Celine Dion Död
Celine Dion Död

Celine Dion Död – Alla Céline Dions återstående konserter 2023 och 2024 har ställts in, inklusive hennes framträdande i Sverige den 30 september.Efter att världens räddare har fallit under för en ovanlig nervös störning kommer räkningen.

“Jag vill att du ska veta att jag inte ger upp”, skrev Dion på Instagram. Efter att 55-åriga Dion gick ut offentligt i december förra året och avslöjade att hon hade diagnostiserats med en ovanlig neurologisk störning, är det sista samtalet på väg att dras.De gör det svårt att ta sig runt, och de låter mig inte använda mina antenner för att sjunga som jag brukade, sa hon.Céline Dion publicerar ett Instagram-meddelande på sina bröllopslöften.

Jag är väldigt ledsen att få dig att känna dig så förrådd igen. Jag jobbar stenhårt för att återfå min styrka, men det är tufft att tävla när man inte är som bäst. Det är inte lämpligt för dig att fortsätta avsluta konserterna, och även om det gör ont i hennes hjärta, fortsätter hon, “det är bäst att vi sätter allt på plats tills jag är redo att stå på scenen igen.”

Enligt arrangörerna ska biljettköpare informeras om återbetalningspolicyn senast den 2 juni. Stora mängder regn har fallit på flera håll i landet och torkan ser ut att fortsätta. Meteorologerna har inte kommit med goda nyheter för dem som har väntat på sol och värme så länge.

– Det kommer oundvikligen att bli varmare, blåsigare och soligare under hela dagen, men vi ser inte den sortens långvariga värme i prognosen just nu, säger Storm-meteorolog Josefine Qvarnesjö-Bergstedt.Räkna med temperaturer på runt 25 grader Celsius i södra och mellersta Götaland under helgen, men regnet kan komma tillbaka redan nästa vecka.

Mer regn föll än i någon tidigare juli.I vissa områden har nederbörden redan överskridit typiska julinivåer. Bland annat i Stockholmsområdet och längs Västkusten. Trenden fortsätter nästa vecka och regnet och mörkret kommer att påverka hela landet.

– Regleringssektorn verkar vara i oordning, och det kan få långtgående konsekvenser för hela landet, säger Josefine Qvarnesjö-Bergstedt.Lågtryck kommer att ge sval luft och temperaturen kommer i genomsnitt att vara runt 20 grader Fahrenheit nästa vecka överallt utom i norra Norge, som kan ha toppar på runt 25 grader i mitten av månaden. Det förutspås inga mörka moln någonstans förutom för Ume och Lule.

Väderomslag väntas med månadsdraget.Storms meteorologer kan bara se väderprognosen till söndagen nästa vecka, men de ger goda nyheter till dem som lider av brist på solsken.En solstråle är trenden vi ser att slutet av juli/början av augusti kommer att ge lättnad från det varma, fuktiga vädret. Vi kan inte precisera ett exakt datum i nuläget, men Josefine Qvarnesjö-Bergstedt säger att vi kan se trender i månadsrapporten.

Det är svårt att förutse hur länge det fina vädret kommer att pågå just nu, men vi vet att det kommer att dröja minst en vecka. Erdogan sa också att Turkiet skulle diskutera Sveriges medlemskap i Nato med de andra medlemsländerna vid det kommande toppmötet i Vilnius.

Nato-chefen Jens Stoltenberg har sagt att Ulf Kristersson och Erdogan ska träffas mellan den 11 och 12 juli.Den turkiske presidentens besked kommer bara två dagar efter Ulf Kristerssons besök i Vita huset.Då kallade USA:s vicepresident Joe Biden Sverige för en “extremt värdefull och kompetent partner” och sa att landets medlemskap i Nato var “mycket viktigt” för USA.

Uppmaning av Zelenskyj till NATO

Efter deras möte i Vitahuset talade Kristersson med pressen på svenska ambassaden i Washington. Sedan insåg han att USA:s regering gav ett solidt stöd för att gå med i NATO. Toppmötet i Vilnius är en naturlig plats att avsluta saker på. Men det är bara Turkiet som kan fatta ett turkiskt beslut, sa Kristersson då.

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj gick ut på fredagen och uppmanade Nato att svara på frågor om Ukraina och Sveriges medlemsansökningar. Enligt honom är bristen på upplösning inom Nato ett hot mot den internationella stabiliteten. En bil kraschade in i en folkmassa på Festiviteten i Hamar, Norge, strax före halv tre på fredagskvällen.

Polisen sa att en bil som rullade nerför en backe och in i en folkmassa var helt avskriven efter kollisionen. Polisen har sagt till Dagbladet att en utredning om händelsen är nära förestående.Det var en märklig bil utan ryttare som rullade in på byns torg.

Vi måste ta reda på vad som orsakat det här, säger insatschefen för Inlandspolisdistriktet Runde Vegard Huse i en intervju med Dagbladet.De skadade togs om hand av sjukvårdspersonal och ambulans. VG rapporterar att ingen skadades allvarligt.

Celine Dion Död

Den kanadensiska sångerskan Céline Marie Claudette Dion föddes i staden Charlemagne, Québec den 30 mars 1968. Hon är lika känd utanför den frankofoniska världen som Celine Dion är. Franska kanadensiska föräldrar Adhémar Dion (1923-2008) och Thérèse Tangua (1927-2020) födde Céline Dion.

När Dion var en liten pojke sjöng han ofta på sina föräldrars restaurang, Le vieux Baril. 1981 fick René Angélil, chefen för skidföretaget, ett kassettband av Dions mamma och bröder, som innehöll en ung Dion som hade sjungit en sång skriven av hennes mamma. Angélil slösade ingen tid på att sätta penna på papper för den unga damen när det gällde ett skivkontrakt. Slutkonsekvensen var släppet av hennes debutalbum samma år i november som heter La Voix du Bon Dieu.

Hon blev den första kanadensiska artisten att vinna en guldskiva i Frankrike efter släppet av hennes andra singel, “D’amour ou d’amitié” (1982). På 1980-talet släppte Dion en rad singlar i fransktalande delar av Kanada, där hon snabbt blev en framträdande plats som en av landets mest populära musiker.

Karriärer utomlands och European Service Center

1988 anställdes Dion för att representera Schweiz vid Eurovision Song Contest i Dublin, Irland. Hon besökte bara Storbritanniens södra spets, men hon tog med sig frasen “Ne partez pas sans moi” tillbaka. Segern öppnade dörren till en internationell karriär utanför den fransktalande regionen och den sista genombrotten kom några år senare med “Where Does My Heart Beat Now” och “Beauty and the Beast” från Disney-filmen.

Dion befäste sin plats som en av världens mest sålda artister på 1990-talet med låtar som “The Power of Love”, “Think Twice”, “Because You Loved Me”, “I’m Alive” och “My Heart Will” Go On” från storfilmen Titanic.

Hon blev den mest kända sångerskan i fransktalande länder som Kanada och Frankrike. Céline Dions album från 1995, “D’eux” (även känt som “Det franska albumet”), komponerades helt på franska av kompositören Jean-Jacques Goldman. Över 10 miljoner exemplar av detta album har sålts runt om i världen, vilket gör det till den mest sålda franska språkskivan genom tiderna.

Dion tog en frivillig paus från musikbranschen 2002 så att hon kunde fokusera på sin familj, men hon har återvänt med ett enormt Las Vegas-framträdande med titeln A New Day… Showen har framförts varje kväll och sålts ut konsekvent sedan debuten i mars 2003.

2007–2008 Hans album, Taking Chances, släpptes i mitten av november 2007 och har redan sålt bra i Sverige (cirka 30 000 exemplar). Den debuterade som nummer åtta på den svenska albumlistan denna vecka (vecka 47, 2007).

Den 14 februari 2008 startade Dion sin Taking Chances Tour för säsongen 2008-2009. A-listerna har alla kommit till Johannesburg i Sydafrika. Den 7 juni 2008 debuterade hon på Globen i Stockholm. Senast han besökte Sverige var hela vägen tillbaka 1997.

I slutet av oktober 2007 släpptes en samlings-CD med Céline Dion. Albumen Let’s Talk About Love och Falling into You och A New Day Has Come lades på is.En annan samling släpptes i slutet av oktober 2008, men den här innehöll några av DIONs favoriter. My Love, Skivan.

The Entire and Crucial Album Collection. Bland dess många hits är “My Heart Will Go On”, “All by Myself” och “The Power of Love” av DION. Biljetter till alla Céline Dions återstående konserter fram till 2024 är sålda, inklusive hennes avskedsframträdande i Sverige den 30 september.

Beräkningen kommer efter att världens försvarare har kollapsat under påfrestningarna av en ovanligt nervkittlande kris.Det senaste besöket följer efter att Dion, 55, kom fram i december förra året för att avslöja att hon hade diagnostiserats med en delad neurologisk funktionsnedsättning.

Dessa spasmer har en skadlig effekt på min förmåga att navigera i världen. De gör det svårt att ta sig runt, och de låter mig inte använda mina antenner för att sjunga som jag brukade, sa hon.
Céline Dion lägger upp ett Instagram-meddelande på sitt officiella konto.

Celine Dion Död
Celine Dion Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *