Nikki Amini Föräldrar

Nikki Amini Föräldrar
Nikki Amini Föräldrar

Nikki Amini Föräldrar – De senaste åren har varit händelserika för Nikki Amini, som har fött sitt första barn och blivit ett känt namn tack vare hennes täta TV-framträdanden. Detta är den definitiva Nikki Amini-resursen! Ta bort artikel Nikki Amini är den unga PR-experten som revolutionerade skidbranschen. Under de senaste säsongerna har hon varit en spänd, men i slutändan rättvis, medlem av Idol-juryn. Hon är inte rädd för att dela sin åsikt eller ge konstruktiv kritik när människor inte uppfyller hennes normer, men hon är också generös med beröm när det är dags.

Se även: 9 respektingivande kvinnor vi minns från Idol

Det här är de 9 bästa Idol-damerna vi minns. Nikki Amini lever nu ett enkelt, barnfritt liv borta från jobbet och är väldigt nöjd med mördaren hon träffade. Nikki Amini i Pinterests Idol-jury 2016 blev Nikki Amini inbjuden att gå med i Idol-juryn. Nikki Aminis barndom – upplopp i Iran 1984 föddes Nikki Amini i Teheran, Irans huvudstad.

Nikki Amini har redan berättat den här historien för Resumé: redan på 2000-talet hjälpte hon till med att sälja cd-skivor och ge blommor till musiker. Nikki Amini blev fängslad av sin föreläsares diskussion om marknadsföringsteori medan hon var inskriven på den föreläsningen. Hon fortsatte sin utbildning vid Kommunikationsskolan Berghs i Stockholm, enligt hennes CV.

Var har Nikki Amini varit anställd?

Efter att ha avslutat sin examen på Berghs anställdes Nikki Amini som promotion manager på Warner Music. Efter två år gick hon vidare till WESC, ett klädföretag, där hon tog på sig en PR-roll. Hon blev dock fängslad av musikbranschen och tackade ja till en position som internationell marknadschef vid Universal Musics huvudkontor i London.

Anders Bagge, Nikki Amini, Kishti Tomita och Alexander Kronlund i Idoljurynpinterest Artister på Idoljuryn inkluderar Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Nikki Amini och Anders Bagge. Sedan 2016 är hon medlem i Idoljuryn. Företaget fakturerar sig som ett mobilt musikbolag där musiker kan ladda upp sina album via Amuse-appen. Företaget väntar nu på ankomsten av musik till de stora streamingtjänsterna, som Spotify.

Vad är Nikki Aminis hemliga gåva?

Nikki Amini och hennes man, Niklas Twetman, arbetade tillsammans på Universal Music och stötte på varandra i London. Efter att ha arbetat tillsammans i ett och ett halvt år åkte paret på sin första semester som ett gift par. Nikki Amini har tidigare sagt att hon värdesätter att arbeta tillsammans med andra inom sitt område eftersom det hjälper dem att få en uppskattning för sitt eget.

Nikki Amini Föräldrar

Nikki Aminis och Niklas Twetmans Pinterest-bröllop i juni 2017. Tillverkad av Niklas Twetman, med Nikki Amini. När Niklas Twetman och Nikki Amini fortsatte att bo i London friade han till slut. Det var en typisk torsdag när vi bodde i London. Nikki Amini har tidigare sagt till Svensk Damtidning att “när jag satte mig vid köksbordet stod det en skål med färgglada jordgubbar där, och jag visste att något var på väg att hända.”

I juni 2017 gifte sig Nikki Amini och Niklas Twetman. Södermanlands Bröllopsfest hålls vid Södertuna slott i Gnesta kommun. Han anställdes i februari 2019 som marknadschef för Warner Music Sweden. Idol-deltagaren Nikki Amini är gravid. Jag mår jättebra. – Jättebra är jag. Jag känner mig så lycklig och lycklig just nu, sa hon Hänt, samtidigt avslöjade hon att hon var med i den andra triaden. Nikki Amini meddelade i mars att hon och hennes man hoppades på en liten flicka och att deras bebis förväntades komma i slutet av juli.

Baby Amini föddes till Nikki i juli.

Den 23 juli 2019 publicerade Nikki Amini ett Instagram-inlägg där hon för första gången välkomnade sin nyfödda dotter till familjens stermalmlägenhet. Tidigare hade hon avslöjat flickans namn: Det finns en persisk dikt med det namnet som titel. Flickorna sjunger om en tjej vars namn jags Nilofar, som betyder “naken ros” på persiska. Nilo är vad hon vill heta då, sa hon i programmet Bulle in the Morning.

Lilla Nilo föddes en vecka före det förväntade datumet, och Nikki Amini delar glädjen i sitt nya liv med världen på Instagram. Han eller hon är min alldeles egna superman eller superwoman. Behöver minst två klädbyten varje dag, mat levererad precis när hon tänker på det och så mycket omsorg att alla andra anpassar sig efter henne varje gång hon ändrar något. Autentiskt fantastiskt som påstås”

Hur mycket hjälper Nikki Amini?

Idoljuryns medlemmar har inte offentliggjort någon information om omfattningen av deras service till gruppen. Aftonbladet publicerade ett diagram 2017 där en informationsinsamlare hävdade att jurymedlemmar fick mellan 1 000 000 och 1 500 000 svenska kronor för sina tjänster. När det gäller Nikki Amini har hon varit blyg med sin ersättare och hävdar att hon inte har någon aning om vad de andra juryns medlemmar gör.

Jag har ingen aning om vad de andra killarna gör. Men ingen av oss kan sjunga så bra som Katy Perry i “American Idol” i alla lägen, sa hon till Aftonbladet. Nikki Amini etablerade sitt eget företag, Lyls Ab, 2005. Enligt uppgifter från allabolag.se var företagets totala resultat 2018 cirka 1,3 miljoner svenska kronor och Nikki Amini delade ut 200 000 svenska kronor till sig själv.

Nikki Amini är aktuell i Idol-juryn och premiären går på TV4 klockan 20:01 den 19 augusti 2019. Sarah: Jag började dricka för att hjälpa min bror, och det förstörde mitt liv. Myter om sommaren som du inte ska tro Jack Annons, Reporter, Cirkus, Brasilien Världens äldsta cirkus återvänder till Stockholm SPONSRAD RÅD MED EVOO Produkter som faktiskt arbetar för att förbättra din hud och miljö. Amerikanska Sverigeresor Mary Jane: “Jag gr i Wallanders fotspr.” INGA NAMN TILLÅTNA, L’ORÉAL Få vackert sommarhår till ett rimligt pris genom att använda salongsmaterial.

Nikki Amini Föräldrar
Nikki Amini Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *