John Guidetti Barn
John Guidetti Barn

John Guidetti Barn – Sanna och John Guidetti, tillsammans med sina barn Nellie och Mason, tillbringar terminen i Kenya. Paret uppdaterar ofta sina sociala medier med foton och videor från deras resa, och kommentarer från uppskattande följare flödar in under majoriteten av deras inlägg. Under ett av Sanna Guidettis Instagram-inlägg är dock tonen i kommentarerna märkbart mer avslappnad än vanligt.

Guidettis bild kritiseras av följande Sanna, John, deras barn, och ett helt gäng unga fotbollsspelare som de träffade på sin resa genom “Guidetti Foundation” syns alla på bilden. Det som följarna har reagerat på är att Nelly och Masons ögon, till skillnad från de andra barnens ögon, har täckts av en emoji.

Sedan en tid tillbaka har paret Guidetti valt att inte dela sina barns intressen på sociala medier och istället är de ständigt besatta av varje rörelse. Nu ifrågasätter följarna varför Sanna valde att bara ta hand om sina egna barns behov och inte de andra barnens behov. Han är ganska bra på att garantera svar i förväg. En av kommentatorerna säger: “Tänk på en varv va.”

Sanna Guidetti svarar på kritiken

Jag gillar verkligen din fråga. Jag har frågat om jag kan lägga ut, så jag antar att det är svaret. Kram på dig, finaste troll,” anmärkte Guidetti. Även om inte alla följare är nöjda med Sannas svar uppstår en livlig diskussion i kommentarsfältet. Det här svaret gör oss lite mer seriösa… Vad letar du efter?

Barnen? Alla föräldrar? Du avslöjar dessa barn, men inte dina egna, och det är slående.Och ja, jag inser att du fick frågan om det var okej att göra ett inlägg, men tänk på att dina barn också kunde tycka att det var OK om du la upp en bild på dem på nätet. Kanske är det för deras eget bästa om de inte glömmer hur de kan skydda sig mot onlinepedofile svar.

Tack för ditt svar. “Snabbt, var inte det en riktigt bra fråga? Och man kan stå ut med det utan att bli stämplat som ett troll om det görs på rätt sätt. Någon ställde med rätta en fråga nedan. Vad är dina tvivel om? Vilket är mer omtänksamt, barnen eller deras föräldrar? En uppriktig fråga “.

Snälla jag vill skydda den, om jag ändå vill skydda den,.” egna barn från exponering online, bör de också vara medvetna om behovet av att skydda andra barn. Men vi är naturligtvis alla olika och tänker på våra egna sätt. Du behöver inte vara alltför snäll och omtänksam, bara vara öppen för frågor och förståelse så länge de kan ställas och besvaras snabbt. Det finns inga dåliga nyheter här.

Se gärna detta Instagram-inlägg

Sanna Guidetti meddelar den glada nyheten för sina Instagram-följare i ett storyinlägg. Många riktigt coola saker har hänt mig i år. Men ingenting kan stoppa det här!!!!”, skriver Sanna och tillägger: “Jag ska bli chefen.” I ett klipp från Sanna Guidettis Instagram Story ser vi hennes syster Ninnie och hennes pojkvän Kevin. Det finns till och med ultraljudsbilder i hörnet.

Nyligen flyttade familjen Guidetti till Nacka. Johns professionella fotbollskarriär tog John tillbaka till hela världen, men återvände till hans familj och hans familj. åt Nacka för att han skulle kunna spela fotboll för AIK. Läs mer om huset och prislappen här! Sanna och John Guidetti har tillsammans med sina två barn tidigare bott i en lägenhet på Södermalm på sina resor till Sverige.

Efter flera år utomlands har Sanna och John Guidetti återvänt till Sverige och bosatt sig i Nacka. Här kan du se bilder och filmer av den vackra villan. Allt eftersom Johns fotbollskarriär fortskred bodde Sanna och han flera år utomlands. Paret fick barn, Nellie och Mason, under tiden i Spanien, och de skickade dem till förskola och grundskola där. Utlandsresan avslutades dock för ett år sedan. När John Guidetti skrev på med AIK i Stockholm återvände han och hans familj till sitt eget land.

John Guidetti Barn

Tidigare bostad var en lägenhet på Södermalm.

Paret har bott i en lägenhet på Södermalm i Stockholm på sina få besök i landet under hela året. Men nu när de bestämt sig för att stanna i Sverige permanent har Sanna och John Guidetti köpt en bostad där. Nacka bestämt närmare. Vackert hem i Nacka som ägs av Sanna och John Guidetti. En 400 kvadratmeter stor fastighet i Nacka med två sovrum, en pool och en utsikt som inte släpper in hackare kostar köparen häftiga 31 miljoner svenska kronor, som Nyheter24 tidigare rapporterat om.

Influencern Sanna Guidetti delade fotos och videos av familjens nya lyxhus på hennes sociala mediekonton. Sanna Guidetti visar upp sitt och maken Johns nya hem i Nacka, Stockholm. Ett Instagram-inlägg av Sanna Guidetti, publicerat på söndagskvällen, beskriver hur hennes familj konfronterades av äldre människor under en rutinmässig läkarkontroll.

Folk har skrivit många otäcka brev till min man ända sedan vi åkte på picknick och gick tillbaka till bilen (förmodligen med våra barn). Om du verkligen känner behov av det, fortsätt och gör det, men som jag har sagt tidigare, INTE medan våra barn är i närheten. Människor vi inte känner och aldrig har sett förut skriver vältaligt om oss, sa hon, och det får oss att känna oss osäkra.

“Var konsekvent med det varje dag.”

Nu ska John Guidetti berätta vad som hände. Det är inte coolt när någon kommer fram till mig aggressivt framför mitt barn medan jag är ute med mina barn, säger han och tillägger: “Det har hänt mig flera gånger inför mina barn.” Det är en verklighet jag måste möta varje dag, och den förändras aldrig.

Allt jag gör är en detaljerad fråga. Är det verkligen så bra varje dag? Säkert varje dag. Det har varit så här ända sedan jag kom hem på ett flygplan, och det ser ut som att det kommer att förbli så. Jag vet inte vad jag har blivit av det. Vi spelade en bra match idag, och det var många slagsmål och slagsmål, men du kan förvänta dig att läsa om mig i minst x antal artiklar.

Det är något man bara måste acceptera och hantera. Jag gör mitt bästa för att vara en god man genom att behandla andra med vänlighet och respekt och göra ett bra jobb. Var det medlem i AIK eller någon från en annan fraktion? – Nej, det var en hundförare. Saken är den att det inte spelar någon roll. Det finns de som kommer från andra stränder.

“Var konsekvent med det varje dag.”

Guidetti svarar, “De är löjligt unga just nu, så de förstår inte”, på frågan om barnens reaktioner. Men det är bra att de förstår hur världen ser ut. Det är bara en tidsfråga tills de börjar få skit också, från sina föräldrar, lärare, vänner och följare på sociala medier och vidare. Så här fungerar världen: tyvärr.

Stjärnan fick stöd av hemmapubliken när han bytte in i den 80:e minuten. Det är en stor grupp supportrar. Jag känner mycket kärlek och omsorg. Idioter hörs där mycket och ofta. Men det är så det är att vara John, säger Guidetti och fortsätter: Jag pratar inte ofta om det.

Eftersom hon var där den här gången och insåg att det inte var okej tog min syster upp det så att hon kunde berätta för mig. Men jag nöjer mig ofta med detta. Jag kan inte förmå mig att vara brybar. Jag ska gå och lägga mig nu. Jag hoppar gärna över internetsektionen. Mitt senaste Instagram-inlägg var den 26 januari; du bör nog avstå från att göra detsamma. Det fungerar riktigt bra, faktiskt.

“Ge dubbelt så mycket tillgivenhet”

Alexander Milosevic, laggamraten, trampar på Guidetti. Folk kommer att säga att det är vitt om han har några röda fläckar på sig. Folk borde lägga märke till allt han gör. Men han är en otrolig man och en fantastisk fotbollsspelare. Allt du får från honom är kärlek, säger han och fortsätter: “Alla vi är människor.” En individ som John Guidetti har dock varit konsekvent under hela sitt yrkesliv.

Få höra saker hela tiden. Han har utmärkta förmåga att eliminera lukt. Om vi visar honom vänlighet, visar han oss vänlighet dubbelt så mycket. Det är en mördande sak att gilla, man. Det verkar som att alla känner till John Guidetti. Det verkar dock som om vissa människor har svårt att hålla det inom sig, än mindre på en hälsosam nivå.

Inför söndagens match mellan AIK och Malmö FF sa John Guidettis fru Sanna på Instagram att 31-åringen utsatts för vältaliga kommentarer efter en familjeutflykt med parets två barn. Människor kan vara det klokaste jag vet om. Folk har skrivit många vältaliga brev till min man efter att vi gick på bio och gick fram till bilen (förmodligen med våra barn).

Ge dem om du behöver dem (vi bryr oss inte, trots allt), men som jag har sagt tidigare, inte medan våra barn är i närheten. De blir så arga och fientliga att människor vi inte känner och aldrig har sett förut börjar skriva skadliga saker om oss. Sanna Guidetti skrev på Instagram, “Ni, ser värt ut för att göra det här.”

John Guidetti Barn
John Guidetti Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *