Saga Fredriksson Pojkvän

Saga Fredriksson Pojkvän
Saga Fredriksson Pojkvän

Saga Fredriksson Pojkvän – Saga Fredriksson, född 3 oktober 1994, är en svensk fotbollsspelare (försvarare) som nu spelar för Malmö FF. Den italienska klubben Sassuolo är inte hennes första eller ens andra lag; hon spelade även för FC Rosengard och Limhamn Bunkeflo.

Ett kontraktsbrott med Sassuolo ledde till att Fredriksson tillkännagav sin avgång från professionell fotboll i oktober 2018. I mars 2020 återvände hon till planen efter att ha gått med i Malmö FF, en division 4-klubb. Fredriksson är Viaplays hemmahörande fotbollsguru på TV.

Den svenska vårens festivalsäsong drar officiellt igång idag. Malmö FF:s första match mot IFK Göteborg i division 1 är om en vecka. Den 28-åriga Saga Fredriksson medverkar i båda. Hon var specialist på damfotboll för SVT:s Viaplay efter att ha scoutats inför femte säsongen när hon spelade för Malmö FF i andra divisionen. För andra året i rad kommer hon att leda MFF in i den högsta divisionens turnering.

Det här är en fråga som jag är ansvarig för att svara på varje vecka. Jag undrade hur omorganiseringen av min arbetsyta skulle påverka min effektivitet. Även om det hittills varit effektivt i de kortare serierna kommer det att bli allt viktigare att spelarna håller ett regelbundet träningsschema allt eftersom säsongen fortskrider. Jag kommer inte att stuva undan den i min madrass eftersom jag vet hur obekvämt det skulle vara att vara utan.

Ja, det är precis så. Med en kniv mot ryggen kan jag göra ett val. Viaplay och Malmö FF gör nu betydande investeringar för att förbättra min spelupplevelse. Det kommer att finnas en “High chaparall”-zon där skillnaden mellan första och sista plats i varje omgång är ganska blygsam. En enda kritik skulle vara att det inte var färdigt till perfektion.

För den slutliga ställningen har jag Häcken i ettan, FC Rosengard i andra och en tredelad trea mellan Kristianstad och Hammarby. Säsongens vinnare kommer att vara den spelare som presterar bäst på en konstant basis. Saga Fredriksson, som återvände till Malmö FF 2019, har fungerat som expertanalytiker för lagets tv-sändningar 2020 i studion.

Fredriksson hade en enastående spelarkarriär med FC Rosengrd (numera LdB FC Malmö), den amerikanska ligans UCF Knights och Italiens Sassuolo innan han blev så framgångsrik som han är nu. Efter bara tre matcher med klubben valde Fredriksson att hoppa av sitt kontrakt eftersom tiden i Italien inte levde upp till förväntningarna.

Tyvärr kom jag till Italien och tänkte besöka knappt någon av sevärdheterna, och det skulle helt enkelt inte duga. Kanske gick jag i en lite annan riktning för att slippa komma fram till samma slutsats som jag hade kommit fram till. Jag tyckte att det var för mycket upprepning, så jag ändrade det. Som svar på en fråga från Fotboll Skne liknade Fredriksson sin vistelse i Italien med “like att resa tillbaka 50-70 r i tiden.”

Hon tänker på svensk fotboll som helhet, inte bara Malmö FF. Fredriksson funderar på att komplettera och återspegla ett nytt sätt att tänka kring krav på spelare i Sverige på grund av sin långa erfarenhet som elitspelare.

Barcelona är en sådan stad. Tror du att utbildningen de får för tillfället upptar alla deras sinnen? Nej! För att klara mig i svensk fotboll, där alla är riktiga proffs, måste jag anamma deras mentalitet. På sikt håller jag tummarna för att idrott ska hjälpa killar att utveckla större empati.

Det här är några av de bästa riktlinjerna jag någonsin har fått för att använda kritisk sarkasm, en av de vanligaste formerna av sarkasm. Därför är det säkert att anta att vi har en mycket positiv åsikt om denna person. Det var ganska osannolikt att något sådant skulle inträffa. Den skuldror som Calles har skapat åt sig själv är enligt min mening ett direkt resultat av att han sugit till sig själv för “vibbar” från stafettet 2015.

De rådande känslorna var mestadels negativa. Innan vi gick gav jag honom några insiktsfulla ord eftersom jag visste lösningen på hans fråga. Både Saga och Fredriksson var överens om att serien måste sluta 2018.

De övergav henne i en avlägsen nation där hon inte pratade språket och där hon förväntades utföra ett arbete för vilket hon hade den nödvändiga kompetensen och erfarenheten. När hon engagerade sig i förhållandet gjorde hon det fullt ut. Fredriksson valde att ta ledigt en termin från sporten hon alltid älskat efter att hennes kontrakt med den italienska klubben Sassuolo sagt upp efter bara tre månader.

Konferensen deltog av Europas elitproffs och jag presenterade på dess högsta nivå. Påminn bara dig själv om att du börjar med en stark grund, en välplanerad strategi och ett gymmedlemskap, så är du redo att rocka och rulla den första dagen i lektionen. Den har luften av en pålitlig mask som har sett bättre dagar.

Fotbollsmatchen var betydelsefull i sin egen rätt. Svenska spelare är kända för sitt noggranna tillvägagångssätt och förmåga att snabbt ta upp lagets dynamik. I det amerikanska vardagliga samtalet dyker ofta ordet “atleticism” upp.

Saga Fredriksson Pojkvän

Det är en skrämmande utsikt. Följ Fredrikssons ledning om du vill veta hur du ska lämna denna professionella kokong för ett Italien som av allt att döma ligger 50-70 år efter tiden. Fem år efter att hon återvänt från USA var hon sugen på att prova något nytt. Hon är tillbaka i Europa, där hon kommer att spela fotboll för Sassuolo i Italiens Serie A. Efter tre månader var luften äntligen ren.

Utformningen av byggnaden var hemsk. Innan jag slutligen slog mig ner på ett ställe tillbringade jag mycket tid på hotell. De har inget grepp om det engelska språket alls. Utflykten hade varit mycket bättre om vår översättare kunde ha följt med oss. Hon börjar sin förklaring av omständigheterna kring hennes anställningskontrakt med: “Tack så mycket, jag önskar att jag kunde ha lärt mig spanska, men det tar så mycket tid att lära sig.”

Jag kunde inte uttrycka mig fullt ut när jag var utanför min normala språkliga miljö. Även om jag har en extrovert personlighet, misslyckades tvivel att hjälpa mig. Fotbollssporten, som jag aldrig varit riktigt intresserad av, fick alldeles för mycket bevakning. Termen “multitasking” beskriver hela min tillvaro. Mina begränsningar hindrar mig från att få ut något av mina resor, men jag har inget annat val än att åka. Skillnaden skulle ha varit för stor för mig, och mina ambitioner att klara stormen skulle ha förstörts.

Kanske skulle hon inte ha missat en så betydande professionell möjlighet om hon inte hade lämnat USA för Italien. Medan MFF var angelägna om att införliva Fredrikssons fotbollsmärke i sin förnyade struktur. Hon tog så småningom beslutet att sluta spela så skickligt. Till åtminstone 2020, alltså.

Jag kände mig sliten mellan två olika kulturer efter att ha separerat med min amerikanska ex-pojkvän. utöver min beslutsamhet att hela tiden fördjupa mig i fotboll. Jag ville fokusera på fotbollen på min fritid, och min röst är inget speciellt.

Vid en första anblick kan det här verka som en lyxig livsstil, men ensamheten var för mycket för mig att hantera. Ingenting i staden har uppenbarat sig för mig. Jag hämtade min i gamla goda USA. Där deltog jag som frivillig i en politisk kampanj, men i Sverige har mitt privatliv alltid kommit först. De goda nyheterna ledde till en förändring i utsikterna.

Fredriksson gick i skolan och spelade fotboll i Malmö innan han flyttade till Svedala med familjen. Även om Malmö FF är mer känt började proffsens karriär faktiskt med Skabersjö IF. Fredriksson berättade för alla hon kände i Sverige att Malmö, där hon spelat i Skabersjö innan överskottet, var hennes hemstad och att hon skulle flytta till USA. Även om jag saknade Atlantis resurser, upptäckte jag att historien mestadels är produkten av mänsklig handling. Självtvivel är huvudsynden för en svensk man. Vi måste se så normala ut att ingen misstänker något.

Hon ansträngde sig för att hoppa över gapet och etablera sig i en framträdande position från vilken hon kunde uppnå sina mål. En annan skunk luktar sig in från staterna, men den här är på väg från rätt håll. En plats där människor uppmanas att inte göra något mer än att existera, behålla en positiv attityd och vara autentiska. När jag var mellan 20 och 30 år bodde jag i MFF och upptäckte en världsbild som skilde sig väldigt mycket från min uppväxt i USA. Jag upplevde detta personligen.

När jag tittar i backspegeln ser jag bara att jag spelar på MFF. Efter förlossningen diskuterade jag att gå tillbaka till jobbet för allsvenska, men till slut bestämde jag mig för att gå med i MFF. Det har tagit avsevärd tid att vara en del av denna resa och bidra till uppbyggnaden av detta projekt. Jag har kämpat för att förstå att det nu är dags att släppa taget.

Jag behövde komma i kontakt med någon dåligt. Jag ville inte att min karriär skulle ta slut förrän jag hade spelat min sista match och åstadkommit mer än jag hade i Italien. Hur olyckligt det än var var avtalets bortgång oundvikligt. Hon planerade att finslipa sina färdigheter som spelare på egen hand.

Ekonomiskt var övergången tillbaka till MFF ganska enkel. Min tid att spela fotboll på professionell nivå började och kommer att sluta i den här staden. Mitt i metropolen kommer vi att arbeta på att få ihop en sovande men fläktande hop.

Malmö har en ansenlig befolkning, men inte en överväldigande sådan. Det blir svårt att jonglera med två högbetalda jobb. När vi spelar några spännande matcher mot varandra blir det stor glädje på båda sidor. Vi kommer dock inte att kunna åka tillbaka till Rosengarten på ett bra tag. De är det bästa laget i Sverige och de är med i Champions League.

Saga Fredriksson Pojkvän
Saga Fredriksson Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *