Stefan Hultman Sjuk
Stefan Hultman Sjuk

Stefan Hultman Sjuk – Målet är att ha dessa lösningar på plats i början av nästa vecka så att Stefan verkligen kan återgå till lugn och ro.Vi kommer att kunna dela mer data vid den tidpunkten också.
Med segrar i Prix d’Amerique, Elitloppet och Svenskt Travderby, för att nämna några, har Stefan Hultman varit en av Sveriges mest framgångsrika travträningstävlande under det nya millenniet.

Maharajah är den bästa och mest kända av de hundar han tränat. Pappa Ove Hultman var mycket resintresserad och besökte ofta Solvalla. Stefan Hultmans första tid som lärling i Rimbo var hos Bruno Svensson och för första gången lät han sina travintresserade ta överhanden. Det första Elitloppet hölls 1972, men året därpå fick Stefans besatthet ett rejält uppsving när Ego Boy möttes mot Flower Child i en oförglömlig strid.

Efter att ha avslutat grundskolan vid femton års ålder hände något oväntat. Stefans första resejobb var att lära sig repen av Solvallaborna Karl-Erik “Kacke” Nilsson och Kaj Widell. Ett år senare flyttade Stefan in hos Gunnar Nordin och framtiden blev klar.

Ulf Nordin, Stig H. Johansson och Tommy Hanné fortsatte sina undervisningsuppgifter. Stefan fick här en hel del användbar information som tjänade honom väl när han bestämde sig för att prova sig fram med att göra vin. Ulf ägnade mycket tid åt att balansera, medan Stefans barndomshjälte Stig H. Johansson hade en massiv tolamod och en brist på granularitet som visade sig fruktbar.

Tommy var väldigt stor i sin ungdom och Stefan lärde sig mycket om att träna unga idrottare av att titta på honom. förutom att han vann Travrondens Guldklocka när han bodde hos Hanné, tog Stefan också en av de största kusksegrasna i sin karriär i Mönchengladbach med sin far, Oves Kenvil. Han stal helt klart idén till dessa ljusa vita sneakers från Bo William Takter.

Efter kraschen skrev Stefan sin första självbiografi också.I Milano, där Stefan bodde hos Sören och Jan Nordin, fortsatte äventyret, och han blev vän med en ung man som hette Pietro “Pippo” Gubellini. Efter hemkomsten tackade Stefan ja till en tjänst som personlig tränare för Bosse “Rabo” Eriksson från Grevelund (Mic-hästarna).

Hultman fick sin egen professionella licens vid 25 års ålder (1989). På ungefär en halv dag tog han in allt från 25 till 75 katter till en lägenhet som inte var designad för att hysa så många. Dessutom var Stefan grön, men han hade en vinnarmentalitet som satte ännu mer press på honom. Varje omgång verkade som en boxningskamp som måste vinnas.

Han hade sjuttio containrar på sin Fituna-gård och var då känd för sitt Pride Farming. Om inte gårdens ägare hade löst Stefan från sitt kontrakt hade tävlingen avslutats. Istället flyttade tvillingfadern sin familj till Toscana i Italien för att arbeta på en privat egendom.

Stefan släppte den ekonomiska kroken ett tag, och han levde bekvämt. Stefans övriga släktingar oroade sig dock inte, och när han lämnade Toscana ensam blev avståndet mellan honom och hans nära och kära för stort för tröst. Efter att ha återvänt till Sverige 1994–1995 ombads han att lämna sin tjänst som professor och beviljades tillstånd av Solvallas fullmäktige.

Fortsättningen blev ytterst typisk. Medan han jobbade som greenskeeper i Bromma reste Stefan över området och handlade älg. Han var känd som “Grönsakshandlaren” eller “Handlar’n” i sin slangiga skepnad. Arbetstiden förväntades ofta sträcka sig från 05.00 på vardagar till 21.00 på natten. Men det var nödvändigt för att få mat på bordet hemma.

Margareta Wallenius-Kleberg på Menhammars Stuteri spådde att bättre tider kommer tillbaka. Stefan fick råd om hur han skulle hitta någon som kunde sköta hovvrden av alla fölston, föl och de skräckinjagande starthästar som fanns på den tiden i Menhammar, och som även kunde träna några större märrar. Stefan körde direkt hem till Margareta för att söka jobb.

Bambolero, King Anders, Namarra Boko och Splash var några av de första som fick nya början. Framgång följde med Eller och Energetic, vilket verkade ge ett ryckande uppsving för Hultman. Även fraktbolaget var en något lyckad investering. Innan hans myasteniska kris bröt ut vintern 2015 hade Stefan tränat över 80 hästar för Travkompaniet, vilket tjänade företaget på totalt cirka 80 miljoner svenska kronor. En smart godbit!

Stefan har, som man brukar säga, vunnit alla stora priser som finns tillgängliga för en annan travtränare än Hambletonian. Även om han har haft många jockeydrömmar genom åren, var insikten att Maharajah hade vunnit Prix d’Amerique 2014 höjdpunkten i hans karriär. Sedan får vi inte glömma From Above’s Elitloppsseger, Maharajahs och From Above dubbla Derbysegrar, tretorven i Kriteriet av Maharajah, From Above och Jaded, och Naglos tvåtorv i Prix de France. Åh, vad mycket, mycket mera.

Stefan Hultman Sjuk

Stefan Hultman försökte komma tillbaka till jobbet efter att ha varit sjuk ett tag den senaste veckan. Vi kom överens om att jag inte skulle jobba på V86 på onsdagar utan istället få en tidig start på ATG Live på V75 på torsdagar. Tyvärr sa 58-årige Ringen att det inte fungerade på grund av hans svaga rost.

Ja, jag är ledaren i flocken. Jag känner mig som en bedragare ibland. Jag ogillar verkligen att vara det vidriga centrum för uppmärksamheten. Men nu har vi bestämt att jag inte kommer tillbaka till arbetskraften tills jag är helt utvilad.När insatserna i Elitloppet och Prix d’Amerique var som högst var Stefan Hultman en av Sveriges mest framgångsrika travträningar.

Järnvägsarbetarens karriär tog slut.Anställningen för utbildad arbetare upphörde plötsligt 2015.
Sedan den 14 oktober 2016 har Stefan Hultman varit en omåttligt populär expert inom ATG Live och har gett handlare råd upp till V75 i Hultmanalysen.Efter en längre tids sjukfrånvaro återvände han till ATG Live på onsdagen.

När jag trodde att jag var klar trodde jag att jag var redo att gå tillbaka till jobbet, men så blev det inte. Innan jag ramlar har jag en känsla av att jag måste vandra, men jag kan inte hejda mig. Det är en förvånansvärt fruktbar hemlighet.Jag kommer inte att kunna slappna av förrän det här jobbet är klart.

“Jag kommer att älska det här stället.”Även på sociala medier får Stefan Hultman en strid ström av kritiska kommentarer.Jag läser den och den är en riktig pageturner. Det betyder mycket för mig.Det är Stefan Hultman själv som initierar sms-konversationen och några minuter senare pratar vi i telefon.

Stefan Hultman är på väg mot förbättring.Min kropp fungerar bara på halv kapacitet. Ägarna har sagt till mig att de kommande sex månaderna skulle vara extremt hektiska, men att jag efter två eller tre år borde kunna återuppta mitt vanliga liv.

Jag åkte till akuten för en hjärtattack, men det var inte så illa, och jag kunde gå hem och vila efteråt. Men sedan, efter två eller tre veckor, började min högra sida att värka, och läkare diagnostiserade mig först med en stroke innan de insåg deras misstag. Där sa de istället att jag led av Myastenia Gravis. Sjukdomen som Stefan Hultman hävdar att han aldrig hört någon annan prata om.

Myasthenia Gravis (MG) är en neuromuskulär sjukdom som kan försämra ett brett spektrum av kroppsliga förmågor. Cirka 1 800 personer i Sverige är drabbade av sjukdom, men detta underskattar den verkliga förekomsten av problemet eftersom många människor med lindriga symtom går odiagnostiserade.

Jag vet inte så mycket, men i mitt fall spred sig sjukdomen i hela kroppen; Jag kunde inte prata, jag kunde inte lyfta någonting och jag hade problem med att göra nästan något annat. Hon klämmer ganska lätt på musklerna; överföringen av hjärnsignaler till musklerna misslyckades, och jag frös. Dessa höstmånader… Det har varit en fruktfylld upplevelse som jag inte kan sätta ord på.

Att sitta i en stol hela vintern utan att kunna tala, se eller titta på tv sammanfattar min säsong väl. Samtidigt är du helt redo i huvudet… För Stefan Hultman har det visat sig vara det bästa alternativet. Under det senaste halvåret har många män i branschen lyssnat på Stefan Hultman.

Men jag har saknat svaret. Av okända skäl har min kropp gjort att jag inte kan prata eller ens skicka ett sms. Idag vill jag fokusera på att tacka alla som har hört av mig och stöttat mig.
Även om MG inte går att bota så går det oftast att behandla nuförtiden, och prognosen är god.

De måste verkligen ta bort hängslen; det finns en knut under hängslen. Annars äter jag mycket medicin, bland annat en del med kortison som orsakar skakningar i undermedvetna händer och fötter.

Under de senaste veckorna har jag mått betydligt bättre och min röst har återgått till hur den var innan mungipan hängde och jag bara sluddrade, som Stefan Hultman berättade.–Det här Ingen rolig affär, förstås, men jag har den bästa expertis som kan hjälpa mig. Jag har en gyllene biljett, och jag ska försöka lösa in den. Healerna ger mig pepp och försäkrar mig.

Stefan Hultman Sjuk
Stefan Hultman Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *