Sofia Rågenklint Sjuk
Sofia Rågenklint Sjuk

Sofia Rågenklint Sjuk – Under kröningen av Sofia Rgenklint skjuter orden “fra doktorn” upp. Många väntar på att SVT ska sända första avsnittet av den nya säsongen av “Frga doktorn.” Både Karin Granberg, läkare på sjukhuset, och Sofia Regenklint, programmeringschef på ppelbo, har testat positivt för covid-19.

Soffan Rgenklint beskriver sin förvirring: “Jag blev förvirrad när jag började glömma mitt namn.” Programledare för SVT:s “Frua doktorn” Sofia Regenklint är beredd att svara på lämpligt sätt i en medicinsk kris. Efter en tid borta kom hon tillbaka med ett nytt perspektiv och insikten om att hennes liv kunde bli bättre.

Vår tid tillsammans på kaféet verkar flyga iväg när Sofia Rgenklint berättar fascinerande berättelser från Helsingborgs förflutna. Detta anspelar till exempel på när Sofias hund, som hade följt med henne till hennes allra första tv-audition, blev sjuk i fontändiarré precis innan de började spela in.

“(Hon fick jobbet)” Eller när hon kylde en kollega kroggest för att vara en tondöv servitris genom att hålla ett glas olja över hans huvud. (Hon tänds i gnistrar.) Liknar 1999 Fröken Sverige-finalen där hon tävlade i en sarong. Ursäkta besväret, hon kom trea. Ärligt talat så klädde hon sig antagligen över för evenemanget också.

Rgenklint, Sofia

Familjen är bosatt i Rydebäck, som är en förort till Helsingborg. Goer är läkare och medprogramledare för “Fråga doktorn” i SVT tillsammans med Karin Granberg. Har nästan 20 års erfarenhet av att regissera olika TV-program för olika nätverk.

Tim, 17 år, och Alex, 15 år, är de två manliga avkommorna. Roxie, leksaksschnauzern. Bara för att Lagar säger gärna vilt gör det inte så. Helgens hobby att fånga textfragment “men bara för min egen skalle och för att det är roligt.” Hon har spelat Maria i musikalen “Sound of Music” på Borlänge Musikteater 2010 och 2011.

Flickbokshjältinnor från min barndom kommer att tänka på; de fastnade alla i knipor men lyckades ta sig loss genom ren beslutsamhet och fyndighet. Sofia framstår som snabb, skarp, kraftfull och mycket entusiastisk i samtal med andra. Men baksidan av någon människa innehåller mer detaljerad information.

En kärlek som är eldig och full av lycka. fred och välbefinnande, men också mottaglighet och kris. Hennes liv har periodvis varit fullspäckat till gälen med extra grejer, som att jonglera med barn för bara några år sedan, distribuera sarbon och exet över landet och sprida död och sorg till miljontals tv-tittare och hennes äldre föräldrar. Hon blåste upp sig själv oavsiktligt. Hon gjorde dock som hon alltid gjorde, vilket var att dyka in med huvudet först och börja lära sig.

Min första tanke när jag kände smärta i överarmarna var att jag hade skadat dem när jag spelade padel. Giftet tog sig dock ner i benet ända fram till axeln, skulderbladet. De sista timmarnas sömn jag fick blev kortare eftersom jag, som Sofia säger, hade ljus på hela ovansidan.

Ortopeden hävdade att han hade uttömt alla andra möjliga förklaringar till patientens inflammation men var fortfarande 99 procent säker på att stressen var skulden. Han föreslog att jag skulle skriva ner min filosofi. Jag hade knappt slutfört att spela in mitt svar när jag fick ett samtal från honom. Inflammation kan bli kronisk utan medicinsk inblandning.

Det här var en otrolig händelse, och Sofia missade aldrig en enda. Även om mekanismen inte fungerade korrekt och inte orsakade någon smärta, var det inte ens det värsta. Jag tappade koll på vem som behövde hämtas från träningen och var jag läste det i tidningen som jag redan har tappat. Mitt i ett samtal fumlade jag.

Jag slutade vara läskunnig när jag insåg att ett plus ett inte var lika med två. Föreställ dig vad jag kunde åstadkomma med en trollstav i händerna. Jag ser inte hur jag ska kunna avsluta allt. Tror du att du måste byta bana snart? Tänk om mitt hjärta plötsligt slutar slå? Är jag befriad från alla skyldigheter?

klättrade på rälsen

Normalt sett skulle hon inte starta loppet förrän den svåraste delen var över. Sofia hade redan gett för mycket när hennes mamma gick bort i lungcancer. Soffan Rgenklint beskriver sin förvirring: “Jag blev förvirrad när jag började glömma mitt namn.”

Anledningen till att män är så generösa är att de är det

Genom att öppna upp om sina kamper vill hon uppmuntra andra som går igenom liknande situationer. När jag var 23 år gammal gick min pappa plötsligt bort i en hjärtattack. När mamma först lades in på sjukhuset gav läkarna henne en prognos på tre månader till tre år.

Jag hoppades få in så mycket jag kunde i hennes besök, men vi var inte säkra på hur länge det skulle pågå. Deras popularitetsnivå förändrades. Hon insåg nu att om hon pratade om en medicin som hon hade undvikit så kunde den genast återställa hennes hälsa.

Sofia Rågenklint Sjuk

Jag åkte ofta de trettio minuterna till hennes hem i Dalarna bara för att umgås med henne. Jag körde henne till hennes Uppsalakontor från hennes Falu lasarettsbostad. Jag och min familj gjorde Stockholm till vårt permanenta hem, medan min syster bosatte sig utanför Helsingborg, och jag medverkade ofta på tv-stationer över hela landet.

Ditt nuvarande energibehov tillgodoses på något sätt. Å andra sidan tänker jag allvarligt på alla vars åldrandeprocesser, både interna och externa, orsakar dem extremt obehag. Att dra skämt om andras sjukdomar är oförskämt och okänsligt. Det här är inte en rättvis värld.

Efter tre år av sin mammas sjukdom avbröt Sofia alla sina planer. Sedan hon var ung har hon haft två yrken, och hon har utmärkt sig i båda trots (eller kanske på grund av) sin ungdom. Jag är född i Skövde och där bodde jag med min familj tills jag var åtta år.

Deras pappa var musiker/låtskrivare och deras mamma var bagare. Eftersom han hade tröttnat på att vända och hon hade åkt tillbaka till Dalarna ringde han bonde för att ta oss till mammas pensionat i Pelfo. Precis som jag hade han en mjuk plats för djur, men han var också världens enda bonder.

Ytterligare fem år gick innan han fattade beslutet att omvandla den storslagna herrgården till ett blomstrande nattliv. Vi piffade upp det och satte in barer, kaféer och restauranger så att alla kunde ha det bra där. Jag började med att ta tag i en stol i korvkiosken.

Sedan jag var liten har jag haft mycket stöd. Jag uppskattar detta trots att det aldrig var min favoritsak att gå upp tidigt på helgerna för att mata hönsen i trädgården. Jag har alltid varit tvungen att arbeta runt mina klasser. Mina kommunister var alla beroende av sina föräldrar för ekonomiskt stöd, men jag stod ut för att vara självständig och självsäker.

Diskussion kring en intervju

Efter att ha avslutat gymnasiet gick Sofia genast in i besöksnäringen. Någon i Sälen föreslog dock att hon skulle undersöka lediga jobb på stadens tv-nät. (När hon först anlände till landet gömde hon en svårt handikappad japansk spets i sina trosor, men hon erbjöds fortfarande jobbet.)

Hennes debutintervjuperson var det nysläppta albumets naturliga sångare, Patrik Isaksson. De två träffades och började dejta i Stockholm, där Sofia arbetade som programledare och senare som programledare för TV4. Vaktmästaren Sofia: “Jag hade verkligen inte förväntat mig att bli vän med en turnerande musiker.”

Det slutade dock med att det blev så. Tyvärr finns det problem. De skilde sig efter bara några korta år av äktenskap och uppfostrade sina två barn på egen hand. Resultatet av det andra försöket var bättre. Jag opererades för att korrigera flera potentiellt dödliga cellulära avvikelser.

Läkaren betonade dess betydelse om vi skulle få barn, och alla var inte medvetna om detta. Om cellförändringarna kom tillbaka var det möjligt att det moderna samhället måste skrotas. Jag hade haft turen att undvika några större barndomsförluster före den tidpunkten i mitt liv.

I åtta år var Sofia och Patrik oskiljaktiga, och ingen av dem sa någonsin något negativt om den andra. Sveriges kärlek till Sofia cementerades av hennes framträdanden i program som “Söndag med Sofia”, “Brottsligt” (båda på Ladugården), “Djursjukhuset” och “Auktionssommar” och så småningom blev hon stammis i SVT.

Prova hans kläder

Hennes fosterföräldrars lantliga levnadssätt var ett sätt där hon hade blivit helt integrerad. Men efter att ha varit ensam ett tag träffade Sofia Jonas Nemeth, en professor och en konstnär som var bosatt utanför Helsingborg. Som Sofia säger, det var hans konst som först fångade mitt hjärta.

Vår blandade familj på fyra barn behövde lite tid för att bli organiserad innan vi kunde komma tillbaka. Men mina söner hade det svårt i Sverige, så jag ordnade med att flytta in hos honom i förväg. Där upplevde Jonas veckovis liv och död. Efter att Sofias mamma lämnade huset sommaren 2019 slösade Sofia och Jonas bort lite tid på att köpa en fastighet utanför Helsingborg som ett gift par. Hon hade hoppats att en dag gå i pension här med sin utökade familj efter utmattningskraschen.

Soffan Rgenklint beskriver sin förvirring: “Jag blev förvirrad när jag började glömma mitt namn.” Sofia är en stor djurförespråkare och har varit värd för flera shower om vilda djur och husdjur. Familjens hund, som heter Roxie, är en schnauzer. Efter hennes läkares order fick Sofia lite öga tidigt.

Hon ger sig själv tillåtelse att begränsa sitt matintag. Hon har gått i terapi och har hunnit fundera över de mirakulösa förändringarna hon har gjort i sitt liv. Varifrån hämtar hon sina otroligt höga förväntningar på sig själv? Hon har tagit på sig skyldigheten att hjälpa andra individer, som hon kallar sin “medberoende” med deras problem.

Sofia Rågenklint Sjuk
Sofia Rågenklint Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *