Johanna Skottheim Pojkvän

Johanna Skottheim Pojkvän
Johanna Skottheim Pojkvän

Johanna Skottheim Pojkvän – Viktor Thorn, en skidåkare, och Johanna Skottheim, en snowboardåkare, bygger sitt idealiska hus. Viktor Thorn och sambon Johanna Skottheims 40 kvadratmeter centrala stersundslägenhet började kännas klaustrofobisk. De diskuterade att köpa ett större hem, men kom slutligen fram till att förortslivet inte var något för dem.

Konceptet med att bygga ett hem började ta form. Detta är det första steget i deras sökande efter ett nytt hem. Under året kommer vi att kunna dra lärdom av deras erfarenheter av allt från rutinmässiga byggnadsbesiktningar till inverkan på det kommande räkenskapsårets budget. Huset är färdigt, och uppdateringar kan hittas i de efterföljande avsnitten. En videorundtur av deras hem finns på den här sidan.

Medan Johanna tävlar i Framtidslaget för fart, tävlar Viktor i A-landslaget för långdistans. Viktor hade kommit hela vägen från Bengtsfors till Torsby för att besöka skidgymmet, medan Johanna hade gjort resan från Transtrand. De bodde i Torsby ett tag men bestämde sig till sist för att flytta till stersund.

De tycker att stadens närhet till snö och skidliftar är idealisk. Hyreslägenheten har dock krympt och gjort den oanvändbar. Viktor och Johanna, nygifta, har bestämt sig för att bygga en större bostad åt sig själva. De hittade den perfekta tomten, pratade med en representant från Eksjöhus och kom till slut på den perfekta planen.

Utanför Östersund, nära både skog och miljö, ligger huvudtoppen. Dessutom ligger stadion och backarna inom bekvämt gångavstånd, så det är inte heller ett problem. Det tar cirka tio minuter att köra till Skidstadion. Rutschkanans ingångspunkt är precis runt naveln. Bostaden, enligt Johanna, är perfekt för dem. Rullskidoos och loping kommer också att ingå. Viktor hävdar att söndagen skulle ha idealiska väderförhållanden även för det ändamålet.

Varför valde du just Eksjöhus?

Av två huvudsakliga skäl. Eksjöhus engagemang i ett visst sportevenemang väckte vår uppmärksamhet till en början. Alla vet att deras hem är fantastiska arkitektoniska verk. Dessutom var leverantören pålitlig och flexibel. När Viktor berättar att han och hans kompisar gillar att åka skidor och snowboard tycker jag lite synd om dem.

Paret utforskade till en början många husplaner. En liten landremsa skilde Eksjöhus Prio 116 från ett mycket större boende. Prio 116:s escape pod har förseglat. Tre sovrum (varav ett kommer att vara ett kontor) och två badrum gör detta till en bekväm storlek. Ett basgarage finns också på projektlistan för Viktor och Johanna.

Det finns en bastu eller tvättstuga i hemmet också. Vi tycker väldigt mycket om det. Idag var träningsutrustning utspridda över hela lägenheten. Tvättstugan är ett bra ställe att förvara saker innan man stänger dörrarna. Viktor kommenterar hur trevligt det ska bli att skapa ordning och reda utan att ständigt bli distraherad av folks gymklädsel.

Vad mer är viktigt i ett nytt hus förutom en tvättstuga?

En uppmaning till gymmet: “Ett gym!” Garaget byggs om till gym. Det kommer att finnas WiFi, eluttag och en symaskin i detta rymliga 20 kvadratmeter stora utrymme. Det skulle vara lockande att gå all out med fantastiska gympynt just nu, men Johanna avråder från det.

Att gå till gymmet är fortfarande väldigt viktigt för mig. Det tar inte lång tid att bemästra passet där. Att ha ett eget gym innebär att du kan träna i tio graders väder eller tjugo graders väder. Det är bara att gå ut till garaget och skruva upp stereon, säger Viktor. Inlämningen av bygglovsansökningar pågår just nu och Viktor och Johanna väntar med spänning på att det ska avslutas.

Därefter kommer ansökningarna att godkännas, och försäljningen av huset går igenom. Vi kan inte vänta med att komma in när huset är färdigmonterat. Sedan kommer vi att undersöka kök, badrum och inredning. Och en fjärdedel av den tiden är allt som krävs för att förstå historien. Johanna försäkrar oss om att trenden kommer att fortsätta.

Många har ifrågasatt om vi har råd med ett hus med tanke på hur ofta vi tränar och reser. Den här husrestaureringen kommer att ta mycket tid och ansträngning, men hittills har vi, enligt Viktor, inte haft annat än positiva resultat och fått bara positiv energi. Johanna Skottheim och Viktor Thorn kämpade för rätten att bo i en hyresbostad.

Skidparet har äntligen bestämt sig för att bygga sitt idealiska hem på en tomt utanför Östersund. Enligt ett pressmeddelande från svenska husbyggaren Eksjöhus citerades Thorn som att “Vi ser bara positiva saker med vår husresa och får så mycket härlig energi av det.” Skidlegender som Viktor Thorn och Johanna Skottheim kommer att tänka på. Thorn har vunnit många IBU-VM-titlar i långa skidor, medan Skottheims skidlag precis har tagit hem sin första solo pallplats.

Johanna Skottheim Pojkvän

Men verklig kärlek kommer att lära dig att det finns mer i livet än vad man kan se. Paret har precis köpt mark utanför Östersund, där de tänker bygga sitt idealiska hem. De räknar med att det ska stå klart i slutet av 2018. Eksjöhus utvecklar huset. Det tar cirka tio minuter att köra till Skidstadion. Rutschkanans ingångspunkt är precis runt naveln. Skottheim beskriver läget som “idealiskt” för oss.

Bostaden kommer att ha fyra sovrum och två kompletta badrum. Fastigheten har ett garage, men det är inte din standardstruktur. Gymmet kommer att ta upp ena sidan av garaget. Det kommer att finnas WiFi, eluttag och en symaskin i detta rymliga 20 kvadratmeter stora utrymme. Skottheim varnar för att låta sig ryckas med fantasyland gyminredning ännu.

Det är ett möte.

Paret beskriver att komma till gymmet som avgörande för att behålla sin höga karriär inom ridsport. Att gå till gymmet är fortfarande väldigt viktigt för mig. Det tar inte lång tid att bemästra passet där. Att ha ett eget gym innebär att du kan träna i tio graders väder eller tjugo graders väder. Thorn föreslår att du helt enkelt vevar iväg i garaget. Thorn och Skottheim väntar just nu på inlämnande och godkännande av bygglovsansökningar.

Många har ifrågasatt om vi har råd med ett hus med tanke på hur ofta vi tränar och reser. Även om Thorn erkänner att det skulle vara mycket arbete inblandat, har vår familj inte sett något annat än positiva resultat sedan flytten. Partnerskapet mellan lantskolan och Stina Nilsson har upplösts. Stina Nilsson har delat med sig av detaljer om ett anmärkningsvärt partnerskap.

Kung fus vilda coronaattack: sänka regeringen, för alla

Stina Nilsson befann sig i ett farligt scenario som kan ha avslutat hennes liv. Något drastiskt förändrade hennes arbetsstil. Faktum är att hon har tillgång till högt specialiserade resurser. När OS-sprintdrottningen Stina Nilsson avslöjade att hon lämnade skidåkningen kom det som en fullständig överraskning för många.

Efter ett tag började många avfärda dem som bluff eller ett försök till billiga PR på grund av hur länge de varade. Relationsundersökning misslyckas med att vinna över Stina Nilsson. Alla satsningar gjordes dock på standarden 1:1. Stina hade bestämt sig för att ge sig ut och utmana sig själv för att nå toppen av ännu en sport.

Du kan inte göra något som passar den här stilen på egen hand. Det behövs med andra ord hjälp. Här kommer Johanna Skottheim, Skidskytte Landslander. Hon har adopterat Stina som sin skyddsling, och de två är nu oskiljaktiga. Jag finner mig själv praktiskt taget flinande när jag tänker mycket på den här frågan.

Utan en fråga har Johanna absorberat mig i sig själv. I snön finns det många rörliga delar att övervaka. Precis som jag gjorde på mitt första skicrosslopp i Idre. Stina försäkrade Expressen att om hon satte sig för det skulle hon inse att hon gjort allt som krävdes av en kund på vapebutiken.

Skidåkaren Viktor Thorn har gått ihop med Johanna.

Även om jag och Stina inte är fysiskt tillsammans så hörs vi ändå då och då. För mig är det av yttersta vikt. Enligt ett Expressen-reportage kommer Skottheim och hans fru överens bättre än på länge. Det är tröstande att veta att någon kommer att finnas där för dig i vått och torrt.

Om du har en bra dag är allt du behöver göra att uttrycka din lycka. Att ha en vän som inte gör annat än att lyssna är ovärderligt, särskilt under de sällsynta, längre dagarna. Jag och Stina fattade skämtet. Jag skulle kunna vara advokat eller ägare till mitt eget företag just nu om jag inte hade spenderat alla mina besparingar på skidförsäkring.

Jag letar efter ett projekt som kommer att driva mig till mina gränser. Att bara vrida huvudet åt vänster eller höger kräver en medveten ansträngning från mig. Ogillar vanligt vatten till förmån för kolsyrade drycker. Mitt färgseende är kraftigt nedsatt. I lagsporter verkar jag alltid komma ut som den värsta förloraren. Mitt humör är ganska hett och irriterad just nu. Formel 1 är den enda sporten jag följer förutom skidåkning.

Hundar är mitt expertområde.

Tip-Top-Of-The-Lid Fars Efter att ha växt upp i Bud och Skotheim flyttade Sivert Skotheim till Sandefjord, där han bildade en familj som så småningom skulle omfatta tre söner och en dotter. Nu en äldre man, Snnen Reidar Skotheim, har bosatt sig i Sverige. Jag har blivit så smart att jag kan namnge båda Reidars söner och en av hans döttrar.

En av sönerna är inte säker på om Bengt, hans mammas bästa vän, faktiskt är hennes biologiska pappa. Så Bud på Skotheim och Romsdalen blev platsen för den inledande undersökningen. Vi är inte riktigt på väg åt rätt håll, men klyftan är enorm och våra resurser är utträngda. Jag, Lena, är Reidars enda dotter bland fyra söner (Bengt, Frank (Josefsen Tjöme), och Leif).

Bengts söner Jonas och Joakim är nu inte involverade i sin pappas ställning. I verkligheten delar vi en gemensam strumpa, ett faktum som kommer att avslöjas genom fortsatta studier av strumpor. Vi kommer alltid att heja på Johanna och hoppas på det bästa, oavsett vad.

Johanna skottheim har en egen fanklubb på Facebook, med passande titel “johanna skottheim fanclub”, och dess medlemsantal växer stadigt. Medlemmar uttrycker sina åsikter om skottheim genom att lägga till antingen positiva eller negativa kommentarer. Öppningen på stersund skulle inte vara komplett utan den finaste svenska skytten. Rösta på Johanna!

Johanna Skottheim Pojkvän
Johanna Skottheim Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *