Hanna Öberg Gravid
Hanna Öberg Gravid

Hanna Öberg Gravid – Hanna Berg och Martin Ponsiluoma har nyligen köpt ett hus tillsammans. Medan vissa fortfarande går i skolan och svettas genom sommarvärmen, är skidåkare i Sverige långt inne i sina intensiva försäsongsträningar. Martin Ponsiluoma och Hanna Berg har haft flera sommarpojkvänner varsin. Vi är på väg att flytta in i huset vi precis köpt. Enligt Hanna Berg har upplevelsen varit spännande och är något de ser fram emot.

Med 32 pallplaceringar slog det svenska skidlaget sitt eget säsongsrekord. Även om Storstjärnan Hanna berg hade en undermålig säsong totalt (fjärde plats i världscupen) gick hon betydligt bättre i Olympic Super Series. Innan han lämnade Peking Games placerade sig Berg bland de 25 bästa i masstarten och bland de 16 bästa i längdhoppet och de 19 bästa i sprinten.

Att Hanna berg tog guld i stafett och kom på femte plats i mixed stafett i sin liga gav henne ytterligare tillfredsställelse. Det svenska skicrosslaget började sin intensiva försäsongsträning i början av maj, efter bara en månads lätta förberedelser. I sommar har skid skytte-besättningen inte kunnat haka på och Hannah Berg och kompani hjälper inte till. Man skulle delta i träningsläger på ön Kreta, innan man återvände till stersund för att slutföra sin rutin.

“Det spelade rulle”

Hanna Berg är optimistisk trots den mödosamma sommarträningen. Årets sommarträning har varit mycket mer produktiv än föregående års. Det var första vintern som allt faktiskt började sakta ner. Och jag kände mig lite dyster på vägen till vintern, men allt blev bra till slut.

Årets försäsongsträning har gått bättre än tidigare år, men nu har jag ett bättre utgångsläge, säger Hanna Berg. Jag var svagare inför torrhet för ett år sedan; sedan dess har jag kunnat återhämta mig snabbare, och jag tillskriver det mig själv. Rullskidskytte-SM kommer att välkomnas med öppna armar av det svenska skidlaget när det anländer till stersund.

Vi är nu gemensamma husägare.

De är på väg just nu, hon och hennes älskare Martin Ponsiluoma. Vi har redan satt ihop bitarna, men nu blir det mer komplett. Även om jag och Martin älskar vår studiolägenhet finns det vissa saker vi aldrig kommer att få göra där. De har inte flyttat till sin nya plats än, men det planerar de innan nästa sportsäsong börjar. Det är fantastiskt att tänka på hur mycket roligare framtiden kommer att bli. Hanna berg och Martin Ponsiluoma kom ut som ett par i oktober föregående år.

Väldigt bra på det, säger Berg medan han avbryter bröllopet.

ÖSTERSUND. Elvira Berg har äntligen hittat kärleken. En bild på Skidskyttestjärnan skickades till hans storasyster Hanna efter att han tackat nej till Sportbladets erbjudande om en glädjeaffär. En arbetssökande 23-årig man svarar: “Jag jobbar inte under några omständigheter inom marksektorn.”

Elvira Berg, en skidåkare, fick ett brett erkännande runt om i världen under föregående säsong. Redan innan premiären väckte Talangens skoningslöst snabba ktider uppståndelse bland de mer rutinerade eliterna. Elvira tog hem tre medaljer från de olympiska spelen i Peking, och laget avslutade sommarens världscupsäsong med fyra triumfer och flera pallplaceringar, vilket förstärkte den uppåtgående banan.

Det var en fantastisk sommar och jag upptäckte hur mycket jag kan, säger Elvira berg. Skidskyttelandslaget står värd för en presskonferens i stersund där rullskidskytte-SM:s öde avgörs. Regn och duggregn, med max 11 grader, är att vänta i skyttevallen. Berg tror att de senaste upp- och nedgångarna troligen beror på hans egen distraktion, så det ska bli intressant att se vilket mönster som uppstår.

“Jag klarar mig ganska bra med det”

Även om Elvira Berg, nu 23, har investerat en del av sina vinster i en större bostad, är det inte det enda som har förändrats. Trots att jag flyttar in ensam blir jag snabbt av med Berg och min hyresgäst eftersom jag inte längre är ungkarl. Berg säger till den stora systern Hanna, “Jag jobbar inte i landskapet”, som en gest av hans tillgivenhet.

Men den som har tur kommer skyttestjärnen inte att ge upp sig själv än. Nytt, glänsande, och till Bergs belåtenhet har han det ganska bra inrett. Efter att ha varit tillsammans med skidpatrullaren Jesper Nelin i ett år har Hanna Berg försonats med Martin Ponsiluoma och gråter varje gång hon hör gäddan bli skrapad.

Till det sa Berg: “Jag kan tänka mig att hon sa ja, men gäddan kan jag ta.” En hel del skidskyttestjärnor, inklusive Hanna Berg, har fått starka reaktioner på alla bilder på halvnakna kvinnor som har cirkulerat på nätet under fotbolls-VM. Nu har internationella skidskytteförbundet (IBU) satt till att bilderna tagits ner.

Det stämmer inte överens med våra värderingar, tillägger IBU:s generalsekreterare Niklas Carlsson. Den amerikanska VM-medaljören Susan Dunklee tog en bild från ett omklädningsrum på Instagram inför veckans världscuptävling i Nove Mesto, Tjeckien. Bilden föreställde en lättklädd kvinna från en semesterbyrås kalender.

Även svenskarnas katter svarade häftigt. Det faktum att det finns en producent som envisas med detta är den mest frustrerande aspekten av hela den här situationen för mig. Storstjärnan Hanna berg har redan sagt till Sportbladet att detta händer 2021 är helt osannolikt.

Hanna Öberg Gravid

“Det är inte okej”

IBU:s generalsekreterare Niklas Carlsson säger att åtgärder vidtogs efter att bilden togs. Han meddelade TT att detta var oacceptabelt, därför togs den aktuella kalendern av. Carlsson tycker att den nya IBU-filosofin om konkurrenskraft och fortbildning är det bästa sättet att öka konkurrensen inom sporten. Aktivister har arbetat hårt för att ändra lagarna för att reparera glasmaskerna som används i åsneladorna. Glastillverkningsmaskiner har aldrig varit framgångsrika, och SvD Kompakt förklarar varför.

EXTERN LÄNK BERÖR EJ AV SVD

Vi tror att det bästa sättet att nå en position där människor kan komma överens om en gemensam uppsättning värderingar för sådana frågor är genom utbildning.

Utbretts dilemma

I artikelns inledning konstaterade Dunklee att sådana kalendrar dinglar i “många, kanske majoriteten” av husen, men Carlsson vill inte kommentera frågans allvar. Men det är ju inte förenligt med det vi vill stå för på något sätt så visar det att vi behöver göra ett jobb, säger han.

Det perfekta slutet för Hanna Berg

Säsongen avslutades ljust för Hanna Berg när hon vann den sista världscupstarten i Holmenkollen i Oslo. När den första personen hon träffade i Holmenkollen i mörkret visade sig vara en byst, fortsatte Hanna att träffa nya människor. Det var mörkt, så det kan ha varit bra. Nu när jag kunde nolla på att observera nålsticken, förklarar hon, hade hon lite annat att koncentrera sig på. Hanna såg fyra får på den döende himlen innan hon slog det femte.

Hon hävdar att flera personer väntade på den sista pilen redan innan den sköts. Lou Jeanmonnot, en fransk spelare, var den enda som kunde slå, men hon slösade bort en lång period av bra väder genom att spela alla fem omgångarna här. Detta innebar att Hanna var tvungen att arbeta ringen själv. Hon driver på eftersom hon njöt av lite stillestånd på slutet.

Norseman Trots den dystra miljön var Marte Olsbu Riseland fylld av lycka när han kom. Efter en historisk karriär spelade hon sitt sista spel och gick i pension. Anais Chevalier-Bouchet från Frankrike avancerade till tredje plats, medan Denise Herrmann-Wick från Tyskland föll till sjätte.

Anna Magnusson var nionde efter tre straffomgångar och Mona Brorsson tvåa, två omgångar efter. När säsongen är över har Linn Persson erbjudit sig att köra två skateboards. Elvira Berg, som vann U25-cupen trots sin sjukdom, blev martyr. Samtidigt erövrade fransyskan Julia Simon bucklan och den totala världstiteln.

Sverige hade sin finaste säsong någonsin, med 35 pallplaceringar och 11 VM-medaljer. Johannes Thingnes B har dock varit ostoppbar den här säsongen. Nu när det har gått lite tid har jag sett Kung Fu Ken oftare än min flickvän, han skojade. Det norska landslaget får medicinsk hjälp efter matchen i Holmenkollen.

B hade två straffrunds och var snabbast i loppet. Trisekter senare dök dock Martin Ponsiluoma upp, och fyra eldskott visade sig vara för mycket för situationen. Martin placerade sig på en 6:e plats totalt i slutet av loppet. Niklas Hartweg från Schweiz och Vetle Sjstad Christiansen från Norge, som båda var kraftigt snedställda, fick de två sista platserna. Jesper Nelin slutade död sist med tre tillslag.

Skidåkaren Hanna Linnea Berg tävlar för den svenska klubben Pite skidskytt teklubb. Hon kom in i världen den 2 november 1995 i Norrbottens län Jukkasjärvi församling. När hon tävlade i Pyeongchang under de olympiska vinterspelen 2018 vann hon guld i 15-kilometerstävlingen och silver i de förskjutna medaljerna.

Hon fick Svenska Dagbladets guldmedalj och Jerringpriset för sitt arbete under OS-tävlingarna. Berg tog tre medaljer, inklusive ett individuellt guld, vid VM 2019 i Östersund, Sverige. Hon var säsongen 2018-19 masstartscupvinnare. I den sista grupptävlingen på VM Antholz 2020 kom hon på tredje plats, vilket gav henne en bronsmedalj. Dessutom tog han hem distanscupen för den kommande säsongen.

Den 16 februari 2022, i Peking, Kina, vann Hanna Berg, Linn Persson, Mona Brorsson och deras syster Elvira Berg guld. Kvinnorna i stafetta-hoppbacken tog Sveriges första OS-guld i en historisk prestation. Hanna Berg tillbringade sin barndom i Svensbyn, en liten stad inte långt från Pite. Hon är medlem i Pite skidskytteklubb och Hemmingsmarks SK.

Snabbt yrke

Hanna Berg tävlade i junior VM-divisionen 2012 och hjälpte sitt lag vinna silver vid Kontiolax-evenemanget i Finland. Berg tävlade även i Junior VM 2015 och 2016. Hon placerade sig först i stafetttävlingen 2015, och hon vann guld i sprint och jaktstart, samt silver i stafett, 2016.

Hanna Öberg Gravid
Hanna Öberg Gravid

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *