Sebastian Nanasi Föräldrar

Sebastian Nanasi Föräldrar
Sebastian Nanasi Föräldrar

Sebastian Nanasi Föräldrar – Eleda Stadions ljus lyser starkt över den gråa Malmökvällen. Thiago Silva, Callum Hudson-Odoi och Jorginho är uppradade i det inre högra hörnet, redo att lyfta. På motsatt sida av mittlinjen hittar du Sebastian Nanasi. Allt började i Kristianstad, och efter att ha tagit sig igenom vändkorsen på stadion tävlar de nu i Champions League.

Människan kan inte förstå hur stor den egentligen är, säger han. Sebastian Nanasi gjorde sitt första framträdande i hela Sverige som en inbjudan till Varberg 2020. Under loppet av fem år glänste den offensiva mittfältaren i den kungliga blå uniformen och belönades med en startroll i Champions League-matchen mot Chelsea. Efter att MFF kom tillbaka från terminen reflekterade Nanasi över upplevelsen och sa:

“Det var en riktigt cool känsla, bland de coolaste sakerna jag har gjort.” Nanasi har vilat hemma i Kristianstad, där 20-årsringen hämtas in, medan resten av laget har rest utomlands i jakt på sol och bad. Han har inte suttit i soffan de senaste två veckorna. Jag har laddat batteriet och gjort den ansträngande träningen. Jag skulle gärna visa Milos (Milojevic) exakt var mina motivationer ligger.

Som i “Vill vara kaxig här”

De senaste dagarna har pressen kunnat berätta att både Kalmar och Sirius vill låna Nanasi, men spelaren har nekat till något intresse. Inte helt enkelt nu. Efter två veckors vila känner jag att det här är en nystart, en ny säsong. Det är en ny utgångspunkt från och med nu. Två startande och sex inhopp har besvarats på Nanasis modersmål svenska i år. Han drar sig tillbaka för att han känner att han skulle kunna vara mer effektiv i en annan sorts allsvensk miljö.

Jag vill vara en del av MFF och utåtriktad i det här samhället. Jag är säker på min förmåga att lösa problemet, men jag måste visa att jag har gjort det. Har du den nödvändiga tlamodet? Jag tar små steg hela tiden eftersom detta inte händer under loppet av en natt. Jag har gjort enorma framsteg under de två åren sedan jag bodde i Varberg, så jag ser fram emot ytterligare utveckling inom en snar framtid.

Janssons glödande stöd till MFF

Enligt Sportbladets rapport är en spelare som varit ryktats in till MFF stora KFF-löftet Isak Jansson. Den 20-åriga lavinen är dock klar. Jag har inget att säga om det. Jansson lägger inte särskilt stor vikt vid att MFF:s headscout Robin Asterhed var med på träningen dagen innan U21-landslagets match mot Italien förra veckan.

Kul för honom, kort svar från honom. Har du diskuterat tillbyggnaden i detalj med Kalmar? Vi mumsade lite, så det är klart. Men min agent tar hand om allt det där medan jag enbart koncentrerar mig på fotbollen. Efter oavgjort 1-1 mot Sydafrika i VM-semifinalen bytte Peter Gerhardsson ut Filippa Angeldahl mot Stina Blackstenius och Fridolina Rolfö.

Angeldahl ersattes av Hanna Bennison. TV-proffs spelade ut sina roller i Viaplays studio. Blackstenius och Rolfe var för det mesta väldigt osams med varandra. Det som fångade min uppmärksamhet mest var Johanna Frisks kommentar om att Angeldahl skulle bytas ut för att hon tyckte att hon var bra.

Dessförinnan började även flottkaptenen Lars Lagerbäck att bukta. Bennison kom in och gjorde det bra, men jag blev förvånad över att han lämnade Angeldahl bakom sig. Jag vet inte om hon kände något eller bara var riktigt arg, sa han. Peter Gerhardsson svarar, “Lagerbäck kan komma på våra träningar.” Gerhards sista ord till Asllani Tjugo minuter innan VM-finalen kommer nästa Filippa Angeldahl att bytas ut.

Experter blev förvånade över snaran. Peter Gerhardsson har uppgett att Lars Lagerbäck är välkommen att följa med på träningar. Efter oavgjort 1-1 mot Sydafrika i VM-semifinalen bytte Peter Gerhardsson ut Filippa Angeldahl mot Stina Blackstenius och Fridolina Rolfö. Angeldahl ersattes av Hanna Bennison. TV-proffs spelade ut sina roller i Viaplays studio.

Blackstenius och Rolfe var för det mesta väldigt osams med varandra. Det som fångade min uppmärksamhet mest var Johanna Frisks kommentar om att Angeldahl skulle bytas ut för att hon tyckte att hon var bra. Dessförinnan började även flottkaptenen Lars Lagerbäck att bukta. Bennison kom in och gjorde det bra, men jag blev förvånad över att han lämnade Angeldahl bakom sig. Jag vet inte om hon kände något eller bara var riktigt arg, sa han.

Vi kan bäst förklara det för Peter genom att visa dig.

Gerhardsson förklarar efter 2-1-förlusten att Hanna Bennison imponerade på honom med sin träning. Jag tror inte Lagerbäck har sett oss träna. Hanna Bennison har varit oerhört flitig och duktig på att träna, vilket både han och den assisterande kaptenen Magnus Wikman har observerat. Detta noterades för några dagar sedan.

Sebastian Nanasi Föräldrar

– Vi kände till Hannas styrka och vitalitet, och det var mindre bekymmersamt att Angeldahl var svag. Han är dock välkommen att vara med på alla träningspass. Kanske är det vad Lagerbäck gör, eftersom han verkar så imponerad av internet på slutet. Det är bra nu eftersom Bennison var så bra. Vi ska förklara Peter genom att hålla hans hand.

Det svenska landslaget var uppe stort i VM-semifinalen mot Sydafrika på söndagsmorgonen, men de lät det smita iväg med ett sent självmål. Det var första gången som Chelseaytter Johanna Rytting Kaneryd spelade virtual reality (VR), och hon fick en chans att göra det direkt. Hemma i Sverige såg Anton Salétro matchen – dock inte via direktsändning. Det är sant att jag inte lade bort klockan. Hon gjorde ett utmärkt jobb. Det är varje spelares dröm att kunna spela Virtual Reality (VM). Snyggt med ett oväntat för damerna själva.

Vad är det med dig, hunnit?

Vi pratade lite innan jag kom till Friends. – Ja. De var nöjda med tre fångster, men hon tror att det finns mer fisk att fånga och att sjön kan förbättras. Vi är äntligen tillbaka på Friends för första gången sedan 2019! Senare samma söndag spelade Salétros sin första hemmamatch sedan hemkomsten, mot MFF och Friends.

Det är en unik känsla att gå ut och spela AIK med sina vänner. Ställningen i matchen mot MFF blev 0-0 och efter fyra poäng på de två senaste matcherna har laget tagit kontroll över slutspelsracet. Salétros såg den franska ligan på tv hela sommaren medan han spelade för Caen och tror nu att hans lag är på rätt väg.

Eftersom jag missade sommarens träningspass är det svårt för mig att diskutera vad som hände, men var säker på att vi är på väg till något stort. På torsdag, klockan 9.30 lokal tid, möter Sverige Italien i en Vital Match. Inte ens då kommer Salétros att kunna följa sin fiktiva vän i den verkliga världen.

Eftersom vi tränar tillsammans kommer jag att vara i samma position igen. Italien triumferar i en nagelbitande fotbolls-VM-final mot Argentina. På söndagen efter sändningen besegrade Sverige Sydafrika. Efter Cristiana Girellis straffspark på måndagsmorgonen utbröt Italien i kaos. Den ökända Juventus straffspark slog Argentina i den 87:e minuten.

Under ledning av premiärminister Milena Bertolini har Italien blivit en stor världsmakt. De senaste sex åren har gett en blandad påse med riktigt bra kvalresultat, men inte tillräckligt för att driva vidare och vinna det hela. På måndagsmorgonen öppnades “Le Azzurre” virtual reality, och det såg ut som att Italien skulle få en stark start även i detta mästerverk. De gjorde två mål i första halvlek. Problemet för Italien var att båda målen gjordes från offsideposition. Laget fortsatte att dominera matchbilden utan att få någon som helst hjälp från Argentina allteftersom matchen fortskred.

Målet för Juventus är den avgörande faktorn.

Argentina försökte samla ihop sig mot slutet av matchen men misslyckades till slut. Men en drömbit från den italienska flottan Bertolinos sida kan bli avgörande. Lisa Boattin hittade Cristiana Girelli som skrev en bra artikel, och Serie A-bulldoggen jagade efter dem. På grund av detta gick Girelli till historien som den första italienska kvinnan att göra mål i två olika världscuper för damer. Det tog lång tid för Italien att sluta, men Argentina kom aldrig riktigt nära.

Slutresultatet blev ett ensamt mål. Den italienska cheerleadern och ledaren Barbara Bonansea tog en hård tackling men kom ut oskadd med ett gyllene mål, vilket gjorde detta till en av de mest spektakulära händelserna genom tiderna. Nu har Italien ett bra utgångsläge inför sina kommande matcher mot Sverige och Sydafrika, där de är andrafavoriter bakom Sverige att ta sig vidare från sin grupp.

Sebastian Nanasi Föräldrar
Sebastian Nanasi Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *