Stina Blackstenius Partner

Stina Blackstenius Partner
Stina Blackstenius Partner

Stina Blackstenius Partner – Det ryktas att Stina Blackstenius och pojkvännen Philip Hman ska dejta. Artikeln innehåller all information som behövs för att helt förstå idrottsmannen.Efter att ha debuterat med det svenska landslaget 2015 tog hon silver vid OS 2016 i Rio de Janeiro. Stina spelade även för det svenska U17-laget i 16 matcher. Blacktenius nominerades till svenska A-landslaget den 27 oktober 2015, vilket markerar hans första framträdande på internationell nivå. Hans debut kom vid EM 2017.

Stina är en suverän fotbollsspelare, och hon har nu rekordet för flest mål gjorda av en spelare i U19-divisionen av EM. Sedan hon var sex år 2002 har hon kallat Vadstena GIF för sin “hemmaklubb”. 2002 blev Stina återigen framröstad till Östergötlands främsta kvinnliga idrottare. I ett Instagram-inlägg åtföljt av en hjärtöga-emoji utnämnde Stina Blackstenius Philip Hman till sin pojkvän.

Men hennes partner Philip Hman förblir en total gåta i cyberrymden. Stina har likaså hållit sitt privatliv hemligt från media och allmänheten.Det verkar som om hon försöker skydda sin partner från kritik.

Stina Blackstenius släktforskning

I Stinas familj finns hennes föräldrar, Magnus Blackstenius och Lena Wiberg. Hon är den yngsta av två syskon, den andra är Oscar Blackstenius. Nina tävlar även för det svenska U17-laget. Blackstenius var en tävlingsinriktad handbollsspelare innan 2013. Hon gick på Kungshogaskolan, Mjölbys kommunala ekonomiskola. Stina ryckte upp sitt liv och etablerade ett nytt i Linköping under vintersäsongen 2015–2016.

Stina Blackstenius inkomster och tillgångar

Stina Blacktenius, en professionell fotbollsspelare, tjänar 100 000 dollar per år. Stina tjänar $200 per spel, enligt hennes spelarprofil. Blackstenius har varit blyg när det gäller sitt nettovärde, men det ryktas att hon är värd mellan 1 och 5 miljoner dollar.

Stina har dock alltid varit förtegen om sina pengar. Därför är det svårt att få tillförlitliga bedömningar av hennes resurser. Även när Nina var sjuk och fick lägga karriären på is fanns Stina där för henne. Under sin vilsamma ledighet spenderade hon mycket tid i telefon med nära och kära. Nina, som en riktig syster, planerar också att se varje match som Stina Blackstenius och hennes lagkamrater spelar.

The Great Papa har alltid de största fansen

I en intervju med Expressen avslöjade Stina att hennes pappa Magnus har varit hennes största hejarklack under hela hennes fotbollskarriär. Pappa Magnus har utan tvekan alltid varit avgörande för hennes framgång. Sedan hon var en liten flicka har han varit där för att heja på henne och se alla hennes matcher. Magnus har deltagit i alla matcher Stina har deltagit i, även de för internationella lag. Om det inte var möjligt såg han dem på tv där hemma.

STINA BLACKSTENIUS, S. B. P. OJKVN

Stina Blackstenius alias, Philip H. Man, är egentligen en pseudonym. Efter att ha bott tillsammans och dejtat i flera år är det säkert att kalla Philip och Stina för sambo. Stina Blackstenius sambo är ett stort fan av att visa sin entusiasm för klubben genom att gå på matcher när det är möjligt. Stina Blackstenius och hennes pojkvän utbyter många Instagram-inlägg som visar hur lyckliga de är tillsammans.

STINA BLACKSTENIUS, CLUBCARRIER, OCH NORRISK COLLECTIV

Stina Blackstenius, då sex år gammal 2002, började först mixtra med Vadstena GIF. Under vistelsen i klubben utsågs hon 2012 till “Årets Flickspelare i stergötland”. Med 38 mål på 17 matcher dominerade hon även skytteligatävlingen. 2013 kom hon in i Linköpings FC-truppen efter att ha skrivit på ett treårskontrakt med klubben. Hon spelade 20 matcher under sin rookiesäsong i Damallsvenskan med Linköping FC, gjorde åtta mål och delade ut tre assist.

Hennes lags kloka utgifter gav resultat när de fick en plats i Champions League. Bland andra turneringar skedde hennes debut med klubben i Svenska Cupen. Där gjorde hon ett hattrick för att hjälpa Linköping FC att slå Kristianstad DFF med 2-1 och vinna Svenska Cupen 2014. Linköping vann ändå Svenska Cupen ett år senare. Stina debuterade även i Champions League den dagen.

Ett omfattande samtal med den globalt kända Stina

Under efterföljande säsonger fortsatte hon att spela för Linköping FC. Så kommer att vara fallet fram till 2016, då hon tidigare sagt att hon inte kommer att förnya sitt kontrakt. Stinas intresse väcktes av förklarliga skäl. Alla tre PSG, FC Bayern München och Chelsea LFC har uttryckt en önskan om att bli tungviktare i ligan.

Stina avvisade dock alla erbjudanden och skrev på med Montpellier HSC-laget i Feminine Division 1 istället. Hon gjorde sitt första framträdande för laget i en match precis efter att ha skrivit på en tvåa och en halv.

Stina Blackstenius Partner

Några månader efter att hon kom till klubben debuterade Stina Blackstenius den 14 februari 2017 i franska ligan. Mot Paris Saint-Germain (PSG) gjorde hon det matchvinnande målet i den 88:e minuten. Säsongen var produktiv för henne. Hon gjorde sex mål på 11 matcher när hon startade, inklusive ett hattrick.

TILLBAKA TILL SVERIGE MED LINKA FR STINA BLACKSTENIUS OCH ANDRA

Blackstenius skrev på ett tvåårskontrakt den här gången, men efter det första året inledde Linköping samtal om att byta ut henne till svenska Elitliga-rivalen Kopparbergs /Göteborg FC (numera BK Häcken FF). Denna fråga på spetsen efter att skiljenämnd från Svenska Fotbollsförbundet spred sig över hela ligan och förde samman klubbarna. Under tre år var Stina Blackstenius en del av BK Häcken FF-truppen som vann Svenska Cupen, placerade sig tvåa i ligans damallsvenska nivå och nådde Champions League.

Bortsett från de tidigare angivna utmärkelserna, vann hon även årets forward och seriens mest värdefulla spelare. 2021 kom hon på plats 13 i omröstningen om Ballon d’Or. Under det nya året 2022 kommer Stina att ansluta till Arsenal WFC. Det verkar osannolikt att en så fantastisk skönhet som Stina Blackstenius skulle vara obunden.

Stinas pojkvän är i stort sett okänd. Här är en bild på Philip Hman, den lyckliga killen, med sin vackra fru. Stinas dejtinghistoria är allmänt känt trots hennes bästa försök att dölja den. Trots detta är de mycket kära i varandra.

Stina har undvikit att ge några intervjuer där hon direkt vänder sig till Philip Hamman. Med tanke på hur sorglös och självsäker hon verkar, skulle det vara rimligt att dra slutsatsen att det går bra i hennes förhållande. Philip kanske eller kanske inte är hennes pojkvän, fästman eller make vid det här laget. Så vitt jag kan säga är det det enda fotot som någonsin tagits av Stina och Philip tillsammans. Stina har under hela sin långa karriär aldrig talat offentligt om någon av sina expojkvänner eller tidigare bränder.

Familj: Mamma, pappa och barnen

Stina Blackstenius växte upp i en familj som älskar sport. Hennes pappa var ett fotbollslags huvudtränare, men lite är känt om hennes mamma. Stina, som såg hur roligt fotbollen var, bestämde sig för att ge det en chans i ung ålder. Hon ansåg inte längre att fotboll var ett seriöst yrke. Stina å sin sida har alltid varit sugen på att jobba inom idrotten.

Stina gillade både fotboll och handboll som ung, även om det förstnämnda var hans främsta sport. Hennes äldre bror Oscar Blackstenius var en drivande kraft i hennes beslut att ta upp sporten. Stina och Oscar lekte ofta och sprang runt på gården tillsammans. Hon fick ett försprång med att utveckla sina fotbollstalanger genom att spela i sin pappas lag.

Vid 15 års ålder bestämde sig Stina för att göra karriär på fotboll och började ta det på största allvar. Hon har åtagit sig att göra sig ett namn på fotbollsplanen och har skrivit på med ett professionellt lag. Stina kommer från en lång rad atletiska kvinnor. Hans halvsyster Nina Koppang är en topphandbollsspelare. På grund av deras åldersskillnad ser Stina upp till Nina. De är beroende av varandra och kan inte existera oberoende.

Stina har sagt att hennes pappa är den person som har haft störst inverkan på henne som fotbollsspelare. Han har sett nästan alla hennes fotbollsmatcher. Stinas föräldrar skildes när hon var ung och det slutade med att hon tillbringade större delen av sin tid med sin pappa.

Han tog henne med sig till fotbollsträningen hela tiden. Hon bestämde sig för att hon ville hänga i lyan efter att ha sett vad som pågick där. Stinas pappa noterade att hon var mycket snabbare och bättre än de andra spelarna när hon äntligen kom med i laget. Men Stina medgav att hon, innan hon nådde den professionella nivån, aldrig satt upp några fotbollsrelaterade mål för sig själv.

Nina Koppang, hennes halvsyster och hennes pappa är alla i området. Han tror att han inte alltid var så fokuserad på handbollssporten. Stinas pappa uppmuntrade henne att fortsätta sin passion för fotboll, och hon tog sig så småningom till den professionella nivån.

Det har spekulerats i att Stina Blackstenius är värd allt från 1 miljon dollar till 5 miljoner dollar, även om hon inte har gjort någon officiell kommentar i frågan. Stinas bidrag till fotbollslaget BK Häcken är ovärderliga. I genomsnitt uppskattar vi att hon tjänar 100 000 dollar varje år. Stina har inte avslöjat några andra detaljer om sin lön.

Som professionell fotbollsspelare har Stina samlat på sig en rejäl förmögenhet. Hon är också mottagare av olika rekommendationer från branschens tungviktare som Adidas och andra. Hennes främsta inkomstkälla är hennes fotbollsklubb, vilket gör det omöjligt att fastställa hennes faktiska vinster. Stina Blackstenius stjärna kommer att fortsätta stiga i den virtuella fotbollsvärlden.

Stina Blackstenius Partner
Stina Blackstenius Partner

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *