Rania Shemoun Olsson Barn
Rania Shemoun Olsson Barn

Rania Shemoun Olsson Barn – Hennes senaste roll var som programledare för Sveriges nyhetsprogram Sveriges Nyhetsmorgon tillsammans med Thomas Ritter. Rania Shemoun Olsson, stjärna i TV4, har blivit taggad och väntar med spänning på mejl från sin blivande make. Jag har väldigt höga åsikter om Thomas. Enorma välkomstbonus för den helt nya plattformen – hur känns det?

Det känns riktigt snyggt och bra. Jag hade dock en familjediskussion innan jag svarade ja. Om jag måste komma tillbaka hit och göra det här igen kommer det att påverka alla våra liv. Barnen är nöjda nu när jag jobbar hemifrån och de har mer tid att göra saker som att titta på tv och spela tv-spel. Men motivationen till mitt val kommer från min familj.

När blev det oacceptabelt att gå upp så tidigt?

Det är en komplett och total skrummer. Om jag var tvungen att välja en så är det den jag skulle tycka är minst charmig. Eftersom det då kommer att finnas två sätt att slutföra uppgiften kanske nyhetssändningen kan delas på mitten och skickas ut senare under dagen. Kanske blir det väldigt spännande att se om de passar ihop.

Diskutera reglerna för förlängningar. Vad kommer tittarna att se i framtiden? De kan förutse en lugnare, mer andlig New York Times-morgon. Redan vackert, det kommer bara att förbättras från och med nu. Men vi fortsätter att backa oss själva och slå rötter där. Du och Thomas Ritter kommer att göra en fantastisk programmeringsduo. Vill du fortfarande hålla det hemligt?

Vi har tillbringat mycket tid tillsammans och vi kommer väl överens. Vi pratar inte riktigt privat, men det håller på att förändras. Jag lyckades dock komma ganska bra överens med hans snärtkompis. Vi borde dock boka in några familjemiddagar för att lära känna varandra bättre. Vi hoppas att detta innebär en mer fruktbar arbetsrelation mellan oss i framtiden. Men jag tänker verkligen mycket på Thomas.

Många kvinnliga tv-personligheter verkar redan tragiskt ha och skit. Hur hittar du det?

Jag tycker att jag har tagit ett bra beslut. Men det finns alltid en introspektiv person som pratar med sig själv i spegeln; Jag har lärt mig att inte gå i debatt med sådana män. Jag kommer att behöva blockera en Instagram-användare som har lagt upp olämpligt innehåll mer än en gång. Men många år senare hade jag någon som följde efter mig, och så småningom skipades rättvisa.

Men det var inte bara jag; han letade upp många profiler. TV4-receptionisten fick ett kuvert med en bomb och skrev ett hembrev där han bland annat erkände att han glömt en bomb under min stol och övervägt att detonera den med hjälp av en fjärrkontroll. Efter det fick vi lära oss av TV4 hur människor tänker och varför det är viktigt att vara medveten om sin omgivning. Det tog mig ungefär en timme i en taxi att komma till den säkra sidan. Men detta hände innan någon visste vem killen var. Det var en farlig period. Det börjar bli varmt här och där nu.

Vilken lättnad att allt löste sig! Hur ser sommarens schema ut?

Jag hoppas kunna förlänga min resa med fyra månader. Beroende på tillgängligheten av ett SAS-flyg på måndag planerar vi att resa till Mallorca. Alla intrasslade parter behöver veta sina roller under denna tid för att kunna gå vidare. Om cirka två veckor är vi framme i Halmstad och där stannar vi.

TV4-stjärnan Rania Shemoun Olsson spelade in ett intimt hemmaalbum. Från ytterhamnen till ett södra Stockholm poolhus. Återigen har journalister följt kungafamiljen nu när pandemirestriktioner har hävts. Den hade premiär på juldagen; det heter “Kungahuset 2021” och det handlar om ungefär ett år att följa den svenska kungafamiljen.

hur ofta tänker du på det?

Vi bor i ett hus i Lvsjö som byggdes 1948. Tre 224 kvm stora sovrum är möblerade. Vi åkte till Skye i februari 2018. Baksidan av tallriken var det som fick huset att spotta. Vi letade efter en trädgård som skulle rymma en lång pool. Tom blev inte för stor, stod inte för högt och vågade inte höja ett ögonbryn. Tanken var att vända sig mot söder och slå läger nära skogen. Jag var inte först förälskad i mitt nya hem, men min fars stränga ord förändrade mitt perspektiv: “Du kan göra vad som helst med ett hus, men du kan inte göra något med ett rum.”

Vad gjorde du med huset på den tiden?

Vi öppnade hela bakdörren med fyra vikdörrar. Vi städade upp den naturliga bakgården, byggde en pool och lounge och satte upp utemöbler. “Solsidan” syftar på det solpanelsförsedda området. Huset byggdes ursprungligen med timmer, men en vaktmästare lät en mörkbrunt sprida sig utanför.

Rania Shemoun Olsson Barn

Tegleten blev vit av en skicklig hand. Vi har också satt in en ny tak, klippt gräsmattan och målat väggarna. I källaren byggde min man ett biominne. Räven har blivit domesticerad. Vi är där varje dag. Mitt barn strävar efter att bli en mystic. Kom tillbaka på morgonen, sa han, för nu är det dags att utföra markeringen. Vi hoppas att en dag få se ett rent och bekvämt hem.

Om du fick beskriva din egen personliga stil, hur skulle du göra det?

Jag märker stora skillnader. Vi har ett härligt kök som är noggrant renoverat för att inkludera alla de senaste vitvarorna och ett vackert belysningssystem. De ljusa vita väggarna och glänsande guldaccenterna i de inbjudande rummen sticker ut mot bläckstänken. Jag är en sugen på glitter och glamour och älskar att dekorera med guld, marmor, grönt, svart och vitt. Jag kan ha färska gurkor och gröna linfrögrönsaker hela sommaren eftersom soffan är en mörk grön nyans. Jag byter till en större skala av färger för min plommon under vintermånaderna.

Vad värdesätter du mest med ditt hem?

Den ska ha en mjuk och mystisk känsla. När mina barn inte kan mata sig själva vill jag inte sitta ensam hemma. Rania Shemoun Olsson har samarbetat med kungligheter de senaste två åren. År 2020 såg hon drottning Victoria och kronprins Daniel träffa sjukhuspersonal för att höra deras berättelser om pandemin. Rania träffade äntligen kungen år 2020.

Efter premiären av TV4-dokumentären “Kungahuset 2021” på juldagen har hon följt den svenska kungafamiljen ytterligare ett år under året som precis gått, 2021. Det är lätt att ana Sveriges kungafamiljs värme och genuina intresse för dessa frågor. Rania kallar dem “vanlisar”, men de har också ett namn du borde lära dig.

Har du gjort en bröllopsceremoni?

Jag är ett betongträd från Botkyrkas miljonträdssatsning. För mig var att äntligen återvända hem uppfyllelsen av en långvarig dröm. När jag var tre år gick jag och min familj ombord på ett flygplan i Libanon med bara kläderna på ryggen och några bröd. Nu har jag ett underbart hem, en underbar man och två vackra barn. Hur mår du? Snedstreck omedelbart.

Det är helt acceptabelt att ta tag i sina trädgårdsredskap så fort det första vårtecknet dyker upp, men efter att ha lyssnat på Allt om trädgårdars chefredaktör Anna G. Tufvesson kanske du bestämmer dig för att det är värt att vänta. Sommaren verkar vara i full gång, och det är lätt att hänga med i varje ny utveckling. Hon hävdar att människan är fylld av gränslös vitalitet och hopp för framtiden.

Anna G. Tufvesson har fina barndomsminnen av att umgås med sin mamma och titta på blommor och växter. Hennes övertygelse är att man kan få respekt och intresse genom att komma nära naturen och lära sig om den. Det är en fördel att människor lär sig att bry sig mer om miljön. Vägen till att bli trädgårdsskötare var inte särskilt lång, men min mammas inflytande var avgörande vid varje tur.

Anna väljer att se sitt liv som en “oskriven bok” full av möjligheter eftersom hon bor på landsbygden nära en storstad. Jag försöker att inte låta dagens stress överväldiga mig genom att utföra några enkla uppgifter under dagen. Om du pressar dig själv lite varje dag och koncentrerar dig på att förbättra ett område kommer du att göra framsteg över tiden.

Hon sköter en liten trädgård där hon odlar tomater och pelargonier. Det finns också ett stort upphöjt område fullt med rabiata växter och planteringsmaterial, inklusive perenner, ettåriga, biennaler, efemära växter och sommarväxter. Jag dagdrömmer ofta om en damm och en större ripdamm. Kanske sker detta en gång om året.

De längre dagarna och ljusare gryning som orsakas av solens stigande högre upp på himlen uppmuntrar många stadsbor att tillbringa mer tid utomhus. Vanligtvis smälter snö och solen börjar värma marken i februari eller mars, men det är vanligtvis för tidigt. Konsekvenserna är ovanliga! Min Stockholmsträdgårds snödroppar kan vara på gränsen till att blomma ett år och helt täckta av nästa års grönska. Dum skicklighet!

Vad kan man då göra vid den här tiden?

Få mördarlappen på vägen hem. Det finns gömda ägg under torn och taggar i trottoaren. Om vädret inte är för kallt kan du plantera ett äppelträd i mars. Det är bäst att vara försiktig när du arbetar med särskilt färgglada växter, så att växterna inte vandrar iväg till obehandlade områden efter att ha besprutats med herbicid. De kommer sannolikt också att vänta till juli, augusti eller september.

Rania Shemoun Olsson Barn
Rania Shemoun Olsson Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *