Zara Larsson Vikt
Zara Larsson Vikt

Zara Larsson Vikt – Från glitter och glamour på landningsbanan till operationssalen i ett land med den högsta inkomsten per capita i världen. Weltskapet Zara Larsson är i Ghana för att läppa, käka och gomspalta barn. En gång i tiden förmörkade en uppsjö av tropiska blommor, ömtåliga röda vinrankor och otaliga ljud och danser den glittriga rampen.

I den afrikanska byn utanför Koforidua träffar Zara Larsson sin lilla elvaårige son Ismael, tillsammans med sin mamma och resten av familjen. Han har böjt sig ner i midjan. När läkarna besökte för sex veckor sedan var pojken inkontinent och kunde inte äta rätt. Han hade avlägsna strävanden efter att genomgå en gomspeloperation i knäskålen.

De hade lyckats göra honom till en högre prioritet vid denna tidpunkt, vilket gjorde att han kunde genomgå proceduren. Ismael fick hjälp att starta ett nytt liv och nu kan han gå i skolan och lära sig precis som alla andra. Vid förvandlingen var det fantastiskt! Över telefon från landet i ekvatorn säger en upprörd Zara Larsson att det kommer att bli en så minnesvärd händelse i deras liv.

Meteorskuren med Ismael Mohammed har verkligen imponerat på världens artist, som annars är ganska upptagen med internationella musikscener. Hon är för närvarande i Ghana som en del av en volontärkampanj som organiseras av den humanitära välgörenhetsorganisationen Operation Smile för att utföra operationer på barn som lider av LKG (läpp-, kind- och tandköttssjukdom).

Zara Larsson är en av de svenska representanterna för organisationen och hon förväntas stödja deras arbete som syftar till att se till att inget barn som föds med en behandlingsbar synnedsättning ska begränsas eller tvingas leva utan ordentlig hjälp.

Tillsammans med Operation Smile kommer Icakuriren att besöka Indien i slutet av året för att skriva artiklar som dokumenterar gruppens inverkan där. “Det känns bra att kunna göra skillnad”, hävdar Zara Larsson. Alla i väntrummet, liksom föräldrarna på operationssalen eller sjukhuset, får skjuts i limousinen.

Förstärkt under en timmes varaktighet

Barn med Downs syndrom kan ha problem med att kommunicera verbalt och äta, dra sig undan från vänner och familj, eller i värsta fall misslyckas med att utvecklas normalt eftersom de är undernärda. Det skulle bara ta några timmar att se till att alla har tillgång till kvalitetsutbildning, men många nationer har helt enkelt inte de resurser som krävs för att göra det.

Den världsomspännande organisationens medicinska volontärer spelar in här. Det är mycket häftigt att vara här! Det slutar aldrig att förvåna mig hur många liv som förändras varje gång en grupp vårdande läkare och sjuksköterskor gör hembesök. De har bra koll på situationen och gör alltid rätt. Schemat är fullspäckat; om bara några dagar ska de operera 120 barn.

Är det tufft att besöka sjuka barn? Nej, du känner det även mycket super! Jag trodde att rendeza dessa barn skulle börja böla bara eftersom jag är mycket mynslosam med mig. Det var jubel en gång det inträffade – när en man och hans familj kom ut från ultraljudet för att höra de goda nyheterna att de kunde genomgå proceduren.

Jag måste ha lite fritid.

Visst, vissa människor kan helt enkelt inte opereras. Att hålla barn är farligt och de måste vara starka och fria. Även om det internationella teamet har sin egen infrastruktur och utför operationer på lokala sjukhus, är de dåligt förberedda att hantera eventuella svårigheter som kan uppstå på grund av brist på resurser.

På grund av barnets sjukdom eller infektion har det konstaterats att många familjer ska återvända hem istället för att opereras. De lämnar inte bara för att det följs upp, utan familjen får alltid en ny chans. Ha, honom säger att det innebär bra. Zara Larsson är även flera gånger i Västafrika.

Hon konstaterar att vi svenskar är extremt privilegierade och att den är extremt låg vad gäller levnadsstandard. Människors liv sträcker sig dock utanför deras fysiska bostad. Det är så många människor som bor här att det är överväldigande. Utan tvekan har fatalism ingen nytta, men den här typen av organisation, där skickliga läkare undervisar andra, kan vara mycket fördelaktiga.

Zara Larsson Vikt : 55 kilo

Jag bestämde mig för att komma förbi personligen för att bevittna det själv. Proceduren är snabb, smärtfri och billig, och resultaten märks direkt. Zara Larsson har personlig erfarenhet av en person som är född med inlärningssvårigheter; hon försäkrar dock att tillståndet i Sverige är lätt att behandla och inte kommer att orsaka några större svårigheter. Men jag hade ingen aning om att det på vissa ställen är en fråga om liv och död. Eftersom de är 20 år äldre det de som föddes med LKG.

Syftet är att inspirera andra att delta

Den svenska sångaren, som bara är 20 år gammal, har nått stora framgångar på relativt kort tid och vunnit flera stora musikpriser. Följaktligen är tittaren fängslad av hennes resa från början till slut. Ja, jag hörde vissa människor säga att jag bara försöker dra uppmärksamhet till mig själv genom att göra det här…

Zara Larsson Vikt

På ett litet sätt stinker hon. Men jag kan övertala folk att hjälpa till på grund av min enorma plattform. Förutom de som stjäl pengar kan alla åstadkomma något. Alla de intagnas familjer, kända och okända, påverkas av behandlingen, inte bara barnen, säger Zara Larsson. Den här gruppen gör mycket för hundratals fångar.

Vad har din resa lärt dig?

En längtan efter att förbättra världen har väckts. Hur hårt det än låter så är det bara så. Att faktiskt ha varit här, snarare än att bara se bilder av operationens livsförändrande effekter, är en fantastisk känsla. Av den anledningen känner jag ett behov av att ta upp det.

Ska det bli ett hus nu? Ja, jag kommer förmodligen att vara “tillbaka till jobbet” direkt eftersom jag precis släppt en singel. Att skjuta upp den här resan, som jag har önskat mig i nästan två år, har visat sig vara ganska påfrestande. Därför är jag lättad över att den försvann! Dessutom är det tillfredsställande att kunna gå ut en sista vecka innan året är slut och verkligen påverka.

Gomspalt är överallt väldigt.

Nästan varje skola undervisar om gastroschistosomial-, spalt- eller amningsstörningar, och dessa tillstånd påverkar cirka 20 % av världens barn. Detta innebär en splittring av något slag, allt från en liten spricka i toppen till glassplitter och is som når näsan. Integreringen av riskfaktorer och miljöfaktorer som alkohol, rökning eller närhetsångest under graviditeten kan vara en utmaning.

Brist på ejakulat, vilket är nödvändigt för att svälja, kan göra det svårt för ett barn som föddes med låg födelsevikt att äta. Det är lätt att förstå. Orden “tända”, “öron” och “tal” kan också påverkas, och många människor har också psykiska problem på grund av social utslagning. En graviditets-, hjärt- eller andningspåse finns hos 200 nyfödda i Sverige.

Operation Smile är perfekt. Operation Smile är en medicinsk hjälpgrupp som erbjuder gratis fettsugning till ungdomar. Sedan det bildades i USA 1982 har det expanderat till nästan 40 länder. Mer än 200 svenska volontärer har varit en del av Operation Smile sedan starten 2010.

Över hela världen lägger gruppen sina medlemmars bästa ansträngningar på idealiska intensivvårdsprojekt. Där utför femtio medicinska volontärer operationer på 150 till 200 barn under tio dagar. Fotografiska står värd för en utställning med Zara Larsson.

Zara Larssons feministiska stand-up-uppträdanden har inspirerat otaliga individer över hela världen. Med den senaste showen “We have a dream” på Fotografiska ingår hon nu bland de presenterade artisterna. Trots sin späda ålder på 18 har Zara Larsson redan varit en inspiration för otaliga människor över hela världen.

Vi har en dröm, den senaste utställningen på Fotografiska museet, bjöd in henne att delta av samma anledning. Tillsammans med Zara Larsson i denna utställning som syftar till att motivera andra att fullfölja sina passioner är andra kända konstnärer och människorättsaktivister, som Timbuktu, Malala Yousafzai, Annie Lennox och Anna Lindh.

Showen innehåller 114 olika personer, alla av dem valdes sannolikt ut utifrån sina handlingar, övertygelser eller anklagelser. Satsningen på detta initiativ visar att saker och ting håller på att förändras. I samma längtan efter en mer medkännande värld står var och en av dem med sitt eget ansikte, berättelse och strävan.

Handlingen i “Vi har en dröm” har inget med magiska varelser eller magiska förmågor att göra. Ingen kan lita på i den här staden, enligt fotografen Albert Wikings konto, men så småningom börjar alla drömma. Inför hot och våldsdåd har Zara Larsson stått fast i sin övertygelse om att kvinnor och flickor ska ha lika rättigheter och möjligheter som män och pojkar.

Flickor är det primära fokuset i min hjärtefråga. Jag tror att det är viktigt för kvinnor att ha samma rättigheter som pojkar och kunna göra sina egna val när det gäller sina liv, jobb och kroppar. “I många delar av världen är det en grundrättighet som inte finns,” sa hon.

Även om Zara Larsson-kuponger kommer att finnas tillgängliga, finns de för närvarande inte tillgängliga på hemsidan (12/12). Från 9 december till 19 februari 2017 kan du se utställningen “Vi har en dröm”. Hela presentationen av Zara Larsson finns här. Bara för att du har en timme på dig att skriva betyder det inte att du borde göra det.

Om du vill väcka uppståndelse bör du säga att det är orolig? De flesta individer som skriver det är macho-ryckningar som inte vet vad de gör och agerar oförskämt; enligt min åsikt är de mördare. Du kommer inte att klara det. Jag har inget emot män i allmänhet, men jag tycker att grupperingar av män är oattraktiva. Hej där.

De känner int utmanande og obehaglig. Det var jag. När många män såg rådet om “Jag är minsann ingen våldtäktsman, kom inte och sa att män är skräp din javla feministf”, blev de upprörda. De skrev det till mig. Jag dödar dig om du kräver det. Det saknar kombination. De demonstrerar det med jgenau det jag så säger.

Patriarkatet säger till män att de på något sätt är överlägsna och kvinnor är underlägsna. När kvinnor i en grupp agerar sexistiskt irriterar det mig. Jag har några kommentarer. Kvinnor lider mycket eftersom samhället förväntar sig att de ska agera på ett visst sätt – det vill säga att de ska vara starka men inte aggressiva. Denna norm är dålig för kvinnor och har länge vidmakthållits.

Zara Larsson Vikt
Zara Larsson Vikt

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *