Ben Hillman Sjuk
Ben Hillman Sjuk

Ben Hillman Sjuk – Talman, herr! Det måste fixas. Vi behöver ett system där dessa branscher har fler möjligheter och där stödet är bättre anpassat till dem än vad det varit hittills. Annars riskerar vi att förvärra sysselsättningskrisen, som kan sprida sig som en löpeld i efterdyningarna av en stor katastrof.

Talman, herr! Jag välkomnar en del av det andra som regeringen gör eller föreslår och som lagstiftaren backar upp med detta förslag. En riktad insats för att främja jämställdhet som drivits av regeringen är en positiv utveckling. Bra att det äntligen är löst nu. Det är fantastiskt att pengar läggs på sommarläger för barn, och det är fantastiskt att kultur och dans får det stöd de förtjänar.

Utökade ersättningar inom sjukförsäkringssektorn; stöd till företag; finansiering för kultur och rekreation; och andra åtgärder som svar på coronavirus-pandemin 2021.Men regeringen har fortfarande inte svarat på underhusets önsketänkande om hur man kan hjälpa det bredare civila samhället.

Ändå är det bara vissa samhällssektorer som får stöd: kultur-, fritids- och några andra organisationer i ett tilläggsförslag som lagts fram av regeringen. Men vi behöver också ett brett stöd som kan föra oss närmare de många organisationer vi förlitar oss på. Efter krisen behöver vi deras styrka, medkänsla och delaktighet. Eftersom kungens råd har beordrat detta har regeringen ännu större anledning att svara.

Fler och fler tecken pekar på förekomsten och överhängande av utbredd panik efter pandemin. Det finns vuxna som har tillbringat mycket tid ensamma och isolerade, och barn som inte har haft tillgång till sina vanliga skyddsnät – sådant som att delta i samhällsaktiviteter – på samma sätt som de skulle ha tidigare. De har tillbringat mer tid i relationer som inte fungerar och där en person kunde ha varit mer känslomässigt distanserad.

Därför är aktiviteter sommartid jättebra, men det krävs också en del framåtanda. Hur kan policyn hjälpa fler barn att återknyta kontakten med den fritidsaktivitet de kanske har övergett? Det är alltför lätt för människor i en viss ålder att dra sig tillbaka från sociala aktiviteter, rekreationsmöjligheter och andra faktorer som bidrar till bättre fysisk och mental hälsa. Det är lätt att se varför många inte återvänder vid den tidpunkten.

Jag tror att vi måste köpa oss en bättre uppsättning värderingar här. Vi behöver mer konkreta planer för att stärka samhället så att fler barn kan ta vara på dessa möjligheter i framtiden. Detsamma gäller ansträngningar för att hjälpa människor som har varit ensamma och ensamma under lång tid att återknyta kontakten med sina samhällen på mer meningsfulla sätt än tidigare.

Här hittar du varningssignaler. Det finns saker att göra här. Detta förslag gör en del av jobbet, men mycket mer behövs, så snälla stå ut med mig.Talman, herr! Jag tror att den tidigare talaren uttryckte det ganska bra: en säsong av advent för vaccinationer. Det väckte minnen från många söndagar som spenderades i kyrkan genom åren. Det är sant; vi kan urskilja varje ljusfläck i tunneln. Vi ser hur fler och fler människor runt omkring oss blir immuniserade och kan bryta sin fysiska isolering.

Samtidigt är vi på en anmärkningsvärt normal plats. Smitts sprider sig igen på flera håll i landet och sjukhuspersonalen känner av påfrestningarna efter att ha vårdat covid-19-patienter i mer än ett år. Omständigheterna är universella. Det finns fortfarande oro för hur man kan förbättra människors liv.

Jag vet att jag har sagt det många gånger i just det här rummet, men jag säger det igen för betoningens skull: vi måste hänga med där. Vi måste hålla ut. Om möjligt bör vi arbeta hemifrån, och om vi upplever symtom bör vi stanna kvar. Det är det som hotar människans existens. Jag är medveten om hur utmanande uppgiften är, men vi anstränger oss tillsammans eftersom vi vet att det är värt det.

Även det ekonomiska klimatet är generellt sett gynnsamt, särskilt för arbetare som är oroliga för sina framtida anställningsmöjligheter och företagare som vill få igång sin verksamhet så smidigt som möjligt – och naturligtvis för dem som redan har förlorat sina jobb.

Pandemins krusningseffekter kan märkas i hela samhället, inte bara bland de som är direkt drabbade av sjukdomen; till exempel seniorer som har lidit av bristande social och fysisk kontakt, barn som har glömt hur en kram från mamma känns och tonåringar som har tvingats tillbringa halva gymnasietiden hemma.

https://youtu.be/PamsRiLtiyw
Ben Hillman Sjuk

I det senaste avsnittet av A Place in the Sun kände sig Ben Hillman besegrad efter att ha tvingats ta itu med kräsna köpare.Ben promenerade med Jacqueline och Lynne runt fem vackra fastigheter i Roquetas de Mar när de letade efter sitt eviga hem, men efter att ha hört en rad klagomål från de kräsna konkurrenterna började han känna sig pressad att tillfredsställa dem.

Paret specificerade ett hem med två sovrum och två badrum med uteplats, till exempel en uteplats eller trädgård.Paret hade en måttlig budget på 130 000 pund men var villiga att gå upp till 140 000 pund om det skulle behövas. De ville ha en pool och ett hus som låg nära stranden och som hade enkel tillgång till lokala restauranger och nattliv.

Ben verkade förvirrad av de två, men de hade varnat honom för att Lynne var noggrann med var hon visades.Hon anmärkte: “Jag vet bara vad jag vet. Det är bara något med det huset som får mig att vilja köpa det på ett infall, medan Jacs erbjudande är det mer praktiska.

De visades sedan flera bostäder längs den spanska kusten, med den andra duplex som visade sig vara det mest tilltalande alternativet. Jacqueline var på staketet när hon uttryckte att hon föredrog den första platsen; Lynne var medveten om sin partners oro över kökets mörker och sa: “Det måste finnas en kompromiss någonstans.”

Ben kunde säga att de potentiella köparna inte var intresserade av sitt tredje hus eftersom Lynne redan hade angett att det var för litet.” De var först överväldigade, men bestämde sig för att kolla in resten av huset ändå.

Ben vände sig mot kameran och sa: “Jag måste säga att jag är lite förvånad över det, det här är en riktigt bra egenskap och den har de element som saknades till sist, men ibland är det allt om magkänslan och jag tror helt enkelt inte att de förstår det.”

Situationen förvärrades därifrån sedan nästa plats han visade dem var för urban. Oj, det var inte alls vad jag förväntade mig; Jag trodde att vi hade en bra start med det här sökandet, men det verkar gå snabbt neråt nu.

Vi är just nu mitt uppe i adventstiden för vaccination. Vi ser en strimma av hopp här och där, men vi är också fullt engagerade i att försöka hantera en sjudande kris som bara ibland släpper greppet om samhället. Vi ser det i byarna med sjukhus och människor som verkar ovanligt sjuka. Vi ser ett vårdteam som är överarbetat och i desperat behov av vila och förmågan att se att deras insatser gör skillnad.

Delar av ekonomin visar det också. Det finns fortfarande verksamheter som är utsatta för hård press och endast delvis följer de regler och förslag som har kommit på plats. De förblir rädda mitt i krisen. Vi ser potential för jobbmässor, och vi ser en pågående fara från strejker och stölder som hindrar anställda från att rapportera till sina föredragna arbetsplatser.

Vi måste bibehålla vår robusta respons. Detta gäller särskilt vid långtidsarbetslöshet, där arbetslöshet efter en viss tid medför risk att leda till permanent utanförskap från arbetsmarknad och arbetsplats. Vi vet från tidigare kriser att detta också kan orsaka hälso- och samhällsproblem.

Regeringstjänstemän har föreslagit att förlänga vissa former av företagsstöd. Det är utmärkt. Det krävde vi kristdemokrater av regeringen i höstas, när någon lade fram ett snävt fokuserat och ganska stelbent förslag om att förlänga finansieringen för en viss månad. Vi beslutade då att det var dags att utöka stödet genom sommarmånaderna, och vi utarbetade ett direkt majoritetsinitiativ.

Utökade ersättningar inom sjukförsäkringssektorn; stöd till företag; finansiering för konst, kultur och rekreation; och andra åtgärder som svar på coronavirus-pandemin 2021. Regeringens begäran om att skjuta upp stödet till sommaren följde kort därefter.

Det är utmärkta nyheter, och det bådar gott för framtiden. Detta ger ett visst perspektiv för de organ som ansvarar för att distribuera bistånd och som har kämpat kraftigt för att göra det effektivt tidigare. Det ger också mycket konkurrenskraftiga företag lite mer andrum när det gäller stödåtgärder.

Men, sir talman, regeringens hantering har alltmer kommit att likna en skakighet, där förstärkningar och förlängningar har gjorts med ett alltför kort perspektiv. Det har också blivit smärtsamt uppenbart. Myndigheterna har ännu inte löst frågan och regeringen har försvagat sin kontroll över dessa myndigheter när det gäller att effektivt sprida bistånd. Det finns fortfarande möjligheter att förbättra och göra förändringar här.

Det finns ännu mer nyanserade sätt att bedöma effektiviteten av stöd till branscher som står inför särskilt skrämmande utmaningar. Det är därför jag anser att besöksnäringen, där företag har frekventa möten ansikte mot ansikte med kunder, är särskilt sårbar.

Ben Hillman Sjuk
Ben Hillman Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *