Jonathan Lekkerimäki Pappa
Jonathan Lekkerimäki Pappa

Jonathan Lekkerimäki Pappa – Junior-VM i ishockey har nått semifinal, och Jonathan Lekkerimäkis pappa är från Finland. Sverige är också semifinalist. Jonathan Lekkerimäki, svensk spelare, har lyckats få sin pappa, född och uppvuxen i Finland, att flytta till Sverige på heltid.

För att höra Jonathan Lekkerimäki beskriva sin fars varaktiga förkärlek för Finland bör du lyssna på detta. Följ med vår reporter på plats Pekka Kenttälä när han sänder livesändning av juniorvärldsmästerskapen i ishockey. Våra dagliga nyheter visar att Aamu och Iltapäivä kan innehålla referenser, partnerskap och intervjuer med Hans. Sveriges Radio Play är där du kan hitta sändningarna.

Jonathan Lekkerimäki, tränare för U20-landslaget, har uttalat så mycket om Ruotsia Suomen. Samtidigt tränar Jonathan Ruotsins U20-lag, medan Peter Lekkerimäki är en trolig starter för Ruotsin puolelle. Även om det inte rekommenderas, är en omfattande studie av det läckta materialet verkligen genomförbart. Den jääkiekkoura-relaterade skulden som Peter Lekkermäki fick.

Enligt Lekkerimäki är det “Svårt att komma in” efter draften. Jonathan Lekkerimäki från Djurgården var den förste svensk som blev vald i nattens NHL-draft. Vancouver Canucks plockade upp honom i den första omgången, på spelare nummer femton. Han sa att det var ganska sjukt att göra abort. Medan han tävlade för Sverige i VM gjorde Jonathan Lekkerimäki sin SHL-debut i år.

Nu är han den första svensken som tas i NHL-draften som ägde rum ikväll. Canucks draftade den 17-åriga Vancouver-rookien vid det femtonde totalvalet i den första omgången. Kroppen utstrålade en överväldigande känsla av glädje. En hemsk dröm som faktiskt gick i uppfyllelse. Det var praktiskt taget överväldigande. Den har redan visats på tv, uppger Lekkerimäki till Sportbladet, och den var sjuk.

Efter att ha fått en kram från publiken innan han gick på scenen, vädjade forwarden till publiken att ta bort Vancouver-trofén från sin familj – mamma, pappa, syster, hjälpare och agent. Med slutförandet av fotograferingen och intervjuerna utsågs jag till ledningsgruppen. Efter det gick de hem och diskuterade det med sin familj, enligt Lekkerimäki, som hade en lugn tröstande ankomst.

“Jag vill fortsätta spela i Svenska hockeyligan”

Noah Östlund och Liam Öhgren, som också var uttagna i första omgången, var också på plats, och de är vänner och lagkamrater till Jonathan Lekkerimäki. Östlunds lagkamrat valde med nummer 16.
Det var väldigt roligt. När jag hörde Noas namn nämnas omedelbart bakom mitt, blev jag överväldigad av avundsjuka på honom.

Jonathan Lekkerimäki säger entusiastiskt “Det är väldigt roligt”, medan han diskuterar de tre Djurgårdens spelare som delar en linje. 17-åringen har redan bestämt sig inför nästa säsong, men han ser nu fram emot ett uppvisningsspel med NHL-laget. Jag tänker återvända till Djurgården och fortsätta spela svensk hockey i framtiden, därför väntar jag just nu på vad som händer. “Örebro var en av de inledningarna till att jag valde det.”

Jonathan Lekkerimäki behöver jobba på sin kondition. Han valde att delta i Örebros hockeymatcher på grund av det. Detta är enligt Lekkerimäkis uppfattning en solid början. I sin nästa klubb nästa vecka är Jonathan Lekkerimäki. Träningen inför kommande säsong har börjat. När VM hålls i Göteborg får Niclas Hävelid äntligen se grönt ljus med sin familj, något han missade för 30 år sedan.

Sverige vann varje match de spelade i (1992–1993) på grund av turneringens nya format. Alla lag möttes en gång i matchen och majoriteten av dem vann. Kanada, de slutliga mästarna, besegrades med 4-5 i matchen. Från 7-8 juli höll National Hockey League sitt årliga draft.

För närvarande äger utkastet rum på Bell Center i Montreal, Kanada, och NHL.com/sv kommer att rapportera om alla de senaste utkastnyheterna och täcka det kommande utkastet. Genom att ta en titt på underklassmännen från det svenska landslaget som har imponerat hittills och som borde få lite uppmärksamhet från NHL-klubbarna i sommar, presenterar DraftCollen veckans lista.

Marco Kasper och C. Rögle

Bland eliten i SHL:s Rögledivision denna säsong finns den lysande och begåvade österrikaren Marco Kasper. Under den inledande säsongen av SHL registrerade Kasper åtta poäng (7+4) samtidigt som han spelade i 47 av 52 matcher. Plus, i sin fjärde match för J20-laget fick han 13 poäng (6+7).

Utöver det hade han en produktiv säsong och gjorde sex mål (2+4) på tolv CHL-matcher. I finalen mot Tappara gjorde Rögle det matchvinnande målet. Kasper har gjort mål en gång (1+0) på sex matcher i SHL-finalen som ställer serieledande Rögle mot IK Oskarshamn i kvartsfinalen. Kasper var också med i Österrikes JVM-trupp under två matcher.

Filip Bystedt i Linköping vann match C.

Linköping kommer att ha en hel del NHL- och SHL-utsikter att luta sig mot under de kommande säsongerna. Under dagarna fram till vårt sommardraft kommer NHL:s omklädningsrum att diskutera framgångarna för målvakten Hugo Hävelid och försvararen Mattias, som är tvillingar.

På plats kommer även centern Filip Bystedt. På femton SHL-matcher spelade med LHC den här säsongen noterade Bystedt två poäng (ett mål och en assist). Han spelade 40 matcher för J20-truppen under grundserien och gjorde 49 poäng (16+33). Han lade till 10 poäng (1+9) i slutspelet och hjälpte laget att vinna efter att ha slagit Djurgården med 5-2 i semifinalen.

Jonathan Lekkerimäki Pappa

Det här är Jonathan Lekkerimäki från FW på Djurgården. Jonathan Lekkerimäki var en av fem målskyttar i Djurgårdens becksvartasäsong. Han gjorde 26 matcher för SHL-laget och gjorde nio poäng (7+2) efter att ha blivit inkallad halvvägs genom säsongen.

Tyvärr kunde han inte delta i grundseriens sista match och mästerskapsserien mot Timrå på grund av sin hälsa. Han spelade 26 matcher för J20-laget och slutade med 35 poäng (20+15). Tillsammans med det deltog han i tre J20 nationella mästerskap och fem J18 nationella mästerskap, med noll poäng vardera.

Följande tweet skickades av C More Hockey den 9 februari 2022: “#cmorehockey” Liam Öhgren, Noah Östlund och Calle Odelius, som alla var rankade på den övre halvan av NHL:s centrala scouting-ranking halvvägs genom säsongen, är alla en del av Djurgårdens talangfulla unga spelarpipeline.

Simon Forsmark, född i Örebro,

Örebroingen Simon Forsmark har även i år diskvalificerats från att tävla i det svenska höjdhoppet. Den odraftade försvararen spelade i snitt 9:55 minuters speltid per match i grundserien och lyftes fram för tre poäng (0+3) på 41 spelade matcher i SHL den här säsongen. Bortsett från det var han en del av fyra straffläggningstävlingar.

Forsmark har varit ostoppbar i J20-ligan, vunnit alla sina 23 grundseriematcher och samlat på sig 27 poäng (5+22). Sist gjorde han ytterligare sju mål (1+6) på de fem matcher han tävlade i när Örebro var borta mot Bronset. Under J20-säsongen belönades Forsmark med ligans bästa spelare.

Alexander Suzdalev, kvinnlig röst, HV71

De flera rankningslistorna innan sommarens NHL-draft har Alexander Suzdalev, teknisk vänsterforward för HV71, varit anställd. Trots att han föddes i Khabarovsk, Ryssland, var Suzdalevs far Anatolij en bandyspelare i Vetlanda. Även om han inte blev officiellt erkänd för någon poäng, spelade han fem matcher för HV71 i HockeyAllsvenskan den här säsongen.

För J20-truppen spelade han 45 grundseriematcher och gjorde 51 poäng (15+36). På 5 slutspelsmatcher lade han till 3 poäng och 1 assist. Dessutom har han spelat fyra matcher för det svenska U18-landslaget den här säsongen, debuterat och gjort en gång (0+1).

På grund av flygincidenten skulle Leo Carlsson sitta utanför NHL-draften tills hans pappa, Kenneth, ingrep. Den 18-åriga sensationen valde att hoppa över hela NHL-drafthändelsen, trots att han blev tvåa totalt. Slutligen, för att komma tillbaka till Nashville i tid, valde familjen Carlsson att köra 140 mil.
Som Carlsson förklarar för SVT Sport “var det nog ganska tufft” för hans föräldrar, bror och mormor.

Leo Carlsson reste tillsammans med pappa Kenneth, mamma Camilla och storebror Kasper till USA i tisdags för att delta i NHL-draften. Men när familjen landade på flygplatsen utanför New York City i Newark stötte de på några problem. På grund av en flygförsening riskerade huvudpersonen och hans familj att missa hela utkastet.

Enligt Carlsson under en Sportsnet-sändning var det dåligt väder. Pappa Kenneth bestämde sig då för att i sista sekund köra de tvåhundrafyrtio milen ensam. Ett nonstop maraton som varar i cirka tretton timmar. Jag höll på att bli lite dåsig på flygplatsen.

På grund av längden på vår kommande resa var vi medvetna om att det inte skulle finnas tid att göra något annat. Jag tänkte att vi kanske skulle få en skåpbil, så jag samlade ihop min äldste son Kasper och vi använde hagel och andra verktyg för att fixa det. Loppet gick smidigt, enligt Kenneth Carlsson, som berättade för SVT Sport att han åkte större delen av det samtidigt som han delade ledningen med Camilla och Kasper.

Att bara stänga ögat var allt som behövdes för mig. Fast jag kan bara föreställa mig hur svårt det var för mina föräldrar, bror och syster. Efter två timmar sätter du spishällen på hög värme och ger den vidare till mannen efter det. “Nej, det gjorde de inte” är Carlssons antydande svar på frågan om Ducks hörde och var oroliga över avslöjandet av deras framtida gröna tröjor.

NHL-DRAFTEN: VILKA ÄR DEM?

För professionell idrott i Nordamerika är utkastet den primära metoden genom vilken klubbar skaffar sig signeringsrättigheter för osignerade idrottare. I detta sammanhang betyder verbet “utkast” att “värva” någon. En draft på sju matcher genomförs årligen i National Hockey League under hela sommaren. I teorin får alla 32 NHL-lag ett val varje omgång, men i praktiken är det inte så ofta för att valen används i trea.

Listan fastställdes genom att ta hänsyn till de 16 lag som inte gick vidare till mästerskapsspelet; de återstående lagen tilldelades platser enligt deras slutliga ställning från innevarande säsong. Så den 32:a och sista klubben som spelar kommer att vara Stanley Cup-mästarna, Vegas. Spelare med en födelsedag mellan 1 januari 2003 och 15 september 2005 har ofta draftvalet 2023.

Jonathan Lekkerimäki Pappa
Jonathan Lekkerimäki Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *