Andres Lokko Partner
Andres Lokko Partner

Andres Lokko Partner – Den lilla, kaotiska inre kampen som har pågått i vad som känns som en evighet har nu drabbats av något som liknar en orkan. Jag är inte bara gift, utan jag är också djupt älskad och i ett förhållande som har varat i nästan ett decennium. Inför många hinder kan det ta lite tid att överväga hur detta påverkar hans garderobsval när det gäller trendiga herrkläder.

Du vill vara äkta när du har bemästrat det första steget, där du kanske spelar det coolt för säkerhets skull, och du bryr dig inte längre om din partners reaktion när du “no pun intended” tar av dig vaktdräkten. Han eller hon har fullständig kreativ kontroll över frisyr, färgpalett och mönster.

Det är bäst att lämna arbetsgivaransvaret där. För min del fick det mig att provsmaka ett antal vinbyxorer. De finns alltid, och det spelar ingen roll om amerikaner kallar dem “uppvärmningsbyxor” eller “underkläder”. Efter lunch på Riche, som verkade som om jag precis kommit tillbaka från cancerbehandling på Karolinska, åkte vi söderut och såg en bekants hus brinna.

Mina hålfria Reebok Originals har en vit t-shirt där det står “Larry Levan” i ljusblått, skrivet av en liten pojke. Förutom en lös, stor sten som är inkilad i hans bröst, har barnet också en Fugazi-symbol i pannan. Det var många galna människor där. Klockan 19:36 PDT den 8 juni 2015 postades det här fotot på Instagram av användaren @andreslokko.

Dessutom har jag sett att de är ganska berusade, särskilt på den fallande ton som är på väg att komma. De skulle bli mer än glada över att ta ett glas vin innan de ger mig inträde. Om du ignorerar det nu blir jobbet gjort. Om en krog eller klubb precis tagit av skölden från vinflaskans lock – istället för “obs, ej jeans eller träskor” – och har elaka jukisbyxan, är det svårt att förbjuda dem.

Vad ska jag göra när jag lämnar huset? Definitivt, definitivt!

Den nyvunna friheten längs kusten kommer att finnas kvar. Om jag ska vara helt ärlig så är jag lite desperat efter att hitta en bikini som skulle täcka alla mina små chinos, så jag har provat ett gäng mer eller mindre hyggliga medan jag är gravid.

Skulle semesterpaket också fungera bra i den här genren?

Termen “Normcore-experiment” beskriver inte studien tillräckligt. “Sleaford Mods eater ålpaj en februarimorgon i Toxteth 2015” hade kanske varit målet, men “Jerry Seinfeld på väg till squashhall 1998” brukar bli resultatet. Jag skulle se ut (och antagligen känna mig) som en total knasboll om jag gick ut i denna nyligen uppgivna klädsel.

Åtminstone en nervös patient. Oavsett om jag tar på mig mina hållbara silkesglasögon designade av Hiroki Nakamura eller mina Supreme Homer-blå vinglas så förblir det sant. Den enda haken är att jag aldrig har handlat eller burit något liknande med en sådan ren förtjusning. Finns det en stor befolkning som uppskattar en partner som är snäll och kärleksfull? Jag är inte säker. I detta spelar han en betydande roll.

Jag gör hög med plats i garderoben, bestående av verkligen mycket myxor, även om jag oftast förtränger att det inte har känts så. Med dem var hon olycklig och misslyckad. Om du stöter på högst satiriska bildtexter som “åh, kul!” “Erik Hörstadius” och “corv-med-mosbyxor!” tillsammans med “de där framhäver verkligen konturerna av penis!”

Efter att ha bosatt sig i sex år återvänder Andres Lokko till Stockholm. Den enda förklaringen är att han är på väg att bli förälder, men reinkarnation kommer att ske “nu eller aldrig.” I en intervju med Resume.se berättar han om sin tid i “mediesmeten”, sin tid i London, sina möten med utbildningskomplexet och en misslyckad crossover med Lou Reed.

Andres Lokko ska packa inför sin sista resa till London. Det är både spännande och nedslående eftersom jag bara har varit borta länge. Jag vet inte om det är en åldersfråga, men det känns jätteviktigt. Jag känner att jag har lyckats komma bort från mitt förflutna i stor utsträckning.

Han sa att jämfört med hans lägenhet i London var hans lägenhet i Stockholm väldigt annorlunda.
Jag hamnade mitt i mediafrensin, vare sig jag ville vara det eller inte. Jag var en del av en grupp vars önskan att bli uppmärksammad oftare blev en tävling. Som ett resultat av min flytt i mitten av 2000-talet.

Det var mer nödvändigt att bli berömd än att ha stor skrivförmåga. Ju mer personligt vi skrev, desto mer liknade vi en profilare än en journalist. Texten tog ett baksäte till huvudpersonen, och det uppskattade jag inte. Han hävdar att någon idag ändrade profilbilden. Ville bara meddela att det händer några förändringar med tidningarna just nu.

Den fängslande prosan och reportaget fångar läsarnas uppmärksamhet. Vi vill helst inte lägga pengar på nyheter. Denna förändring kommer att ske så småningom. Pressen kommer naturligtvis att anta en mer litterär ton. Kanske hade den samtidiga ångesten och tabloiderna på 2000-talet en roll i att föra oss till denna punkt.

Andres Lokko Partner

Media och bloggare tävlade om förstaplatsen i en kapprustning för att publicera nästan samma berättelser. Trots utseenden är internet verkligen väldigt välorganiserat. Tidskrifterna är redo att ge ett starkt budskap nu när deras redaktörer har fått tillbaka sin självsäkerhet.

Långa reportage fungerar bäst i tidningsspalter. Båda pelarna har samma lyftkapacitet. Den svenska debuten av Andres Lokko kommer att finnas i en krönika för SvD. Utöver det saknar planerna ambition. Absolut nonsens! Det ringde två gånger efter att han bestämde sig för att återvända, och han vet det.

Det fanns planer för media som radio och tv, men jag kunde inte följa dem när jag var i London. Jag berättar ingenting förrän vi har detaljerna, men vi pratar. Utöver SvD-uppdraget finns andra förbättringar. Ändå är han också tänkt att fylla sin första föräldrafunktion. Huset som Hans kallar hem är avgörande.

Vår mamma är inte i London med oss. Efter fem år utomlands har jag också nått en punkt då det är viktigt att flytta, vilket är fallet för de flesta. Du måste göra mycket. Den nya staden tror att du har ändrat ditt sociala nätverk, etablerat nya vanor och flyttat en hel del. Jag förstår det inte just nu, därför tänker jag inte göra det. Det är dags att agera nu.

Stockholmarna, enligt hans mening, är de enda informanterna angående den hemliga fiendskapen mellan Stockholm och London. Alla brukar reagera med en blandning av lycka och “vad var det jag sa?” när en stadsbo kommer tillbaka. Stockholm-kaxighetsfaktorn kommer nog att avgöra det. Stockholm är enligt många världens bästa stad.

Hur snabbt är London enligt din åsikt?

Uthyrning av privata flera lägenheter. Men i mitt arbete och i mitt personliga liv har jag hittat ett helt nytt tillvägagångssätt. Det är inte alltid nödvändigt att skrika och smälla på den stora trumman. Att säga det tydligt gör det mer effektivt, för att vara exakt. Tidigare kände jag ett behov av att vara klassens clown, men nu skriver jag bara om saker som intresserar mig.

Är det alltså en fruktbearbetning? Jag var onekligen en välkänd person i svensk media. Jag fann mig själv omvandlad till en oföränderlig seriemördare. Anledningen till detta gjorde att lämna Stockholm, om än fysiskt, till en underbar upplevelse. Någon annan hade tagit dess plats. Jag var befriad från anklagelserna.

Händelserna kring Sofi Fahrmans nya boklanseringsfester och ditt avhopp från Riche kommer att ha en betydande inverkan på dig. Eftersom du inte kan se, kommer orden att fokuseras, inte min vackra bildbyline. Även om Andres Lokko kallar sig en “mediajunkie”, erkänner han fritt att han inte har hängt med i allt inhemskt drama. För att inte nämna något om vilka satsningar som har gjorts.

Svenskarna tror att jag är galen och gör narr av mig för att de är så förbryllade. Oavsett så kan jag inte låta bli att ta upp det, även om det är pinsamt och jag mår hemskt av det. Rebecca och Fiona, samt Håkan Juholt, är väldigt intressanta för många engelska vänner. Varje gång jag slår på TV:n, istället för SVT Play, väljer jag att titta på BBC Question Time eftersom det är föremål för allmän diskussion.

I vilket syfte tjänar då stödet från brittiska medier dig?

Behovet är tre iPads med brittiska tidningsprenumerationer. Journalisterna i Storbritannien täcker mycket mer territorium än sina amerikanska kollegor, trots att brittiska dagstidningar är fantastiska. Personen som representerar Storbritannien den här veckan kan också vara en modemagasinskribent. En gränsövergång skrämmer mig. Det gör det mycket vanligt.

Jag tror att mina lektioner borde studeras oftare, men jag har ingen aning om vad jag gör i praktiken. Det kommer att finnas mer tid, energi och inspiration för att skriva om du läser brett (enligt definitionen av svensk press). Avgörande är att det finns textbevis. Så här finslipade Andres Lokko sina journalistkotletter.

En stor besvikelse i hans liv var hans avslag från journalistskolan; som ett resultat fortsätter han att identifiera sig främst som författare. Troligtvis är jag inte rektor för ett universitet, utan snarare ett mediakonstgymnasium. Jag tror att det är absolut nödvändigt att jag kliver av den här tåget och tar min examen så snart som möjligt.

Enligt mina estniska immigrationsföräldrar är det viktigt att göra vad man vill när det kommer till utbildning. Jag grät mig till sömns natten efter att mitt journalistprogram på gymnasiet avvisade mig. Mina professorer blev min räddare istället. Som tur var satt hans föreläsare Jan Gradvall honom i andra klasser.

Han fortsatte med att säga att han skulle vara en fantastisk journalist om han kunde skriva lika bra som han talade. Det var helt på grund av honom som jag började skriva popmusik till tidningen Träffpunkt. Jag fick ett samtal från Aftonbladet och frågade om jag var intresserad av att skriva för deras tidning. Det har funnits sedan dess. Även om han fortfarande arbetade med böcker som innehöll hans samlade verk, lämnade Andres Lokko när han var bara 21 år gammal.

Andres Lokko Partner
Andres Lokko Partner

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *