Keyyo Pojkvän
Keyyo Pojkvän

Keyyo Pojkvän – Svårighetsgraden fördubblas under “Let’s dance”-veckan, vilket ger Kristina “Keyyo” Petrushina en hel uppsättning blå märken. Nu berättar hon om sin nära relation till sin mamma, sitt familjeliv och sin romans med Johan Rheborg. Han är ganska charmig och stilig. Han är en fantastisk människa, säger Keyyo.

Det var Therese Loberg och Ellinor Svensson som gjorde copyredigeringen. Kopiera denna länk Den tuffa dansutmaningen uppstår under veckans tävling; nu måste de tävlande visa inte bara en, utan två dansare. 24-åriga Kristina “Keyyo” Petrushina känner sig överansträngd på torsdagar.

Om du inte trodde att du hade tid att lära dig en ny dansstil under de senaste veckorna kan det verka som en omöjlig uppgift att göra det under de kommande två. Det verkar väldigt långt borta just nu, och mina nerver och förväntan är på en all-time high. Jag har liljeskyltar här, liljeskyltar på buffébordet och liljeskyltar överallt annars. Låt oss dansa, det är vad det är.

Är det rätt?

Ja, det gör det; “Keyyo” håller med. Men man måste ta in det hela. Det händer i varje epok, och alla vet det. Så länge natten fortsätter kommer “Keyyo” att dansa för sin mamma, som hon beskriver som den viktigaste personen i hennes liv. Hon är så cool, söt och het, jag kan inte ens. Hon är den snällaste och mest generösa person jag känner. Hon har varit otroligt vårdande i sin roll som mamma. Allt hon har gett mig är fantastiskt.

Kommunikation med Johan Rheborg

När “Keyyo” var åtta år flyttade hennes familj från Iran till Sverige. I SVT-avsnittet “Keyyo med Rheborg i Ryssland” reser “Keyyo” och Johan Rheborg tillbaka till födelselandet. Som ett resultat har kommunikationen stärkts. Långsamt, men utan tvekan sant. Han är ganska charmig och stilig. Han är verkligen en underbar människa.

Det är bara det att jag har gjort det oftare på sistone eftersom jag tycker att han är bäst. Men på grund av epidemin är de inte synliga nu, och hon har lite hopp om en ny säsong eftersom hon tror att pandemin kommer att sätta stopp för allt. Det är rätt; Covid-19 gör saker utmanande. Det hade varit häftigt om han kunde ha fått upp ögonen för Ryssland; vi kunde ha ägnat timmar åt att lyssna på utställningen.

Normalt sett skulle han inte sätta upp fötterna där. Bara “Jag är singel” eller “Jag är singel…”Majoriteten av de svenska konkurrenterna på “Let’s Dance” verkar komma överens berömt, och det har cirkulerat snack om att “Keyyo” ska bilda ett danspar med Hugo Gustafsson. Let’s Dances paus har förvandlats till en verklig episodisk berättelse. På grund av influensapandemin ställdes föreställningen in och två nya showrunners, David Lindgren, 39, och Petra Mede, 51, tog över.

Men som alltid avslutade vi kvällen med en livlig dansrunda och uppblomstringen av nya vänskaper. Den 24-åriga Kristina “Keyyo” Petrushina och hennes 23-åriga danspartner Hugo Gustafsson såg ut att ha en bra över. Vägen till tredjeplatsen för Duon i Let’s Dance 2021 var dock allt annat än enkel. Keyyo Carola ersatte Keyyo efter att han och Hugo tvingades lämna föreställningen några veckor innan avslutningen av Let’s Dance 2021.

Tv-profilen var riktigt upprörd över att hon inte kunde fortsätta att tappa sina danskunskaper på jobbet då, men hon behövde inte grubbla över det särskilt länge. För bara några dagar sedan fick två personer en helt ny möjlighet i spelet Let’s Dance. Detta efter att 55-åriga Carola Häggkvist bestämt sig för att sluta bidra på grund av hälsoproblem.

Petra Mede sa: “Hälsan kommer först; vid den tiden kommer jag inte ha några detaljer utöver det, och det kommer att vara hälsonyheter.” Eftersom Keyyo och Hugo var de danspartners som nyligen fick flest utmärkelser, fick de möjlighet att ersätta Carola. Keyyo sa idag att det känns lite illavarslande. Idol-Fredrik hade en hemkomst med Amena efter Romansrykte på Hugo Gustafssons Let’s Dance 2021 show.

Keyyos medverkan i TV4-programmet var dock anmärkningsvärt för mer än bara detta. Hennes närhet till sin danspartner Hugo fängslade också många i publiken. Det verkade som om Duonen började närma sig varandra och frågorna började strömma in. Finns det något förutom tillit där? När Hänt frågade sig om detta vid en förhandsvisning av Let’s Dance 2021 gjorde Keyyo och Hugo en romantisk kommentar.

Keyyo Pojkvän

“Rösterna ska ju in” är Hugos komiska romantiska replik.

Keyyo bjuder in 36-årige Emil Perssons i Fördomspodden ashan läser en roman med Hugo Gustafsson. Efter att ha sett hur många “Let’s dance”-tävlingar det fanns blev tv-stjärnan nästan galen, enligt hennes profil. Även om jag först var tveksam till att delta på grund av min kärlek till dans, insåg jag snabbt att Let’s Dance inte är ett dansprogram utan snarare en dokumentär.

Keyyo förklarar att hon intuitivt visste att hon kunde hjälpa till med manusets krav. Folk har lärt sig genom att titta på Let’s Dance vilken typ av tempo som är ett bra tempo. Och du borde komma din danspartner väldigt, väldigt nära. Därför bör nära danser vara möjliga. När Emil Persson föreslår att Keyyo fuskat genom att använda en romantisk kneap för att vinna fler röster i tävlingen inser Keyyo snabbt att så inte är fallet.

Men de kungliga måste kliva in vid det här laget. Fördomspoddensbon Keyyo står fast på att man måste gå vidare. Hugo och Keyyo kom bra överens till slut, och de flirtar fortfarande med varandra så vitt jag kan se från våra samtal, sa han i en intervju med Norran. När Aftonbladet träffar Keyyo säger hon till tidningen “Jag är singel.” Haha! Herr Lindgren vet mycket mer än jag om mitt privatliv.

Hon skriver, “Hugo är en fantastisk person som jag har spenderat mycket tid med och som har blivit en livslång vän, men jag är fortfarande ensam.” Keyyo och Hugo Gustafsson gick vidare till semifinal i tävlingen “Let’s Dance” efter att Carola Häggkvist dragit sig ur tävlingen. Allt förändrades efter att Kristina “Keyyo” Petrushina, 24, och Hugo Gustafsson, 23, ryktades dejta under hela årets “Let’s dance”-säsong.

Samtidigt som de alltid har hävdat att deras relation är platonisk, har programledaren David Lindgren nu gått ut och sagt annat. Keyyo startade sin karriär som en snabbt växande mediepersonlighet på videodelningsplattformen YouTube. Hon började göra och lägga upp videor på sin blogg när hon var bara 13 år gammal.

I vloggarna berättar hon om vardagliga händelser, ritar komiska sketcher med en lång rad karaktärer (bland annat ryska “Natalia”, brittiska “Fredrica” och norska “Per-Erik”) och tar sig an existentiella frågor. ung för närvarande. TV År 2014 spelade Keyyo huvudrollen i sin egen SVT Play-komediserie med titeln Keyyo & Co. Sissela Benn, en komiker såväl som seriens exekutivproducent, skrev seriens manus.

2014 vann hon Guldtuben Award för “Årets YouTube-stjärna”. Tillsammans med William Spetz, Clara Henry och I Just Want to Be Cool dök Keyyo upp på SVT:s komedispecial för nyårsafton 2014. Hösten 2015 återvände Keyyo till SVT Play med ett helt nytt avsnitt av sin webbserie, nu med titeln Ombytta roller med Keyyo, där han söker sommarjobb.

Hon erkändes som en av Sveriges mest underhållande YouTubers vid Guldtuben Awards 2016, där hon vann priset för bästa komedikanal, skrev historia som den första kvinnan att nomineras till och vinna priset, och delade priset för bästa samarbete med Clara Henry och Kodjo Akolor. Keyyo spelade rollen som “Irina” i SVT-serien M vackert med Tiffany Persson (2016), även om Medan Anders Jansson var programmets huvudperson.

Tillsammans med Carina Berg vann Keyyo 2016 Svenska Humorpriset (Barncancergalan). Hon medverkade även i TV4:s Fngarna på fortet säsongen 2016. Jag arbetade med Pär Lernström på TV4:s Keyyo Talang Sverige 2017–2018. Keyyo släppte en komedipodcast med sin kollega Hampus Hedström i augusti 2017.

Den här showen heter “Fragar t en kompis.” Olika tabubelagda ämnen som vanligtvis undviks genom att gömma sig bakom ursäkten “Jag vill bara prata med ett kommatecken” diskuteras i poddar. Är bryggjästmjölk vegetariskt/veganskt? är en fråga om poddens signatur. Hon blev befordrad till en av P3:s huvudprogrammerare på Morgonpasset den vintern.

SVT:s Keyyo kommer att följa med Johan Rheborg till Ryssland för ett utlandsstudieprogram nästa sommar 2019. Keyyo slutade uppträda på den sista säsongen av TV4-danstävlingen Let’s Dance 2021. Hennes danspartner i programmet var Hugo Gustafsson. Han galan ledde i r 2021.

Keyyo Pojkvän
Keyyo Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *