Cassandra Klatzkow Pojkvän

Cassandra Klatzkow Pojkvän
Cassandra Klatzkow Pojkvän

Cassandra Klatzkow Pojkvän – Vad är problemet med att hon gick upp nästan 70 kilo på mindre än ett år? Att gå ner så mycket i vikt utan att först genomgå en gastric bypass-operation är omöjligt. Jag tycker att det är konstigt att hon inte skulle stödja detta, med tanke på att hon har varit fysiskt aktiv och pigg över att vara tjock tills helt nyligen. Jag undrar hur hennes andra jocks mår just nu.

Hon är så liten som en knappnål, och hennes kunder lyckas bara gå ner 5-10 pund innan de får tillbaka allt eftersom de vägrar “äta hälsosamt” som hon gjorde. Förhoppningsvis skulle hennes yngre kvinnliga följare lära sig av hennes erfarenhet och inse att det är onödigt att svälta sig själv för att krympa så snabbt som hon gjorde.

Det är bäst att bara operera upp magen och byta ut maten mot sprit och cigaretter om du vill gå ner i vikt som Gabriella Chelling, en annan fet fysisk aktivitetsentusiast som tragiskt omkom i ett rekordstort självmord. Kasta ut det. Men jag kan inte säga något under hela dagen eftersom jag blev så upprörd med att andra ville veta vad hon gjorde.

Personligen gillade jag båda; Jag gillar särskilt stora kvinnors sällskap. Tycker det vore dumt att riskera en sådan operation. Ja, det smakar bakning. Jag trodde att Cassandra var snygg för en tjej, men nu måste jag erkänna att hon är mycket mer attraktiv om du frågar mig. Denna slyna är värst.

Blev ryktbar genom sina trollföljare och inlägg om trollkroppar och liknande, hade en riskabel viktminskningsprocedur så att hon kunde inseminera i Sverige (där det kräver ett body mass index (BMI) på mindre än 30), som jag förstår det . Hon väljer att vara i centrum för uppmärksamheten hela tiden, och hon kräver hyllning och ekonomiskt stöd från varje B-lista kändis hon kan hitta.

Så hon kan injicera sig själv full av Botox eftersom “det är så bra för migrän och rynkor”, säger hon. Falsk. Ständigt närvarande och för alltid att vara det. enorma mängder tjocka har slutat följa henne den senaste tiden. Men det är en dröm hon alltid har haft. bli den minsta av de små. Lyssna på podden just nu för att höra om den oroliga tjejen.

Den ena smaliformen skild från den andra av en “tjock” Kanske är Cass bekant med en bra klinik för olika former av sexighetsbehandlingar för hennes poddkompis. Det var mycket tydligt hur hon återutsatte håret på buken för att lindra smärtan efter operationen. Snart är det dags för en bra huduppstramning.

Det är inget fel med att människor som är övermannade bestämmer sig för att operera sig om de inte kan komma tillbaka i form, men när den tiden kommer borde hon vara öppen med vad det nu var som gjorde Lady Dahmer så öppen om sin bröstförminskning. Sant judiskt namn: Klatzkow. En snabb kontroll avslöjar 23 personer som delar detta efternamn; de finns alla i Stockholms storstadsområde.

Kan närheten till synagogan vara orsaken? Men om du läser vad hon har skrivit och kollar in hennes Twitter och andra konton, ser du att hon är en ung kvinna med problem (många halvnakna bilder, deltar i Pride-parader, etc.). Metro tillhandahåller björntjänsten som de i slutändan och medvetet bjuder på utrymme och den tidigare nämnda psykiatriskt instabila individen, men ger tyvärr dessa instabila och utagerande individer fritt spelrum över det offentliga rummet idag.

Allt med det är förstås tragiskt, men det fungerar också som en ögonblicksbild av medielandskapet som det är idag. Är det tydligt att Leif är Tommys pappa och inte tvärtom? De går båda under efternamnet Klatzokowski, och de som känner Leif skulle berätta att han var otroligt rättvis. Jag har träffat både Leif och Tommy, och de är båda underbara människor.

Många av hennes vänner är föräldrar, och hon har alltid varit den kortaste av sina vänner. Cassandras önskan att få barn blev stark först när hon var 28 år. Hon är nu 31 år gammal, och många av hennes vänner är föräldrar. Hon säger: “Det har varit så underbart att få se män jag bryr mig om kliva in i sina nya roller som föräldrar och se hur fantastiska de är.” Och vilka vackra barn de har.

Cassandra Klatzkow Pojkvän

Möjligheten att bevittna den gränslösa kärleken och omsorgen som finns så nära. Självklart vill jag ha samma sak. Cassandra pratar om den “biologiska klockan” och berättar hur hennes ägg så småningom kommer att sluta fungera och att hon även har endometrios, en sjukdom som kan påverka fertiliteten. Men det är sanningen, mannen. Jag måste ha en familj.

Varje dag skriver hon på sin blogg “Jag tänker på det här.” På senare år har Cassandra haft möjlighet att skaffa barn självständigt. Jag har aldrig övervägt att vara ensam förälder; varför skulle jag vilja göra det? Hon avslöjar också att anledningen till att hon har varit singel så länge är för att hon inte kan föreställa sig fkär i någon som skulle göra henne gravid eller vilja bilda familj när som helst snart.

Men nu har Cassandra tagit ett beslut som har gjort henne extremt tillfreds: “För ett tag tillbaka bestämde jag mig för att det år jag fyller 35 blir det år jag blir mamma. Jag har bestämt mig för att bli mamma på egen hand om jag hittar ingen lämplig partner inom en snar framtid. Jag spelade en omgång Podd med Erik igår Vi är mycket redo för den nya spännande säsongen som börjar mitt i skörden.

Mia Törnblom, Cassandra Klatzkow och Babben Larsson, för att nämna några, kommer alla att uppträda. Till vilket syfte, hur ball??? För mig var det perfekt när vi började leka och åskan rullade in. Jag ska snart se hur jag inte ville banta någon, utan istället “stod upp” för acceptans och beundran.

Min kropp fungerade normalt; Jag kunde springa, hoppa och slå; ändå sa jag till alla vuxna att jag visste hur fel det här var. Om jag hade min nuvarande kropp skulle jag vara sjuk, ensam och död. Jag upplevde mina första panikattacker sedan jag var 13 år gammal. Då kunde jag inte tänka på nätterna, utan bara sova och hata min värkande kropp.

Jag fick ett sammanbrott av panikattacker och trodde att jag fick hjärtinfarkt för att jag var så orolig. När jag letar efter värde upptäcker jag att det alltid handlar om mig, eller så säger min erfarenhet mig. Så jag vandrade omkring med ständiga panikattacker och trodde att jag skulle dö en långsam, smärtsam död om några decennier.

Den tillväxten var extremt isolerad. Jag vet nu att banting är det bästa sättet att få tjock; Faktum är att två tredjedelar av människor gormar om sina upplevelser senare efter att de har slagit än vad de gjorde tidigare. Min förståelse av de inblandade biokemiska mekanismerna är fullständig. Jag undrar hur olika saker skulle ha blivit om ingen hade försökt bannlysa mig innan jag kunde gå och prata.

Hur otroligt sorgligt är det inte? Vet du hur mycket oreda de slänger in med ens vrden? Och deras nervösa föräldrar, stackarna. När jag tävlade LCHFRopp 2015 i en skjorta där det stod “alla knubbiga knoddar” gav folk mig en rolig blick. Rätt uttryckt. Mitt huvud simmar med kostkultur. Jag vet nu att du är den bästa av de bästa.

Än idag har jag bara lärt mig att jag under inga omständigheter kommer att äta barnens mat. Som förälder som har sett sitt barn misshandlat eller försummat är tanken på att deras eget barn ska få utstå samma typ av smärta som samhället åsamkar tjockabarn skrämmande. En hjärtlig påminnelse till alla föräldrar:

Jag är på väg att ge mig ut på ungefär 10 000 viktigare saker än att ha ett barn. Det finns hundra tusen bättre saker där ute. Sjukdomar som kvarstår över tid, bortföranden och andra former av utpressning är alla rättvisa spel. Ju mer du oroar dig, desto mer utmanande är det för barnet. Försök att föreställa dig vikten på stången som en konstant, som hårfärg eller skostorlek. Stanna in och ta ett piller!

Cassandra Klatzkow Pojkvän
Cassandra Klatzkow Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *