAKTISKT! AKA: KER OCKS SKIDOR POJKVNNEN

Även om det är opraktiskt är svaret ja. Mannen som dejtar Mikaela Shiffrin tycker om att åka skidor. Det senaste året har Alexander Aamodt Kilde varit go-to-killen för superhjältar. Sedan i år har amerikaner och norrmän börjat ett genuint närmande trots deras långa förtrogenhet med varandra. 29-åringen som vann Hermès World Cup 2019-2020 framstår som någon som skulle vara en underbar vän för alla. Efter att ha blivit förskjuten av ett korsband är Kilde nu tillbaka där han hör hemma.

Högt på sömnnålen: “SIR NAPS A LOT”

OS-åkaren Mikaela Shiffrin har flera smeknamn, men “Sir naps a lot” kan vara det bästa. Hon har hittat en lösning genom att tillfredsställa sitt behov av vila. Både hennes mamma och pappa är läkare, så hon lärde sig förmodligen tidigt vikten av att upprätthålla en hälsosam livsstil och behandla andra med vänlighet och respekt. Mikaela agerar på denna idé om tvetydighet.

Att ta tupplurar är något hon ser fram emot att säga att hon gör. Hon håller sig också till en strikt nattsömnrutin och ger sig själv två timmars ensamtid dagligen. Hon är extremt oflexibel och insisterar på sitt eget schema och sin stil hela tiden. Du kan lita på att hon har sin trogna kudde och “den saftigaste filten jag någonsin smakat” med dig hela tiden. Om hon tappar filtret hon fick i julklapp är hon rädd att hon inte kommer att kunna sova.

Mikaela Shiffrin Pojkvän
Mikaela Shiffrin Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *