Mikkey Dee Förmögenhet

Mikkey Dee Förmögenhet
Mikkey Dee Förmögenhet

Mikkey Dee Förmögenhet – Mikkey Dee är en svensk rocktrummis. Han är för närvarande medlem i det tyska bandet Scorpion och har tidigare uppträtt med legendariska Motörhead. Genom att uppträda på de största scenerna i världen har han etablerat ett namn för sig själv och har tillsammans med Motörhead nominerats för introduktion till Rock and Roll Hall of Fame.

Under loppet av sin långa karriär har han också lyckats skapa ett imponerande rykte och varumärke för sig själv. I det här stycket kommer vi att undersöka Mikkey Dees bakgrund och uppväxtår så att vi bättre kan förstå hans framtida ansträngningar. Född av en svensk mamma, Vivianne, och en grekisk pappa, växte Mikkey Dee upp i Göteborg. Vid åtta års ålder, när han gick på en Deep Purple-konsert, fattade han beslutet att skolka, och hans mamma, Vivianne, var mycket stödjande.

Enligt vad Mikkey Dee har berättat för oss spelade flera personer i hennes grupp trummor, vilket väckte hennes intresse. När han var ung bildade han och hans vänner ett band som heter Young Purple. Karriärmässigt sätter Mikkey Dee igång när han flyger till Köpenhamn och Köpenhamn för att spela med King Diamond. Under denna period nöjer han sig med att träna på att spela trumpet i ungefär sex timmar om dagen medan de andra medlemmarna i bandet festar.

Han ville kunna stå på egna ben och veta att han var riktigt bra på att trumfa, som Mikkey Dee har berättat. Han arbetade för King Diamond i tre år innan han flyttade till USA för att fortsätta sin karriär. Han bosatte sig i Los Angeles och började spela med bandet Don Dokken, men upptäcktes snabbt av Lemmy Kilmister, sångaren i bandet Motörhead.

Efter att Lemmy lämnade bandet 1992 spelade Mikkey Dee med Motörhead fram till 2015. Detta resulterade i att bandet upplöstes och sedan 2016 är han trummist för det tyska metalbandet Scorpions. Han har även medverkat i andra produktioner och gjort några gästspel som trumf. Till exempel turnerade han med bandet under E-Types Eurometal Tour. 2009 medverkade Mikkey Dee i det svenska tv-programmet Kändisdjungeln, där han slutade på tredje plats; sommaren 2018 medverkade han i Sveriges Radio som sommarprogramledare.

Hur spenderar Mikkey Dee sina pengar?

En del av Mikkey Dees inkomst går till bilköp. Han har många lyxfordon, som en Volkswagen Amarok och en Range Rover Vouge. Dessutom har han spenderat en ansenlig summa pengar på huset där han och hans familj för närvarande bor i Hovis. Villan är 450 kvadratmeter stor och är utrustad med pool och bubbelpool. Dessutom kör han en prålig motorcykel, som måste säljas innan den kan tas ut på vägarna.

När Lemmy plötsligt lämnade för gott för ett år sedan undrade jag vad jag skulle göra. Hur beter jag mig i ingenstans? Det verkade som om bandet hade varit tillsammans för alltid – nästan 25 år. Det är samma sak som att få en present vid 25 års ålder; då borde man gå ut och börja dejta igen. “Man måste lyssna på och respektera olika synpunkter innan man överväger den människa vars perspektiv uttrycks.

Då vet du direkt om han är en fjant eller en frisk man som bara är normal med sig själv. För att parafrasera ett svenskt ordspråk: “Jag ser det inte som skryt, men jag vill vara en schysst snubbe med bra värderingar, bda fötterna p jorden och säga att jag är jävligt bra p att spela. Men det är öppet för kritik i denna kycklingvärld. Här styr Jante, och du ska inte stötta honom.

Det krävs uppoffringar för att komma någonstans, men jag ägnade sex timmar om dagen åt att bygga en stabil grund så att jag kunde komma dit jag ville. Efter ankomsten till USA sov jag till frukost och kunde stå för att jag var exceptionellt bra på att trumfa i bordet. Det är därför jag fortsätter göra det; det är avgörande. När det kommer till de största scenerna i världen har Mikkey Dee ingen erfarenhet, och hans företag är lätta att imponeras av. För att få en djupare uppskattning för hans arbete har vi sammanställt tre råd för framtiden som påverkades av hans syn och filosofi.

Varje dag

Mikkey Dee har uttalat sig om sin övertygelse om att det är avgörande att vara stolt över sitt arbete och briljera med det. Självförtroende och en vilja att ta risker kommer med detta, så fokusera varje dag på de saker du vill uppnå. Tänk på dig själv Det är enkelt att fastna i självdestruktiva idéer som “andra människor är bättre” och “du kommer aldrig att lyckas.” Här är det avgörande att hålla huvudet uppe och ha tro på sig själv.

Mikkey Dee Förmögenhet

Du kommer ingen vart om du inte ägnar dig åt lite dagdrömmer och målsättning. Lyssna på folks skvaller Enligt Mikkey Dee är det avgörande att vara uppmärksam på och värdesätta perspektiven hos omgivningen. Därmed blir det mindre svårt att träffa och lära känna människorna runt omkring dig, något du kan ha nytta av oavsett om du vill träffa nya människor eller få en djupare förståelse för världen.

Bara inte så enkelt. När var dinsenast spelade i Skandinavien?

Jag uppträdde där den 1 december 2015 med Motörhead. Den 11 december spelade vi vår sista konsert, i Berlin; 14 dagar senare hittades Lemmy död. Egentligen är det ganska coolt. I vilken utsträckning påverkade din reaktion på dödsfrågan dig? Jag blev tagen och släpad iväg, men för oss som stod Lemmy nära var det ingen större chock. Efter föreställningen i Berlin hade jag en känsla av att det hela var över. Inte för att Lemmy skulle dö utan att Motörhead äntligen hade gjort slut.

Men medan jag var på semester med min familj på Teneriffa ringde jag vår chef för att berätta att Lemmy faktiskt var ganska sjuk i närheten. Just det, tänkte jag, han har varit där förut. Han ringde tillbaka kort efter och berättade att Lemmy hade lämnat. Tankarna på vad Mikkey Dee skulle göra härnäst följde naturligtvis den första ångesten och längtan efter sin gode vän. Efter över 25 år av att ha bott, spelat och turnerat med Motörhead visste han att det var dags att koppla av en stund. Man up, samla kraft. Motörhead har i genomsnitt haft cirka 70 föreställningar per år under de senaste 15 åren.

Konstant rotation

Jag har gjort minst en världsturné per år sedan 1985, då jag började spela med King Diamond. Motörheads schema var konsekvent fyllt med sommarfestivaler och höst/vinter hemmaföreställningar. Aotearoa/Nya Zeeland/Sydamerika; Asien. Hela tiden, Asien, Australien och Sydamerika. Jag lutar åt att ge det en lugn timme eller så. Men telefonen ringde när Mikkey Dee var i Los Angeles för att begrava Lemmy Kilmister på Forest Lawn Cemetery i Hollywood Hills. Thin Lizzys gitarrist Scott Gorham var den som var nyfiken på Mikkeys medverkan i bandet för deras sexigaste sommarshow hittills.

Hur uttryckte han det?

Han kom ikapp och skämtade om att han ringde lite för mycket, men de behövde verkligen en ny trummis, så han skyndade på. Och jag visste att jag skulle ha en sexig midnatt med Lizzy någon gång; det verkade bara så enkelt! Det är “jävla perfekt”, som jag uttryckte det. Men jag hade precis kommit hem från att träffa Hann när Matthias ringde.

Är du där, Matthias..?

Scorpions gitarrist Matthias Jabs. Det hände på en torsdag. Närmar sig kvällen snabbt. Både jag och Mia (Mikkeys sambo) satte mig ner och zonade ut framför Netflix. Jag visste att Matthias var en trevlig kille, men vi pratade aldrig riktigt i telefon, och jag insåg ganska snabbt att något var på gång.

Förstod du vad han ville? Så vitt jag var medveten om letade bandet fortfarande efter en ersättare till James (Kottak, Scorpions diva trummis). De rådde mig att återvända till Luxemburg för att vara beredskapstjänst i tre månader. Ärligt talat, erkände jag, jag kan klara det. När då? Kan du komma förbi i morgon bitti?” frågade Matthias.

Det rörde sig i snabb takt.

Ja, det är något en person kan säga. Några timmar senare hade jag alla deras liveinspelningar och började måla om dem i stora salen. Och sedan bör du bege dig upp till Luxemburg. Vad var James Kottaks svar? Han tittade aldrig ens på mig! Jag, Matthias, Rudolf (Schenker) och trummisen Pawel (Maciwoda) släpade våra Scorpionsltars till arenan, där de hade satt upp en liten replokal i ett outfitting-rum. Det var också lite av en audition; de ville testa mig på ett väldigt grundläggande sätt.

Mikkey Dee Förmögenhet
Mikkey Dee Förmögenhet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *