Linnea Henriksson Gravid 2023

Linnea Henriksson Gravid 2023
Linnea Henriksson Gravid 2023

Linnea Henriksson Gravid 2023 – Nu 36 år gammal släppte Linnea Henriksson sitt första album för sex år sedan. Nu är hon känd tack vare sin senaste sketch, “Det lilla”, som sammanfattar hennes senaste år. I Motherhood berättar konstnären om sina upplevelser som mamma, förklarar varför hon anses vara en “carpe diem”,

-Person och ger bort sina bästa mammaråd. Det har gått fyra år sedan 36-åriga Linnea Henriksson tog Sverige med storm i sångtävlingsshowen Idol. Fansen såg henne ta sina första tveksamma steg mot att förverkliga sin dröm om att bli artist i dessa miljöer.

Uppdaterad med helt ny musik, Linnea Henriksson

En sarkastisk Linnea lyfter alltid luren när Motherhood ringer. Jag är orolig för jag vet inte vad morgondagen kommer att ge. Något sådant “kommer med jobbet”, allt övervägt. På grund av detta har jag alltid vetat att jag inte är modermaterial, att jag är självisk i att sätta mina egna önskningar före den trygghet jag hade som barn.

Efter det släppte Linnea ett album, blev en favorit i Melodifestivalen och medverkade i andra stora tv-produktioner, den senaste var Den blomstertid. Ja, Linnea har jobbat väldigt hårt för att nå sin önskade plats. Little Musicians (eller vad hon nu föredrar att heta) andra studioalbum har precis släppts. Jag känner mig så glad just nu. Linnea insisterar: “Jag är precis där jag vill vara.”

Hon och hennes artistkollektiv Tusse debuterade på sommarprogrammet Den Blomstertid, när de presenterade ett massivt musikaliskt projekt på en gymnasieskola. Många saker kan verka överväldigande när du är i tjugoårsåldern, även om du precis har börjat på vägen mot det liv du vill ha.

När jag funderade på idéer till programmet insåg jag att de unga människorna jag träffade fick mig att känna att jag var hemma igen. Linnea avslutar sina olika projekt och släpper sitt andra studioalbum. Linnea, författaren till Det lilla mognat, avslöjar att berättelserna i boken är baserade på händelser som har inträffat i hennes eget liv under de senaste åren.

Det här albumet är en ögonblicksbild av mitt liv under de senaste åren. Att vara förälder är en svår upplevelse, och precis som andra händelser tvingade det mig att tänka på vad som verkligen är viktigt för mig och vart jag vill komma med min musik. Linnea fick lite betänketid.

Det hon har funderat, upplevt och syntetiserat måste delas med världen genom personliga texter och vacker musik. Linnea säger sig vara nöjd med slutresultatet och ser fram emot att träffa sina supportrar på skidturneringen. Ja, jag hade redan planerat denna resa innan båten var klar.

Det fanns inget idiotsäkert sätt att skaffa barn.

Du kan hitta en låt med titeln “Ingen annan” på Linneas förra album, helt enkelt med titeln Linnea Henriksson. Där sjunger hon att hon vill “sitta still, köpa några barn och några husdjur”, och sex år senare är hon mer trött än hon någonsin varit och den stela föräldern till en förvirrande liten pojke. Hon har haft det bästa av vad livet har att erbjuda.

Linneas tacksamhet och glädje lyser igenom när hon beskriver sin son Rune. Hur blev du gravid? Jag hade turen att ha en snabb graviditet, vilket gjorde att jag kunde fortsätta min normala rutin. Fysiskt mådde jag bra, men känslomässigt var jag överallt. Det var första gången i mitt liv som jag verkligen var rädd för att misslyckas.

Linnea Henriksson Gravid 2023

Och du kan höra det på vindspelet också; plötsligt blev allt ganska högt och gällt på samma gång.Linnea säger att det inte hjälpte henne att bli gravid att promenera i parken. Hennes blomstrande karriär grundades på en djup och bestående kärlek till musik.Men allt eftersom tiden gick växte idéerna om att bilda familjer.

Linnea berättar, “Jag var vid den punkt i min relation med Wille där jag började känna att vi var redo att bygga en familj. Idag är jag ganska tacksam för att händelserna hände som de gjorde. Det faktum att vår familj blev kär i Rune och hade chansen att växa närmare varandra är obestridd.

Hur har det att bli föräldrar påverkat din relation med Wille?

Från där jag sitter har allt blivit mycket starkare, och våra gemensamma upplevelser kommer bara att bli bättre med tiden. Mina prioriteringar har ändrats och jag sätter nu större värde på akademiska sysselsättningar. Det har gått fem år sedan Linneas son Rune föddes och när hon tänker tillbaka på de åren inser hon att mycket av det var ganska typiskt.

Hon övergick från en hårt arbetande artist vars liv kretsade kring hennes karriär till en mamma som sover och sover i skolan samtidigt som hon försöker pussla ihop sitt kaotiska liv. Ja, det finns en daglig logistisk svårighet att lösa, och att lägga till musiker för mor- och farföräldrar gör det ännu svårare.

Att mina föräldrar eller Willes föräldrar kan följa med på våra turer är en ständig påminnelse om hur snabbt livet kan förändras. Jag känner flera män som var tvungna att kämpa för att få barn och som också var hängivna hushållssysslor. Detpåminner mig om hur lyckligt lottad jag kunde ha varit gift om allt hade blivit bra”, säger Linnea.

Linnea växte upp i en stor familj som omfattade tre uppsättningar mor- och farföräldrar. Hon reflekterar ofta över sin barndom och hur underbar den var. Mina föräldrar var alltid där för att försörja mig och mina syskon. Alla kände sig välkomna, och jag hoppas att den känslan fortsätter i min föräldraroll. Jag vill att Rune ska känna att han alltid har möjligheten att leva sitt liv som han tycker är bäst.

Sedan hon blev förälder säger Linnea att hon har funderat allvarligt på en lång rad frågor. En del av detta är att förstå vad som är mest meningsfullt, och en del av det är att komma överens med sin identitet som förälder. Jag har utvecklats till någon som värdesätter högre utbildning. Förut kunde jag bara låta jobbet avgöra allt, men nu måste jag fokusera på tacksamhet och lagen.

Jag är stolt över hur mycket mer en “carpe diem”-man jag har blivit. När ämnet att skaffa fler barn dyker upp säger Linnea att tanken på att göra det naturligt dyker upp. Hon är en sycophant, och hon och hennes man har en skara barn. Både hon och Wille minns med förtjusning hur bra det var förr.

Jag är tacksam för möjligheten att ta del av alla aktiviteter som du och din son tycker om att göra tillsammans. Vad skulle du säga att din föräldrars generations rörlighet uppåt har fått dig? – Som musiker har jag en stor kreativ frihet, men som mamma befinner jag mig i en väldigt konventionell roll. Det är skönt att kunna leva ett liv där allt beror på Rune och hans behov kommer först.

Hur hanterar du den krävande rollen som förälder?

Jag kan skriva själv när jag vill, och det är väldigt användbart. Dessutom förlitar jag mig starkt på andra människor för hjälp i alla aspekter av mitt liv. Linnea rapporterar att hon är helt överväldigad av intervjuer vid det här laget, men hon är säker på sin förmåga att ha många givande samtal. Har hon några stickrelaterade drömmar just nu?

– Medan jag har jobbat på min skivvy har jag haft en klar bild i huvudet av hur mitt sommarhus kommer att se ut. Jag vill att jag kunde vara där och fixa allt och gråta av ilska eftersom allt verkade vara så mycket mer jobb än väntat. Och nu kan jag gå med min familj medan vi njuter av pizza och solsken på balkongen. Det är precis vad jag har dagdrömt om de senaste veckorna.

Linnea Henriksson Gravid 2023
Linnea Henriksson Gravid 2023

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *