Kerstin Ljungström Föräldrar

Kerstin Ljungström Föräldrar
Kerstin Ljungström Föräldrar

Kerstin Ljungström Föräldrar – Soloartist Kerstin Ljungström har vetat från barndomen att musik är hennes kall. Kerstin var uppe i en musikalisk familj och lyssnade på och spelade traditionell musik och instrument från tidig ålder. Tack så mycket till min mamma för att du lärde mig spela gitarr. När jag var 14 år gammal bildade jag ett band där jag sjöng och spelade flera instrument.

De träffades i Bollnäs, den moderna mecenatens hemstad, på hennes restauranger, där de behandlades som kungligheter. Sedan dess har allt flutit på! Hon arbetar för närvarande som textförfattare, producent och artist, med bland annat verk för svenska megastjärnor som Vargas & Lagola, Estraden och Viktor Leksell.

Det är fantastiskt att samarbeta kring musik med andra människor som delar din identitet. Jag har hämtat massor av information från det. Men nu vill hon ägna sig helt åt sin solokarriär, därför släpper hon sin debutsingel, Ex. Jag har väntat på detta i så många år som du vill nämna. När jag bestämde mig för att jag behövde ta hand om mig själv, vände jag mig till musikkomposition och produktion.

Även om jag tror på lagarbete ger det mig betänkligheter mot att sjunga offentligt oavsett anledning. Låtens tema antyds av dess titel: “Jag har, generellt sett, alltid varit tillsammans med någon, och jag känner mig väldigt ensam när jag inte är det.” Denna “mellanväg” är tillgänglig när du befinner dig i sällskap med någon du vet att du inte borde vara med men inte kan förmå dig att lämna. Jag kan inte fatta hur lugnt det här kan ske. För cirka fem år sedan började vi med en skidlift och har expanderat sedan dess. Vi övervägde att detonera enheten ett tag, men kaoset har tvingat oss att vänta. Äntligen är allt viktigt nu.

Hur kommer du i kontakt med regnbgs-communityt?

Så du vill veta om jag är gay, eller hur? (skrivet) Jag är extremt gay. Majoriteten av artistens supportnätverk identifierar sig som hbtq+, och ett av hennes käraste barndomsminnen är av att ha varit inklämd med sin mamma under hennes första Pride-parad. Hon har alltid varit ganska uppmärksam. Vi gick och grämde oss över att vi blev knullade på fel sätt med Stolta-farföräldrarna.

I Luleå lokaltidning gjorde min mamma och hennes hund första sidan. Absolut fantastiskt! Hur många hbtq+ fans känner du? De kommer definitivt att skriva till dig om det finns några där ute. Det är omöjligt att veta hur framtiden ser ut, men en sak är säker: Kerstin kommer att fortsätta släppa ny musik. – Vi hoppas kunna släppa ett album nästa år.

Blund inte! Kerstin Ljungströms nya singel “Ex” släpps den 28 januari “Jag saknar sängen i Hässelby, men jag saknar ditt sex mer”, och “Jag vill inte ha dig, men när någon frågar är du mer än min ex,” är två sådana uttryck på svenska. De senaste 12 månaderna har “Ex” varit en häftklammer på radio. Deras efterföljande album, “Lägenheten” och “7856”, var också lika imponerande.

Hon sa att det var läskigt att avslöja en ny sida av sig själv efter att ha spenderat så mycket tid på att gömma sig från världen för andra människor. ”Sinnessjukt” Kerstin Ljungström kallar 2009 för “HELT sinnessjukt” eftersom det var ett kort och bra år. Alla mina vildaste drömmar har gått i uppfyllelse under ett enda år, och för det är jag djupt tacksam.

Det jag tycker är mest spännande är att jag, trots mitt ivriga intresse för allt, aldrig känt mig stressad. Hon säger att hon alltid har kunnat gottgöra sina handlingar och att hon alltid varit närvarande i varje konflikt. Både fans och kritiker omfamnade Kerstin Ljungströms ursprungliga syn på svensk popmusik.

TT: Men kan du behålla alla pengar du tjänat i år? – Ja! Jag är så lättad att jag äntligen kan piggna till! Jag kommer att bli överlycklig om någon kommer och hälsar på mig eller ens bara tänker på mig en stund. Resultatet ser dumt ut. Fick den här kryddiga såsen dig att må bättre, eller fick den dig att må sämre? Bara otroligt!

Popbakgrund

Hon har burit runt på den svenska popskivan som förbereder numret “7856” sedan hon var liten. Deras barndomhemmet i Hälsingland fylldes med Bo Kaspers Orkestermusik för att hennas mamma. Kanske är det därför man inte hör så mycket rockinflytande i Ljungströms solomaterial.

Den enda heavy metal som min mamma någonsin lyssnat på var Iron Maiden. Jag har nyligen blivit besatt av svensk musik, särskilt den av svenska soulpionjärer som Oskar Linnros, Veronica Maggio och Jonathan Johansson. Jag förlänger snabbt var och en av mina favoritlängder. Hon hävdar att allt från pop till soul till dans till ett sofistikerat pianoackompanjemang är passande.

Kerstin Ljungström Föräldrar

Vi dagdrömde om det. Jag har funderat på att jobba med män som får dig att känna något när de sjunger, även om du inte alltid kan se vilka de är bara genom att titta på deras läppar. Kanske finns det någon där ute som jag aldrig har hört talas om förut.

Lyckträff

Hon använder den kommande singeln från Shy Martins nya album som ett exempel på vilken typ av samarbete hon tänker sig. Jag samarbetade med ett lågenergiband, och jag hade en ganska klar uppfattning om vilken typ av musik hon ville göra. Men i så fall blev partnerskapet ett av de bästa någonsin, så jag håller tummarna för mer tid tillsammans.

Så, hur ser den närmaste framtiden ut för Kerstin Ljungström? Jag hoppas kunna spela in ett fullängdsalbum i år. Jag känner många fantastiska killar som jag skulle kunna sitta ner med och ordna saker med om behovet uppstod. Kerstin Ljungström hade sin solodebut det året och hon har sedan dess vunnit en Grammis för bästa textförfattare. Nu när hon har fått mer branscherfarenhet och fått fler kontakter kan hennes debut-EP äntligen släppas.

Kerstin Ljungström är verkligen ingen nykomling i musikbranschen, trots att många bara hört hennes namn för första gången i år. För att börja sin utbildning till sexton flyttade hon från Bollnäs, Hälsingland, till Stockholm. Hon har arbetat i musikbranschen som textförfattare, låtskrivare, producent och musiker i många år, och hon fortsätter detta arbete idag som en del av sina egna konstnärliga strävanden. Det är dags för hennes eget arbete att skina i solljuset. EP:n släpptes den 30 september och innehöll två tidigare släppta singlar.

Vad tycker du om det?

Under de senaste 16 åren har jag försökt ladda ner musik lagligt, så det här är fantastiskt. Det går så långsamt. Jag kände en våg av mildhet skölja över mig när jag släppte den första singeln. Det är så enkelt att bestämma sig för vilken typ av musik man vill göra att jag äntligen kan göra tillräckligt mycket av det för att känna att det är för mig. Jag har gjort musik som jag tror på och som betyder världen för mig.

Hur kommer det sig att det verkar som att du aldrig har lyssnat på musik förut? – Jag sökte till ett musikkonservatorium som heter Musikmakarna efter att ha gått ut grundskolan. Det var då jag insåg hur mycket jag tycker om att agera. Jag lärde mig själv hur man skriver till andra människor och upptäckte att det är möjligt att göra flera saker samtidigt. För att maximera min inlärningspotential under dessa perioder stängde jag av min musik. Men jag gjorde alltid min egen musik, i väntan på rätt perspektiv och kadens.

Du behöver en förstklassig skaffery i så fall.

Det finns en stor del av det tillgängligt. Men jag är inte typen som låter saker bara rulla av ryggen på mig. Jag slår mig ner och skriver kontinuerligt i timmar varje dag. Ingen ska gå baklänges, men ändå är det skönt att minnas de gamla goda dagarna. Det jag gör nu skiljer sig inte så mycket från de skrivuppgifter jag gjorde på gymnasiet. Detta är en liknande anda av textkreativitet.

Jag tror att alla har någon form av grundläggande förståelse för vad de vill göra och vad de tycker hör ihop med det. Dock tycker jag fortfarande att det är riktigt tungt att du inte släppte musiken du komponerade vid 16 års ålder. Det är riktigt tufft! Jag har länge tänkt släppa en EP, men jag verkar inte få mig själv att göra det.

Kerstin avslutade sin praktik hos musiklärarna Vincent Pontare och Salem Al Fakir. Min mamma gjorde den största gynekologiska operationen någonsin, och hon behövde en personlig tränare därefter. Den tränaren var Vincents yngre bror. Jag gick fram till honom och frågade om jag fick låna hans brors mejl.

För de förra saknade de den nödvändiga tiden, och för de senare tror jag inte att de hade någon annan att vända sig till för att få hjälp. Och så signalerade Viktor att vår grupp om tre skulle äta lunch och jag fick min tentatid kort därefter. Efter det jobbade jag som speldesigner åt dem, och nu har jag ett kontrakt att skriva åt dem. De måste agera och ställa frågor vid rätt tillfälle.

Kerstin Ljungström Föräldrar
Kerstin Ljungström Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *