Molly Rustas Pojkvän

Molly Rustas Pojkvän
Molly Rustas Pojkvän

Molly Rustas Pojkvän – Jag brast ut i skratt och kunde bara inte kontrollera mitt skratt. Jag känner mig som den lyckligaste personen i världen eftersom så många vänliga ord har sagts om mig den föregående dagen. Sedan de tillkännagav sin graviditet har Molly och hennes man fått ett flöde av kärlek och stöd.

Hon skriver också att hon nu kan lägga ifrån sig sitt lilla trollspö, sina små fruktsnacks och sina fåniga känslor. För inte så länge sedan uppdaterade jag det här stället; Jag blev helt uttråkad av bloggen och övergav den. Men åh, vad jag har saknat att uppdatera i bloggformat, så att andra kan dela min glädje och jag kan skriva lite för mig själv.

Sedan vi pratade sist har mycket hänt, och det har fått mig att känna mig på toppen av världen. Det största är att Ross äntligen öppnade upp för mig på nyår, så jag har en vacker ring på fingret och han kommer att ge mig i framtiden; det känns helt fantastiskt men också helt ur det blå.

Jag kan inte räkna hur många gånger jag har vaknat med min egen nypit inbäddad i armen. Mitt hjärta spricker av lycka och tacksamhet. Låt oss låtsas att Mrs Rustas har förvandlats till Mrs Paquette. Om du vill lära dig mer om delikatessbutiken gjorde jag en video på YouTube där jag förklarar allt.

Vi är dedikerade till vår fastighet i Marbella och gör det bästa av det trots den enorma förändringen i mitt liv. Jag och min affärspartner Ross har kommit överens om att överlåta kontrollen till vår erfarna arkitekt så snart ritningarna är klara. Förrän huset står klart hösten 2022 gör vi ingenting. Eftersom vi båda har mycket arbete och andra projekt på gång verkar det som ett bra beslut.

Det verkar bra att vi var så välintegrerade genom varje steg i designprocessen. Med det sagt, jag kommer inte att försöka dölja det faktum att vi inte var helt synkroniserade i varje fråga; trots allt, kompromiss är namnet på spelet när ni är ett par.Men vi har kommit på en riktigt bra lösning, så nu blir det en blandning av alla naturliga färger. Vill du se mer av huset kan du kolla in vloggen jag gjort om det om du klickar här.

Vi har också köpt en till vårt hem på en annan plats (ja, du läste rätt), men jag ska prata mer om det längre fram i historien. Det har pratats mycket sedan vi senast pratade, som ni kanske har hört, och jag visste helt enkelt att jag var tvungen att dela med mig av det jag har lärt mig och hålla dig uppdaterad 3.

Jag är tillbaka i Sverige just nu. Vi hyrde ett hus i Marbella för hela vintern och hade en fantastisk tid. Men det finns alltid någon som önskar att de kunde återvända hem till sin egen säng, kök och förmågan att göra allt där som gör livet värt att leva.

Jag har jobbat med ett hemligt projekt det senaste och ett halvt året och jag kommer äntligen att kunna berätta om det väldigt snart. Jag är extremt nervös och orolig för det här är det största jag någonsin gjort i mitt yrkesliv, och det får mig att få ont i magen.

Jag tror att du kommer att gilla det; Jag håller tummarna för det eftersom det är så nära mig känslomässigt och fysiskt. Vi har så mycket att diskutera när det gäller stora evenemang att det här inlägget snart kommer att utökas till en egen artikel. Sandra väntar!!! Mitt hjärta är på väg att explodera, så hugg mig i armen när du vill. Jag är väldigt spänd på att se den lilla älskling som gömt sig i sin mammas mage tack vare tillståndet som min närmaste familj har fått. Som du säkert kan se är saker verkligen tillgivna just nu.

Nu har jag bestämt mig för att försöka läsa igenom hela det här inlägget eftersom det annars blir för långt för mig att läsa (och jag hatar att läsa långa texter), men det räcker med att säga att vi hörs snart igen och inte om ett halvår till. Få grepp om den längden! Hund och katt <3 Molly Rustas och hennes fästman, Ross Andrew Paquett, gick vidare med sitt planerade äktenskap efter att ha fått uppmuntran från familjens yngsta medlem, Charlie. Enligt Instagram-kändisar har paret återupptagit sina smekmånadsplaner.

Marbellas berömda Lyxhuset

Med över 200 000 Instagram-följare är Molly Rustas en av Sveriges mest framstående personligheter i sociala medier. 28-åringen kommer ursprungligen från Enviken, Dalarna, men flyttade till Stockholm i jakten på högre utbildning.Hon bor för närvarande med sin man, Ross Andrew Paquett, och deras son, Charlie, i en lägenhet för 24 000 000 SEK i Stockholms exklusiva stadsdel stermalm, bara ett stenkast från populära Strandvägen.

Paret planerar att börja bygga sitt drömhus på en tomt som de köpte i Marbella 2020.Vi köpte också en hel del och planerar att riva huset som redan finns på det så att vi kan bygga vårt drömhus, som Molly Rustas förklarade i en YouTube-videoblogg då.


Detta ämne diskuteras i det senaste avsnittet av Nyheter24-podden Sanning & Konsekvens, som produceras av nätverkets nyhetschef Gabriella Bark, bloggredaktör Camilla Gervide och nyhetskorrespondent Quetzala Mikko Blanco.

Även om jag hade väldigt entusiastiska följare så hade jag blivit lämnad efter det som hade hänt. Den handlar om Molly Rustas och hennes fästman, Ross Andrew Paquette. De lade ut sitt hus till försäljning. Någon loggade då in på bloggen och meddelade att han inte längre följer Molly. Och de använder inte längre varandras namn i sin Instagram-bios, som Camilla rapporterat i Sanning & Konsekvenser.

Han slutade följa Molly ett tag men började sedan backa upp med henne. Han slutade följa henne nästa dag. Skojar du?! Det här är det mest chockerande jag någonsin hört, utbrister Gabriella Bark.
Camilla undrar högt om någon kan förstå i vilken utsträckning deras Instagramkonto används för öppen krigföring.

Medan Camilla var inne kollade hon Andrews Instagramkonto och såg att han slutat följa Mollys smyckesmärke.Molly Rustas, 26, lägger upp ett foto på sin förlovningsring på Instagram och skriver att hon inte kan vänta på att bli begåvad med kanadensiska pojkvännen och sambon av Ross Andrew Paquette, 37.

När nyårsupplagan av Aftonbladet når de inflytelserika läsarna berättar hon att hon vill komma ihåg detaljerna kring hur bageriet fungerade ett tag, men att det skedde på ett “typiskt Ross”-sätt.
“Vilket gör mig varm inombords att det kändes så häftigt och fint”, skrev hon i ett sms. Jag har fått så många komplimanger under de senaste 24 timmarna att jag känner mig som den lyckligaste personen i världen och är skyldig alla en enorm tacksamhet. Det kraken är den största som finns.

En rejäl “Bara njuta”

De har haft några lätta samtal om bröllopsförberedelser men känner ingen press att köpa presenter till varandra. Nu vill vi bara koppla av och njuta av att vara kära en liten stund innan den seriösa planeringen börjar.

I snart tjugo år har Molly Rustas varit en populär bloggare och Instagram influencer med nära 220 000 följare. 2018 träffade hon Ross Andrew Paquette, grundare och VD för teknikföretaget Maropost, på Ibiza. Vi träffades på Ibiza. Hon sa att det var kärlek vid första ögonkastet i en intervju med Aftonbladet i somras.

Vi kunde se varandra på ett tjugotal meters avstånd i en folkmassa på tusentals män. Vi kunde inte slita ögonen ifrån varandra. Vi stod självsäkert och stirrade på varandra i flera minuter medan hon sa, “vad är det som pgr?” till våra gemensamma vänner.

På torsdagskvällen delade 27-åriga Molly Rustas och hennes 38-åriga fästman, Ross Andrew Paquette, ett Instagram-inlägg med titeln “Dreams do come true” där de stolt visade upp ett foto av Rustas växande babybula. Sedan dess har Mollys 220 000 följare strömmat in med lyckönskningar till paret.

Krock vid första ögonglobskontakt

Molly och Ross, grundare och vice vd för Maropost, träffades på Ibiza 2018. Kärlek vid första anblicken, enligt paret! Vi såg varandra på ett tjugotal meters avstånd i en skara på tusentals människor. Vi kunde inte slita ögonen ifrån varandra. I flera minuter stod vi självsäkert och stirrade på varandra; våra vänner undrade högt, “vad är det som pgr”, som hon beskrev i en intervju med Aftonbladet.

Gick ut 2021

De knöt ihop säcken på förra årets nyårsfest. Hon sa: “Jag kan inte vänta med att bli begåvad med dig” i ett Instagram-inlägg tillsammans med ett foto av en fantastisk förlovningsring.

Molly Rustas Pojkvän
Molly Rustas Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *