Kimberly Sofias Änglar Död
Kimberly Sofias Änglar Död

Kimberly Sofias Änglar Död – De träffades efter att ha sett “Sofias fotleder” och har sedan dess bildat ett träningspartnerskap. Sedan dess har vi varit i kontakt och hon har bestämt sig för att börja träna här hos mig. Att skydda henne från skada är min högsta prioritet. Jag har jobbat hårt och förtjänat rätten att äta vad jag vill.

Skyddsguld

Trots sin sjukdom missar Kimberly aldrig en behandling eller ett läkarbesök. Men hon har siktet inställt på framtiden. Sedan vårt spel “Sofia’s Ankles” har det blivit något formellt, till vår förtret. Tack vare befordran jag fick i december kunde jag pressa in flera timmars arbete till före och efter lektionen. Å andra sidan skulle en produktiv dag vara bra så att jag kan koppla av på kvällarna och på helgerna.

Innan de åker till sommaren har de hjälp med att reparera sitt “Sofias änglar”-hem. På måndag klockan 21 UTC/GMT kan du få se världspremiären av “Sofias öron” på Kanal 5 och Dplay. En övergiven byggnad i Ludvika skulle vara perfekt för ett renoveringsprojekt. Eva och Affe har haft en jobbig dag, och de kan trots deras bästa ansträngningar inte hindra huset från att flaxa på natten. De senaste sex åren har Kimberlys föräldrar fokuserat nästan helt på att ta hand om henne.

De senaste sex åren har Dotter, nu 17, kämpat mot anorexi och bulimi. Hennes hälsa har satt hennes liv i riskzonen mer än en gång. Eva som svimmar och Affe drabbas av en hjärtattack är bara två av de många hemska saker som har hänt familjen till följd av Kimberlys sjukdom. Affe hävdar att det har gått nästan sex år sedan han senast träffade sina kompisar eftersom han “sov vidare” en tös” och sedan “fick en infarkt”, som båda är metaforer för det moderna livets svårighet.

Kimberly hoppas att hon kan hjälpa sin pappa på alla sätt hon kan. Kimberly har matförgiftat och har anmält sig till Stockholms primära ungdomsvandring, men hon vill ändå hjälpa sin familj. Hon ska ha tagit med sig en vädjan till Sofias öron för att behandla lantstället som plågade hennes familj, särskilt hennes fars svårt brända fötter.

Kimberlys familj har varit en tidig kraft i att främja hälsoutbildning och förebyggande vård. Kimberlys föräldrar kommer att göra allt för att kunna bota sin dotter, men de inser att de inte kan eftersom sjukdomen drabbar så många andra.

Under den omfattande hemrenoveringen kan programledarna Mattias Särnholm, Johnnie Krigström och Sofia Wistam lära känna Kimberly bättre. Det här är en mörk och olycklig historia. Jag minns att jag kände mig som en färdigbildad människa för första gången när jag var åtta år gammal. Kimberly minns att när hon var 12 år gammal, “märkte jag en förändring i mina föräldrars matlagningsvanor.”

Bianca Ingrosso, en svensk DJ och producent, är Kimberlys betydande andra. När Kimberly var 13 år kunde hennes familj inte längre ge den omsorg hon krävde, så hon skrev in sig på BUP. På grund av detta är hon nu en folkbokförd i hjärtat av Stockholm.

Medan hon pratar om sjukdomen som har hindrat henne från att lämna huset, tittar Kimberly på sig själv i spegeln och ser en gigantisk flodhäst, en kille som bara inte kan ta en paus. Flera trevliga överraskningar väntar Kimberly och hennes familj när renoveringen fortskrider. Kimberly träffar några av sina närmaste nära och kära för första gången på fem år.

Bianca Ingrosso, en ny vän till henne, kommer också ut som hennes vaktmästare samtidigt. Efter år av kämpande med anorexi bestämmer sig Bianca för att få hjälp, och hon och hennes vän Kimberly har ett gripande samtal om sina upplevelser.

Kimberly bor på Skogsbacken 18, i Sundbybergs stad. Hon kom in i världen den 22 september 2000. Den 24 maj 2008 har hon bott där i 15 år. På det stället delar hon bostad med Alf och Eva. Fler tittar på Kimberly med nyfikenhet än på någon annan. Hittills denna månad har vi gjort 81 inlägg till henne.

Det finns femtiosju andra personer utöver henne som har tillgång till hissen i hennes byggnad. De boende och deras tilldelade rum har noggrant registrerats av oss. De flesta som använder detta för att hitta Kimberly är från Stockholm. Efter tjugo år av kämpande med anorexi diskuterar Kimberly det äntligen i “Sofias änglar”, publicerad när hon var arton år gammal.

Kimberly Sofias Änglar Död

På kvällen träffar Bianca Ingrosso Kimberly Wahlgren, som är 17 år, i Wahlgrens värld. Kimberlys akuta anorexi gör deras möte besvärligt. För ungefär sex år sedan, när deras dotter var 12, insåg Eva och Affe att något var fel. Efter ett antal tester fastställdes det att Kimberly led av anorexi. Kimberlys familj kämpar fortfarande med sjukdom trots att hon nu är 17 år gammal.

När Sofia Wistam klev in för att hjälpa sin familj tog hon också in Bianca Ingrosso, ett erfaret proffs i branschen att hjälpa andra. Sofias öronklippande ritual sågs nyligen på tv, och det hela ledde till ett underbart bröllop. Biancas oro över situationen sågs dock inte av publiken. En titt in i Wahlgrens värld sett i skymningen.

Jag är ingen läkare eller terapeut — bara jag, jag och jag. Jag kanske kan muntra upp henne, säger Bianca, för hon vet hur det är att ha problem med att äta. Jag kunde gråta av nervositet. Jag har försökt komma på en överraskande sak att säga. Jag måste agera ansvarsfullt nu när hon tittar på mig. Och så blir det: sorglöst.

Kimberlys försök att avskeda Bianca gör att den senare känner sig avvisad och ensam. Se det hemliga videoklippet i spelarens header. Verkar du eller någon närstående känns igen? Den svenska regeringens anti-mat-terrororganisation, Frisk&Fri, kan kontaktas för hjälp i en sådan situation. Det finns en ledig byggnad i Ludvika som skulle kunna vitaliseras. Huset håller sakta på att sönderfalla, men Eva och Affe orkar inte stoppa det. Kimberlys föräldrar har ägnat nästan all sin fritid under de senaste sex åren åt att ta hand om sin dotter.

Känslomässigt utarmat

Dotter, nu 17, har kämpat med anorexi och bulimi i mer än sex år. Den fruktansvärda sjukdomen har nästan tagit hennes liv flera gånger. Eva som rymmer och Affe får en hjärtattack är bara två av de tragiska effekterna som Kimberlys sjukdom har haft på familjen.

Den senaste tiden har jag varit väldigt upptagen med jobbet. Sedan han “släpade en tjej” och sedan “fick en infarkt” säger Affe att han inte har sett sina kompisar på sex år på grund av hur tufft livet har varit. Kimberly vill gärna hjälpa sin pappa.

Medan Kimberly för närvarande vistas på Stockholms centrala ungdomshem för ätstörningar vill hon fortfarande försörja sin familj. Hon har alltså varit känd för att ta en vädjan till Sofias öron för att hjälpa till med familjens lantställe, särskilt när det gäller hennes fars skalle.

Under renoveringens gång bjuds Kimberly och hennes familj på en rad trevliga överraskningar. Kimberly ser flera medlemmar i sin inre krets för första gången på fem år. Samtidigt kommer Bianca Ingrosso, som har gömt sig, ut för att vara hennes vän och hjälp.

Eftersom Bianca har bestämt sig för att vara uppriktig om sitt ättillstånd kan hon och Kimberly föra en öppen dialog om sina gemensamma erfarenheter. Säg till henne: “Jag vill bara hjälpa henne”, säger Bianca. Enkelt uttryckt vill jag ingjuta i henne samma beslutsamhet att fortsätta kämpa som jag kände.

Kimberly Sofias Änglar Död
Kimberly Sofias Änglar Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *