Mustiga Mauri Längd
Mustiga Mauri Längd

Mustiga Mauri Längd – Mauri Hermundsson, 25, är en av de starkaste potatisarna i landet just nu. Ignorerad och ignorerad av alla, börjar han dyka upp oftare i tv-schemat. Mauri Hermundsson, 25, är just nu en av Sveriges mest populära programledare och YouTube-stjärnor. I dagsläget har han mer än en halv miljon prenumeranter som tittar på hans YouTube-kanal “Uppdrag mat” vecka efter vecka.

Han ser också på tv varje torsdag vid optimal sändningstid som huvudprogrammerare för Lego-mästare i Sverige. Mári Hermundsson. Bild: Stella Photographs Mauri är känd för sin extrema generositet, sin vilja att skryta med sig själv och sin förmåga att få sina gäster att känna sig bekväma.

Han bestämde sig för att öppna upp om singelliv och kärlek när han nyligen besökte Fördomspodden med Emil Persson. Mauri Sense of Relationship Emil och Mauri är på väg att ägna sig åt mycket kärlek och sex i podden. Har du av misstag landat i “vänzonen?” frågade Emil. Jag kan ha blivit accepterad i vänzonen tidigare om jag hade varit mer omtänksam när jag var yngre och visat det för andra. Men under alla mina år har jag aldrig känt äkta tillgivenhet. Han säger att det bara har varit mycket enklare att ta sig ur kompiszonen.

Det är trevligt att höra hur folk blev kärleksfulla, tycker jag. Särskilt när man träffar par. Dessutom när folk har blivit ledsna. Bara för att jag aldrig har upplevt den känsla som beskrivs i Hkan Helströms böcker betyder det inte att jag inte kan uppskatta dem. Åh, visst är det stressigt. Jag är dock fortfarande ganska liten i det stora hela, säger han.

Ja, hävdar han, det finns en viss individ han möter bara kort innan han tappar intresset. Hur lång är Mauri Hermundsson? Något många tittare undrat över är hur långa landets alla programledare är. Åh, och Mauri själv har sagt att han är “runt två meter.” Han växte upp utan tv eller dator, men nu är han programledare för “Lego Masters” på TV4 och drar miljontals tittare till YouTube.

Du måste ha sett honom ofta för att känna igen honom. En två meter lång programledare med det smidigaste uppsatta och rödaste håret på tv. Och om du av någon anledning inte känner igen namnet Mauri Hermundsson, fråga dina barn. De är 99% säkra på att de vet vem han är.

Mer än en halv miljon människor prenumererar på hans show “Uppdrag: mat”, och närmare två miljoner människor tittar på programmets avsnitt. Smakfulla korvar som vilken tv-kändis som helst skulle dö av hjärtinfarkt över. För att bli ryktbar Det är ganska tyst här i Stockholm, men jag brukar dra mer uppmärksamhet till mig själv i mindre orter. Men det finns många andra problem som är ännu större i världen.

Aktuell Med sin YouTube-kanal “Uppdrag: mat” har han utsetts till “Topp 1 i Sverige” och är programledare för TV4-programmet “Lego masters”. Och han kommer att vara värd för ett nytt TV4-program där han diskuterar klassiska hits från förr. Premiär till hösten; exakt datum ännu inte satt. Men även de av oss som spenderar mest tid klistrade vid klassisk tv kan få en skymt av Mauri om vi håller utkik.

I sommar kommer han återigen vara programledare för “Lego Masters” i TV4, där de tävlande tävlar genom att bygga de mest fantasifulla legokreationerna. Men när det blev svårt att hitta en välkänd programledare för det nya matprogrammet där Mauri skulle tjänstgöra som producent och klippah, klev han själv in i rampljuset, och karaktären “Mustiga Mauri” föddes. Mauri reflekterar över sin egen erfarenhet på arbetsplatsen idag: “Jag fick en karriär utan att riktigt förstå hur.” Det var inget vi hade planerat alls.

Tusentals kalorier

Men han åkte till Norrköping för att prova att äta som världens starkaste man, Johannes rsjö, och genast hände något. Jag lämnade Norrköping och kände mig ganska trög efter att ha förbrukat många tusen kalorier till. Men det var det värt till slut, säger Mauri. Det var då orden “Uppdrag: matta” började sväva genom luften under vingarna. “Uppdrag: mat” är inte din typiska matlagningsprogram, som du kanske har gissat.

Ämnen som “Lämna dina allergier hemma för en dag” eller “Lev som GW Persson för en dag” eller “Prova en dag som Sveriges mest allergiska person” är några alternativ. För även om han har enteam med honom är det Mauris hjärna som driver initiativet och genererar många av de nya koncepten.

De fyra syskonerna fick en framgångsrik uppväxt utan hjälp av tv, surfplattor eller ens radio. Det hade nog sina fördelar; vi lärde oss mycket om att vara tuff av syskon. eller hitta på något att dela med dig själv. Han har inte, trots sina påståenden, utforskat sina föräldrars “andliga sidor”, även om han är i nära kontakt med dem idag.

– I ärlighetens namn är jag inte ett fan av att saker och ting blir för kaotiska för vetenskapens skull. När alla är överens om samma sak blir jag ganska spänd och skeptisk. Men på det stora hela skulle jag kunna önska mig lite mer harmoni inom mig själv. Förmågan att föreställa sig något mycket större skulle ha varit underbar. Det kunde ha fått mig att känna mig mer avslappnad och trygg.

Byt ut namn efter jonglering

Victor Leonardo Hermundsson är pappa till Mauri. Vid sextiotre års ålder gav han Mauri hedersnamnet på eget initiativ. Äldre människor blir lätt idoliserade, och det var en äldre person som sa det. Den coolaste killen på jorden, den här Mauri kunde också gnista en boll högt och långt. Sedan hängde de på.

Mustiga Mauri Längd

Tanken på vad som kunde ha varit om jag hade antagit min mammas mellannamn och gått av “Leonardo Blank” slår mig ibland. Hur kunde jag ha kommit dit? Detta är uppenbarligen inte samma individ. Jag tvivlar allvarligt på att jag kommer ha klarat alla förberedelser! Han tycker att fler barn borde få bestämma sina egna namn.

Med hänsyn till hur avgörande en persons namn är för identiteten bör det finnas en namngivningsceremoni vid tjugoårsåldern. Familjen slår sig ner i soffan och frågar om bartendern är nöjd eller inte. När han var yngre ville han bli reporter eller filmregissör. Efter avslutad skolgång skaffade han sig en praktikplats på hemsidan “Nyheter 24” och blev en så bra skribent att han anlitades av både Aftonbladet och Expressen.

Du får med andra ord ämnet. Podden visa också i videoformat på Youtube. Han väljer att jobba på Aftonbladet med en fast månadslön, trots att många i branschen tror att han kan tjäna miljoner om han övervakade projektet från sitt eget revir och tog emot betalning för olika samarbeten. Jag försöker hellre göra det själv och kanske tjäna mycket mer pengar än att lägga mycket pengar på reklam.

Aftonbladet är en bra arbetsplats eftersom de anställda delar på ansvaret. Nu är jag bara en gammal Aftonblade stammis; Jag har jobbat där i åtta år och gillar verkligen att få vänner. Han är tjugosex år och har precis köpt sin egen lägenhet i Stockholm. Men jag köpte framförhållning när det var så hemskt som det var i våra dagar, säger han utan att verka alltför orolig.

Han har inga konkreta planer för sin professionella framtid. Med lite tur kommer han att kunna fortsätta göra shower som han tycker om och som framför allt tycker publiken är underhållande. Kanske är det denna rädsla för att bli hånad av andra som får mig att arbeta så hårt. Slutet på dagen är oundvikligt, men för tillfället är det bäst att bara vänta ut det.

Mustiga Mauri Längd
Mustiga Mauri Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *