Bianca Ingrosso Pojkvän

Bianca Ingrosso Pojkvän
Bianca Ingrosso Pojkvän

Bianca Ingrosso Pojkvän – Bianca Ingrosso berättar om det aktuella tillståndet i hennes förhållande med Phillipe Cohen. Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen avslutade sitt långvariga jojoförhållande förra sommaren.

Nu öppnar Bianca upp om sina känslor för sitt ex efter deras senaste återförening. I augusti 2022 informerade Bianca Ingrosso sina Instagram-följare att hon och hennes långvariga pojkvän, Phillipe Cohen, hade gått sina egna vägar.

Senare avslöjade Ingrosso att hans relation med Cohen hade försämrats under en tid. För att vara ärlig känner jag att [relationen med Phillipe] tog slut för många år sedan. Vi har alltid varit varandras klippor, nära vänner och passionerade älskare, men det här fram och tillbaka mellan att göra upp och göra upp har tagit ut sin rätt.

Jag tror att det var vad som hände”, säger Ingrosso. Hon sa detta i en YouTube-video under semesterperioden: “Till slutet, allt du kan känna är, ‘nej, vet du vad, jag tror att vi är lyckligare ifrån varandra än tillsammans. ‘”

Idag verkar förhållandet vara stabilt. Bianca beskriver hennes och Phillipes vardagliga relation i sitt senaste vlogginlägg. “Jag och Phillipe har verkligen en fantastisk vänskap. Inget att se här, följ med. Det finns bokstavligen ingen nackdel med huvudpoängen.

Vi har verkligen en stor, genuin respekt för varandra, säger hon. Men hon tror inte att det finns någon chans att de kommer att kunna hitta tillbaka till varandra i framtiden. Vi lämnade verkligen på god fot den här gången, och det känns fantastiskt.

Vi har inte bråkat en enda gång sedan vi gjorde slut, men det har varit svårt att se honom offentligt och jag har tänkt mycket på honom. När vi har gjort slut tidigare har det inte känts som att vi riktigt var på samma sida.

Ingrosso berättar också hur hon och Cohen stötte på varandra på Spy Bar en vecka senare: “Jag var så himla glad att se honom”, utbrister hon. Vi sa hej och skakade hand och pratade som gamla vänner.

Det känns jättebra och stärkande att äntligen kunna göra det utan att behöva iscensätta någonting.
Öppen om sin nya romans säger Bianca Ingrosso: “Jag träffar ngon.” Innan detta år var till ända sa Bianca Ingrosso att hon och hennes pojkvän, DJ Philippe Cohen, hade bestämt sig för att gå sina egna vägar.

Men nu, ett par månader senare, berättar hon för sin influencer att det faktiskt finns en ny kärlek i hennes liv. Efter fyra år av långdistansdejting beslutade Bianca Ingrosso och Philippe Cohen äntligen att flyga över landet för att vara tillsammans personligen.

De bodde i Biancas gamla lägenhet i norra Dixieland, men de stannade bara där i ett par månader innan de bestämde sig för att gå skilda vägar. Orsakerna till varför diskuterades aldrig, men paret försäkrade varandra att de fortfarande var tillsammans.

Men i januari i år bekräftade tv-personligheter och influencers att hon och hennes man, pojkvännen Philippe Cohen, hade bestämt sig för att gå skilda vägar. När Bianca Ingrosso intervjuades av Nöjesbladet inför sommarsäsongen av tv-programmet Wahlgrens värld avslöjade hon att hon var singel och sa:

“Det var verkligen ingenting som hände.” Vi kommer alltid att älska varandra, men det gick inte och kanske (jag vet inte) var det inte meningen. Under intervjun sa Bianca Ingrosso också att hon hade känt sig riktigt deprimerad vid ett tillfälle och därför bestämt sig för att börja terapi.

En av anledningarna till mötet är att hon snabbt nått stora framgångar och på så sätt tagit en del av sig själv. Det är så fantastiskt roligt att jag vill göra allt för att dra nytta av det. Och jag försöker hitta en balans i det när man jobbar med sig själv och bara pratar med sig själv hela tiden, det är lätt att glömma vem den personen är, vem jag är och vad jag anser är viktigast att hålla privat. Det är något jag kämpar med eftersom jag är så utåtriktad”, sa hon i en intervju med Nöjesbladet.

SE DEN NYA KEYNOTEN PÅ YOUTUBE:

Det verkar dock som att Bianca Ingrosso har återvänt till sig själv och återigen är villig att spela på kärleken. På sin kanal erkänner hon att det finns en speciell person i hennes liv, men att hon inte är redo att avslöja vem det är än.

Bianca Ingrosso avslöjade nyligen på sin blogg, “Jag träffar en människa nu som jag inte är redo att ha med p kamera.” Bianca Ingrosso publicerade nyligen ett Instagram-inlägg där hon diskuterade uppbrottet med Philippe Cohen.

Den tiden i hennes liv spenderades mestadels hemma och att hon hade en djup förståelse för hur hennes hjärta slog i tusentals små steg. Men i artikeln skryter influencern också om hur hon vände på sitt liv, hittade tillbaka till sig själv och nu älskar sig själv och sitt liv mer än hon någonsin gjort tidigare.

Phillipe, tidigare Bianca Ingrossos pojkvän, har hittat en ny flickvän. Ex-pojkvännen Phillipe Cohen verkar ha hittat en ny låga i Bianca Ingrosso. Sommaren 2022 tillkännagav Bianca Ingrosso, då 27, och Phillipe Cohen, då 28, sin separation.

I podcasten “Two Meter Dumheads” berättar Bianca om hur paret hon träffade när hon var 16 och han var 17, och hur de sedan dess har brutit upp efter att ha haft sex tillsammans mer än ett dussin gånger.

Men den senaste tiden var verkligen den sista gången. Bianca har nu sagt att hon har dejtat och haft några “hemsläp” men aldrig träffat någon seriös. Phillipe Cohen har varit väldigt tyst om sitt förhållande till sina kritiker, och har istället fokuserat på att marknadsföra sin nya restaurang Posto i hjärtat av Stockholm.

Bianca Ingrosso Pojkvän

Däremot kan man utläsa av podcastavsnittet “Sanning & Konsekvenser” att han var iväg på en romantisk middag på en restaurang utanför Stockholm. Phillippe Cohen var, tror vi, på en dejt på en Stureplanskrog när det blev tråkigt.

Han var ute på stan med en ung dam. Vi vet hur gammal hon är; det fanns inga 50-tal och inga ton, sa Quetzalcoatl podfolket. Phillipe Cohen har en ny film ute, eller hur? Däremot har fler och fler stockholmare märkt att Phillipe har ertappats med att hänga med samma brunett flera gånger.

Vissa trodde först att det var Bianca, men nu ser de att det faktiskt är en annan pingisboll. Vi har hört från flera källor att Phillipe träffar en blond tjej som är “mycket stilig”. Enligt podcastens kvinnliga berättare ska han ha överlämnat sin hund Ted till henne samtidigt som han sa ordet “puss” med hög röst.

I veckans avsnitt av Sanning & Konsekvens, som sänds på torsdagar, går vi närmare in på det. Bianca Ingrosso, då 28, avslöjade att hon och Phillipe Cohen, då också 28, hade gjort slut i slutet av augusti 2022.

Det här har varit parets största slagsmål under deras åtta år tillsammans; är det över nu? Bianca tror på det. 28-åringen berättade för alla för många månader sedan att hon börjat dejta. Nu ger hon oss en fantastisk uppdatering!

Efter uppbrottet, Bianca Ingrossos liv:

Det här verkar inte vara en fridfull tid i Biancas liv. När hon inte arbetar för CAIAs hudvårdslinje, umgås hon med vänner och familj. Och därför kan ingen glömma premiären av hennes egen talkshow vintern 2022, som nu gör comeback.

Showen har hjälpt Bianca i hennes dejtingliv och hon har intervjuat några av Sveriges mest kända personer på den. Ja, 28-åringen har känt sig spänd och nervös på dejter tidigare. Däremot har hon fått nya fans på grund av att hennes pratprogram, Bianca.

En chans att chatta med redaktörer och lära sig ins och outs i att ställa frågor till allmänheten. Hon sa till Aftonbladet, “Jag får den bästa dejtingträningen någonsin, och jag har blivit otroligt lätt att prata med som ett resultat.”

Bianca är så bra på att svara på frågor att hon nu kan slappna av, säger hon. Och hon har en idé om killen som skulle bli hennes nya kärlek – det här är “kravlistan”! Vad Bianca Ingrosso har att säga om sin nya kärlek: yxor, empati, humor och några varv i terapistolen.

Om du stannar kvar kan du mycket väl sluta som Biancas nya pojkvän. Jag behöver någon som inte tar livet på alltför stort allvar och som alltid letar efter ett stabilt hemliv med sin egen lilla bit av Internet (aka “barnen”).

Och hon är en bra lyssnare med respekt och empati, sa hon till Aftonbladet. Men just nu njuter Bianca också av singellivet; hon tycker att det är attraktivt. Bianca Ingrosso, då 28 år gammal, och hennes ex-pojkvän Phillipe Cohen, då 29 år gammal, separerade offentligt föregående år efter att ha bestämt sig för att göra separata karriärer.

Varken Phillipe eller Bianca har visat några tecken på en ny relation eller partner sedan deras uppbrott. Men Bianca erkände precis att hon har utvecklat känslor för någon ny. Men det är rök och speglar på Spy bar och så vidare och så vidare”, sa Bianca i en Youtube-video.

Bianca har precis lagt upp en Instagram-bild som har fått mycket uppmärksamhet. På bilderna kan hon ses bära en grön outfit ihop med en stor, rynkig skjorta. Skjortan hänger löst över hennes axlar och verkar vara för stor för henne. Många av hennes följare verkar anta att hon syftar på en ensamstående man i sitt skrivande.

Bianca Ingrosso Pojkvän
Bianca Ingrosso Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *