Carla Von Hofsten Mamma
Carla Von Hofsten Mamma

Carla Von Hofsten Mamma – Efter en spännande säsong utsågs Carla von Hofsten till “Hela Sverige Bakar” 2023:s vinnare i TV4. Hennes färdiga bakverk var en syn att se, med en glaserad yoghurtmousse prydd med krusbär, blåbär och vit choklad, bland andra läckra ingredienser.

Domarna kunde inte låta bli att vara nöjda. Carla kommer att vara den första att erkänna att hon hade stora tvivel om sina chanser att vinna. I kväll var det sista avsnittet av den spännande säsongen av “Hela Sverige bakar” i TV4. Carla von Hofsten vann förstaplatsen för sina enastående glaserade bakverk och salta tarteletter.

Utmärkt jobb! Hur kände du när vinnaren tillkännagavs?

Overklig! Ärligt talat hade jag mina tvivel om mina chanser att vinna. Vi döpte Malaha till “cake queen” på grund av hennes omättliga aptit på bakverk. Sedan kommer Ida, som tekniskt sett är en formidabel motståndare. Medan jag var mer av en blandad väska, var de genomgående utmärkta. Att delta i “Hela Sverige bakar” var det mest glädjefulla ögonblicket i mitt liv. Att vara en del av ditt tidsfördriv var så roligt.

I slutändan, vad vill du uppnå genom att göra detta?

Jag tänker faktiskt bjuda in hela besättningen! Att träffa nya människor och utveckla vänskap med dem som vuxen är en av de roligaste aspekterna. Om vi delar en passion för att baka kan vi sluta med att bli väldigt nära vänner. Människor i laglig ålder bör leta efter grupper där de kan dela sin nördighet. Utöver det jag tidigare upptäckt. Jämfört med resten av gruppen var vi mest hjälpsamma för varandra.

Blev ni två fiender?

För att vara ärlig så var vi mer kompisar än rivaler, hehe. Närhelst någon gick iväg, sänkte sig en dyster atmosfär. Titeln “Hela Sverige bakar” 2023 gick till Carla von Hofsten. Jag undrade om du kunde berätta för mig hur stark din rygg är. Mina vänner kallar mig “tant fika”, så jag antar att det är min starka sida.

Bisques, dammsugare och mazariner är mina tre allt. Ge oss en insikt som en vanlig människa inte har. Vi lägger dem på golvet när vi har tvättat klart dem. Detta följs av att Tinas hund Bonnie turas om att slicka varje skål. Att hon lägger på sig många kilon bara för kamerans skull är så gulligt. Frånvaron av ett vattenrör, som gör att vi kan diska för hand, är en annan utmärkande aspekt av våra kök.

När du har tagit din magisterexamen i företagsekonomi kan du använda din kampanjexpertis genom att hjälpa ideella organisationer. De skrek, “Singel och redo att mingla!” eftersom de var släkt. Som den nuvarande vinnaren av “Hela Sverige bakar” och författare till Bonnier-kokboken “Fikasugen” är de mest aptitretande traditionella bakverken bisques och mazariner.

Berätta för mig vilken domare eller värd som fick dig att känna dig mest hotad. Till exempel har Johan och Elisabeth min djupaste beundran [Sörberg och Johansson, red.anm.]. Jag använder ofta deras recept när jag bakar eftersom de är några av mina favoriter. Även om deras recept är felfria i sin nuvarande form, finns det alltid en sak som jag skulle ändra om jag skulle baka dem.

Var exakt är vi just nu?

Det sista på vår lista är att se till att alla har utsökt mat. Du borde känna dig mer tillfreds om Carlas mat kunde göra det. Det hade varit centrum för alla mina fantasier. Efter det skulle jag ha njutit av att spendera somrar med min mamma på ett kafé på västkusten.

Ön där vi brukar umgås, Myr, är nästan helt tom, så vi funderar på att öppna ett ölcafé där. Säljer bikinibullar på ett ovanligt sätt, haha. Att fortsätta med andra romaner hade varit roligt. Nu får jag ägna mig åt bakning, en kulinarisk konstform.

Carola vinner en sista efterrätt

Krämig yoghurtmousse, krusbärssylt, vit kaka, blåbär, spegelglasyr och pistagenötter utgör kanten. Den som kommer ut i toppen den här säsongen kommer att ha händerna fulla.

“Hela Sverige bakar” 2023:s vinnare, Carla von Hofsten, offentliggjordes i går. Vad håller den 27-årige Stockholm Bongo på med just nu?

Vi kunde bekräfta Carla von Hofstens seger precis innan säsongsdebuten av succé-TV4-programmet Hela Sverige bakar, som sändes strax innan Carlas blå Vasabakelse överraskade domarna. En våg av överväldigande lycka sköljer över mig. Hon talade rent om sin osäkerhet om sina segerutsikter i efterhand. När du står inför ett beslut, vad kommer att hända med Carlas liv? Det blir uppenbart när man börjar med ett stort företag.

En bok som är utgiven. En helg

Med en del av prissumman från Hela Sverige bakar 2023 gav Carla von Hofsten ut FIKASUGEN som sin första bok. Hennes förhoppning är att läsarna ska kunna “ska kunna baka världens godaste fika” efter att ha engagerat sig i hennes bok. Författaren skrev boken medan han lyssnade på söta romantiska filmer på repeat; den är fylld med läckra rätter som hon skapade när hon arbetade hemifrån. Skulle du vara intresserad av att köpa Carlas bok “Fikasugen”? Den finns nu att köpa på Adlibris.

Carla Von Hofsten Mamma

På Expressen kan du se “Allt om mat” (Backstage). Carla må ha kommit av TV-vägen, men hennes nedgång är tydligt att se. Mitt i skrivarhumöret är hon nästan redo att välja kritskola och kritiserar julgudarna i Expressens Allt om mat. Ingen kommer att märka att hon har det nödvändiga uppförandet och karaktären även när hon blir en gäst som anländer.

Carla får frågan om sina planer för framtiden under sin intervju med Allt om mat. Fortsätter uttrycker hon sin önskan att öppna ett sommarcafé i en annan stad än Stockholm: En av planerna är att ge folk god mat. Det är min uppriktiga önskan att Carlas recept ska vara lättillgängligt.

Det var min förväntan. Min mamma och jag skulle ha haft en fantastisk tid på ett sommarläger på västkusten, men nu kan jag bara föreställa mig hur roligt det skulle ha varit. Ett ladugårdscafé på den oidentifierade ön Myr är fortfarande ett koncept, men vi har en koppling till det. Att köpa en bikini vore en bra idé, hehe. Carla berättar vidare att det hade varit ett nöje att få skriva fler romaner.

Deltar i affärsrelaterade kurser

Inte nog med det, Carla von Hofsten är student vid Stockholms universitet med inriktning mot företagsekonomi. Under sin tid som fjärdeårsstudent arbetade hon på Hyper Island som digital medieskapare. Med stöd av sina studier och den nyvunna berömmelse hon fått sedan hon vann Hela Sverige bakar, kommer hon säkert att kunna prata sina drömmar trots språkbarriären.

Carla Antonia von Hofsten vann Hela Sverige bakar efter att ha vunnit över domarna och åskådarna med sin magnetiska personlighet, lustiga upptåg och modeval som manipulerade deras färguppfattning. Nu kanske du får Carlas bok “Fikasugen” – hennes specialitet – som handlar om fikastunder.

I sin bok Fikasugen beskriver Carla Antonia von Hofsten sin makarinifixering, skapar ett semmelrecept och ger prinsessstjärnan en 2.0-uppgradering. De 32 recepten i boken har testats och godkänts av Carlas vänner, familj och ex, så du kan vara säker på att de kommer att bli goda. Orden “Det ska vara GOTT!” skandera Carlas sinne medan hon dansar.

Min drömsemesterplats! På sidorna, bakgrunden, stylingen och bilderna har min kreativitet flödat. Detta arbete har varit starkt influerat av Sex and the City-böckerna. Du kan inte gå fel med bakpulver och vissa livsmedel, som makaroner, kommer aldrig att gå ur mode, säger Carla.

Carla gern skapar fikastunder för andra och är också fikasugen. När hon lyssnar på romantiska komedier medan hon arbetar, vanligtvis i sina jammies, använder hon sedan sin känsla för smak, konsistens, färg och form. Romantiska komedier tar upp sin egen lilla del av boken.

Jag är på väg att släppa en bok som håller på att bli en romantisk komedi! Allt du kan tänkas önska, inklusive mina bästa recept, scenhemligheter och romantiska favoritkomedier, finns här för din njutning. Mitt sinne underhålls ständigt av hennes “blå soppa” och hennes misslyckade romanser, och Bridget Jones är alltid vid min sida.

Angående författaren

Hans Kungliga Höghet Karla Antonia von Hofsten har vunnit Hela Sverige bakar 2023. Hon och hennes hund kallar Stockholm hem; hon är 27 år gammal. Carla brinner sig för att hennes recept ska lyckas, och alla småkakor, desserter och tårtor är helt avstående. Med hjälp av sin hemsida och Instagramkonto (@carlavonhofsten) tänker hon fortsätta dela med sig av sina bakrecept och fotografier.

Carla Antonia Hofsten, Sara Saskia Hofsten

Hans Kungliga Höghet Karla Antonia von Hofsten har vunnit Hela Sverige bakar 2023. Med sin färgskiftande smink och kläder imponerade hon publiken och juryn. Orden “Det ska vara GOTT!” skandera Carlas sinne medan hon dansar. Hennes recept är på en paj, men hon tycker också om små kakor och bakverk. Några av hennes favoritsaker inkluderar magiska trick, hundar och romantiska filmer. I Stockholm bor 27-åriga Carla.

Vi är väldigt glada för din skull. Ja det stämmer. Jag känner att det är kristallklart. De får chansen att förverkliga sina drömmar med en mängd olika alternativ, inklusive en digital moodboard med skidåkare och intressanta smakkombinationer och en pappersbok med alla mina bästa råd och strategier. Det är en obeskrivlig känsla.

Varför valde du att titta på programmet?

Jag deltog i programmet för tredje gången. Du bör också fortsätta leta om det är ditt mål. Ta del av Hela Sverige bakar, så har du haft ditt livs tid. Att hoppa i poolen var en upplevelse på grund av de extremt hala ryggbrädorna. Även om kocken Birgitta Rasmusson inte längre är med oss, försökte jag övertyga dem om att jag är en stor beundrare av programmet, att jag har sett varje säsong och att få betyget “rasande elegant” alltid har varit min önskan.

Skulle du ha något emot om jag frågade var din kokbok tog vägen efter att du slutat använda den?

Min låt “Fikasugen” är en hyllning till den svenska fikatraditionen. Den innehåller alla mina favoritrecept från de senaste tio åren. Med tanke på alla tips och tricks som jag önskar att någon hade berättat för mig när jag började om… Vad är några enkla sätt att göra något som ser ut som om det var dekorerat med högteknologiska element?

Hur kan jag använda tyget till sin fulla potential efter att ha stickat en vaniljsås för att göra en lätt, aromatisk kaca? Ärligt talat hade jag hoppats att få in lite mer i boken. Med 96 sidor av kärlek och visdom. Jag hoppas att du hittar inspiration i den här boken, som är en levande hyllning till Skandinaviens enkelhet.

Utnämningarna är över och terminen är officiellt igång. Måndagar har kommit tillbaka och med dem kommer tankar om hur man ska klä sig inför kvällspasset på kontoret. Angående ungdomens händer… Skulle du tänka på det? Josefine Haamer von Hofsten, en auktoritet inom barns utveckling och en produktiv författare, intervjuades för en Animal Planet-show. Som mamma vet hon alltför väl hur vi kvinnor kan utsätta våra barn för risker. Du var kock på en barnträdgård för inte så länge sedan.

Carla Von Hofsten Mamma
Carla Von Hofsten Mamma

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *