Olle Alsing Föräldrar

Olle Alsing Föräldrar
Olle Alsing Föräldrar

Olle Alsing Föräldrar – På 2020-talet övervakade folkmusikern Adam Alsing utvecklingen under covid-19-vintern. Adams har nu informerat sina föräldrar om de sommarhistorier han har hört. Anmärkningsvärda människors dödsfall förväntas 2020 Den 15 april 2020 är det Adam Alsings 51-årsdag. På covid-19 hade huvudprogrammeraren varit ute och varit sjuk i tre månader.

Han avleddes av föräldrarna Rolf och Ulla-Lena, hustrun Anette, sönerna Sebastian och Kasper, sonsonen Pontus och svärdottern Anette. Det har varit ett ansträngande första år utan Adam. Jag kommer aldrig över tanken att jag aldrig kommer att se pojken igen, säger Ulla-Lenas mamma till Nya Wermlands Tidning.

Det är bara obegripligt. Tills vi kommer över kan vi inte förvänta oss att se honom igen. Adam Alsing försämrades snabbt till ett kritiskt tillstånd. Ulla-Lena och Rolf ger en omfattande redogörelse för sommarens sjukdomsepidemi. Adam hade feber och frossa i två veckor hemma i början. När Adams tillstånd oväntat förvärrades tillkallades en ambulans för att ta honom dit. Han fördes strax efter till intensivvårdsavdelningen och lades där i respirator.

Efter Adams död, är Alsings en sista begäran detaljerad här.

I sju dagar i sträck bar Adam sin syrgasmask. Den 14 april rapporterade läkare att han gjorde framsteg. Alla 51 ringar försvann följande dag. Allt jag kan göra är att grymta, så jag kan inte ens börja prata. Det fanns ingen som han. I en intervju med Nya Wermlands-Tidningen sa Ulla-Lena “Jag minns honom bara med glädje och tillgivenhet.” Han ägde hela verksamheten. Gudlika genom att de är allvetande, upplysta, vänliga och generösa. Vi sörjer hans frånvaro så djupt.

D. A. Alsing, David

På kvällen den 15 april 2020 (covid-19) gick Adam Alsing på en promenad. Fotograf: Oro bland Adam Alsings föräldrar på grund av felaktiga anmälningar Det gick rykten om den 51:a kongressens hälsa efter Adams död. Bland de många ogrundade spekulationerna om Adam är att han led av diabetes.

Som idrottare utmärkte han sig. En gång, på Facebook, ställde någon samma fråga till mig. Han var diabetiker, stod det där inne. Jag blev så rörd att jag kunde ha skrivit mycket mer än vad jag gjorde, men jag höll tillbaka och sa helt enkelt, som Ulla-Lena uttrycker det, “det hade han inte.” Adam föddes av Ulla-Lena, då 19 år, och Rolf, då 20 år. De är båda överens om att han är en genuint snäll kille.

Adam susade ofta om sina föräldrar.

Det skrämmer mig hur många som skriver om hur deras mamma är den “bästa i världen. Mödrar från olika epoker kan variera från bra till enastående, men det finns i slutändan bara en bästa. Bild på Honesty. På måndag 2017, Instagrams chef för programmering, Ulla-Lena, postade ett meddelande till appen.

Olle alsing är en produkt av sina föräldrar; de pressade honom att jobba hårt, och nu är han en av de bästa backarna i Svenska Hockeyligan. Med hjälp av sin tränare kom Olle Alsing över sin oro och lever nu ut sina hockeymål. 23-åringen konstaterar upprepade gånger under hela samtalet: “Jag är ganska stolt över mig själv.”

Vi slappar av i liggstolarna på Hovet i slutet av oktober efter att Olle Alsing har tränat. Han har tagit oöverträffade kliv uppåt på SHL-rankingen och ligger nu tvåa. Men vi fortsätter att återvända till samma gamla platser. Han spelade en avgörande roll för 96:an, ett lag som allmänt anses vara bland de bästa i Sverige vid tiden för deras mästerskap.

När det var dags för honom att svänga in för natten på gymmet försökte han dock sova i Djurgården, Frölunda och Brynas, men misslyckades. Alsing stannade i Almtuna, som han kallar en “bra utvecklingsmiljö”, och som gjorde att han kunde hoppa över J16-divisionen i Svenska Hockeyligan.

När han var 17 var han en vanlig troja för Almtuna och en framtida JVM-backup.

Det var en stor besvikelse eftersom jag hade planerat att gå med i JVM-teamet. Det hade varit en framgångsrik säsong för hockeyn. JVM:s armé fick också två offensiva backlinjer utplånade när jag blåste i mina horn. Alsing säger att hans telefon ringde för många gånger innan han upptäckte problemet med hans förmåga att etablera normer.

Dessutom trodde han att han skulle plockas upp av ett NHL-lag. Glöm att använda utkast om du inte har JRE. Saker jag borde ha övervägt i förväg dök upp. Det finns mycket jag längtar efter på insidan, men jag har insett att det inte är värt att stressa över.

Den larcösa situationen: hur ställer du dig till det?

Om någon skulle säga något dåligt om mig eller mitt liv just nu, skulle jag inte vilja slösa tid på att oroa mig för framtiden eller tänka på det förflutna. Alsing kom inte med i Leksandslistan förrän säsongen 2016–17. Leksand gjorde en fantastisk comeback för att spela i SHL, trots att alla antog att han skulle hamna i Hockeyallsvenska Liga.

Olle Alsing Föräldrar

Ju mer han bidrog till Djurgården, desto mer standardisering blev det.

Till en början gick det bra, men sedan blev Oskarshamn, Timr och Mora översvämmade. Jag hade ingen aning om vad jag gjorde och var mest angelägen om att inte skruva ihop, eftersom det verkade vara målet för alla runt omkring mig. Hans internetställning rasade efter ett enda felsteg. Det var ett stort tidsförpliktelse. Efter en omgång kvalförlust mot Mora och Alsing, som båda blivit svårt skadade i samma anfall, tog Aftonbladet slut.

Han bestämde sig för att ta ett flyg till Stockholm på ett infall.

Jag blev helt ignorerad av alla. Innan säsongen ens startade blev jag avskriven som den största SHL-bysten och fraktad till Almtuna. Efter en timme säger Alsing att de fastställt att det var en mus. Min handlingsplan blev dock tydlig så fort jag gick in i garderoben och började prata med krogsångarna och kortspelarna.

I andra halvan av första omgången fick jag spela tillsammans med Tom Nilsson, och det var häftigt. Det var då jag bestämde mig för att jag inte skulle be någon om ursäkt; istället tänkte jag ta en chans, spela mitt spel och ha kul. Alsing chockade “experterna” genom att vinna SHL plus/minus-ligan trots att han blev överraskad av en målvaktsstraff i säsongsinledningen på Djurgrden.

Han har två lagkamraters som också är med i samtalet om bästa i ligan, så han kommer att bli en av de bästa backarna under överskådlig framtid. Detta är ett svårt koncept att förstå. Jag har bara sett det hända i mina drömmar nyligen, men det ser ut som att vi snart är ett etablerat SHL-lag igen.

Vi ska också vara tacksamma mot Djurgården och tunnelbanesystemet. Saker och ting har inte gått bra hittills av en slump. Det var dags för Alsing att göra en handpenning på ett NHL-kontrakt, och det gjorde han. Hans första säsong i NHL spenderades med Ottawa Senators, som han hade stora förhoppningar på för sin prestation.

Jag var bara ärlig mot min byrå och Jocke Eriksson. Jag gick utan hjälp från mina kollegor eller deras handledare i en hel månad. Det var kulmen i matchen, och jag ville inte missa en sekund av det. Jag satte min signatur på avtalet, skickade det via e-post och glömde det snart. Sedan jag försäkrade truppen att vår säsong skulle vara över i slutet av mars, har min uppmärksamhet enbart varit på eftersäsongen och inte NHL alls.

När du nyligen berättade för dina nära och kära, vilka reaktioner fick du?

Förstsen blev stoisk och jatteglad. Och eftersom jag saknade ord kände jag mig lite ledsen. När de blev arga fick jag säga upp avtalet vi hade gjort. Din oförmåga att lägga fram bevis i domstol väcker frågan: när fick du veta att NHL-kontraktet var bindande? Det var inte bara gnäll på grund av ålderdom. Självklart även om det är så.

Hittills har jag dock inte vidtagit några åtgärder i detta avseende. En signatur på papper bevisar ingenting; Jag har inte lagt fram några bevis. För Alsing är NHL-lagen skyldig honom mer än bara ett kontrakt efter att han ställt följande krav: Under en hel säsong skulle han passa för SHL. Även om många AHL-klubbar uttryckte intresse för att ha mig på sina listor, var det inte alla som deltog.

Jag är dock tacksam över att Ottawa deltog. Det är möjligt att detta är det bästa alternativet för mig. Var det utmanande att beordra detta? I Stockholm, där jag köpte hus och fick en framgångsrik familj, har jag tillbringat hela mitt vuxna liv. Glädje ska inte kvävas. Du ska vara aggressiv, ja, men också plan och kunnig. Kungliga Trädgården i Stockholm har hjälpt mig att slappna av.

Hur ofta säger du nej till ett NHL-lag?

Några klubbbesökare har bjudit in mig till fester, men jag planerar alltid att gå långt innan det blir några problem. Jag undrade vad du tyckte, skulle jag tacka nej d. Det blev så tufft. Alsing försäkrar oss om att det bara var en enkel fråga att närma sig Ottawa om det.

Olle Alsing Föräldrar
Olle Alsing Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *