Zlatans Mamma
Zlatans Mamma

Zlatans Mamma – Zlatans familj Ibrahimovic Du behöver inte vara en fotbollsentusiast för att uppskatta Zlatans historia. Det finns mycket nyfikenhet på vem Zlatan är, hur han fungerar och vilka män som besöker hans inre krets. All data vi har om Zlatan Ibrahimovics familj finns samlad här. Från hans föräldrar och syskon till hans fru och barn möter vi alla i hans familj.

Familjen Zlatan Mamma och pappa båda döda Ingen verkar ha missat att Zlatan hade en tuff barndom i Rosengårdskvarteret i Malmö. Zlatans föräldrar var väldigt olika varandra när han var barn, och han tillbringade större delen av sin barndom med att skjutsas fram och tillbaka mellan sin mamma och pappa.

Zlatans far är en muslimsk bosniak vid namn efik Ibrahimovi. Ingen av Zlatans föräldrar var svenska infödda; de kom till landet från Jugoslavien. Medan pappa Sefik har gjort sig ett namn i offentligheten har mamma Jurka valt att ha en lägre profil i pressen. Ibrahimovic syskon Zlatan Jag undrade hur många system Zlatan faktiskt hade.

Sammanlagt har Zlatan fem olika typer av syskon, varav tre är halvsyskons. Zlatan Ibrahimovic har en äldre bror från sin far, Sefik Ibrahimovic, och en yngre syster från sin mamma, Jurka Gravic. Zlatans enda helsyskon är hans tvååriga syster, och han har även en yngre halvbror.

Det här är alla Zlatan-låtarna:

Zlatan Ibrahimovics storebror Sapko dog i cancer 2014. Något som Zlatan skriver om i sin bok Adrenalina – mina välkända berättelser. Helena Seger, Zlatans mamma, är den som kommit på den här modellen och har erfarenhet av marknadsföring. När paret blev tillsammans var Helena 32 och en välrenommerad kock, medan Zlatan bara var ett 21-årigt fotbollsunderbarn i Ajax.

Något vi planerar att investera mer tid i snart. Barn Zlatan Tillsammans med sin sambo Helena Seger är Zlatan stolt pappa till två söner. Maximilian föddes först 2006, följt av Vincent ett år senare. Maximilian har följt i sin pappas fotspår och spelar nu fotboll på professionell nivå.

Rosengrd i Malmö är där jag tillbringade mina uppväxtår, och det var en tuff uppväxt. Zlatans föräldrar växte gradvis isär, och han delade så småningom sin tid mellan sin berömda pappa Sefik och sin mer privata mamma Jurka. Framför allt var det kaotiskt med ett antal hälsa och halvsyskons hemma med mamma, Jurka Gravic.

I sin självbiografi Jag är Zlatan, skriven tillsammans med David Lagercrantz, beskriver Zlatan sin mammas strikta uppväxt. Hon var en riktig fighter; hon stod på sig och skrek åt oss. Men hon kom inte på så mycket mer att säga. Hon hade det tufft och vi hade ett fruktigt humör överlag, som Zlatan berättar i sin bok.

Mamma slog Zlatan med en treudd

Det var dörrar som rusade upp igen och morsan som blev rättfärdig. Ofta grät hon. Mitt hjärta går ut till henne. Hon har haft det tufft i livet. Hon satt i ungefär fem timmar om dagen, och under dessa tider hängde vi med, åt papperskorgar och tomte och belönades med några fickpengar. Ändå var det välstekt till lunch. Trots att han är född med träslev är Zlatan tacksam mot sin mamma för allt hon har gjort för honom.

I en intervju med Svenska Dagbladet sa han, “Hon var svår på sitt sätt att uppfostra oss.” Det var träd fram och bak, och när jag kom hem med en blå presenning fick jag ta en snooze. Men det formade mig till den person jag är idag. Vem vet vad som kan ha hänt mig om någon annan hade varit ansvarig? Jag beundrar min mamma mycket för det hon har gjort. Hon skulle mata fem barn.

Zlatans mammaaffär

Det finns inget utrymme för tvivel om styrkan i bandet mellan Zlatan och hans mamma, Jurka. De bedriver affärer tillsammans, som när Zlatan köpte en kyrka i stermalm, Stockholm, 2012. Pestolla, ett företag med Jurka Gravic i spetsen, skötte affären då och den slutliga prislappen kom in på 42,8 miljoner svenska kronor .

Zlatans Mamma

2015 kunde Fastighetsvärlden berätta att byggnaden, som nyligen genomgått omfattande renoveringar, sålts av Pestolla till Zlatan Ibrahimovic för 110 miljoner svenska kronor. Sedan dess har familjen Zlatan kallat detta Stockholmshem, ett radhus med en bostadsyta på 1 000 kvadratmeter uppdelat i flera våningar.

Dessutom beskriver han i Jag är Zlatan att han köpte ett hus i Malmö till sin mamma. I avsnittet 2008 av Renée Meets Cirque du Soleil diskuterar Zlatan sin önskan att ekonomiskt stödja sin familj och sitt beslut att avsluta sin mammas anställning för att fokusera på att uppfostra hennes barn,trots att han var värd miljoner vid den tiden. Jag gör det av äkta vänlighet och glädje.

Jag kan inte minnas en gång när någon frågade mig var jag fick något. Aldrig. Och jag tror inte att det kommer att hända snart. Zlatan säger i programmet att alla har varit stolthet. De letar efter sig själva. – De str p egna ben. Män som har jobbat hårt hela sitt liv. Mamma står fortfarande, som ni ser. Hon vill inte sluta prata. De har alltid ansträngt sig mycket. Hela ens genetiska sammansättning. Det var där jag fick det i första hand.

Förhållandet med Zlatans syster Syster: “extremt nära”

Zlatans kropp visar också tecken på moderlig anknytning. Han har tryckt in namnen på sina familjemedlemmar på sina armar. Han beskriver kvinnorna till höger och vänster som “kvinnorna p vänster, vänster som str närmast hjärtat, mamma, Sanela, inte halvsyrrorna som brutit med familjen” i sin bok Jag är Zlatan.

En annan kvinna som spelade en betydande roll i Zlatans liv är Sanela. Sanela är min enda vårdgivare. Hon är två år äldre. Han beskriver henne som en tuff tjej i sin självbiografi Jag är Zlatan. “…verkligen, vi är så nära. Idag jobbar Sanela som frisör, och slumpmässiga kunder går ofta in på hennes salong och utbrister:

“Gud, vad du är lik Zlatan!” som hon alltid svarar, “Skitsnack, det är han som är lik mig.”Jesper Hussfelt, en svensk sportjournalist som känner Sanela, har sagt på sin blogg, “Förresten känns det som om Sanela är originalet och Zlatan är originalets berömda syskon. Han har ett vackert leende.

Zlatan försökte, men misslyckades, att få en ledigt från en VM-kvalmatch 2004 för att gå på Sanelas bröllop. Zlatan accepterade uppgörelsen och gjorde fyra mål i en 7-0 shutout mot Malta. Dessa instruktioner är till min generösa syster. Tyvärr kunde jag inte delta i evenemanget personligen och istället fick spela en match. Annars hade jag varit där. Det här spelet var menat för henne, sa han efteråt.

Helena har haft mycket problem.

Helena Seger är dock onekligen Zlatans viktigaste kvinnofigur i nyare minne. Helena var 32 år när de träffades första gången, och Zlatan var 21 när han var en stjärnspelare för Ajax. Efter att ha avslutat sin marknadsföringsexamen arbetade hon i en mängd olika ledande roller på företag som Malaco, Swedish Match och Fly Me.

Först bestämde hon sig för att sluta jobba som modemodell efter att hon och Zlatan var föräldrar för cirka 15 år sedan. Tillsammans fostrar paret 14-årige sonen Maximilian och 13-årige sonen Vincent. Hon är jättebra. Hon är trots allt äldre än jag. Hon har haft mycket problem. Med tanke på allt hon varit med om och allt som händer i och runt vårt sätt att leva är det inte konstigt att hon har haft det svårt.

Hon är dock en väldigt tuff person. När jag inte kan vara med barnen tar hon hand om dem. Hon håller ihop allt. Zlatan har berättat länge om hur han aldrig såg svensk tv som barn i både sin bok och flera intervjuer. Han hade ingen aning om vem Ingemar Stenmark var och var lite intresserad av det svenska fotbollslandslaget.

Han har också förklarat hur Helena hjälpte till att förändra saker och ting. Vändpunkten inträffade när jag träffade Helena. Jag började hålla koll på svenska filmer. Vem fan hade gjort det, Beck? Efter att ha ställt in på svenskspråkiga shower kände jag mig mer hemma i systemet. När jag var liten var det ingen som förklarade det för mig. Men det kom genom Helena, sa Zlatan till Svenska Dagbladet i en intervju.

Zlatans Mamma
Zlatans Mamma

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *