Ebba Andersson Pojkvän

Ebba Andersson Pojkvän
Ebba Andersson Pojkvän

Ebba Andersson Pojkvän – Ingen i Planica-solen kunde någonsin lägga en hand på Ebba Andersson. När klockan slog tre drog den svenska stjärnan sig snabbt tillbaka från resten av fältet och tappade sitt andra VM-guld på typiskt sätt. Tiden det tog att byta tillbaka till Anne Kjersti Kalvs infödda norska var liten. Hemma i stersund såg Ebba Anderssons pojkvän Gustaf Berglund scenen utspela sig framför tv:n.

“Herrigud, hur hon åker skidor”, utbrast Berglund. Han är en skidåkare i sin egen rätt och har varit en trogen representant för Sverige i världscupen de senaste åren. Han har nu satt sig in i sin egen säsong och kan följa sin vän flickfans äventyr på långt håll. Jag klottrar mig fram till lycka. Jag är medveten om hur många som har svettblod och tårar för just denna seger. Nu när hon har två VM-guld måste hon vara överlycklig.

Är det möjligt för dig att prata med henne efter att hon har tagit en drink?

Det vet vi bara inte än. – Nej, det har vi inte hunnit. Ebbas samtal med pojkvännen: “Din galning” Ungefär nu kommer Ebba Andersson tillbaka, precis anlänt till den internationella presskonferensen. Ebba! Gustaf pratar just nu i telefon. Vill du prata med honom? – Va? Sätt på videobandet, som Andersson uttrycker det. Paret kommunicerar då för första gången sedan hon fick sitt VM-guld. “Gustaf, din galla!”

Hur skeptisk är du, om alls? Ebba: Du har vetat länge att jag är en liten person. När du hade tur, Gustaf, måste du ha känt dig som en skrämd gris. Att bara öka din tidsfördelning med ett litet belopp skulle vara till hjälp. Som Ebba skulle säga: “Jag gjorde det!” Jag blev förvånad över att se att jag gjorde framsteg även utan att trycka ner gaspedalen hela vägen.

“Saknar honom jättemycket”, sa Ebba. Gustaf: Okej… Jag är helt över det. Är det friskt, Ebba? Ja, Gustaf. Jag satt hemma och skrev när du gick in på uppgången. Saknar du Gustaf mycket? Ebba: Jag saknar honom så mycket. De senaste dagarna har verkligen kommit till mig. Vi vet inte hur många veckor som har gått. Gustaf: Det var precis i mitten av januari, i Falun.

Men nu har vi diskuterat att äta indisk mat på måndagar. Helt enkelt det, Ebba! När det gäller mig så kan jag inte vänta med att komma hem. Ser fram emot att ha dig hemma, Gustaf. VM-drottningen! Efter handgemäng vann Sverige hockey-VM-matchen mot Finland. Lucas Raymond hjälpte Sverige genom att sätta två herrelösa kulor i ryggen på den finske prickskytten Emil Larmi, som lyckligtvis hittade in mellan hans ben.

För brukets större bästa.

På bilderna som togs efter att Raymond kastade den matchavgörande straffen, är det tydligt att Larmi håller på att bli pumpad och på gränsen till att sätta sin klubba i en stolpen, bara för att backa i sista sekund. Efter matchen säger Raymond, “Jag såg det inte alls.” Men jag kan förstå honom. Efter att ha pratat med Expressen slappnade Emil Larmi av.

Det här är det bästa spelet vi har spelat hittills. Det måste vi föra vidare med oss, säger han. Vi gjorde en berömvärd insats för att ställa upp på framgång i det här spelet. För mig verkade detta som en naturlig passform. Den flod av känslor som svepte över honom efter Raymonds dom:-. Killen vill bara tv. Att förlora är aldrig lätt, men det är bara så livet och hockeyn är.

Vi måste fortsätta jobba hårt. Jag ska äta och sova och fortsätta på grund av dig. När Ebba Andersson, 25 år, kom tillbaka från Planica med fyra medaljer – inklusive två guld – kröntes hon till Sveriges VM-drottning. Om hon somnade på moln efter den första VM-satsningen, är hon nu definitivt nedplockad på jorden.

Detta efter hennes senaste framträdande i SVT:s Carina Bergfeldt-chattshow. I showen skickar Ebba Anderssons pojkvän Gustaf Berglund (som också är skidåkare) till henne ett sms med en egen fråga till henne: “Hur många gånger har du betalat självrisk på bilen?” Reaktionen från Ebba gick inte att förutse. Gustaf Berglund och hans flickvän Ebba Andersson.

Vad hände med bilen, enligt Ebba Andersson

Hon slår ut med armarna och frågar i ett utbrott: “Kommer han att sitta med mig i de mörka dagarna?” Var står han? Skidstjärnan ger sedan ett avgörande och tillgiven svar på frågan “Hur ofta är för många gånger?” Ebba Andersson insisterar dock på att hon trots sitt “lilla ouppmärksam ibland”-rykte inte är en hemsk förare. Det säger hon samtidigt som högljudda tjut kan höras från studion. Ebba Andersson har tillsammans med en rad andra landslagsmän dragit sig ur veckans VM-matcher i Falun på grund av sjukdom.

Vad betyder “Betyder jättemycket”?

Sigtunaborn Gustaf Berglund tävlar för IFK Mora. Han vann JSM-guldet i sprinttävlingen 2018, gjorde fem världscupmatcher, och slutade på 22:a plats i Dresden 2018. I fredags dök Berglund upp för Gällivares sprintfinaler och chockade någonsindu.

Berglund kom rusande efter mellantiden och svängde in med ett par moppar. Efter lunch satte han sig med Sportbladet för att diskutera den kommande flickvännen. Ebbas uppbackning betyder oerhört mycket. Han säger att hon betyder världen för honom och att hon är en fantastisk liten tjej.

Pojkvännen under finalpasset stöttde

Berglund rapporterade till Sportbladet att Andersson, som tävlar för Pite, stötte pojkvännen på plats i samband med sitt sprintavslutningspass i torsdags. Andersson stod högt över sprinten, men han dök upp till 10k- och 15k-loppen på lördagen respektive söndagen (klassiskt på lördagen och fristil på söndagen). VM inleds i finska Ruka helgen 26-28 november. Ebba Andersson, 24 år gammal, har hittat kärleken och slagit sig ner med Gustaf Berglund, 23 år, i början av säsongen.

Ebba Andersson Pojkvän

Okej, det är vettigt. Det finns verkligen inget säkert utrymme här. Allt detta har hänt under sommaren, så det är uppenbarligen en helt ny fortsättning. Ebba Andersson sa till Expressen, “Han gör mig glad, som du kanske har märkt.” På Instagram visar de sina enorma leenden för varandra. Gällivares skidorter och minusgrader. Berglund skriver på bilden “Kan det bli mer romantiskt?”

Den svarta svaneffekten består.

De tre kungarna vann sin match mot Finland på måndagskvällen i Finland tack vare en smällare, och de har fått en perfekt start på hockey-VM. Det var det andra stora bakslaget på kort tid för de östra provinserna. Det krävdes mycket kraft för att återhämta sig från gårdagens svenska framträdanden i Eurovision Song Contest, där oddsfavoriten Loreen kantade tävlingens största hot, Käärijä, för att vinna tävlingens trofé. De tre kungarna har nyligen tillgripit att använda Loreens dräp som en form av psykologisk krigföring mot bosättarna. Svenska fans fick sin önskan uppfylld under förspelsuppvärmningen när vinnarlåten “Tattoo” spelades i VM-arenan.

Svenska trupper invaderar Finland

Matcher följdes av mer pika-action. Emil Larmi twittrade tre kronor kort efter Lucas Raymond avgjort med en kylig straff mellan den finska älgens näbb. Det här inlägget innehöll fyra bilder på glada svenskar. Och en bit av Loreens förlorade text. Och du är som en tatuering på mitt hjärta; du är det enda som betyder något för mig.

Twitter har blivit viralt och man i Finland klagar bittert över att svenskar saltar i öronen. “I Sverige kör man en kniv i finnarnas hjärtan”, skriver Iltalehti. Till och med Ilta-Sanomat skriver om den svenska lusten att höra lutan på VM-arenan. Lucas Raymond, matchmakern, hävdar okunnighet om identiteten på önskefördelaren.

Jag är lättad över att hon vann eftersom det var mycket. Svaret från Rasmus Sandin: “Jag hade faktiskt inte hört ‘len förut.” Aldrig har jag följt Eurovision på allvar, speciellt inte i Nordamerika. Raymond skryter dock med att han är en fruktansvärd pappa och en barnslig mördare.

Ebba Andersson Pojkvän
Ebba Andersson Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *