Petra Malm Familj
Petra Malm Familj

Petra Malm Familj – Petra Malm och hennes fyrabarn finns just nu “lyxliv” i Arvidsjaur. Chefen för den världsberömda Malmö filmfestival i Sverige är en välkänd offentlig talare. Om du är ett fan av Robinsons kan du se henne på TV i stort sett varje dag. Dessutom har hon avslutat sitt framträdande i “Elitstyrkans homligheter, säsong 4.”

Hon hävdar att hon är lättad över att vara tillbaka i lugn och ro i sitt kvarter i Arvidsjaur. Petra och hennes föräldrar, William och Ida, har verkligen slagit sig ner i Arvidsjaur. Efter att ha bosatt sig i Umeå en tid tog de sig så småningom till Karlsborg. Hon är kapabel att göra sitt jobb självständigt på långt håll.

Karlsborg är ett sött litet ställe, men det är inte precis i Norrland, där jag jobbade tidigare. Dessutom var det svårt för familjen att förstå sin dagliga rutin. Allt förändrades på den där flygresan till Arvidsjaur: Vi har inte tillbringat en hel dag tillsammans på väldigt länge, så idag är verkligen speciell. Detta uttryck betyder “Känns superlyxigt!” på svenska.

Hon drar kopplingar mellan Karlsborg och Arvidsjaurs militära fästningar. Frasen översätts bokstavligen till “Och sedan blev det tyst. Både militären och vintertestarna kommer att ta emot nya rekryter inom en snar framtid. Vårt intresse är stort! Låt oss använda tillfället som Ida fick ett brev från sina morföräldrar som exempel.

De skrev och välkomnade henne, att det är roligt att flytta hit. Frustrationen sätter in och människan blir sur. Allt i Idas liv har flutit på. Hennes instruktörer i Ringelskolan femteklass blir blåsta av henne. Petra hävdar att mammor åtnjuter en unik form av självständighet: Betydligt mindre komplicerat och krävande än någon annanstans. Det är en säker plats som också är centralt belägen.

När telefonen ringer med koden är Petra, eller “PAM” som hon var känd i SOG special ops-gruppen på den tiden, mitt uppe i att göra sista minuten redigeringar av en presentation. Den 9 december kommer hon att delta i en mängd olika evenemang på Arvidsjaurs vinterfestival.

Fortsätter du att misslyckas på “het”-marknaden?

Att komma dit jag vill är utmanande, för att vara säker. I en förtjusande vändning av ödet tillskriver Petra, det livliga utdraget, uppmärksamheten till det faktum att hon är den första kvinnliga SOG-operatören. Efter att ha gått ut offentligt med mitt minne av dessa händelser fick jag en hel del uppmärksamhet, och inte bara för att jag var den första som rapporterade om dem. För Hitmans skull, för Hitmans skull.

Det kommer att spenderas en betydande mängd gymtid:

Att behålla konditionen är avgörande. Som en extra bonus har jag alltid känt mig accepterad här.
Framtiden ser ljus ut, är jag glad att kunna rapportera! Enligt hennes bild är Petra Malm född och uppvuxen i Kiruna stad. Hon blev Sveriges första kvinnliga elitsoldat efter att ha klarat SOG specialstyrkans rekryteringsprov.

Trots ett enormt hemlighetsmakeri och fysisk och psykisk press, levde Petra bekvämt bland eliten på det svenska försvarsdepartementet i två decennier. Jag tjänstgjorde i Försvarsmakten i totalt 17 år. Vid 17 års ålder gav hon upp sina akademiska strävanden till förmån för moderskap och tv-kommentarer, trots att hon var den första kvinnan i Sverige som klarade det rigorösa slutprovet för medlemskap i landets elitsamhälle.

Ny i rollistan i “Robinson” är Petra Malm, som kommer att fungera som programmets nya showrunner. Vi diskuterade hennes liv i Umeå med hennes dotter Ida (som strävar efter att bli Pippi Longstrump), hennes graviditet när hon tjänstgjorde i militären och fördelarna med hennes lilla kroppsbyggnad jämfört med en talibans.

De senaste veckorna har Petra Malms schema varit proppfullt. The Swedish proverb “Precis hemkommen till Ume är riktigt sliten” translates to “in a ny hemlig tv-inspelning, erkänner hon är sliten.” I TV4-programmet Robinson gör hon en del semesterkontorspartitionering också.

Hon berättar om att vara ansvarig för programmet som lägger år till en hunds liv samtidigt som hon håller sin 2-åriga jaktlabradoren, Dimma sovandes, vid sin fötter. För att uttrycka det kort: Mycket imponerande. Att delta i evenemanget var en gång i livet. Men de gör allt jobb. Allt i universum kretsar kring svängdörren.

I Malackasundet, Malaysia, där filmen “Robinson” spelades in, återvände Petra till sin familj i över två månader. Hur var det att bli övergiven av sin familj? Och det väcker en spännande fråga: vad är dina tankar om din syster Ida? Som familj har vi alltid varandras ryggar. Även om jag skulle vara frånvarande i några veckor, sa hon, “Det är klart att du borde vara med oss i Robinson.” För vår familj tycker jag att det säger mycket.

Moderskapet är i Petra Malms ögon av största vikt.

För Petra Malm är det en självklarhet att stanna hemma. Hon tjänstgjorde i tjugo år i Swedish Special Operations Group (SOG), organisationens analog till United States Navy Seals och Storbritanniens Special Air Service (SAS). Hon arbetade över hela världen samtidigt som hon döljde sin sanna identitet, och hon var alltid beredd att möta det oväntade i några av de mest avlägsna hörnen av världen. Men så småningom fick Petra gå vidare till nästa fas av sitt liv.

Petra Malm Familj

Att tillhandahålla en glad och hälsosam miljö för min dotters barndom var min första prioritet. Så det måste finnas en man som är viktigare än jag. Om jag lägger min stolthet åt sidan, bestämde jag mig för att mitt barn förtjänar det bästa i livet och att jag skulle göra allt för att se till att hon har det.

Idag är Petra social- och programledare, elittränare, skribent, gymbesökare och viktigast av allt, Idas mamma. På frågan av sin mamma om någon av SOG-trupperna fortsätter att tjäna trots att de är så unga, är svaret ett bestämt “ja”. Det är ett partnerskap som är ett partnerskap. För mig spelar det ingen roll om du är kille eller kvinna så länge du arbetar mot ett professionellt mål. Tvivla inte på mig.

Att få en större uniform krävde flera resor till utrustningsinhämtningsområdet.

För närvarande, om du tittar i en spegel. Tror du att det har några fördelar att vara kvinna i en värld där män innehar de flesta auktoritetspositioner inom militären? Visst var det så. Som kvinna brukar jag vara ganska öppen. Jag är bara 1,58 tum lång, vilket gör mig väldigt liten och inte alltför grym i utseende.

En man som är 189 centimeter lång och väger hundra och tio kilo kan känna sig ångande. Jag har aldrig gjort det förut. Jag har alltid varit den blyga lilla personen, och jag har använt det till min fördel. Jag har långt hår, identifierar mig som kvinna, jag rör mig snabbt och jag är inte särskilt het.

Han ser mig inte lika het som han ser en av mina manliga arbetskamrater, för om man tar det till dess logiska slutsats är det som att sitta och prata med en taliban, den sorten som stänker ihjäl män. För vidare läsning: För vidare läsning: Det har varit en fördel. Hårt arbete, den där känslan av att inte vara sin egen person.

Hur kändes det att du landade rakt av i det motsatta lägret – en kvinnodominerad “mammavärld” – efter att du fött barn? Ovant?

Vad är det, ni? Det blev fantastiskt jobbigt att gå till förrådet, där man hämtar ut utrustning, och vara om en större uniform sedan. För när du är gravid är du gravid och efter att du är klar med att vara gravid är du bara tjock. Plural av jabberwocky eller jabberwocky. Även om männen hon arbetade med, och särskilt männen inom hennes specialområde, var väldigt trevliga mot Petra när hon var gravid, kände hon att hon blev behandlad som om hon inte hade städat efter sig.

Det var skönt att de brydde sig om mig och allt, men jag kände att det var en börda att inte kunna lita på mig själv. Det var svårt att göra övergången från det militära till det civila livet. För att parafrasera en elitidrottare: “Och då är du död, bara sådär… ja VEM D?” Absolut fiddlin kul! Om jag inte är Pam, som mina vänner kallar mig, vem är jag då? Jag var väldigt bekväm i min egen hud utan begränsningarna av en uniform eller strider.

Hon behöver utveckla självständighet och förtroende för sig själv. Du har sagt att du tror att det är svårare att vara våra förfäder än att vara en elitsoldat. Har du funderat allvarligt på vilken typ av mamma du vill vara? Ja, det har jag också. – Ja, det har jag. Hon behöver utveckla självständighet och förtroende för sig själv. Så vi gör Idas privata ambitioner enorma. Vi tror att det är avgörande att hon vet att hon är accepterad och älskad för den hon är. Slang för “mycket nära”; Närvarande. Harmonisk. Balans.

Vill du höra om vilken typ av person din Ida är?

Ida är till stor hjälp för mig. Hon är otrolig. Hon är verkligen balanserad. Hon är en extremt glad liten flicka. Extraordinär empati; en tjej som uppmuntrar det bästa i andra. Idas lärare säger att hon är en sådan tjej som kan samla trupperna. Så hon vill bli agent! Jajamen, och det kan hon absolut vara om hon så vill. Hon är söt och underbar och skulle aldrig medvetet skada någon. De läser tillsammans i sin systers sovrum på natten.

Vad är dina tankar om att arbeta tillsammans?

Vi tycker att det skulle vara roligt att läsa tillsammans. Vi spenderar kvällarna i hennes soffa och läser böcker högt. Jag läser en bok och det är hon också. Vi diskuterar om vi ska hoppa in tillsammans eller inte. Vi funderar på att gå till vår bio. Vi tycker om att mysa. Det är av högsta kvalitet för att göra sylt!

Petra Malm Familj
Petra Malm Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *