Khaddi Sagnia Pojkvän

Khaddi Sagnia Pojkvän
Khaddi Sagnia Pojkvän

Khaddi Sagnia Pojkvän – The Operating System (OS) Odyssey of Khadi Sagnia: How I Learned to Stop Worrying and Start Living är en dokumentärfilm med berättelser om virtuella maskiner och säsongsavslutningsmatchen för det svenska fotbollslaget (fjol). Innan det här året hade jag aldrig övervägt att jaga något på allvar, än mindre ett OS-guld.

OS-längdhopparen Khaddi Sagnia var tvungen att undvika hajar, ål och pirayor på väg till finalen. Sportbladet erbjöds en glimt av hennes privata vånda. Men vi diskuterade också ämnen som metafysik, astrologi och livet efter detta med några av Sveriges mest skickliga dansare.

Enligt henne är jag väldigt stolt över mig själv för att ha ordnat med att ta mig hit.

En stark, spänstig kropp krävs för att nå toppfart på under 30 meter och sedan omedelbart omvandla den hastigheten till ett framåt och uppåtgående bågande långt språng. När man kliver upp på däcket på en långbåt ökar den negativa bromskraften från noll till sjuhundra, enligt studier. Det kan finnas något vickområde i hur kroppen är uppbyggd för att svara på påfrestningarna som uppstår från en ensam klättrares försök att skala en byggnads fasad, och dessa millisekunder kan göra stor skillnad.

Katrin Klaup är otroligt insatt i detta ämne. Den 62-årige estniske tränaren har länge haft VM-sjuan Khaddi Sagnia i sina klasser. I väntan på att hennes praktikant ska slutföra sättningen av media till den 15 februari Globengalan sitter hon vid ett bord i Globens annex.

Khaddi pratar med en TV4 nyhetsuppläsare. PONTUS ORRE är konstnären.

Medan När Khaddi kommer med TV4-reportrarna tar han kontroll över situationen och sätter Katrin i bakgrunden medan hon försöker förklara vad som har hänt de senaste fyra dagarna. Khaddi har haft panik, nästan varit deprimerad. Hon hävdar att jag de senaste dagarna har betett mig mer som en präst än en tränare.

Det är väldigt vettigt, faktiskt.

Efter att ha bevittnat Khaddi Sagnias sofistikerade mediainteraktioner med många reportrar, skulle det vara lätt att tro att Katrin Klaup försöker ta mig för en dåre. Men Katrin är fullt medveten om hur långt utanför rälsen Khaddi har gått. känsla av välbefinnande”. Bland dessa var en särskilt allvarlig förekomst av förkylning efter en läger i Sydafrika.

Hon svarar generellt snabbt och explosivt hemma, men hon har problem med det för tillfället. Det här hände precis i Nordenkamp, och även om det är frustrerande, bör du inte vara alltför orolig. Khaddi blev dock orolig snart och utbrast: “Nu händer allt på en gång.” Det som följde beskrivs av Katrin. Jag berättade då för honom en händelse från hans ungdom där han hade blandat ihop mjölksyra och sönder. Den inre Khaddi dök upp i Katrin Klaup, och hon sprattlade: “Herregud.”

Jag, khaddis tränare Katrin Klaup. PONTUS ORRE är konstnären.

Det är snart dags för oss att lämna det populära hotellet i Kungens Kurva, strax söder om Stockholm. Khaddi varvar ner på en soffa i lobbyn. På grund av sin “panik” över det uppenbara korta avståndet mellan bilens hjul och dess bromsar, gick Khaddi till spaet för en massage för att slappna av i sina inlärningsmuskler.

Tyvärr har jag aldrig haft spänningen att hoppa fallskärm från ett fantastiskt plan. Hjälp oss att hitta rätt jargong, om du vill. När saker och ting har kommit till plankans punkt är svårigheten enorm. Du kommer att upptäcka att du utbrister, “aaahh, det är så trevligt.” När man fortsätter att gå framåt trots motstånd ökar spänningarna. Helt klart åtagande! Den abstrakta idén om “hopp”, som hon tidigare hade avfärdat som ytlig, avslöjas som det hon aktivt söker.

Tyvärr har jag aldrig haft spänningen att hoppa fallskärm från ett fantastiskt plan. Jag tycker att det är lite irriterande, och det verkar som att de allra flesta delar mina känslor. Hennes viktigaste idrottsledare hade börjat byggas snabbare än hon hade räknat med. Mer information har dykt upp under det senaste året.

För många i Sveriges blomstrande e-sportverksamhet var Klivets snabba uppgång till toppen av världsrankingen efter att ha satt ett nytt personbästa (6,78) och placerat sig bland de tio bästa vid VM i Peking en källa till avundsjuka. Om decimaltecknet inte implementerades förrän nästa år, ökade oddsen för att vinna en medalj i Rio avsevärt.

Ullevihopperskan, årets svenska dansrookie, lanserades på Stockholms Idrottsgalan i september som medlem i SOK:s OS-trupp. Hennes första glädje gav vika för ökande tvivel under loppet av de följande månaderna. Att hålla fast vid en känsla gör att den inte går över. Hon säger att om du bara lyfter upp dig själv i dina egna bootstraps så kommer du att kunna se saker som de faktiskt är.

Påverkar inte det någonting förutom dina träningspass?

Det är faktiskt hur saker och ting kommer att fungera. Khaddi tvivlar på sin förmåga som längdhoppare och nyttan av sin egen kropp. När jag har pratat med Khaddi tidigare har samtalet alltid varit bråttom och överväldigande. Hon ger alltid mest entusiasm till pepprallyn. Låt inte ditt misslyckande den här gången avskräcka dig; det finns alltid utrymme för framsteg. Det gör jag”, säger Khaddi. PONTUS ORRE är artisten. Det kan vara svårt att identifiera den exakta orsaken till din känslomässiga ångest.

Khaddi Sagnia Pojkvän

När hon börjar sitt svar, skriker hon högst upp i lungorna, “:

Så mycket är faktiskt självklart. Problemet är helt enkelt att jag vill gå i ett lugnare tempo; men när det går hemskt kan jag ta ett andetag och försöka ta reda på vad som gick fel och varför. Jag tror att det är viktigt att du gör det. Låt inte ditt misslyckande den här gången avskräcka dig; det finns alltid utrymme för framsteg. Det är så jag brukar göra saker. Mitt slutmål är att skapa en betydande förbättring av OS eller ett annat liknande ambitiöst projekt.

Med Khadi Sagnias ord:

Av allt vi har täckt, verkar det som att OS är nära förestående. Khaddi oron kollapsar dock när insatserna är som högst, som i ett mästerskapsspel. Helt plötsligt skriker hon med bultande gotisk röst: “Allts OS, heeerregud vad sjukt.” Det har alltid varit mitt mål att bidra till ett så stort projekt som OS. Enligt henne, “Självklart vill du prestera som bäst där, det är det största du kan vara en del av.” Först måste du hitta runt stadens gator och lugna gränder i världen.

Tiden släpar fram till en dåsig 6:47; satsningen är fortfarande i luften, och avvikelsen från resplanen har blivit business as usual. Jag tror att en stor Khaddi kommer att uppstå ur denna röra. Khaddi hävdar dock att hans positiva syn är anledningen till att han känner så här. Den fanns kvar, trots att siffrorna inte visade det.

Jag borde känna mig stolt eftersom jag äntligen upptäckte lyckan jag hade letat efter. Som ett resultat kommer jag att använda det som incitament för att förbättra mitt vertikala språng till 8 meter innan min nästa match mot SM. Inget under 10 meter kommer att vara ett hot mot Khaddi längre. Det kommer inte att bli någon form av tävling här.

Khaddi kommer att genomföra en intern VM och två minitävlingar i Portland, Oregon, USA, under de sista två veckorna innan vintersäsongens topp. Hon planerar att börja tävla en vecka efter SM, med 6,57 som målpoäng. Motivering för en resa till Bäverstaten. Tyvärr minskar vår förmåga att höra tydligt när dagen slutar.

Hon uttrycker sin iver att återuppta träningen efter VM på ett ganska rakt sätt. Jag är typ redo för att det ska vara över så att jag kan gå vidare. Jag vet att det här loppet kommer att bli utmanande, men jag kan inte vänta med att få delta. Innan vi ens lämnade stadion insåg jag att vi hade förlorat.

Katrina, den trasiga datorsimuleringens nedräkning

Katrin lär sig den hårda vägen att hon inte borde ha litat på IVM. När vi lämnade stadion var matchen över. Föreställ dig att vara i den positionen, fatta det medvetna beslutet att du inte vill hoppa och sedan rikta din uppo mot dina revben, som hon tipsade om.

Även Katrins trav var inte tillräckligt snabb för att slå IVM. Khaddi försökte två gånger utan framgång innan han gav upp. Hon går ödmjukt bort från platsen och säger till SVT att hon inte är villig att ta några chanser eftersom hon inte vet var fläcken kommer ifrån. Jag känner att jag har gjort stora framsteg, men jag är inte närmare att förstå helheten.

Domen när hon kommer hem är i värsta fall lite stressande, men långt ifrån ett dråpslag.

En resa till det tropiska paradiset Mauritius, där patienten kan påbörja processen med känslomässig och fysisk återhämtning, är tidsbestämd att sammanfalla med proceduren. Det var fantastiskt att ha det trevligt samtidigt som man diskuterade allvarliga frågor. Naturligtvis var friheten att gråta när jag ville det första jag tänkte på. Hon förklarar varför det är så viktigt att ha förmågan att lösa problem självständigt.

Hon gjorde vad hon alltid hade gjort när hon ställdes inför traumatiska händelser: hon vände sig till sin mamma, sina tre äldre syskon och Gud för att få tröst. Guds funktion som monark är ett begrepp som dyker upp regelbundet i Khaddi Sagnias verk. Hon föddes i ett muslimskt hushåll i Gambia, och hennes tro har varit den konstanta i hela hennes liv.

Även om det inte är ovanligt att fans ser upp till kändisar, sticker hon ut bland svenska freestyleidoler genom att ge Gud äran för sin prestation och alltid sträva efter att uppnå mer för sig själv och sina följare. Att sätta sin tilltro till en orimlig aktivitet är en övning i meningslöshet.

Det är en källa till enorm lycka för mig, och det är något jag önskar för alla. När Gud tittar skapar han ibland saker som inte fanns där tidigare. Det kan finnas en anledning till detta. Fortsätt bara att satsa, så kommer du snart att se resultat. Självklart borde jag fortsätta utföra de aktiviteter som ger mig mest glädje.

Khaddi Sagnia Pojkvän
Khaddi Sagnia Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *