Sofia Jakobsson Partner
Sofia Jakobsson Partner

Sofia Jakobsson Partner – Om händelsen sa Sofia Jakobsson: “Vid det här laget mår jag ganska bra.” Inlägg artiklar Grymheten i Bayern Münchens comeback noterades. Sofia Jakobsson, bosatt i San Diego, är övertygad om att beslutet att göra en beställning var korrekt. Den 32-åriga skredexperten säger:

“Jag har landat på en plats där jag åker väldigt bra både på och utanför allfarten.” Till San Diego har Sofia Jakobsson äntligen kommit. På arbetsplatsen, hemma och bland vänner och familj. När vi träffas på en försommarkväll i juni säger hon, “Jag tycker om att titta på dem, men det har varit lite smält på kvällarna ett tag, vilket är typiskt för den här tiden på året.”

Trots att många utanför klubben blev förvånade över hennes beslut att lämna Bayern München och den europeiska toppfotbollen för ett kontrakt med den nybildade amerikanska NWSL-klubben San Diego Waves, har hon inte gett upp sin klubbkarriär en sekund. “Det är ett nöje för mig att ha bidragit”, har Sofia Jakobsson mognat till en duktig ledare för laget.

Inledningsvis var det mer en justering av spelet på lyan. Jag tar ett stort ansvar i försvarsspelet och min förmåga att assistera kan påverka offensiven på oväntade sätt. Men nu är jag på en bättre plats och mer fokuserad på mina mål, säger Jakobsson. Jag fick nyligen en assist och två underkända mål för dåligt försvar. Som en offensiv spelare vill du ha lite pengar.

Men det känns bra i spelet överlag, och jag gillar att tro att jag har bidragit till det. Jag ska ta en tur till kontorsbåsen för att jobba lite. Det tog lite tid, men jag känner äntligen att jag har kommit till en bättre nivå under de senaste fyra matcherna. Nu kan jag spela min fotboll. Hon fungerar som lagets tränare, som tidigare var den brittiske spelaren Casey Stoney.

Enligt Jakobsson är han eldig som tränare men med ett örat mot rälsen. Hon har gjort ett fantastiskt jobb med ett team och fått ihop allt på mycket kort tid. Det är en av de bästa träningarna jag någonsin haft i mitt yrkesliv. Hon har allt hon behöver för att vara en sådan grön tränare. Och jag är väldigt exalterad över möjligheten att ha henne som tränare, säger Sofia.

När klubbomröstningen kom var det flera som blev överraskade. De övre nivåerna tog inte upp 32-bitars ringsignaler. När jag började var förmågan att spela och bli erkänd som en viktig medlem av laget avgörande. Det var något jag visste att jag ville göra för mig själv, så jag lade hela mitt liv på det.

Jag har äntligen hittat en plats där jag mår bra och där jag vet att jag kan växa med en så skicklig tränare och skickliga försvarare. Om jag var äldre skulle jag kanske kunna ägna mer tid åt att spela, men vid det här laget av min karriär skulle jag hellre spela. Jag vill verkligen spela fotboll eftersom det är en av mina favoritsporter. Hon bor för närvarande cirka 15 minuter utanför centrala San Diego.

Jag gillar att ha nära till vattnet och gymmet. Där jag bor nu känns det som en mycket mindre stad. Extremt lugnt och nära havet. Det finns trevliga ställen att dricka kaffe. Det är trevligt att kunna promenera in till staden; att göra det tar cirka 15 minuter men ger dig en behaglig känsla. Livet utanför känns också bra.

Det är trevligt eftersom jag har träffat många svenskar som bor här och som har ansträngt sig för att lära känna mig. Efter Sofia Jakobssons seriematch mot Gotham FC på söndagen i New York flyger hon tillbaka till Sverige och rapporterar till landslagets omklädningsrum i Bstad. Med spelare som Stina Blackstenius, Fridolina Rolfö och Lina Hurtig i toppform har den offensiva konkurrensen i EM hettat till.

Vi får se. Men jag vet att min kvalitet har hållit i sig internationellt tidigare, så jag är ganska säker på det, och jag tycker att jag har gjort två bra mastersexamina på varandra, så jag litar på mig själv och jag hoppas kunna komma till din och vika på så mycket som möjligt, säger Sofia Jakobsson. BK Häcken ägnade torsdagens träning åt att pumpa bromsar inför lördagens match mot Hammarby.

Sofia Jakobsson Partner

Stora spår av tävlingsanda kunde också hittas under den flammande Hisingssolen. BK Häcken har förlorat två raka hemmamatcher, mot Eskilstuna och Vittsjö, och måste nu utnyttja trenden till sin fördel. Det är planerat att ske kommande fredag borta mot Hammarby i den näst sista matchen före EM-titeln.

Utbildningens syfte, enligt Filippa Curmark, var att främja en känsla av konkurrenskraft och ambition. Borde inte Hammarby vara medveten om detta? Jag hoppas att de inser att vi är desperata efter att spela en sista fantastisk match innan vi lägger oss, sa mittfältaren. Hon insisterar på att det är lätt att spela fotboll under vintern.

De senaste 26 åren har varit svåra för alla på jorden. Filippa Curmarks namn fanns inte med när lagkaptenen Peter Gerhardsson presenterade sin EM-trupp dagen innan. Det är klart att den senaste veckan har varit en utmanande för mig. Man har lärt sig att acceptera sina egna känslor. Jag gåratt titta på vad jag kan förändra, och just nu är det att vara en bra spelare och ledare för mitt lag, BK Häcken, högst upp på den listan. Två dagar efter avresan hörde Peter Gerhardsson sig själv. Filippa Curmark tackade ja till mötet och väntar nu hemma. Vi mumsade på snacks; det var inte mycket mer än så. Om dörren öppnas är jag redo.

Fick du en förklaring till slutsatsen?

Jag vill inte gå direkt in på det, men vi hade ett riktigt gott mellanmål. Det var mer vad han tyckte, och han var nyfiken på hur jag hanterade det och vad jag visste. Det är alltid roligt att få svar och delta i konversationer. Jag tror att det är avgörande för att folk ska kunna ta sig upp och försöka igen.

Filippa Curmark ska göra det hon vet att hon är bra på för att uppfylla sina önskningar och höja hennes perspektiv. Man måste tänka på vad man kan göra för att må bättre och inte bara ligga och sova, så jag ska hem och umgås med min familj. Men det är uppenbart att det tar tid; vi är trots allt känslovarelser. Människor kommer att gå långt för att vara med i ett evenemang som detta.

Sveriges fotbollslag för EM 2022:

Hedvig Lindahl, Jennifer Falk och Zecira Musovic är de tre huvudkaraktärerna. Kvinnor i ryggen: Amanda Ilestedt, Jonna Andersson, Amanda Nildén, och Emma Kullberg; Nathalie Björn; Linda Sembrant; och Magdalena Eriksson. Caroline Seger, Kosovare Asllani, Fridolina Rolfö, Stina Blackstenius, Hanna Bennison, Lina Hurtig, Filippa Angeldahl, Sofia Jakobsson, Rebecka Blomqvist, Olivia Schough, Johanna Rytting Kaneryd, och Elin Rubenson spelade alla på mittfältet respektive på backfältet.

En Petas – SVT-förfrågan Det betyder att Madeleine Janogy, Anna Anvegrd, Filippa Curmark och Julia Roddar alla är djurägare. Det har varit mitt mål hela sommaren att komma, och jag har inte så mycket att säga förutom att jag är förvånad och lättad över att vara här. Just nu lägger jag min fulla uppmärksamhet på min liga, som fortfarande går starkt i USA, som Roddar skriver i ett sms. De oroliga spelarna fick reda på händelsen via en SVT-sändning. De hörde av sig till slut, så vi ringer upp dem och pratar med dem senare. Det var så vi gjorde det för behärskning, säger Gerhardsson.

Han fortsätter:

Som man tycker jag synd om spelarna som stannar kvar. Jag är medveten om att de är kompetenta fotbollsspelare som kunde ha anslutit sig till oss. Men det är mitt ansvar att fatta beslut och inte ta till populistiska smutskastningar. Jag sätter ihop ett lag så att vi kan stanna i EM så länge som möjligt. Hård konkurrens Gerhardsson och biträdande förbundskapten Magnus Wikman satte sig och drog efternamnen en måndagskväll.

Vi har diskuterat fler namn nu än vad vi gjorde innan förra magisterexamen. Kvalitetsmässigt kunde vi ha haft en betydligt större styrka, som Gerhardsson uttrycker det. Har du ett lysergiskt problem? Ja, definitivt, men det är bra för Sverige som nation att ha den här typen av konkurrens.

Sofia Jakobsson Partner
Sofia Jakobsson Partner

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *