Carola Gått Ner I Vikt 2023

Carola Gått Ner I Vikt 2023
Carola Gått Ner I Vikt 2023

Carola Gått Ner I Vikt 2023 – Vänta och se, sa Carola Häggkvist på frågan om sin diet. Carola Häggkvist har följt en stenhård diet, vilket har retat hennes fans. Nu har de uppmärksammat något annat i Carolas videos, och hon är upprörd över kritiken hon fått. Carola Häggkvist, nu 56, firar varje år att det har gått 40 år sedan hennes låt “Främling” släpptes.

Den 27 maj uppträder hon på Carolafesten framför en utsåld Avicii Arena. Därefter, fram till sommaren, är Carola planerad att uppträda på ett antal platser runt om i Sverige. Carolas Instagramföljare har sett hennes förberedelser inför konserten, där hon framför både sånger och danser. Carola ska ta sig ut på stan. Bild: Stella vid havet.

Carola Häggkvist följer det danska kongesjukhusets kostregim.

Men det är inte allt den senaste tiden har gett Carolas supportrar. Hon har också talat om sina senaste kostförändringar, som har mötts av starkt motstånd. Carola skrev nyligen att hon hade påbörjat det så kallade danska kungliga hospitalets diet, och hennes anhängare följde snabbt efter. Denna diet har fått smeknamnet “skräckdieten” på grund av dess extrema svårighet.

Reaktionerna på Carolas beslut att gå på en dietplan varierade från “sorgligt” och “lurigt” till mer positiva termer. Carola blir Malmöbo från och med april 2023. Bild: Stella vid havet. Carola Häggkvist har för avsikt att pryda sig mer. Carola har bestämt sig för att skämma bort sig själv lite mer. Bild: Stella vid havet. Nu när Carola har gått ner lite i vikt säger några av hennes fans att hon har “börjat klä av sig” mer.

Kolla in det här inlägget på Instagram

Vissa har kommenterat att jag “förtydligat” mig själv efter att jag blivit lite nattaktiv; Jag tycker att detta är fullt förståeligt. Få en känsla av det under alla omständigheter, inom vissa gränser. Beror på ens temperament och de saker man är mest känslig för. Tänk på alla gånger jag kunde ha kommit i form genom att göra det här, men det gjorde jag inte.

Nu vill jag “dra ut allt” med mina musikaliska ambitioner och ge mig själv och allmänheten “den stil jag tycker passar låtarna”, som Carola uttrycker det i sitt skrivande. Carola hävdar att nu när hon har gått ner lite i vikt kommer termen “bodys” att användas istället för “longkjol” eftersom det är mer fysiskt korrekt. Så här säger lögnarna: “Det passar ltarna.

“Sommaraffärer är en avgörande tid för alla företag. En ökning av både inhemska och internationella turister som ett resultat av en svagare valuta har lett till en ökning av detaljhandelsförsäljningen över hela Sverige. Svensk Handels vd, Sofia Larsen, kommenterade att de positiva tecken som företaget ser nu är välkomna efter stålnedgången som branschen har befunnit sig i.

Värdeindikatorerna för affärer på nätet har ökat med 802 procentenheter. 8,2%, till 86,5. Värdet på aktiemarknadens ledande indikator sjönk med 2,8 punkter till 80,8. Resultaten tyder på att svenska handlare har en pessimistisk syn på de kommande tre månaderna bortom försäljning, antal anställda och företagens lönsamhet för de kommande 14 månaderna.

För några veckor sedan berättade artisten Carola Häggkvist, 56, om kosten hon följer för att komma i form inför sin kommande show. Hon valde att bara äta kaffe till frukost, ägg till lunch och en sallad med kött till middag i totalt 13 dagar på det danska kungliga sjukhuset. Många av hennes följare har dock reagerat negativt på hennes kostförändring och sagt att hon inte ska pressa sig själv för att gå ner i vikt, att alla ser bra ut i sina underkläder och att detta är ett känsligt ämne som behöver en “trigger warning”.

“Verka ytlig?” svarade Carolas.

Carola bestämde sig för att ta upp den kritik hon fått några dagar senare. När det vänder sig är det väldigt vackert. Vilket tjafs! Det gör mig glad, så där! Måste jag agera ytli för att berätta om det? I ett Instagram-inlägg skrev hon: “Kom tillbaka!”hjärtat får snart frid. Den gyllene regeln är att dricka mycket vatten. Att inte träna för hårt samtidigt”, skriver hon.

Följande: “Trkigt”

Även om inte alla hennes följare gjorde det, såldes förtydligandet. Du målar en bild av att någon inte kan ta sig ur ögonvrån om de är “tjocka”, “överviktig” eller “liten rund”. Berättar du det för din syster? skriver en under posten. Det finns “allt för många” människor med viktproblem och ätstörningar som inte behöver höra mer om detta, som en skribent uttrycker det:

“Trkigt att du ska behööva göra en grej av din viktnedgng.” jagplanerar att fortsätta min diet. Carola sa i går kväll på Instagram att hon är inne på sin sista dag av dieten, men att hon kommer att fortsätta träna och äta hälsosamt. I en berättelse säger hon, “Så fort man börjar skratta igen är det så lätt att svälla upp och få sig, och sedan bara säga “Hejd till allt du har jobbat så hårt för.

Hon säger också att kosten fungerar som en form av träning eftersom hon vill känna sig mer avslappnad. Hon avslutade till slut: “Det ser ut som att du fastar, men du borde äta lite mat här och där.” Carola Häggkvist är en riktigt glad person. Det har gått 40 år sedan en 16-årig monstertalang dök upp i Melodifestivalen och slog ut den blivande klnastikern Främling.

Carola behöver fira genom att uppträda på Avicii Arena i Stockholm som en del av en massiv sommarturné. Men hennes kroppsliga förändringar under framträdanden har orsakat kontroverser. Carola har officiellt börjat sin bantay för att komma i sin önskade form i gott om tid för den stora matchen.

Carola Gått Ner I Vikt 2023

Min kost får min kropp och själ i full fart. Ditt sinne och hjärta får snart frid. Den gyllene regeln är att alltid dricka tillräckligt med vatten på flaska. Och pressa dig inte för hårt i gymmet. Kungliga sjukhusets matplan, om du ibland bara nämner ditt arbetsnamn och prestation, kan du ibland bara sätta din prestation i det här namnet. 13 dagar.

Kommentarsfältet är dock inte bara cheerleading och pepp. Carola får istället rättvis kritik för sin marknadsföring av kosten i fråga. Jag tycker att du är jättebra, Carola, men du måste hålla dig till din diet så att du kan hålla dig i form av så mycket unga kvinnor än att bli inspirerad. Du är vacker nu och det har du alltid varit.”Inifrån och ut”, skriver användaren.

Kontroversiella dieter som “kan vara skava”

Att rekommendera en diet som betonar att eliminera vissa livsmedel är katastrofalt. Inte ens ett klipp att dela. Kan bli en börda som man får bära resten av livet. “Man kan banta sig utan att ta till dieter som tyvärr är kortlivade”, skriver en annan. Det är olyckligt att du, någon med så stor potential att sprida bra saker och som har gjort så mycket bra arbete, inte har något gott att säga här.

Med det nuvarande sociala klimatet är det bäst att inte rekommendera dieter i ett försök att “höja” sin viktklass. Sakta ner och tänk på meddelandet du skickar. Fantastiskt!!!” skriver en tredje person. Den så kallade “Danish Royal Hospital Diet” har kritiserats av professionella dietister. Kostexpert för Icakuriren, Viveca Annell, har erkänt att namnet i sig är en bluff.

Den 13-dagarsdiet som ordinerats av det danska kungliga barnsjukhuset har inget vetenskapligt stöd. Enligt en artikel av Viveca publicerad i Icakurien fick dieten namnet “Danish Royal Hospital Diet” i hopp om att den skulle göra folk mer trovärdiga. Det har gått 40 år sedan Carola Häggkvist, nu 56, rusade igenom och höll sig uppe hela natten och sjöng “Främling” i Melodifestivalen 1983 och sångerskan har inga planer på att låta tillfället passera obemärkt.

Den 27 maj äger en spelning rum framför en utsåld Avicii Arena, vilket markerar början på en massiv turné som kommer att pågå ända fram till mitten av november. Väldigt stiligt när det är dags. Vilket tjafs! Det gör mig glad, så där! Måste jag agera ytli för att berätta om det? Artisten skriver “Kom tillbaka!” på Instagram och fortsätter:

Äntligen kan jag se mig själv i spegeln hemma och bilda mig en uppfattning utifrån vad jag ser i helkroppsspegeln. I år är det en del av min egen process. En välbalanserad kost hjälper mig att känna mig energisk och fokuserad. Ditt sinne och hjärta kommer snart att vara i fred. Den gyllene regeln är att dricka mycket vatten. Och träna inte för hårt på en gång, skriver artisten.

Reaktioner på Carolas diet Många av Carolas följare har uttryckt chock och bestörtning över vad de ser som “en grej av hennes viktnedgng” i kommentarsfältet på grund av sångerskans val av kost. Kostrestriktioner på Danmarks Kungliga Hospital inkluderar att dricka kaffe först på morgonen, äta bara ägg till lunch, äta en sallad med protein till middag och inte äta något däremellan på 13 dagar. Artisten avslöjar också att hon har gett upp alkoholen.

Carola Gått Ner I Vikt 2023
Carola Gått Ner I Vikt 2023

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *