Nikki Amini Förmögenhet

Nikki Amini Förmögenhet
Nikki Amini Förmögenhet

Nikki Amini Förmögenhet – Negar Nikki Amini, född Shafieian, är en svensk marknadsförare för Universal Music Group baserad i London. Från 2016 till 2020 var hon medlem i Idol-juryn. Amini har arbetat med många artister. Några av de mest anmärkningsvärda är Rihanna, Taylor Swift, Avicii och Justin Bieber. Amini kom på andra plats vid Let’s Dance-tävlingen 2018.

Vid ett och ett halvt års ålder flyttade Amini och hennes familj till Sverige, där hon tillbringade resten av sin barndom i Akallaområdet i Stockholm. Hon medverkade i 2018 års upplaga av Stormen på Lugna gatans säsongskalender. 2019 var hon tillsammans med fashionistan Sara Biderman värdar för podden Bulle i Ugnen. Amini har varit med NRJ Morgon sedan januari 2020, då hon började vara värd för showen New Hits Friday.

Våren 2022 var Amini en av tre personer som nådde toppen av Lobuche som en del av expeditionen. De andra två var Anja Pärson och Gustaf Hammarsten.[8] Under vintern 2023 kommer hon att delta som domare i Bäst i test-panelen. När den nya säsongen av Idol debuterar den 19 augusti 2019 är Nikki Amini tillbaka på den lilla skärmen. Detaljerad information om Nikki Amini finns nedan. Nikki Amini är en pionjär inom den unga skidsektorn och en PR-prinsessa.

Den iranska revolutionen och Nikki Aminis uppväxtår

Teheran, Irans huvudstad, är där Nikki Amini föddes 1984. Nikki Aminis ungdom tillbringades i Sverige, och började med att hon flyttade dit när hon var ett och ett halvt år. Hennes familjs hem var ständigt fyllt av musik på grund av hennes fars vana att spela persisk sitar och vara värd för konserter med besökande iranska artister.

Nikki Amini har redan delat denna erfarenhet med Resumé; på 2000-talet arbetade hon för att marknadsföra musiker genom att sälja CD-skivor och leverera blommor till fansen. Enligt hennes meritförteckning fortsatte hon sin skolgång vid Kommunikationshögskolan Berghs i Stockholm.

Vilket företag arbetar Nikki Amini för?

Efter examen från Berghs fick Nikki Amini arbete som marknadsföringschef för Warner Music. Efter två år tog hon en position som PR-representant på klädtillverkaren WESC. Men hon lockades av musikbranschen, och inom kort arbetade hon som internationell marknadschef på Universal Musics huvudkontor i London.

Hon har varit i branschen ett tag nu, och under den tiden har hon arbetat med många stora namn i musikbranschen som Justin Bieber, Rihanna, Lady Gaga, Avicii och Lana Del Ray. Sedan 2016 har hon uppträtt med Idoljuryn. Hon upphöjdes till chef för internationell marknadsföring på det innovativa skivbolaget Amuse 2017. Amuse-appen används av företaget som marknadsför sig som en mobil musikbutik. Det är nu företagets förväntan att Spotify och andra stora streamingtjänster kommer att lagra populära låtar.

Kan du gissa Nikki Aminis överraskningspresent?

Nikki Amini och hennes man Niklas Twetman träffades i London på kontoret där de båda arbetade, Universal Music. Paret tog sin första semester som man och hustru efter att ha arbetat tillsammans i ett och ett halvt år. Nikki Amini har tidigare berättat att samarbeta med andra experter inom området är en av hennes favoritdelar i jobbet.

Niklas Twetman och Nikki Amini är nu förlovade och bor i London.

När vi bodde i London var torsdagar oftast ganska rutin. Svensk Damtidning citerar Nikki Amini som sa: “När jag satte mig vid köksbordet stod det en skål full med färgglada jordgubbar och jag visste att något var på väg att hända.” Nikki Amini och Niklas Twetman knöt ihop säcken i juni 2017. Den årliga bröllopsfesten äger rum på Södertuna slott i Gnesta kommun, Södermanland.

Niklas Twetman, född 1984, fick sin skolgång på Handelshögskolan i Stockholm. Sedan februari i år har han varit marknadschef för Warner Music Sweden. Gravid Idol-deltagaren Nikki Amini. Nikki Amini och hennes man Niklas Twetman välkomnade sitt första barn i januari 2019. Det tillkännagav de på ELLE-galan. Än så länge är allt bra. Hon var i andra trimestern och kände sig verkligen lycklig och lycklig, vilket hon uttryckte för Hänt i samma ögonblick som hon gjorde avslöjandet.

Nikki Amini och hennes man tillkännagav sin önskan om ett barn i mars, och förfallodagen angavs i slutet av juli. Nikki Amini födde barn i juli. Den 23 juli uppdaterade Nikki Amini sin Instagram med ett foto där hon och hennes man för första gången välkomnade sin nyfödda dotter till deras stermalmlägenhet i Stockholm.

Hon har redan avslöjat flickans namn:

Ordet kommer från titeln på en bok på det persiska språket. Låtens titel, Nilofar, översätts till “styv tjej” på persiska. På podden Bulle in the Ugly Morning meddelade hon att hon nu går förbi Nilo. Nikki Amini är överlycklig över att meddela att hennes son Nilo föds en vecka för tidigt, och hon använder Instagram för att berätta för världen om det.

Min partner är som en personlig superhjälte för mig. Behöver två kompletta klädbyten dagligen, måltider medtagna vid specifika tider och tillräckligt med medkänsla för att tvinga andra att ändra sina rutiner för att passa hennes behov. Överensstämmer med högsta beröm.

Nikki Amini Förmögenhet

I vilken utsträckning bidrar Nikki Amini?

Hur mycket tid och arbete Idoljuryns medlemmar lägger ner är okänt för allmänheten. Aftonbladet publicerade en karta 2017 som visar att jurymedlemmar fick mellan 900 000 och 1,5 miljoner svenska kronor i lön. Nikki Amini har också varit undvikande när det gäller hennes ersättare och sagt att hon inte har någon aning om vad de andra jurymedlemmarna har för sig.

Vad de andra gör för att leva är ett mysterium för mig. Hon sa till Aftonbladet att Katy Perrys framträdanden på “American Idol” är exceptionella, men att ingen alltid kan vara så bra som Katy. Nikki Amini startade sitt eget företag 2005 som heter Lyls Ab. Allabolag.se rapporterar att av totalt cirka 1,3 miljoner svenska kronor som företaget tjänade under 2018 tog Nikki Amini hem 200 000 dollar.

Idols nya domare Nikki Amini gör sin debut i programmet på TV4 klockan 20:01 CEST den 19 augusti 2019. “Idol”-panelen lägger ner mycket tid och kraft på att marknadsföra programmet, som är en stor succé för TV4. Å andra sidan diskuterar jurymedlemmar sällan sin privatekonomi. En källa har tidigare meddelat Aftonbladet att skadorna kan vara allt från 900 000 dollar till 1,5 miljoner dollar.

Årets “Idol”-panelister, Anders Bagge, Kishti Tomita, Nikki Amini och Alexander Kronlund, är alla engagerade i att hjälpa Sveriges nästa generation av duktiga musiker att blomstra. Den markerade anställningsmöjligheten är dock inte en gratisbit. Det populära TV4-programmets jurymedlemmar skulle, enligt uppgifter som läckts till Aftonbladet, samla in minst tiotals miljoner svenska kronor.

En källa har tidigare meddelat Aftonbladet att skadorna kan vara allt från 900 000 dollar till 1,5 miljoner dollar. Tidigare “Idol”-jurister har kompenserats med så mycket som 2 000 000 svenska kronor för en misslyckad audition, även om de först var tvungna att vinna betydande popularitet innan de fick någon av pengarna.

Aftonbladet citerar en anonym källa som hävdar att “Anders Bagge var bäst betald i förra juryn”. Nikki Amini erkänner att hon inte har någon aning om vad de andra jurymedlemmarna gör för sin försörjning, och ingen annan i juryn verkar intresserad av att diskutera sina yrken. Vad de andra killarna gör har jag ingen aning om. Hon sa till Aftonbladet att ingen kan sjunga så bra som Katy Perry i “American Idol”.

Under 2016 emitterade LYLS AB, Nikki Aminis bolag, 150 000 svenska kronor i aktier. Anders Bagge och hans underordnade tilldelade totalt 300 000 $ i aktieoptioner året innan, och deras sammanslagna företag har tillgång till mer än åtta miljoner svenska kronor. På “Idol” var han dock inte så grov som han framställer sig själv. Snarare än jag skulle det vara min chef.

Kishti Tomita hävdar att ekonomiska incitament inte var en faktor i hennes beslut att återvända till “Idol”. Under en intervju med Aftonbladet sa Kishti Tomita: “När jag hörde om det nya och hur produktionen och TV4 hade tänkt sig det tänkte jag “det låter jättehärlict, det är den här säsongen jag vill göra det.” Efter att hans företag producerade över 4 1 000 000 USD i försäljning, kasserade den välkände romanförfattaren och producenten Alexander Kronlund 400 000 USD i eget kapital.

För närvarande är Nikki Amini anställd. Hon skriver om de goda nyheterna på den sociala medieplattformen Instagram. En tv-profil sa: “Ser, så mycket ramverk på det här.” Tv-profilen 35-åriga Nikki Amini har varit aktiv i musikbranschen en tid, men det var först tills hon kom med i juryn i TV4:s “Idol” som hon blev vida känd i Sverige. I höstas återvände hon till scenen för femte gången och befäste sin status som serieordinarie.

Nikki och hennes man Niklas Twetman välkomnade sitt första barn, en dotter som heter Nilo, på sommaren. Att krypa in i tunnlarna för första gången med vår lilla syster Nilo är en spännande upplevelse. Hon ger mig glädje och hon har den bästa parfymen. Jag kan bokstavligen inte få någon av henne”, beklagade Nikki Amini på Instagram.

Under American Idol-säsongen kom hennes dotter förmodligen till jobbet med henne varje dag. Nikki berättade för tabloiden Mama att det var svårt att balansera moderskap med hennes jobb i ett av Sveriges mest sedda tv-program. Jag antar att jag skulle kunna säga nej tack, men jag tänker säga ja istället för jag tycker att det här är riktigt snyggt. Nikki Amini sa: “Det här kommer uppenbarligen att bli en källa till spänning för mig.

Den nya rollen för Nikki Amini på NRJ

Nikki Amini har mycket på sin tallrik mellan sitt arbete med American Idol och sitt nya ansvar som mamma, men hon har inga planer på att sakta ner. Hon sa på Instagram att hon skulle börja en radikal ny rutin på fredagar. Det gamla talesättet säger: “Nytt år, nytt jobb Jag kommer bland annat att vara värd för en traditionell “Hit or Shit” av nyligen släppt musik. Det är verkligen imponerande!

Nikki Amini Förmögenhet
Nikki Amini Förmögenhet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *