Sveriges Yngsta Pappa
Sveriges Yngsta Pappa

Sveriges Yngsta Pappa – Pontus hade precis fyllt 14 år när hans flickvän Fanny, som var 16, ringde för att berätta att hon var gravid. När han hörde nyheten sa Pontus enligt uppgift, “min första reaktion var chock och skräck”, och han funderade över hur det kan påverka honom att ta med cannabis till skolan.

Och han fortsätter med att säga, “Fanny svarade bättre och ville behålla barnet direkt, det var så långt i hennes graviditet.” Enligt Expressen firade Fanny och Pontus sitt ettårsjubileum som föräldrar i april och var med i TV4:s “Unga föräldrar”-serie. Allt hade gått strålande. När det gäller föräldraskap är vi i paritet med någon som är 30 år äldre. Fanny hävdar att det inte är någon skillnad.

Mats Jonsson har rekordet som yngste svenska pappa. För ungefär en månad sedan fick han en son som hette Kevin när han bara var 13. Först var jag väldigt orolig. Nu, säger Mats, tycker han att det är humoristiskt. Mats och Veronica Söderholm, nu 15, har varit tillsammans i två år och två månader; hon är mor till hans barn.

De bor för närvarande hos sina föräldrar i Härnösand. Men de är i ständig kontakt med varandra. Det råder ingen tvekan om att de är farmor. Mats fick veta att han skulle bli pappa medan flickvännen var gravid i fem månader. Mats minns att i början av deras samtal ringde Veronica och berättade detta för honom, vilket lämnade honom föga tvivel om huruvida Veronica talade sanning eller inte.

lätt att mata

De var övertygade om att deras barn skulle födas friskt, och det gjorde deras föräldrar också. Feedbacken jag fick var väldigt varierande. Hur ska man hantera barn och hur ska livet utvecklas? Ändå hävdar Veronica att processen hittills har varit fruktbar. Kevin föddes den 13 juli med en frisk 53 centimeter lång och 4 300 gram i vikt, två veckor för tidigt.

Starta föreläsningarna

Om två veckor går Mats i åttan på Kiörningsskolan medan Veronica går i nian på nätet. Kevin har observerats av många av våra medarbetare som har besökt honom. Mats säger att de följde efter honom utanför och flydde med vapnet. Bonden Agneta ser positivt på framtiden. Tydligen är Veronicas mamma gravid och Mats är pappan. Jag hade inte hört från honom på ett tag. Ojdi var det första ordet som kom att tänka på.

Inte en metod

Enligt Agneta kan familjer ge en trygg och vårdande miljö för sina barn. Det finns två syskon i Mats och Veronicas system. Mats medger att han aldrig riktigt har tänkt på faderskap förrän nyligen. 25 års ålder var en acceptabel ålder i Veronicas ögon, säger hon. Rörelsen “Unga föräldrar” har hundratals lokala grupper. Enligt gruppen är Mats den yngste svenska pappan.

I Sverige har jag hört talas om en 15-årig pappa. Jag har hört många chattar om äldre mammor. Gruppledare Erika Dollbring konstaterar att pappor ofta är några år äldre än de yngsta mammorna. Pontus blev den yngsta pappan i Sverige vid 14 års ålder. Fannys uppmaning blev han häpen, men han värmde så småningom upp till utsikten till faderskap.

Mormor Pontus Anna var inte lika cool och samlade under graviditeten som Pontus gjorde. Någon kunde lika gärna ha dumpat en hink iskallt vatten på mitt huvud. Det är aldrig acceptabelt. Jag kontaktade ungdomsgårdens socialsekreterare och museets intendent under den första veckan jag var där. Hon upprepade sedan mina känslor och sa, “hjälp, ni måste sätta stopp för det här.”

Pontus reste sig ur sängen från sitt sjukhusrum i Bollnäs och gjorde resan till Stockholm för att hälsa på sin flickvän Fanny. För att flytta in hos sin mamma planerade Pontus, som nu går i nian, att tillbringa sin fritid på gymmet i Stockholm. Mjukvaran har utvecklats av Ninos Chamoun.

Pontus och Fanny, två unga föräldrar, är ofta i centrum för medias uppmärksamhet. Du kan lära dig mer om dem och se exempel på dem i aktion här: Pontus Rosenborg, som dök upp i TV4:s Unga föräldrar vid 14 års ålder, anses allmänt vara en av Sveriges yngsta pappor. Hänt diskuterar sitt liv nu och sina känslor som ung pappa i en intervju.

När han ser tillbaka tycker han att det är ganska oroande. Till Ellinors förtjänst lär hon sig innebörden av ordspråket “psykologiskt utmanande”. Till Ellinors förtjänst lär hon sig innebörden av ordspråket “psykologiskt utmanande”. Unga föräldrars demografi Pontus Rosenborg fick sitt första barn vid en ålder av fjorton år. Han har en 6-årig dotter som heter Melanie med sin före detta fästmö Fanny Sthl.

I en intervju med Hänt nyligen berättade Pontus om en typisk dag i en av Sveriges yngsta pappors liv. Pontus Rosenborg anses av många vara en av de yngsta påvarna i Sverige. Pontus fick sitt första barn vid 14 års ålder och spelade senare i TV4-serien Unga föräldrar. Vid 21 års ålder önskar han nu att han hade gått med eftersom han tror att det skulle vara mer spännande. Melanie och jag var lika unga. Han önskar att han kunde ha varit med på det roliga även om ekonomin hindrade honom på den tiden.

Men vilken underbar tid jag hade!

Att bli pappa i så ung ålder anser han vara “sammanhängande”. Det är lite oroligt att tänka tillbaka på nu. Jag har förmågan att förstå andras åsikter om mig. Det är verkligen en extraordinär händelse, men jag är så tacksam för att den ägde rum att jag inte skulle vilja ha den på någon annan. Även om många individer hävdar att de inte har någon längtan efter barn, har jag alltid känt en djup önskan att få ett eget.

Pontus Rosenborg är mitt uppe i sin polishögskoleutbildning. Många människor var oroliga för Pontus och Fannys förhållande på grund av deras förestående faderskap, men paret är fortfarande mycket tillsammans och bor tillsammans i en Stockholmslägenhet. Fanny driver en restaurang och jag jobbar på ett bryggeri. Melanie har fyllt sex år.

Sveriges Yngsta Pappa

Pontus drömjobb var inom brottsbekämpning. Redan vid två års ålder kan han börja förbereda sig för inträdesprovet till gymnasiet för att skriva in sig på en polsk gymnasieskola. Jag gick ut gymnasiet och gick för att vara med min kompis Fanny i Stockholm. Innan jag fick mitt nuvarande jobb inom ölbranschen arbetade jag på McDonald’s. Fanny jobbade också så vi kunde ha en egen lägenhet. Jag hoppas också att en dag göra en karriär inom brottsbekämpning.

I dag skulle ett sådant par vara Pontus Rosenborg och Fanny Sthl. Åtta år in i förhållandet har Fanny och Pontus hållit ihop. Melanie spelade en avgörande roll för att se till att vi förblev ett lag. Det är klart att vi har förtjänat detta; åtta år har gått. Vi har varit isär, men vi slutar alltid tillsammans igen. Soluppgången är fantastisk. De sparar ihop för att köpa ett hus de närmaste åren så att de kan bilda familj.

Vi försöker spara ihop till en handpenning på ett hus för framtiden. Som Sveriges yngste pappa blev Pontus berömmelse. 2016 blev Pontus vida känd för att vara den yngsta föräldern i Sverige. Framtidsplaner nämndes av den 17-årige sonen till en Nyheter24-reporter. Pontus var 14 år när han fick veta att hans kusin Fanny, som då var 16 år, var gravid. Pontus, som hölls som ung av sina föräldrar, skapade rubriker i mars förra året som Sveriges yngste pappa.

Tonal graviditet är vanligare hos unga kvinnor, och de anses vanligtvis vara moraliskt bundna att ta hand om ett barn. När ryktet spred sig att Pontus och Fanny hade sett Melanies syster uppstod panik. Mina vänner och familj var chockade över att jag övervägde att skaffa barn i så ung ålder.

Pontus på Nyheter24 skriver att de nuvarande känslorna är desamma, men att mottagandet är betydligt mer gynnsamt. Jag ger alltid samma svar på frågan om hur det känns att vara så ung och en förälder: det är samma sak som vilken annan förälder som helst.

lärt sig att cykla på egen hand

Melanie var 11 månader när Nyheter24 första gången pratade med Pontus. Hon kan gå och prata nu när hon är 2,5 år. Pontus uppskattar att han är 17 år vid det här laget. Hon har utvecklat mycket kvickhet. Hon slutar aldrig babbla och verkar aldrig sakta ner. Pontus och jag är överens om att ridning är hennes favoritsyssla på grund av allt hon har lärt sig om det i sommar.

Lämna mitt liv som det är.

Efter fem års dating befinner sig Pontus och Fanny fortfarande i olika städer. De planerar att återvända hem via flygplan, även om den resan kanske inte kommer att ske på ett tag. Det är troligt att de flesta 17-åringar inte tänker på att dela bostad med andra som ett sätt att stärka familjebanden.

Pontus bor med sin familj i Bollnäs, där han jobbar och spelar, och besöker ofta Fanny och Melanie i Stockholm. Inget om det “normala” livet verkar gå förlorat för honom. Jag tänker inte så mycket på de små nöjena jag missade när jag var yngre eftersom jag bara njuter av livet som det är.

Har du nyligen blivit gravid? Pontus ger då goda råd:

Tänk på det och prata om det för att se om ni båda vill ha barn. Till exempel sa Pontus till Nyheter24, “Jag har lärt mig att barn inte är de enklaste sakerna i livet, men de är de bästa.” Glöm inte att skaffa vår app så att du kan följa alla de senaste nyheterna. App Store och Google Play-versioner är lättillgängliga.

Jag skulle våga påstå att Elton och Milion är de yngsta bröderna i hela Sverige. Melwins äldre bror och syster är tre månader yngre än dem. Till och med Sydöstran skrev om hur traumatisk Marcus barndom var. Han beskriver grej som anmärkningsvärt men formidabelt. För två år sedan, när Marcus Schönbecks dotter Julia Gustafsson, då 21 år gammal, berättade att hon var gravid kände han en blandning av känslor.

Han var jätteglad över att vara hennes pappa och att själv bli förälder, men han oroade sig över fertiliteten hos sig själv och sin kompis Kamilla. Vi höll på i totalt sju år och använde ett brett utbud av mediciner och medicinsk utrustning. Kamilla kunde inte ha IVF eftersom hennes sköldkörtel var defekt. Trots att hon opererades planade inte hennes värde ut. De kom direkt förbi ett gynekologiskt labb.

Vår läkare blev äntligen rörd till tårar av oro för oss. Sedan föreslog han att vi skulle åka till sjukhuset i Malmö. I december, bara två veckor efter att Julia meddelade sin graviditet, kom de goda nyheterna. När han sa det insåg jag att vi äntligen rörde oss i rätt riktning. Inte för att jag visste om vi skulle lyckas eller inte, utan för att vi gjorde framsteg, säger Marcus.

Sveriges Yngsta Pappa
Sveriges Yngsta Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *