Cazzi Opeia Längd
Cazzi Opeia Längd

Cazzi Opeia Längd – Den svenska DJ:n, musikern och poeten Cazzi Opeia föddes som Moa Anna Maria Carlebecker Forssell. Den 10 november 1988 föddes hon i Jönköpings läns Eksjö församling. Moa Carlebecker föddes i Eksjö av föräldrarna Bengt Evert Carlebecker och Anna Forssell Skanker, och hon tillbringade sina uppväxtår mellan Eksjö och Växjö.

Till skillnad från dagens batteristarka musiker undervisar Fadern i musik. Hon följde sin moderna till Växjö och gifte sig med Ragnar Skanker, vars styvdotter hon till sist blev. Hon är hustru till tv-programledaren Gry Forssell och brorsdotter till romanförfattaren Sven Forssell. Tomas Forssell och Johannes Brost är båda musiker, medan hennes syster är sydespelaran.

Hon försökte ta sig till finalen i TV4:s Idol 2009, men misslyckades till slut. Hennes första singel, “I belong to you”, publicerades 2010, och hon blev framträdande efter att ha spelat in en tolkning av Lady Gagas “Judas”. Som Cazzi Opeia har hon spelat in sina egna låtar och spelat med DJ-kollektivet Female DJ Revolution.

Ungefär samtidigt 2016 började hon skriva material för ett större utbud av artister, inklusive koreanska popgrupper. 2017 hade hon en succé med “Peek-A-Boo”, som täcktes av den koreanska tjejgruppen Red Velvet. Låten skrevs av Sunshines Jonatan Gusmark och Ellen Berg, samt Moonshines Gusmark och Ludvig.

Evers I samarbete med företaget EKKO Music Rights har hon haft tre singlar som toppade Billboard Hot 100, inklusive hennes arbete med de sydkoreanska tjejgrupperna Twice and Red Velvet, och hon fortsätter att visa stort lovande som textförfattare för den koreanska K-popscenen.

2022 gick Carlebecker in i Melodifestivalen med låten “I Can’t Get Enough” som den fiktiva akten Cazzi Opeia. Hon tog sig till slut till semifinal i den fjärde omgången efter flera tidigare chanser. Följande dag tävlade Cazzi Opeia i finalen av evenemanget och hamnade till slut på en nionde plats. Med hennes hjälp vann AleXas “Wonderland” 2022 American Song Contest. Texten till Loreens 2023 vinnande låt “Tattoo” skrevs av Cazzi Opeia.

Opeia Cazzi, en svensk

Med framgången med “I Can’t Get Enough” blev Cazzi Opeia ett känt namn i sitt hemland Sverige. Visa Cazzi Opeias profil, videodiskografi och spellistor. Nettovärde. Spåra upp motsvarande låtar som skapades med Cazzi Opeia. Sociala medier, som Wikipedia, Facebook och Instagram, ägs alla av Cazzi Opeia. Lär dig mer om Cazzi Opeias statistik, inklusive hennes ålder och hennes namn.

Cazzi Opeia kan ha publik i Turin om hon vinner Melodifestivalen. Nu ger hon oss de tragiska detaljerna om kidnappningen: I en hel minut stirrade jag på skärmen och undrade: “Vad har jag gjort?” Det finns en chans att Melodifestivalen 2019 kan kallas “Trubbel i Turin” i Eurovision-sagan om Cazzi Opeia, som representerar Italien, tar sig till semifinal och går vidare och vinner tävlingen.

Moa Carlebecker, nu 33 år gammal, valde sitt artistnamn utan att först undersöka dess översättningar till andra språk. Upplevelsen av “Idol” väckte mig till att ett inspelningskontrakt krävde ett unikt artistnamn. Känslan är glädjande. Så de döpte den till Cazzi Opeia, ett namn som jag har älskat ända sedan jag först hörde den som barn när jag läste en bok.

Missfärgade knogar

Men kommer det att fungera i Italien om du åker hela vägen till Turin? När hon ser resultatet utbrister hon: “Det fungerar utmärkt!” samtidigt som du ler brett. Ge mig den italienska definitionen av namnet “Cazzi.” Med en tillgiven “Pillefjonk” omringar hon sitt oroliga jag. Utsikterna är inte helt optimistiska.

“cazzi” är det italienska ordet för “kukar”, som är en sydasiatisk nöt. Bortsett från “den” och “a” är detta en av de mest använda slangtermerna och slangorden i språket. Jag tänkte bara inte så mycket på det. Dessutom hoppades jag på en lite annorlunda layout, därför bestämde jag mig för att använda zäta som både ett prefix och ett suffix i namnet.

Mitt sinne rasade, “Vad har jag gjort?”

När hon började släppa musik under sitt nya artistnamn följde mejlen och direktmeddelandena snabbt efter. Har du någon aning? – Och så, la la la, fick jag massor av mejl. ” På frågan: “Vet du vad ditt namn betyder på vårt språk?” Åh, man. Till min fasa var de första resultaten för “cazzi” “Oj, oj, oj, oookej….”

Är inte det att föredra framför att fota olagligt?

Istället stirrade jag på skärmen i en fast minut medan jag skrev “Vad har jag gjort? I sin nuvarande form tycker jag att det är ganska underhållande. Melodifestivalens semifinal sänds i SVT1 kl 20:00 den 5 mars; ställ in för att höra “I can’t get enough” av Cazzi Opeia.

Cazzi Opeias karriär som låtskrivare inom k-pop har tagit fart. Hennes låtar har hörts av miljarder människor online, och hennes album har köpts av miljoner. Det är första gången han tävlar i Melodifestivalen. Cazzi Opeia säger att hon bara försöker lätta upp och ha det bra oftare.

Vad hände med Cazzi Opeia?

Moa Carlebecker, mer känd som Cazzi Opeia, är 33 år och tävlar för första gången i Melodifestivalen. De senaste två decennierna har hon ställt ut sina konstverk under namnet Cazzi Opeia. Det hade dock gått fem år sedan hennes tidigare scenframträdande. 33-åringens tid spenderas bättre på att skriva låtar som så småningom kommer att inbringa miljoner i royalties. Hon och hennes kollega, Ellen Berg, bildade den framgångsrika k-popgruppen Sunshine. Enligt Cazzi Opeia är “att sitta i studion och stå på en sådan här scen två helt olika världar.”

Ett team-up med en populär k-pop-akt

K-popstjärnorna BTS, Enhypen och Red Velvet är bara några av de akter vars låtar Cazzi Opeia har skrivit texter till. Hon har haft över 4 miljoner streams och över 1,5 miljoner visningar på YouTube förutom att hon sålt över 20 miljoner fysiska album. Cazzi Opeia besökte ofta Korea före pandemin för att samarbeta med skriftlärare och samarbeta med sjöfartsföretag. Däremot har hon och hennes Stockholmsbaserade kollegor jobbat hårt med coronapandemonium.

Cazzi Opeia Längd

Rabatt på “årets internationella genombrott”. International Future 2021″ på Music Industry Awards Gala. Cazzi Opeia är ett känt namn efter hennes debut i Melodifestivalen. Cazzi Opeia, som har blivit känd i k-popvärlden, kommer att tävla i Melodifestivalen 2022. Jag är nyfiken på hur du känner henne och hennes personlighet.

Moa Carlbecker, 33, mer känd på sin scen som “Cazzi Opeia”, kommer att sjunga “I Can’t Get Enough” som öppningsakt för den tredje omgången av Melodifestivalen 2022. K-popartisten från Växjö, Sverige har skrivit låtar för internationella akter som BTS, Red Velvet, NCT 2020 (två gånger), Enhypen och Txt.

Hennes egen musik är likadant futuristisk i tonen, med hennes låt “Batman & Robin” som fick över en miljon Spotify-spelningar. Förutom hennes International Grammy Award-nominering har Music for a Better World Foundation också nominerat Cazzi Opeia för bästa nya artist 2021.

Vilken är din förtrogenhet med Cazzi Opeia, musikern?

Hur kan Cazzi Opeia ta sig till toppen av Melodifestivalens tävling? På Instagram svarar Cazzi Opeia på frågor som kan ge ljus över helgens uppträdande. Musikern i musikvideon “I Can’t Get Enough” skildras i ett positivt ljus. Det kommande numret, enligt Cazzi Opeia, kommer att vara “hipt och färgglatt”. Hon vill inte förstöra någonting, men hon vill göra ett gott intryck. Hon verkar oberörd av den dagliga ritualen med hotellfrukost som följer med hennes deltagande i Melodifestivalen.

Varför började Cazzi Opeia plötsligt lyssna på K-pop?

Medan hon var i Sydkorea med Ekko Music intervjuades Cazzi Opeia av Aftonbladet och diskuterade sin första exponering för K-pop. Efter det började hon utforska Sydkoreas musik. Efter att hon började lyssna på K-pop var hennes framtidsutsikter ungefär jämna. Med över 137 miljoner spelningar på Spotify är Red Velvets “Peek-a-boo” utan tvekan en av de mest populära låtarna genom tiderna.

I intervjun diskuterar hon de senaste framgångarna för k-pop och dess potential för fortsatt tillväxt. Jag tror att folk äntligen har insett att K-pop är fantastiskt och hippt de senaste åren. Det hade varit relativt under radarn innan det blev viralt, men hon hävdar att inte tillräckligt många vet vad det är eller hur fantastiskt det kan vara.

Vem är egentligen Cazzi Opeias pojkvän eller flickvän?

Cazzi Opeia och hennes sambon-rumskamrat, 50-årige Jonas Overton, delar en 35 kvadratmeter stor Midsommar-fastighet. Cazzi Opeias betydande andra verkar samarbeta med henne i både regi och produktion. Han har erfarenhet av både storskaliga Hollywood-projekt och lokaliserade lågbudgetfilmer runt om i världen.

Cazzi Opeia, hur mycket tjänar hon på timbasis?

Att försörja sig som textförfattare för en global superstjärna i K-pop verkar vara möjligt. Nyheter24 rapporterade att Cazzi Opeia under 2020 hade en stabil inkomst på 866 400 svenska kronor, baserat på uppgifter från Skatteverket. Det är jämförbart med den högsta månadslönen i Sverige som är 72 000 kr.

En personlig historia, 1988-2010

Efter hennes födelse som “Moa Anna Carlebecker” i Jönköpings län, Sverige, flyttade Cazzi Opeia och hennes familj runt i Europa och USA. Gry Forssell, talkshowvärden, är släkt med henne. Cazzi Opeia har fått sitt namn från stjärnbilden Cassiopeia. Hon gjorde sitt sjätte framträdande i Idol det året. Hon tog sig till semi, men förlorade till slut mot Mariette Hansson, vinnaren, och Erika Selin, tvåan.

2011-2015 Musikyrke

Hon hittades av Billy Mann, som också har arbetat med Pink, Cher och Jessica Simpson, och deras skivbolag, Macho Records. DJ Tistos inkludering av en remix av Cazzi Opeias debutsingel “I Belong To You” på hans Club Life-album slungade henne till internationell berömmelse. Hon har hyllats för sin dubstep-tolkning av “Judas” av Lady Gaga av kändisbloggaren Perez Hilton, som också berömde hennes modekänsla och musikaliska förmågor.

Nytt för 2016-2017: “Batman & Robin”!

Ett globalt publiceringsavtal undertecknades 2016 mellan Cazzi Opeia och EKKO Music Rights Europe. 2017 skrev hon på ett exklusivt internationellt skivkontrakt med Superior Recordings, som är licensierat till både Cosmos Music Group och The Orchard. För “Batman & Robin”-låten parade hon ihop sig med Jin X Jin.

Releasedatum har satts för både “Wild Ones” och “Rich” för 2017 och 2018. Cazzi Opeia var med i låten “Meat” av artisten 528, som släpptes den 5 maj 2017. Det oberoende skivbolaget “Hurdy Gurdy Noise” gav ut låten. “Wild Ones”-spåret, såväl som den instrumentala versionen, dök upp på Cazzi Opeias singel, släppt av Superior Recordings / Cosmos Music den 1 december 2017.

Cazzi Opeia samarbetade med Svenska Rymdbolaget för att skicka en sändning av hennes nya singel ut i rymden , mot stjärnbilden Cassiopeia. Singel av Cazzi Opeia med titeln “Rich” släpptes den 16 november 2018 via Superior Recordings/Cosmos Music.

Cazzi Opeia Längd
Cazzi Opeia Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *