Bella Andersson Ph
Bella Andersson Ph

Bella Andersson Ph – Jag ska inte gå in för mycket på idag, men var säker på att vi kommer att göra en dokumentär som är både informativ och underhållande. Vi har lagt ner mycket tid och kraft på att förverkliga detta. Ja, min bror som jobbar i Solidaritets VIP-lounge. Som verkar ha allvarliga problem med sig själva och sina relationer. Det kan vara tråkigt att skriva ner allt detta, men jag vill inte att det som hände torsdagen den 15 oktober 2015 ska glömmas. Och ja, det är helvetets gropar för mig också.

Tjejen som jobbar i baren där är kompis med en kille som har varit läskig mot mig vid flera tillfällen. Och jag kan verkligen inte säga att den här mördaren någonsin har väckt mitt intresse. Mitt ex är ganska bra på att locka och fejka sig ut ur klibbiga situationer.

Det har varit allmänt känt ganska länge. Men när han pratar om saker som ställer mig i släp, gör det mig arg. Vi var på Solidaritet och Marcus var med sin före detta flickvän, och han sa: “Jag har varit med henne, och ni borde ha trekant med henne”, och jag svarade: “Snabbt, hon har en pojkvän nu, hon är med” Js vän”, varpå han svarade, “Åh, vilken hemsk tid för oss.”

Jag gjorde slut med min ex-pojkvän för två månader sedan, en lördagskväll. Bella och hennes lillasyster har ett problem samtidigt. Jag satt och pratade med J*s familj när hennes unge son kom fram till mig. Vi började prata, och han sa något som lät som “att det löser sig.” Jag sa bara till honom, “haha, du och jag är typen av bukisarer eftersom vi båda har knullat i ett par månader nu.” Jag glömde allt om det sårande som hände. Och jag tyckte inte att något var fel med det, trots att det var chockerande obehagligt att höra någon annan säga. Det är lätt att missförstå eftersom vi båda var riktigt ärliga.

Sedan, några veckor senare, biter en vakt mig i armen och ber mig lämna VIPEN, och jag står där som en stor fisk uppe i vattnet och känner mig INGENTING. Hur trasslade jag till? Får inget svar, fortsätter till White Room, skriver till Bellas mördare och frågar vad situationen är och vad han faktiskt har sagt till henne. Precis klockan sex på morgonen kommer hon att lägga sig hos mig, och jag måste hålla mig borta från hennes bar. Och så vitt jag vet ska man inte ta med privata frågor till arbetsplatsen. För det undergräver solidaritetens anda och jag vill inte ge efter för det.

Sen på torsdag åker alla till PH-efterfesten på Solidaritet och har det trevligt (förutom jag förstås). Och tro mig, jag visste att jag var så tråkig och övergiven att jag fortfarande inte kan förstå varför jag inte får synas i VIP-området.Och för att göra detta helt klart, min ex-älskare spred till mig om hur han och Bella hade sex. Och nej, jag vet inte varför han gjorde det.

Det var Marcus som berättade för mig att ni två hade sex; det var inte min mening att störa eller skämma ut dig på något sätt, och jag slog verkligen inte på din pojkvän. “Jag har pratat med Marcus och jag vet att han inte har sagt det, du bara avundsjukar din jiggly hora”, säger hon då. Och nu har jag börjat oroa mig för att få sparken utan anledning; i ärlighetens namn borde det vara mitt EX som är förflyttad då det är han som har blivit invaggad.

Så jag “luftar spot” mot henne och skriver SMUTS för det är vad jag tror att hon är. Och så gör hon det otänkbara, eftersom hon jobbar som bartender under sin arbetstid – det är trots allt en servicebransch där man har som mål att hjälpa andra. Hon flyger mot mig, tar tag i en handfull av mitt hår och sjunger mitt haloband medan hon ger mig en rak höger.

Detta är nu polisverksamhet; Jag ber till gudarna att hon får en gnista. Jag börjar bli trött på det här också.Så snälla människor från Stockholm, kom ihåg det nästa gång så att ni inte dränker henne i alkohol.Har även ätit med Solidaritet och de säger att de inte stödjer detta. Låt oss därför hoppas att de inte gör det.

Bella Andersson Ph

Paradise Hotel, årets sleeper-hit, stänger snart, men sov inte på det. Paradise Hotel – Efter festen börjar när vinnarna koras. Några av de mest populära tävlande från säsongen kommer att följas hemma i den här serien. Paradise Hotel: After the Party medverkar Paulina “Paow” Danielsson, Marcus “Mcuze” Johansson, Emma Hellström, Arvid Stenbäcken, Gabriella “Bella” Andersson och Jesper Bengtsson, och har premiär måndagen den 13 maj på Viafree.

Efter festen, bege dig till där Paradise Hotel slutar. Och det är inte bara PH-officerarnas hektiska säsong på hemmaplan som genererat nya kategorier i år. Deltagarnas hemliv har varit så privat som tidigare nämnts och tittarna har hållit ett öga på dem via sociala medier.

Men hur är livet som PH-stjärna egentligen.I den nya delen Paradise Hotel – Efter festen får tittarna en närmare titt på PH-personalens liv efter hotellets stängning. Alla deltagare, Paulina “Paow” Danielsson, Marcus “Mcuze” Johansson, Emma Hellström, Arvid Stenbäcken, Gabriella “Bella” Andersson, och Jesper Bengtsson, är utrustade med egna kameror och delar med sig av sin vardag i ett tolvavsnitt. Och de är milt sagt taggade.

Sååååååja! Äntligen är det dags att visa upp vilken hyss du har för dig själv hemma. Marcus “Mcuze” Johansson hävdar, “Mcuze-cam” kommer att visa att han inte bara är hög i Mexiko.De reser över hela Sverige för olika föreställningar, men föreställningen drar igång med en personlig introduktion till skådespelarna i sina respektive hemorter: Marcus “Mcuze” Johansson i Trollhättan, Emma Hellström och.Dessutom kommer ett antal andra välkända PH-profiler att dyka upp under säsongens gång.

Antalet personer som är intresserade av att bli Paradise Hotel-franchisetagare verkar växa för varje säsong. Enligt Camilla Rydbacken, innehållschef på Nordic Entertainment Group i Sverige, “tycker vi att det är fantastiskt roligt att kunna erbjuda PH-publiken ännu mer av sina favoritdokusåpor och en direkt titt på livet efter att man checkat ut från paradiset i Mexiko.”

Efter semestern blir Paradise Hotel en förlängning av Paradise Hotel med premiär måndagen den 13 maj på Viafree. Varje vecka i fyra veckor släpps nya avsnitt från måndag till torsdag. Äntligen har hon kommit.Bella beskriver sin barndom, sina tidiga erfarenheter av musik och hur hennes liv har förändrats sedan dess. Vem var hon i klassen.

Har hon verkligen varit ren med att vilja spela i PH? Pratar hon fortfarande med sitt ex? Vilka hemska scener klipptes från Ex on the beach? Är hon framgångsrik? Hur är hennes förhållande till träning och kost, och varför har hon inte Tinder? Detta och mycket mer ingår i ett fantastiskt avslut med Bella. Showen är en Acast. För mer, besök acast.com/privacy.

När hon fick chansen att uppträda på “Paradise Hotel” igen tvekade hon först men tackade så småningom ja.Den här gången kommer du att se en tjej med mycket hår i ansiktet, och jag var så exalterad över att visa dig att Bellis kan göra det själv! Jag måste sluta på toppen!

Och tro mig när jag säger att jag kommer att sluta på topp, inte bara med en vinst i hand utan också med en själ som idag knöt ihop sig och var bäst av alla… Jag visste det inte då, men han stod framför mig hela tiden, den finaste vänlighet jag någonsin upplevt”, skriver Bella Andersson, som även träffade sin pojkvän, Aleksander Skoglund, under föreställningarna.

Det känns bra, men det är frustrerande att det inte går att skicka. Men jag får priserna oavsett vad, sa Bella Andersson till Expressen på måndagskvällen.Hon hade redan bestämt hur många personer hon skulle bjuda in till sin kula-ceremoni innan hon ens checkade in på hotellet. Hon pratade och gjorde allt för 200 000 svenska kronor och knackade in kulan på marknaden.

Självklart kommer jag att lägga pengar i aktier och obligationer så att du kan köpa ett större hus eller lägenhet i framtiden. Men jag ska skaffa en hund; det kommer inte att ta så mycket av mitt sparande, men det är vad jag tänker göra, säger Bella Andersson.

Viaplay bekräftar att Bella Andersson är säsongens vinnare och att hon kommer att hämta sina prispengar trots att säsongen ännu inte är slut. Susanne Nylén, pressekreterare på Nent, skriver på sms: “Så som du ser vann Bella den pågående säsongen av” Paradise hotel, som Nent inte kommer att sända. Men uppenbarligen får hon sina priser, och vi säger stort grattis!

Slutför programmet du är på

Förfrågan om att börja säsongen kom när vi fick veta av Express om missförstånden i programmet.
Produktionsbolaget Nent bekräftade också nyheten som en del av förfrågan.Tillsammans med Banijay Nordic och Mastiff.

Bella Andersson Ph
Bella Andersson Ph

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *