Jonathan Lekkerimäki Familj

Jonathan Lekkerimäki Familj
Jonathan Lekkerimäki Familj

Jonathan Lekkerimäki Familj – NHL.com/sv har intervjuat många nuvarande och före detta NHL-spelare för att få en bättre förståelse för den professionella ishockeylivsstilen i Nordamerika. En familjs kärlek och uppmuntran betonas i dagens berättelse. Det finns flera hinder på vägen till den bästa ligan i den professionella ishockeyvärlden.

Hemrenoveringsuppgifter kan alltid hitta en plats i ditt schema, tack vare din gränslösa nyfikenhet och naturliga talang. Min familj har alltid varit min första prioritet. I en intervju med NHL.com/sv diskuterade Carolina Hurricanes forward Sebastian Aho sina nuvarande omständigheter och hur det har hjälpt honom.

Jag kom från en familj där min pappa var tjänare sedan länge, även om han spelade i den finska ligan. Det var den känslan det gav mig – som att jag föddes in i hockeyfamiljen. Han tog med mig in i omklädningsrummet när jag var liten, och jag minns den elektriska atmosfären, särskilt efter en regnig match; ända sedan dess var hockey min värld.

Utanför brukade min pappa och min bror – som är dubbelt så stor – och jag idrotta hela tiden. För att vara ärlig tyckte jag att det var riktigt tufft att gå emot honom. Enligt Aho var slagsmålen underhållande och svåra. Bland spelarnas mest pålitliga släktingar finns de som bor inom familjen.

Sådär, vissa individer är: de är alltid närvarande, men de bidrar aldrig med något meningsfullt.
Som förstaårsstudent var det de enda möjliga kompisarna. Buffalo Sabres målvakt Carter Hutton tycker att tiden på dygnet är avgörande. De skulle fortfarande hitta på ett sätt att vara där för att se matcherna live, regn eller sol.

Under min karriär missade han inte många matcher. Utan mina föräldrars kärlek och uppmuntran, speciellt min pappa, som har varit min ishockeyrock under hela min karriär, hade jag aldrig kommit dit jag är idag. Föräldrar kan känna en enorm besvikelse när deras barn provar på National Hockey League.

Chicago Blackhawks huvudtränare Jonathan Towes minns detta. När han var femton år gammal packade han ihop sitt liv och flyttade från Winnipeg till Minneapolis för att gå på Shattuck St. Mary’s, en skola som skulle hjälpa honom att förverkliga sin största potential.

Toews kom ihåg att hennes mamma verkade väldigt upptagen när vi pratade i telefon. Jag tackade nej eftersom jag ville hedra hennes önskan att jag skulle återvända hem. Jag insåg att det inte fanns några andra alternativ och att jag bara ville lämna allt här.

Att vara hockeyspelare innebär att ständigt pressa dig själv för att förbättra dig, även om det innebär att du försummar ditt personliga liv. Det finns mer tid för föräldrarna att tänka. Det är en stor uppoffring, utan stöd från familjen, att i sina yngre år försöka spela en ny roll i hockeylagets övre skikt.

Som reservmålvakten Oliver Ekman-Larsson från Arizona Coyotes uttrycker det: “Det kan vara utmanande ibland.” Ändå skulle jag älska att spela i NHL i Nordamerika någon gång, även om det innebär att jag lämnar min familj bakom mig. Jag tyckte fortfarande att det var ett riktigt lätt beslut när jag bestämde mig för att gå över.

Det är sant att jag började tänka djupare på vikten av familj och anledningarna till att vi inte spenderar mer tid tillsammans efter att min mamma gick bort förra året. Jag menar kom igen! Det är aldrig enkelt. I alla situationer har du möjlighet att nå din telefon. Ekman Larsson, som råkar ha en bror som heter Kevin, hävdar att AHL Tucson Roadrunners är lätta att nå när som helst eftersom de bara ligger två timmar bort från Phoenix.

Utöver det kan Sebastian Ahos finska släktingar delta i samtalet genom att ringa in. Aho utvecklar genom att säga hur viktigt det är att veta att de finns där dygnet runt för att prata om allt, inte bara hockey. Jag försöker prata om allt och allt när jag får tillfälle att ringa hem, vilket vanligtvis är flera gånger i veckan.

När jag är svag eller utmattad kommer de och hämtar mig. Deras stöd finns alltid där för mig när jag behöver det. Trots att jag fortfarande är ung har min längtan efter dem inte bleknat. Det kan bli en förändring i framtiden. Tiden får avgöra. Enligt Aho vill både hennes syster och mamma att hon ska tro på sig själv. Att ringa dem är ett vanligt sätt för mig att flytta konversationen bort från hockey till något annat.

För att hålla dig uppdaterad om alla de senaste NHL-nyheterna, följ [@NHLsv] på Twitter. Även om det i slutändan är upp till spelarna att planera för att spendera tid med sina familjer, gör NHL allt det kan för att hjälpa spelare att hålla kontakten med nära och kära och till och med ställer in biljetter för föräldrar och syskon till hemmamatcher.

De kommer hemskt och stannar hemma. “Det betyder mycket”, säger Tobias Rieder, en forward för Edmonton Oilers. Att dela en lugn måltid med dem vid middagstid är en fröjd. Det är allt som krävs. Bara gå ihop igen och umgås. Det är upp till dig att välja och njuta av minuterna.

Jonathan Lekkerimäki Familj

Efter två förödande semifinalförluster vann han till slut. Jonathan Lekkerimäki, målvakten, kommer dock inte att göra en snabb comeback. “Det är en match kvar, den behöver vi ta”, fortsätter han. Örebro-prickskytten spelade en avgörande roll i segern för Juniorkronorna, som sökte revansch för fjolårets semifinalförlust mot Tjeckien.

Lekkerimäki och Liam Öhgren, som var med i dagens lag, besegrades i en JVM-semifinalmatch under evenemanget. Egentligen har Sverige förlorat i semifinal tre gånger sedan 2020. Eh, nej, inte för tillfället. Det här kommer inte att hända på svensk mark, framför ett Scandinavium i Göteborg.

“Fick en bra träff”

När den tredje kvarten gick mot sitt slut gjorde Jonathan Lekkerimäki två mål och Noah Östlund gjorde en gång på frispark och tog Sveriges ledning från 2-2 till 5-2. Hittills har Lekkerimäkis JVM-erfarenhet i Skandinavien gett sex segrar.

Jag ville bara att den skulle gå in för den var underbar när den var powerplay. En bra träff fick jag. Det framgår av hans tonfall att han handlat igen. Ändå kämpar den 19-årige Djurgårdsspelaren just nu mot en svår leversjukdom när han spelar för Örebro, ett lag där han gjorde 10 mål förra säsongen.

“Det är toppklass”

Magnus Hävelid, landslagstränaren, hade aldrig mött en så aggressiv spelare som forwarden, som nu spelar för Örebro efter ett avtal han skrivit på med NHL i Vancouver. Här är det enda målet att trivas. Det är av hög kvalitet. Tränaren för idrottare som Alexander Holtz från New Jersey och Lucas Raymond från Detroit, Hävelid, ser denna grupp som framtiden. Män Lekkerimäki beskrivs ibland som en tunn vasektomiserare.

Jämfört med detta, var det bättre?

Ja, jag är lika förvirrad. När jag utövar min sport försöker jag helt enkelt briljera med den. Jonathan Lekkerimäki hävdar att det är nyckeln att må dåligt varje dag och fortsätta. Proceduren för att fastställa de sista seedningarna började omedelbart efter matchen. Söndag eftermiddag är redan inskrivet som datum för finalen.

Det viktigaste är att få mycket sömn, äta hälsosamt och ha kul när du interagerar med isbjörnarna. Örebrospelaren Jonathan Lekkerimäki har fått klartecken att spela. Den 18-årige Jonathan Lekkerimäki har siktet inställt på Örebro. Av samma anledning brukade supertalangs mormor förmedla denna kunskap till honom.

Han talade mycket om SHL i en intervju som lades ut på lagets hemsida. Trots att han inte tagit sig till ligan kommer den 18-årige exceptionella talangen att fortsätta spela i SHL nästa säsong, vilket bekräftades av Djurgården på måndagen, som också uttryckte sin tacksamhet till honom.

Förra sommaren valde Vancouver Canucks Jonathan Lekkerimäki. Detta är hans första NHL-kontrakt, och han har precis skrivit det. Han kommer definitivt att delta i den kommande säsongen av Sveriges toppserie för Örebro. Detta avtal gäller till 2023 eller 2024.

Jag är mest exalterad över att besöka Örebro. Det ska bli väldigt roligt att spela i SHL med ett starkt lag. Min tränare, Jonathan Lekkerimäki, gör mig redo för nästa nivå i mitt yrke. Han berättade för klubbens hemsida att varje tränare och tränare han träffat har gett honom goda råd.

Morfar dog av översvämningen.

Johan Hedberg och Niklas Eriksson hade ett givande samtal med Vancouver Canucks general manager Patrik Allvin. Det är en enorm glädje för oss att få chansen att välkomna Jonathan. Jonathan är bäst i sin åldersgrupp och har stor potential. En talangfull offensiv spelare som kan kliva in, göra skillnad och göra fler mål skulle ha varit avgörande för vår framgång.

“Det är underbart att Jonathan har valt att komma till oss för att ta nästa steg i sin karriär, och vi ser fram emot att arbeta med Jonathan i vår miljö”, säger Niklas Eriksson. Värmen kan få det att verka som att det först bara var Örebro. I måndags postade Lekkerimäkis mamma kommentaren “Lycka till i Örebro” på Djurgårdens Instagram, som blev ett snack i sociala medier.

Lyssna, allt kommer att bli bra. Jag är oöverträffad. Enkelt gräs. På pappret verkar juniorvärldsmästerskapet i ishockey mellan USA, Sverige och Kanada inte vara ett stort problem. Men alla tre länderna kommer verkligen att gå iväg med hårdvara. Glöm inte heller tigern.

Vid årets ishockey-VM kommer Finland att åka skridskor på julafton, men ingen förväntar sig mycket av dem. Trots att ligans toppklubbar är stenstarka gör en nästan namnlös grupp från juniordivisionen resan till Göteborg. Kommer du ihåg när—Kanada? Inte alls nuförtiden.

Pressen är på att vinna mästerskapet för tredje året i rad och ta titeln ifrån juniormästaren, som redan har vunnit VM-guld i rad. Jämfört med föregående år är Kanadas förteckning bristfällig på ett viktigt område. Efter VM för ett år sedan är den enda spelaren som återvänder till truppen Owen Beck. Tidigare framstående spelare som nu är helt engagerade i sina karriärer i National Hockey League inkluderar Adam Fantilli och Connor Bedard.

Stjärnorna skulle dock inte slockna helt. Dessutom. Var uppmärksam på den regerande superstjärnan och NHL-supermodellen. Enligt vad Macklin Celebrini har sagt tidigare är Celebrini en tvåhjuling som kan jämföras med Aleksander Barkov eller Nico Hischier. Nu har han visat att han kan behålla full uppmärksamhet medan han spelar försvar.

Jonathan Lekkerimäki Familj
Jonathan Lekkerimäki Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *