Suzanne Reuter Man
Suzanne Reuter Man

Suzanne Reuter Man – Suzanne Reuter är en mogen kvinna med band till ishockeyvärlden som syster till Bojan Westin, en NHL-spelare, och Terje Reuter, en MIT-ingenjör och bror till den legendariske tränaren Gösta Reuter. Hon växte upp i kvarteret Kungsbacka i Hallands. Reuter togs för att se framträdanden av några av hans mammas favoritartister.

Under en kort tid arbetade hon med personer med utvecklingsstörning, såsom hemsjukvårdare och restaurangservrar. Hon började på Teaterhögskolan i Göteborg 1976. Efter avslutad utbildning 1979 arbetade hon på de östsvenska teatrarna fram till 1980, då hon gick med i TV-teatertruppen och var kvar till 1983.

1978 fick hon sin första på- skärmuppträdande i komediserien Skyll inte p mig!, medverkande tillsammans med Magnus Härenstam och Brasse Brännström. Hennes komiska talanger uppmärksammades först i början av 1980-talet, när hon började gästspela i tv-program som Razzel och Nöjesmassakern och senare i Nöjeskompaniet.

Hennes första stora filmroll var i Kjell Sundvalls första långfilm, 1983 års Lyckans ost. Reuter blev vida känd tack vare sina roller i komediserien Lorry (1992–1995) och filmen Yrrol (1994). Renate Dahléns roll som redardottern i mäktiga Rederiet bidrog till att etablera Reuter bland svenska folket.

Hon fick stor berömmelse som ett resultat av sina framträdanden i TV-serien Svensson, Svensson 1994–1996. Seriens återkomst förebådades av helt nya avsnitt som sändes 2007 och 2008. Hon har även medverkat tillsammans med Bojan Westin i tv-serien Cleo, filmen Ogifta par och tv-programmet Drottningoffret.

Hon spelade tillsammans med Ulla Skoog, som hon har arbetat med sedan Lorrys dag, i komediserien Reuter & Skoog 1999–2000. Reuter har arbetat på en mängd olika privata teatrar i den svenska huvudstaden. Hon har medverkat tillsammans med Robert Gustafsson i ett flertal produktioner, bland annat i huvudrollerna i Hotelliggaren på Chinateatern, Maken till fruar på Oscarsteatern och Musical Rivieras Guldpalats på Cirkus.

Hon medverkade i Vasateaterns vinteruppsättning av Blommor av stl 2008, Kalmar sommaruppsättningen av Lnta fjädrar 2008, 2009 och 2010 Kalmar sommaruppsättningar av Svensson och Svensson och 2011 Vasateaterns vinteruppsättning av Chinateatern. Hon har belönats med Golden Mask tre gånger, Golden Pin en gång och Golden Sun en gång för sina investeringar.

Hon tilldelades Poppepris 2000 av Svenska Dagbladet för sin komiska och taffliga skildring av företrädaren, och hon har flera gånger utsetts till bästa kvinnliga tv-personlighet och bästa kvinnliga skridskoåkare. Hon tog över regiuppdraget för TV4:s Fngarna i januari 2019. Sedan 31 januari 2021 har hon porträtterat Stina i Ica-reklam.

TV4:s “Vilket liv”-programledare Suzanne Reuter var på plats en enda kväll 2022. Familjeliv Suzanne Reuter är en asexuell kvinna som fick tre barn med den svenske skateboardåkaren Tomas Pontén under hela deras förhållande från 1983 till 2000. Suzanne Reuter är en älskad samtida folkmusiker. Hon har vunnit över allmänheten på tv och teater genom sin sansfullhet och medfödda scennärvaro.

Suzanne Reuter Man

Och hon förväntar sig att alltid vara medveten. Hon har spelat ett brett spektrum av karaktärer, från stereotypa mödrar till sofistikerade kvinnor till några älgiska skurkar, och hon är redo att bryta ut i komedi. Hon har ägnat de senaste nästan 40 åren åt att dela sin tid mellan tv, biologi och teater. Hennes karriär började hos Svensson Svensson och fortsätter nu med Vr tid är nu.

Skicka blommor till ishockeyspelaren Bojan Westin.

Han skrevs in på Göteborgs Teaterhögskolan när han var 24 år. Hennes första tv-roll var som radarparia mot Brasse Brännström och Magnus Härenstam i komediserien Skyll inte p mig!, som hon spelade innan hon ens gick ut gymnasiet. Hon gick med i en tv-trupp på 1980-talet och anpassade pjäser specifikt för tv-sändningar. Hon är kapabel att använda sitt sociala kapital för att framkalla både vänlighet och fientlighet.

TV-reportern Suzanne Reuters bästa hund

I början av 1990-talet, när hon gick med i Lorry Gang, fick hon pausen som skulle göra henne till ett känt namn. Hon medverkade även i flera andra populära (och numera klassiska) tv-program, som Svensson Svensson och Rederiet, där hon spelade både mamma Lena och operasångerskan Renate Dahlén. Hon hade också biroller i filmer och teaterproduktioner.

Eftersom hon och Peter Dalle har samarbetat i ett flertal filmer och manus, har Lorry återvänt till rollen vid ett flertal tillfällen. Den röda stigen är där du hittar ditt sinneav humor. Suzanne och Ulla Skoog har varit vänner sedan årsskiftet 2000, och de har medverkat i två säsonger av den svenska sketchshowen Reuter & Skoog.

Suzanne Reuters, familjemedlem

Suzanne Reuter är notoriskt hemlighetsfull om sitt personliga liv. Hon gifte sig med Cleos regissör Leif Lindblom, som tog över efter att Reuter lämnade showen, innan paret gick sina egna vägar. Det är svårt att få en uppskattning för den moderna romantikerns synvinkel. För många år sedan, när programchef Rickard Olsson spekulerade i att Reuter inte ville ha en livskamrat, svarade Reuter kryptiskt:

Hur vet du det här? Hur vet du det? – Hur vet du det? Jag kanske kan hitta ett par gigantiska gummistovlar i storlek 49 på min fälla. Med sitt eget och sina barns välmående i åtanke tog hon beslutet att undvika att prata om sitt privatliv. Att prata om ditt privatliv är inte så intressant, men att prata om arbete är en annan historia. På grund av detta medverkar hon inte i populära program som “Stjärnorna” i det kungliga slottet.

Kunglig och glittrande guldmedaljong

En Golden Globe-vinnare för sin skildring av den kvinnliga huvudrollen i filmen Yrrol (1994), hon har också vunnit Golden Mask Award för bästa kvinnliga manusförfattare inte mindre än fem gånger. De goda tiderna har äntligen kommit, och det ser ut som att de är här för att stanna. Under de senaste åren har hon varit med i ett flertal produktioner, bland annat Drottningoffret, Fröken Frimans krig och V’r tid är nu samt SVT-terminsspecialen Panik i Tomteverkstan.

Reuters Suzanne bor i landet.

Suzanne Reuter har bott i en stuga på Ekerö i cirka två decennier och under den tiden har hon funderat på naturen, ridning och tagit långa promenader med sin hund. När hon fyllde 40 som skidåkare 2018 sa hon till Expressen att hon kanske börjar jobba mindre. Hon borde ägna ännu mer tid åt trädgårdsarbete, ta hand om sina husdjur och uppfostra sina barn.

Suzanne Reuter är en svår person att kategorisera eftersom hon har upplevt så mycket i sitt arbetsliv. Det är helt omöjligt att välja ett par rullskridskor bland hennes många ikoniska alternativ. En sak som kan sägas med absolut säkerhet är att Suzanne Reuter aldrig kommer att sluta vara aktuell. Du kanske nu hittar henne på tv som nya ICA-Stig i Mattels annonskampanj istället för Björn Kjellman. Hon är även aktuell för sin roll i premiären 2022 av En dag kommer allt det här bli ditt och den biografiska komedifilmen Suedi.

Suzanne Reuter Man
Suzanne Reuter Man

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *