Soliana Pojkvän
Soliana Pojkvän

Soliana Pojkvän – Soliana upptäckte en kropp bakom en balustrad och sa: “Vi kanske aldrig får något svar.” Linda Hjertén Publicera innehåll Årets första dag upptäcktes Soliana begravd under en balkong. Men hoppet har börjat växa om att någon ska kunna sjunga hennes död. Min klient är riktigt nöjd.

Hon är medveten om att hennes mamma, enligt Solianas släktträd, aldrig skulle skada sig själv medvetet. Polisen tror att en man som dessa kvinnor hade romantiska band med kan vara ansvarig för dödsfallen på minst två av de kvinnor som har begått självmord sedan början av året.

Soliana, som är 21 år, är en av dem.

Soliana, då 21 år gammal, ringde sin mamma, Lemlem, vad som i huvudsak var 2023. Hon bröt samman i tårar och sa till sin mamma: “Mamma, han är inte bra för mig.” Han är väldigt lojal mot mig. Efter det bröt kommunikationen och Lemlem kunde inte få några signaler när han försökte ringa igen. Solianas familj informerades om hennes död samma kväll; hon hade upptäckts under en balkong i Jakobsberg och hennes vitala tecken hade snabbt försämrats. Hans flickvän försvann samma natt som han gjorde, och han var felaktigt fängslad i veckor för mordet på Soliana.

Men sedan slog han sig själv upp i huvudet.

Även bara ett balkongfall är notoriskt knepigt att undvika. Vi fick en titt på utredningens resultat och det är klart att varken polisen eller yxmännen har ett lätt jobb. Familjerådgivare Mark Safaryan säger: “Vår rädsla är att antalet inte kommer att kunna minska.” Samtidigt inser han att han och hans klienter är medvetna om problemet med träning, och han uttrycker frustration.

Alla som någonsin varit nära Soliana vet att hon aldrig kommer att stjäla deras liv. Hon var ganska hängiven och framgångsrik i livet, därför strider hennes självmord mot hennes övertygelse. Soliana tillbringade natten med sin pojkvän, en man några år äldre än hon. Inte ens ett telefonsamtal till Lemlem kunde hindra Vittnen från att höra och se hur de avslutade natten.

Från balkongen på femte våningen ska Vargen ha kunnat iaktta sin ankomst och avgång. Alla i grannskapet kunde höra Solianas hjärtskärande skrik när hon lyfte. Men ingen ordningsvakt såg hennes kropp lämna balkongen, och inga tekniska bevis har ännu gett en förklaring. 29-åringen ska ha tagit med sin kompis till balkongen på femte våningen. 29-åringen ska ha tagit med sin kompis till balkongen på femte våningen.

Fotograf Jerker Ivarsson Professor i skymningsstudier Annika Norée har undersökt fall av hedersrelaterade barnbortföranden, däribland fem fall som började 2004 och fortsätter än i dag där små barn har ramlat från balkonger. Utredningarna är huggna i sten med stödjande bevis i form av ett beslut. Efter att ha sett annonsen frågade jag mig själv: “Varför inte göra testet?”

LÄNK UTANFÖR FÖRSÄKRING

Hon säger, “Det första som kommer att tänka på när du tänker på ett balkongfall är att du vill att någon ska hoppa från räcket och tro att det är en olycka eller ett självmord.” De flesta fall av “balkongmord” innebär att unga kvinnor tvingas begå självmord genom att hoppa från en klippa eller knuffas ut genom ett fönster för att “rädda” sina familjer.

Det finns dock även sammanhang där balkongen används för att försöka täcka över ett problem snarare än som en förlängning av huset. Flera artiklar i Aftonbladet har rapporterat om Sofias fall från sin lägenhets balkong. Hon överlevde ett fall på 13 fot mot alla odds och belönades med livräddande skydd.

Soliana Pojkvän

Efter flera rättvisa rättegångar hamnade fallet i landets högsta domstol, där det slutligen avgjordes att hon inte hoppat fritt och anklagelserna mot henne lades ner som anklagelser om mordförsök. När det gäller Soliana kommer vi dock aldrig att höra hennes sida av historien. Mark Safaryan säger, “Min klient har inte gett upp hoppet om att något ska materialiseras för att ge henne stängning, men med tanke på det nuvarande tillståndet verkar det osannolikt att något kommer att förändras.”

Bland de åtta kvinnor som har försvunnit sedan året började är Soliana en av dem. Efter att Aftonblade började inkludera alla kvinnor som dödats av män som de tidigare beundrat i sin forskning hittade vi totalt 351. Det har skett ett antal dödsfall nyligen i nära relationer i en mängd olika sammanhang. Den 15 januari upptäckte myndigheterna kroppen av en kvinna i ett hem i Västsverige.

Det verkade inte vara något fel i början, men efter att en advokat granskat fallet uppstod misstankar om fel. Hon blev nyligen en kvinnas älskare, och han dumpades kort därefter, enligt ryktena i Aftonbladet. Utredningen pågår fortfarande. En kvinnas kropp upptäcktes i en skog nära Jönköping. Det verkade vara en störd 43-årig Joullnar.

Hon försvann från här hemma i Göteborg den 24 februari och har inte setts sedan dess. En man är falskt anklagad för mord och sitter kvar bakom galler. En kvinnlig kropp upptäcktes i en hyreslägenhet i Reykjavik. En mordutredning inleddes efter att omständigheterna kring hennes död först ansågs misstänkta. En 35-årig man som var i ett förhållande med en kvinna anklagades falskt för mord men släpptes senare. Utredningen pågår fortfarande.

Kvinnors kvarlevor hittades i ett parkeringshus i Malmö. Hon hade blivit utvisad efter att ha fått skulden för ett sexuellt övergrepp. En 35-årig man som hon dejtade och som sedan dess har försvunnit är huvudmisstänkt för hennes mord. Saga var bara 20 år gammal och gravid när hon hittades död i en rebrolägenhet. Sedan deras bråk har en man som Saga var oskiljaktig från skadats.

Saga var 20, och hon längtade efter att få föda pojken som hade väntat i hennes mage så länge. Ett brev till Saga påminner oss: “Hon hade s tur.” Efter att ha attackerat bilar med kniv i Nacka hittade polisen en grovt misshandlad man. Din man upptäckte kroppen av en kvinna som han hade en romantisk eller sexuell relation med. Mannen sitter hackad, felaktigt anklagad för mord.

En man hittar sin döda sambo vid lunchtid och anmäler den till ml 112. Han har blivit falskt anklagad för mord och knivhuggen i ryggen. Han är äntligen fri, men mordmysterierna består. Ett annat par är i ett liknande scenario, men hon är 37 och han är 40. Sh*ik a = *Det låter som ett indiskt namn, eller åtminstone hans efternamn. Kan det möjligen vara pakistanier? De är dock inte ofta förknippade med balkongflyg.

Innebär inte det en viss grad av våld också?

Det är viktigt att notera att de flesta stora nyhetskanaler är medvetna om Facebooks detektiver och deras ansträngningar att öka användarnas anonymitet. Trettioringar anses nu vara 39 år gamla. Polisen ska ha kallats in på grund av ett hårt anställningsavtal, enligt media. När de kom fram gick marknadskvinnan rakt fram till dem. Det låter som ett indiskt namn, eller åtminstone hans efternamn. Kan det möjligen vara pakistanier?

De är dock inte ofta förknippade med balkongflyg. Innebär inte det en viss grad av våld också? Det är viktigt att notera att de flesta stora nyhetskanaler är medvetna om Facebooks detektiver och deras ansträngningar att öka användarnas anonymitet. Trettioringar anses nu vara 39 år gamla. Det är anmärkningsvärt hur många män tror att de kan lösa alla sina problem genom att helt enkelt blicka ut över sin balkong.

Eller en hornare. Det är anmärkningsvärt hur många män tror att de kan lösa alla sina problem genom att helt enkelt blicka ut över sin balkong. Eller en hornare. Kan “först” räknas som det lägsta kortet i en kortlek? Vilka är riskabla och kan lätt förlora fem satsningar i följd? Nu när svt har ändrat hans text vet alla vad de ska tycka. Nästan universell välvilja riktas mot en man som delar hus med en kvinna som bor många våningar ovanför honom.

Soliana Pojkvän
Soliana Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *