Erik Blix Föräldrar
Erik Blix Föräldrar

Erik Blix Föräldrar – Erik Blix upptäckte att han lyssnade på Family Radio. När Erik Blix fyller 50 i dag står det inte pengar eller materiella ägodelar som står högst upp på hans önskelista. Det är kul överallt, men jag önskar att fler skulle fokusera på det positiva – de delade värderingarna och erfarenheterna bland oss – istället för att fixera på det negativa.

Det finns två olika sorters mynt på Erik Blix långa meritlista. Han är journalist, radio- och TV-värd och känd gäst i en mängd olika program. I början av min karriär stötte jag inte på några svårigheter. Jag började jobba på TT/LEP när jag var tjugoett, men jag kände äntligen att jag “slog hem” när jag ställde in på radion för första gången.

Det var då jag kunde kombinera mina intressen för journalistik och brädspel. Det här är en kombination som har följt Erik Blix som en röd tråd genom hela hans yrkesliv. En konstnärlig och humoristisk syn på journalistik. Erik Blix är ett mycket disciplinerat proffs som ständigt strävar efter att förbättra sig själv.

Det faktum att han kunde arbeta med så många projekt under ett år är ett bevis på hans anpassningsförmåga, men hans framgång beror också på hans tro på vikten av att se till att saker blir slutförda. Efter att ha avslutat intervjun säger han “Jag tröttnar fort och tappar intresset” och ser sedan tillbaka ett antal år på när han var värd för sitt eget tv-program.

Han är mer organiserad och fokuserad nu, och inte riktigt lika orädd som han var tidigare; han har jobbat på samma jobb de senaste sju åren. Han är en ambitiös kille i sitt personliga liv, men i sina yngre år kände han sig stressfri, avslappnad och nöjd. När jag fick mina egna barn för första gången insåg jag hur mycket jag hade gått miste om genom att välja att inte umgås med andra glada, sorglösa människor.

Jag har inte så mycket tid att surfa på nätet, men när jag gör det njuter jag av att leta efter den vackra sidan. Han har mycket att säga om att prata eftersom han tycker om att göra det. Att älska något och prata om det är en annan favoritsysselsättning. Häll upp lite vin. Att vara oförskämd mot sina goda vänner lönar sig aldrig. Människan har känt en anknytning till ursäkten ganska länge nu.

Erik Blix kommer från en lärd familj; både hans mor och far var läkare. Hans familj har flyttat runt en hel del på grund av hans föräldrars karriärer, vilket gör honom till den yngsta av systemadministratörerna. När Erik först började jobba mellanskiftet bosatte han sig och hans familj i Vänersborg där de blev kvar i många år. Jag tror inte att flyget i sig har haft någon större effekt på mig.

Han ser tillbaka på sin barndom och reflekterar: “Min äldre syskon gav mig tröst och sg alltid ut efter mig.” Sedan jag var liten har jag känt två eller tre av mina närmaste vänner. Jag har dock många underbara vänner överallt och ingen annanstans. Det är inte svårt att få nya vänner, men att behålla de du redan har kan vara en utmaning. Men eftersom en av Eriks närmaste vänner bor där, anser han att Vänersborg är den riktiga affären.

Inte lika ofta som när mina föräldrar var unga, men min familj och jag såg nyligen en revyn som flög ovanför Nohab. Eriks dagar är fyllda av en mängd olika intressen, som alla dök upp tidigt i hans liv. För ett antal år sedan gick jag och fick min dyka-certifiering. Det finns inget som kan sitta tyst bak fem eller tio meter och ta in allt. I framtiden hoppas jag kunna träna mig till dykist.

En annan favoritsysselsättning är att segla runt Hunnebostrand på fyra segelbåtar. Men du hittar mig inte i badrummet; Jag kommer att vara i köket. Erik Blix tycker om att laga mat men är ingen grillmästare. Att stanna kvar under de lugna stunderna hjälper mig verkligen att varva ner och slappna av. Det kommer att kräva lite övervägande, eftertanke och tid.

Erik Blix Föräldrar

Jag har stora förhoppningar om att jag ska kunna göra det i framtiden eftersom det är nödvändigt för min överlevnad. Eriks musiksamling är omfattande, och det är inte det enda som får honom att vilja röra vid ratten. – Jag älskar att lyssna på The Beatles. De tog alltid med sig något nytt, och släppet av Paul McCartneys nya album är anledning att fira.

Blix berättar att han gick på flera McCartney-konserter och uttryckte sin förvirring över hur någon så mycket äldre kan vara lika bra som Paul McCartney. Det är något som kommer att hända honom automatiskt om ytterligare tjugofem år. Jag har precis släppt min femte roman och delar min tid mellan att skriva och arbeta och att gå på olika konferenser, seminarier och andra evenemang.

Jag tror på att ge råd till företag om de bästa sätten att organisera viktiga möten och konferenser. Ett annat alternativ är att han köper en baht i Thailand eller Karibien. Med sovplats för 25 britter, två ankor och en Tuppenny. Han går tillbaka till jobbet på julafton som om det vore någon annan dag, men firar senare med familj och vänner i öppet hus.

Erik Blix sista ord var “Inte suttit här” (Ge inte upp hoppet). Hans bakgrund inom radio är omfattande; han var den ursprungliga programledaren för “Fangarna” på Sveriges nationella radiostation. Men åtta år senare fick Erik Blix det förödande beskedet: han hade fått diagnosen cancer och hans chanser att överleva var mindre än tjugo procent.

Alla odds var emot mig, säger Erik Blix till Aftonbladet. Den 65-årige Erik Blix hade en fruktbar karriär inom tv och radio.Innan Gunde Svan och Agneta Sjödin tog över programmet 1990 lotsade Erik den första säsongen av Fngarna i TV4. Men för många är Erik Blix mest känd som en genuin radioskatt, tack vare sin långa tjänst i Public Service och P4 Extraprogram.

Erik Blix fyllde nyligen 65 år och han har börjat avsluta sin karriär som välkänd radioprogramledare. Jag har bestämt mig för att börja ta ut min pension, men som företagare räknar jag med att arbeta under överskådlig framtid. I verkligheten handlar det mer om att jag ska varva ner från spänning och ångest. Jag är under stor press, och om jag inte var så orolig skulle jag aldrig få något gjort.

Alla odds borde vara emot mig.

Hans familjehistoria tydde inte på att han skulle leva till 65 år. Han fick diagnosen en vanlig cancerform som sprider sig mellan magen och tarmen för åtta år sedan; färre än 20 % av dessa fall är dödliga. Det bästa med att nå 65 år är att jag får spendera mina extra pengar på att göra det. Jag blev attackerad av en särskilt aggressiv maggot i den magnetiska armkanalen.

Hade inte sjön på Sahlgrenska varit så utomordentligt speciell och jag inte landat i deras värde så hade jag inte varit här nu. Mitt sinne har varit upptaget av många tankar om det. Dessutom har resan hjälpt mig att uppskatta livet mer för varje år. Aftonbladet citerar honom som säger: “Jag hade verkligen, statistiskt sett, satt alla odds emot mig.” Historien var svår.

Erik Blix kunde opereras cancer, och med hjälp av sina läkare kunde han övervinna sjukdomen och anses nu vara cancerfri. Detta är bara några år sedan. Åren efter attacken var dock svåra och Erik Blix syn på livet har förändrats därefter. Det är ett vanligt sätt för mig att prata om mig själv att jag inte var sjuk förrän jag blev bättre.

Efter att ha opererats och återhämtat mig från alla komplikationer var jag tvungen att lära mig att äta igen. På bara ett eller två år utplånade hon alla förutfattade meningar jag någonsin haft. När jag äntligen insåg att livet fungerade normalt igen kunde jag börja planera min återkomst. Blix sa till tidningen, “Men idag kommer jag att klara mig bra från mig själv, vilket jag är oerhört tacksam för.”

Ålder 65 för Erik Blix. Efter att ha diagnostiserats med svår malignitet i utrymmet mellan matbearbetningsröret och magsäcken är han tacksam för den årliga röntgenprofil han måste ha med sig. Jag var medveten om att oddsen stod emot mig statistiskt sett, och det var utmanande. berättelse.

Erik Blix Föräldrar
Erik Blix Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *