Zlatan Ibrahimovic Barn
Zlatan Ibrahimovic Barn

Zlatan Ibrahimovic Barn – Detaljer: Milan skriver på ett kontrakt med Zlatans barn. Eran Ibrahimovic fortsätter sin karriär i Milano. Maximilian och Vincent Ibrahimovic förväntas, enligt den italienska transferjournalisten Nicolo Schira, ansluta sig till den italienska kraftklubbens akademi.

De kommer att ansluta sig till klubbens U17- och U15-lag. Efter att Zlatans pappa förnyat sitt kontrakt med Milan med ytterligare ett år, vidtar den italienska kraftklubben åtgärder för att säkerställa sin långsiktiga framgång.

Milan har bestämt sig för att ta in båda Ibrahimovics söner, Maximilian, 16, och Vincent, 14. Det sa den italienska fotbollsreportern Nicolo Schira på torsdagen på Twitter.
Bröderna har besökt PSGs högkvarter i Paris under Zlatans mandatperiod och har nyligen anlänt från Hammarby.

Enligt Schira kommer de att ansluta sig till Milans U17- och U15-lag. Maximilian Ibrahimovic byter efternamn och knäpper en bild med Helena Seger. Zlatan och Helena Segers avkomma Både Maximilian och Vincent delar sin pappas kärlek till fotboll och representerar Hammarby IF.

När de först gick med i klubben gjorde de det under sina mödrars efternamn. Men nu vill Maximilian bli som Ibrahimovic. Maximilian, 15, och Vincent, 13, är barn till Zlatan Ibrahimovic, 40, och Helena Seger, 51.

Helena och barnen har bott i Stockholm de senaste åren medan deras pappa, Zlatan, bor och spelar i Italien. Familjen har rört på sig en hel del genom åren. Helena och barnen reste till Milano för att fira sin pappa och Zlatans 40-årsdag.

Men vad Zlatan inte visste var att Helena hade planerat en överraskningsfest för honom, som visade sig bli en stor succé och gjorde honom till en kändis. Zlatan håller på att fråga efter familjen Det är ingen hemlighet att Zlatan är en hängiven familjefar som sätter sina barn först över allt annat.

Han visade hur hjälplös han känner sig när hans barn ringer under en presskonferens hos oss. Jag hade Vincent här som faktiskt var bra när jag lämnade honom, men det är bra, sa en väldigt empatisk Zlatan och fortsatte att gnida sig i nacken med en grimas.

Det är bra att gå med det. Sommaren 2020 cirkulerade rykten om att Zlatan och hans familj permanent skulle flytta till Sverige, och många förutspådde då att Zlatan skulle börja spela för Hammarby IF i svenska förstadivisionen. För bara ett år sedan hade han redan blivit klubbens officiella ledare.

Men trots närheten spelade inte Zlatans lag i Hammarby; istället började hans söner Maximilian och Vincent hänga på klubben och låna Bajens grönvita tröjor. Maximilian Ibrahimovic vill inte att hans mellannamn ska vara Seger.

I avsikt att undvika uppmärksamhet och press skrev det unga paret på sina första Hammarby-jobb under sina mödrars flicknamn. Så att det inte är för mycket press på dem, men jag vet inte; folk äter, pratar och går runt och stirrar. De har hanterat det väldigt bra och de är starka, säger Zlatan till DN.

Maximilian vill dock nu ha Ibrahimovic på sin matchtröja istället. Han har bestämt sig; han kommer att spela för Ibrahimovic-laget. Den lilla är fortfarande ganska liten. För mig är det viktigaste att de är friska och glada, som Zlatan sa till DN.

Zlatan är stolt över sina söners fotbollsintresse, men han skulle aldrig tvinga dem att göra en professionell karriär. Ingenting är vad jag letar efter. Allt jag ber om är att de tävlar och ger allt. Och de gör det för sina egna sinnen, inte för sina föräldrars eller någon annans.

Jag har sett många föräldrar där ute som pressar sina barn som att det är ett krav att de ska bli proffs. Det är inte så det fungerar, sa han till DN. Zlatan skänker två söner till Milans akademi. Fotboll Zlatan Ibrahimovic förlängde sitt kontrakt med Milan med ett år.

Enligt den italienska journalisten Nicolo Schira har klubben nu skrivit på ett kontrakt med hans båda söner, Maximilian och Vincent. Zlatan Ibrahimovic från Milan vann en ligatitel med assisten. Han hade sin framtid planerad där och då. Ska det bli en fortsättning i Milano, eller var karriären verkligen över?

Jag tänker inte gå in på detaljerna just nu. Men det blev inget av det. Den 40-årige ståndaren opererades istället på nytt och förlängde prompt sitt kontrakt med de italienska giganterna. Zlatan Ibrahimovics kontrakt har förlängts av Milan till den 30 juni 2023. Den svenske hämnaren kommer att fortsätta bära facklan för nr 11, skrev klubben.

Han kommer dock inte att vara ensam i Milano efter att ha antagit sitt nya efternamn. Enligt den italienska reportern kommer Nicolo Schiras söner, Maximilian och Vincent Ibrahimovic, att skriva in sig på Milans akademi och spela för klubbens U17- respektive U15-lag.

De två bröderna har tidigare stått i andra lag. Båda spelarna tillbringade tid på PSG:s akademi i Frankrike under Zlatans tid i klubben. Båda deras senaste adresser har varit i Hammarby.
Tillsammans är Zlatan Ibrahimovi och Helena Seger stolta föräldrar till två söner.

Det är ingen överraskning att båda vill följa i sin pappas fotspår. Ungarna har varit kända för att lyssna på Hammarbys akademi tidigare. Vincent skrev på ett kontrakt med AC Milans U15-lag i augusti 2022, medan Maximilian skrev på med U17-laget.

Zlatan, som fortfarande spelar professionellt idag i Milano, skriver i sin bok “Adrenalina” att båda städerna har mycket talang på planen. Vincent spelar med en försiktig stil, medan Maximilian tar den offensiva, kreativa rollen som sin 41-årige pappa på planen.

I februari i år postade Zlatan ett klipp som visar Maximilian spela med honom på deras träningsanläggning. Från Instagram-klippet han delade drog han slutsatsen att det var av “DNA”-ursprung.

Zlatan Ibrahimovic Barn

Egentligen var det ganska gulligt. Hur många människor kommer att få chansen att uppleva att spela på högsta nivå med sitt barn och dela sin glädje med honom på planen? Han har följt mig genom mina äventyr, men jag har försökt hålla honom borta från allt så att han bara kan vara min pappa.

Zlatan sa under nationalförsamlingens presskonferens i mars att nu är han en del av bilden och han är glad över det. De inkommande reportrarna kommer att kalla Ibrahimovic vid hans namn. I en video som släppts av AC Milan diskuterar Ibrahimovic på vilket sätt hans erfarenhet har hjälpt klubben, såväl som påtryckningarna som har kommit med hans professionella karriär.

De sätter lika stor press på sig själva som deras pappa gör, säger han. Det är osannolikt att sådana små supernovor skulle kunna hota jordens grund. Exempel på spelare som hade söner på college men inte kunde avancera dem till de professionella leden är Zinedine Zidane och David Beckham.

Superstjärnan Erling Haaland och hans far, Alf-Inge, tränare för många klubbar inklusive Manchester City, är ett välmående exempel. Men i det här fallet hade ungen redan lyckats återgälda faderns ynnest med beröm.

Möjlighet att låna pengar

Enligt färska rapporter på den italienska webbsidan Calciomercato kommer Maximilian att lånas ut till Serie B-klubben Novara för nästa säsong. Milano, den största staden som ligger närmast klubben, ligger bara fem mil bort.

På hemsidan står det: “Där skulle hans pappa Zlatan ha kunnat hålla ett öga på honom.” Maximilian, 15, och Vincent, 14, är Zlatan Ibrahimovi och Helena Segers barn. Paret lever ett väldigt privat men ändå hektiskt liv med sina barn.

Helena tillbringar mycket tid med sina söner i deras hem i den 1 000 kvadratmeter stora ombyggdkyrkan på stermalm i Stockholm medan Zlatan spelar fotboll i Milano. Maximilian och Vincent har båda ärvt sin pappas passion för fotboll och utvecklats till skickliga spelare. Men inte i Malmö som Zlatan gjorde när han var liten; snarare i Hammarby.

På grund av hans extrema allmakt är det både en välsignelse och en förbannelse att ha Zlatan som pappa. Spelaren fick en svår fråga under en presskonferens för EM 2021, vilket tvingade honom att visa upp sina kunskaper.

Media ville veta hur dina nära och kära reagerade när de fick reda på att du skulle återvända till gården. Jag lämnade Vincent här, och han var verkligen okej med det när jag lämnade honom, så allt är bra.

Oväntade uppdateringar av familjelivet

Zlatan pratar inte så mycket om sin familj offentligt, men under en släktträff nyligen berättade han en fascinerande historia om en av sina söner. Han visade de andra spelarna, vid namn, vad en av sönerna ofta gör för den största potten.

Exakt vad Zlatan är, hur han fungerar och vem som bor i närheten av tronen är alla höljda i mystik.
Här har vi sammanställt varje bit av information vi har om Zlatan Ibrahimovics familj. Varje medlem i hans familj introduceras för oss, från hans föräldrar och syskon till hans fru och barn.

Död mamma och pappa

Ingen har glömt att Zlatan hade en tuff barndom i Malmökvarteret Rosengard. Zlatans föräldrar var ganska olika varandra när han var liten, och han tillbringade mycket tid som barn med att slingra sig fram och tillbaka mellan sin mamma och pappas hem. Efter att hennes man, Sefik, gjort sig känd offentligt, bestämde sig Jurka för att ha en lägre profil i media.

Ibrahimovic Zlatans SyscoN

Hur många datorer har Zlatan egentligen? Zlatan har totalt fem olika syskon, varav tre är delade på mitten. Hans mamma, Jurka Gravic, har haft två tidigare missfall, och hans pappa, Sefik Ibrahimovic, har en äldre bror. Zlatan har en tvillingsyster som är hans enda levande släkting och en äldre halvbror.

Zlatans syster, Helena Seger, är marknadsföringsexpert och hjärnan bakom just detta tillvägagångssätt. Helena var 32 och en välrenommerad kock när paret gifte sig, medan Zlatan bara var ett 21-årigt fotbollsunderbarn i Ajax. Ett framtida fokus för vår tid och energi.

Zlatan Ibrahimovic Barn
Zlatan Ibrahimovic Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *