Victor Leksell Föräldrar

Victor Leksell Föräldrar
Victor Leksell Föräldrar

Victor Leksell Föräldrar – Trots att han precis fyllt 23 har 7-Eleven sagt upp honom. Han har erfarenhet som vikarie på Göteborgs Biopalatset och Ica Maxi Torslanda. Hans föräldrar är hans primära vårdgivare. Ja, det är inte han, men det skulle vara den mest mördare. Victor Leksells “Svag” har toppat listorna i Sverige och Norge sedan januari respektive mars.

“Årets genombrott” var hans första rocktrofé förra året och den 17 juni släpps hans debutalbum, Fånga mig när jag faller. Utanför ska vi träffas. Faktum är att Victor Leksell och jag bokstavligen skulle snubbla över varandra om vi var i samma rum. Du har karakteriserats som en trevlig, genomsnittlig, frisk man.

Är den beskrivningen något du kan stå bakom?

Att avslöja att han är sjuk är verkligen konstigt. Jag antar att man kan säga att jag är ganska vanlig och snäll. På grund av vad som hände här, har jag liksom smält in i publiken. Att försöka nya saker och skaffa nya vänner var förr mina favorit saker att göra, men nu tycker jag bara att det är mentalt slitsamt. Att ha sålt platina fem gånger är det inte mer normalt? En liten uppsättning kontrollfrågor håller på att utvecklas.

Finns det några Ikea-möbler som har målats svart? Mitt svar är ja. Staden jag bor i är mörk. Vad sägs om idén om en corona? Ja, jag tror att det är sant. Kan du böja dig lätt? Nej. Jag kan inte äta den typen av mat. Bortom Pythians. Hade du kunnat bli en fotbollsstjärna om du inte hade råkat ut för en knäskada eller liknande? Visst!

I frågan om Israel och Palestina, var står du?

Bara en bas. Även om jag tycker att kärlek är bra, tycker jag att det är sorgligt när älskare offrar sig för varandra. Finns det någon chans att du har fått ett sms från Carina Berg som Tinder-bio med Björn Gustafsson? Definitivt inte! Hur många PLU:er finns på testiklarna? Aldrig! Om 2272 eller något, jag vet inte.

De sistnämnda fungerar inte heller. Vår källa på Ica Maxi Torslanda bekräftar att knäskydden har PLU-nummer 4668. Trots det är Victors namn fortfarande känt. Du är vanlig, Vic. Bra gjort! Föräldrarna har haft en hästkapplöpningskarriär som man skulle anse som ovanlig. I vilket ögonblick kändes det som att det förvandlades från att vara allas favorit till årets värsta nedgång?

Jag förväntade mig aldrig att få en så förkrossande seger över Tappat. Kanske var det när Svag kom strax före P3 Guld som jag först anade det. Men när corona väl kom förblev mitt vanliga liv oförändrat. Jag har helt enkelt suttit på min telefon och inte spelat något. Därför har jag inte haft chansen att se det i det ljuset.

Är Lars Leksell, strängknivens ägare, din make?

Bland mina förfäder finns Lars Leksell, som var min farfarsfar. Jag ville verkligen att han skulle fånga bollen, men han missade. För min ekonomi skulle det ha varit en katastrof. “Vart du sover” var debutsingeln, som kom ut för två år sedan. Victor Leksell har sedan dess arbetat med ett antal kända personer, som Jireel, Molly Sandén, Miriam Bryant och Estraden.

Hur många personer kommer du att samarbeta med?

Verkligen gillar jag både två. Jag älskar konserter i och för sig och jag älskar när folk kan gå på varandras framträdanden och så vidare. Trots sina politiska meningsskiljaktigheter samarbetade Victor och norska popsensationen Astrid S i en fräsch tolkning av hiten “Svag” för inte så länge sedan.

Vilken maträtt föredrar du mest i Norge?

Hälsningar, min norska är otillräcklig. Men jag har ett test jag skulle vilja ge dig: hur väl förstår du termen “alfa fleisch”? De kan skrivas ut när man försöker se det.

Är detta ämnet?

Nej, jag trodde också på det! Det var “morgon friisyr”, enligt mitt intryck.

Kan det vara en vägglöss?

“En Snabel-a.” Eller är det sjukt? Under Svags snabba uppgång till berömmelse i Norge blev jag intervjuad av NRK och använde norsk terminologi för att skapa en vokabulärquiz. Jag besökte inte en enda individ. Norska är viktigt. Dessutom är svenska inte ett lätt språk att lära sig.

Tweetande tillbaka till fans som ville veta varför han stavade “som du” istället för “samma rum som dig”, förklarade Victor sitt beslut. Vem bryr sig? Det låter bättre för mig. Den första singeln, “Vart du sover!” (sic!), är identisk. Ärligt talat tänkte jag inte på det en sekund. Den som stod vid min sida var min pappa.

En “var” betecknar en exakt plats, medan den andra “vart” avgränsar ett område. Vad hade varit bra i skolan?

Jag var ganska bra i sport. Kanske har jag precis hamnat i en rutinmässig mordgåta. Jag var bra på historia också, men det är mycket att göra med läraren. Jag gillade det eftersom min SO-lärare är fantastisk. Det är ganska svårt för mig att välja något som jag inte tycker är roligt.

När jag ber honom om en bild av hans liv som lärare kan han titta på sin telefon efter en bild på sig själv som sitter med en fidget spinner i andra handen. Smarttelefonklockan visar 15.15. För att förena de två handtagen skjuter han ihop dem samtidigt som han trycker på deras inre. “Lär dig något!”

Victor Leksell Föräldrar

Att be är något jag gör ensam. Jag skulle vilja veta mer om veggisens karriär. Bristen på finansiell och administrativ makt för instruktören är förbryllande för dem som strävar efter att bli kyrkoherde. Det är typ det värsta jobbet jag har haft eftersom det tar mycket sätt. Ingen kommer därifrån levande.

Gå ner från stolen och fyll på snabbt. Personligen tycker jag att det är hemskt. Den svenska spelaren ska ha mördat Palme, enligt dig. Vem skandinavisken är har jag ärligt talat ingen aning om. Det enda sättet jag är bekant med Palmemordet är genom Alex och Sigges podcast, så jag är inte säker.

Så, hur tänker du spendera din sommar?

Det är kanske tre år sedan jag var arbetslös. Likaså försöker hon vara lugn när hon skäms inför världen. Vårt hektiska schema med albumet har gjort processen mer tidskrävande än vad den skulle ha varit med ett fast schema. Det ska bli uppfriskande att jobba med fräsch musik efter all tid som lagts ner på vintagesaker.

Hur beter man sig när man är berusad?

Tycker om att spela tv-spel medan du tittar på tv. Lite Call of Duty och Counter-Strike. Har allt jag gjort här varit att bekräfta en vardaglig kycklingfråga? I början av augusti kommer Victor att återvända till Allsång på Skansen, ett avsteg från både landet och tv-programmet.

Får det dig att känna dig obekväm att spela inför en livepublik? Jag antar att det kan vara det. Även om jag kan tycka att det är vackert när det är skrivet med en publik i åtanke, är jag inte på humör att göra det för tillfället. Även om det inte blir några föreställningar i sommar så kan man inte svika sina supportrar.

Ur ett situationsperspektiv, hur är engagemanget med dem? När jag har ramlat har vi inte direkt gråtit och tagit bilder. Vi hade tagit en bild på varandra efter fötterna. Chocken hade spridit sig till även Anders Tegnell. Vad du än gör kommer han sannolikt att förbli envis, men jag tror att det är hans åsikt. Han har en liberal syn.

Har du en efterföljare?

I början var det troligen fler små flickor, föräldrar och morföräldrar. Och Anders Tegnell också. Det är mitt hopp! Chansen är stor att han hörde Svag. Med Svags senaste tillväxt verkar det som att allt är möjligt som lyssnar. De som var aktivt engagerade har genom detta upptäckt sina vänner. Att ha musik som folk kan lyssna på när de är olyckliga och faktiskt hitta nya vänskapsrelationer är båda fantastiska sätt att hjälpa till på det området, och jag tycker att det är fantastiskt att vi kan göra vad vi kan.

Ett huvudtema i sångerna är kärleken till tonåringar och ungdomens sorglösa anda. En känsla av ungdom, eller hur?

Visst, jag är fortfarande en homebody. Min egen tillväxt äger rum, men jag är ganska ung. Om du hade varit med mig i 24 timmar hade du klassat mig som en ganska ung man. Ogillar att städa efter maten, har svårt att laga mat och har ett rörigt utrymme.

Vill du att dina föräldrar ska utvisa dig?

Nej och ja. Kanske beror det på att jag ofta utelämnar saker. Jag tror att min lillebror skulle vilja stanna hemma före mig, men mamma tycker det är skönt att ha någon kvar hemma. 2017, när Victor sökte till Idol, trodde hans pappa verkligen att han skulle bli fotbollstränare. För att uttrycka det rakt på sak, är jag och min mamma stolpar ifrån varandra.

Min musikaliska förmåga kommer förmodligen från min pappas sida, men min mamma godkänner de flesta av mina ansträngningar. Från början av sitt liv har han ljugit. Mama, är det riktigt. Hon har utan tvekan lyssnat på varje version av “Utan dina andetag” med Kent minst fem tusen gånger, men hon fortsätter att inte komma ihåg ett enda ord. Och hon har ingen som helst sångtalang.

Vad hoppas du att de som lyssnar på CD:n ska tycka om mig?

Jag tycker att de borde avslöja lite av den mörka verkligheten. Jag har tänkt mycket om det är lagen att främja sina grejer, och det är mycket förändring som är sker i världen. För mig är musik en form av självberövande. Jag hoppas det är också och inte tänka “fan, ska han ut och prata”. Sånt skrämmer mig. Den 21 juni kommer Nojo Guide #6 att släppas. Så många människor är förvirrade över den exakta innebörden. Är det på grund av den frekventa nederbörden… Jag skulle säga att det är troligt.

…er bara möjlighet?

I båda kan man hitta något. Det låter bara trevligt, som att linda ett lamm. Som jag sa tidigare, jag brukar lämna saker som de är eftersom varje låt är unik för mig. Victor beskriver sin resa genom Nöjesguiden när han tar bort fidget spinner-bilden från farotiden i fotnoterna. Eftersom den enda intervjun jag någonsin hört talas om innehöll sådana förenklade frågor, var jag livrädd att det skulle bli betydligt värre.

Skriv en provocerande fråga! Kör du även slåss mot 100 älskade häst eller en älskad anka med en häst?

I Göteborg är det “ingen som vet vem jag är”, förklarar Victor Leksell.

Victor Leksell Föräldrar
Victor Leksell Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *