Oliver Skifs Pojkvän

Oliver Skifs Pojkvän
Oliver Skifs Pojkvän

Oliver Skifs Pojkvän – Oliver Skif, äldste son till Björn Skif, berättar om att växa upp i en kreativ familj. Han säger, “Det jag känner har skilt sig från andra mäns utveckling är…” Både konstnären Björn (74 år) och dansaren Pernilla (57 år) har varit aktiva i över tre decennier. Åk turnébussen som ett barn igen!

Färgsättningen är verkligen standard, säger Oliver på plats i Malou efter två timmar. Hon är nyfiken på om Olivers uppväxt i en kreativ familj fungerade som en källa till motivation för honom. Det är ett par anledningar till att jag tycker att det är väldigt enkelt och roligt att arbeta med. Jag hade en utmärkt uppväxt. Jag tillbringade mycket tid med laget under turneringar.

Animatören Jonathan Skifs lägger ner sin tid på jobbet Oliver avslöjar att hans yngre bror, Jonathan, också har ett kreativt öra, om än ett med en annan röst. Två av mina bröder är animatörer. Han skulpterar och bygger mycket grejer där. När han blev digital gick jag analogt. Men även han ägnar sig åt uppfinningsarbete. Det har blivit lite av en familjehobby, säger Björn.

Björn Skifs uppmuntrar sin konstnärliga avkomma, Oliver.

Han skrev, ritade och gjorde musik. Han dödade piprensorer och kom till dinosaurier, helt utan gångjärn. Jag kunde inte komma på vad han höll på med. Om inte konsten tar fart som Oliver hade hoppats, säger pappa Björn, kan han alltid sträcka på sina slantar och färga sina strumpor. Ja, det har hänt någon gång.

Många känslor är inblandade, säger sonen. På frågan om vad han tycker sticker ut med Olivers uppväxt, säger han: “Det jag känner att det skiljer sig från andra mäns uppväxt är att det alltid har funnits en viss mängd krydda och engagemang, och viljan att engagera sig i det som man tror”, med hänvisning till hans föräldrars generation.

Ta reda på vad som hände i Malou efter två med Oliver och Björn Skifs här. Relationen mellan Björn Skifs, 72, och hans 18 år yngre kärlek Pernilla Skifs har varit lika stark som alltid sedan de gifte sig 1988. Paret träffades medan Pernilla jobbade som dansare och till en början var det lite obekvämt mellan dem.

Många trodde inte att de skulle stanna tillsammans när de väl insåg hur långt ifrån varandra de var i ålder. Många lyckobringare smulas sönder där. Jag tycker att vi gjorde det väldigt bra överallt där vi fick smaka på det där snacket, sa Björn Skifs i en intervju med Aftonbladet.

Oliver och Jonathan Skif, söner till Björn, arbetar på

Bröderna har varsin lovande karriär inom de kreativa näringarna idag. Jonathan har bestämt sig för att syssla med animation eftersom Oliver jobbar som musiker och designer. Podcastaren Oliver Skifs berättar om hur det är att växa upp med en känd pappa i ett avsnitt av programmet som han är värd för tillsammans med sin vän Anton Fargau Petrini, med titeln “A to O”.

Som barn förstod jag aldrig tjusningen med hans påstått självbiografiska klotter. Enligt Aftonbladet sa Oliver Skifs på podden att det är svårt att förstå för någon på fem år. Att ha efternamnet Skifs, som alla förknippar med Björn Skifs, har enligt Oliver Skifs både positiva och negativa konnotationer.

Oliver Skifs Pojkvän

Som ett resultat bildar många människor åsikter och idéer om namnets bärare långt innan de faktiskt träffar honom. Enligt hans podcast är det vanligt att konfronteras med orealistiska förväntningar eller mål som du behöver övervinna. Björn Skifs, 72, har tillbringat en betydande del av sitt liv på scen och är nu återkommandeded som en av Sveriges mest älskade folkmusiker.

Han har tagit hem två Melodifestivalen-segrar och har en musikalisk karriär som sträcker sig över mer än ett halvt sekel. Men utöver det har folk sett honom som programmerare och skateboardåkare genom åren. Hans 55-åriga kusin Pernilla Skifs har varit med honom under större delen av hans resa. De två träffades medan Pernilla jobbade på scenen som dansare; han blev först överraskad av hennes åldersskillnad från sin egen (18 år till 6 år), men så småningom blev de nära.

Många lyckobringare smulas sönder där. Jag tycker att vi klarade oss riktigt bra när vi åt mellanmålet någonstans, sa han till tidningen. Idag, efter att ha varit ett par i över 30 år, är de stolta föräldrar till Oliver, 31, och Jonathan, 28-åriga Skifs bröder. Björn och Pernilla Skifs tog med sig sina söner Jonathan och Oliver till Saturday Night Fever-premiären 2005.

Idag gjorde Oliver och Jonathan det

Idag är både Oliver och Jonathan vuxna med etablerade yrkesliv. I podcasten A till O som Oliver skapade tillsammans med sin mentor, Anton Fargau Petrini, diskuterar Oliver hur det var att växa upp med en känd pappa och hur det att vara en berömd farbror kom med sin beskärda del av förmåner och nackdelar.

Som barn förstod jag aldrig tjusningen med hans påstått självbiografiska klotter. Enligt Aftonbladet sa Oliver Skifs på podden att det är svårt att förstå för någon på fem år. Han avslöjar också att en hel del publicitet har följt hans nya moniker. Det är vanligt att man konfronteras med orealistiska förväntningar eller mål som man måste övervinna, säger han.

Oliver Skifs Pojkvän
Oliver Skifs Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *