Mr Beans Flickvän
Mr Beans Flickvän

Mr Beans Flickvän – Födelsedagsfesten slutade i en katastrof. Rowan Atkinsons överreaktion på Flickas 40-årsdag tog fram det värsta hos både djur och människor. I dessa tider trodde jag verkligen att vi blev bombade av ryssarna, säger en taxichaufför i staden där det väpnade upproret ägde rum. Rowan Atkinson, 67, ville fira sin fru Louise Fords fyrtioårsdag med stil. Familjen till Mr. Bean checkade in på ett hälsohotell i södra Storbritannien. På sin 22-årsdag beordrade han ett massivt födelsedagsfirande.

Det hände inte i allas hem.

Grasshopper Snack Homes i området blev förmodligen dyrare, vilket rapporterats av många butiker som Daily Mail. Många katter och hundar tros ha rymt från sina ägare av ren panik, och många är fortfarande saknade. Enligt Daily Mail ska spahotellet ha gått ut med en varning om att fyrverkerierna kommer att vräkas, men det verkar ha skett för länge sedan. Charlene, en 35-årig ensamstående mamma, berättade för tidningen att familjens hem nyligen hade plågats av flugor.

“När det först började svärma tänkte jag säkert att “herregud, ryssarna är här”, säger hon. Till och med en taxichaufför i staden håller med honom om att byggnaderna där är extremt höga. Mitt intryck då var att vi bombades av ryssarna. Våra hundar blev helt deprimerade och gick i cirklar inuti. “Mitt liv har blivit krossat” Många stadsbor intygar att Atkinsons fyrverkeripjäser var märkbart ljusare än konkurrenternas.

Taxichauffören sa att passagerarna var så berusade att det verkade som om de bröt mot lagen. Det tömde all glädje och spänning ur mitt liv. En lokal invånare avslöjar: “Jag hade ingen aning om vart jag skulle vända mig.” Inget har sagts om händelsen från hotellet eller Rowan Atkinson. Mr. Bean, hans mest populära TV-karaktär, är älskad och respekterad av tiotals miljoner män över hela världen.

Rowan Atkinson har spelat många olika karaktärer under hela sin karriär, men killen bakom masken har gjort så mycket mer. Han är pappa till fyra barn och har varit tillbaka med sin fru, den mycket yngre Louise Ford, i många år. Håll koll på dig när du bevittnar stjärnans stora kärlek som den ser ut idag. Han behöver inte säga så mycket alls; när han kliver ut i sin kostym har han redan vår odelade uppmärksamhet.

Du kan aldrig säga vad Mr. Bean gör med Teddy Bears. Men publiken hade aldrig värmt upp till förebilden om inte mannen bakom karaktären varit så sympatisk. Den brittiske komikern och sketcheraren Rowan Atkinson (född 1955) är mannen som fick hela planeten att skratta åt sin barndom tack vare sin roll som Mr. Bean. TV-serien baserad på denna älskade karaktär sändes första gången 1990 och har sedan dess blivit ett världsomspännande fenomen.

Den älskade Mr Bean har inspirerat tv-serier, böcker och filmer. Det råder ingen tvekan om att Mr. Bean har blivit en futuristisk saga, och Atkinson menar att dess framgång beror på en unik kombination av faktorer. Jag har aldrig blivit förvånad över Mr. Beans tolkning. Enligt Oxford Mail har han tidigare sagt:

“Det är roligt att se en vuxen man förbättra sig på ett barnsligt sätt utan att veta om han är omedveten eller inte.” Att Comet har varit mer allmänt populärt internationellt på grund av sin visuella dragningskraft än sin talade är en underdrift. Han har citerats för att säga: “Det är fantastiskt att folk vill komma i kontakt med Mr. Bean, men jag vill inte vara vän med honom på sociala medier.”

Ogillar tanken på att spela Mr. Bean-spelet

Men om man frågar Rowan direkt kan rollfiguren inte ge honom lika mycket glädje längre. Jag är inte så sugen på att spela honom, om du frågar mig. Ansvarsbördan är för stor för att vara bekväm. Enligt hemsidan sa han: “Jag tycker att det är stressigt och utmattande, och jag ser fram emot den dagen det hela tar slut.” “Jag gillar verkligen inte processen att skapa saker – kanske med undantag för “Blackadder” (Svarte Orm på svenska) eftersom ansvaret för att göra serien rolig vilar på många människors axlar, inte bara mitt.

Rowan Atkinsons känslighet

Men det finns uppenbarligen mycket mer att flytta upp på Rowan Atkinsons meritlista. Rowan spelade rollen i “Blackadders” just riddar, “Svarte Orm” på svenska, i flera avsnitt. Rowan har spelat den tråkiga agenten “Johnny English” vid flera tillfällen de senaste åren. Den stora framtida utvecklingen har inte gömts från stjärnans planbok. Enligt The Sun är Rowan Atkinsons nettovärde 100 miljoner dollar (eller cirka 1,2 miljoner svenska kronor).

Mr Beans Flickvän

Detta gör Rowan Atkinsons två barn.

Rowan är inte bara en lovande ung skridskoåkare, utan också en familjefar. 1990 gav hon sitt svärd till Sunetra Sastry. Deras kärlekshistoria började på 1980-talet, dåde träffades för första gången. Sunetra har tidigare arbetat för BBC som kosmetikakonstnär, enligt Cambridge News.
Ben och Lily föddes in i familjen under hela deras äktenskap.

Enligt sajtens rapport deltog Benjamin Atkinson, son till en brittisk försvarstjänsteman, i 2018 års ceremoniella välkomnande av Theresa May, den brittiska premiärministern, och Emmanuel Macron, Frankrikes president. Men när det kommer till dotter Lilys karriär har hon valt en mer framåtriktad roll i rampljuset. Lily Sastry är en sångerska och burlesk artist med en egen konstnärlig karriär. Hon producerade också sin egen pjäs på West End under två nätter på St. James Theatre.

Utexaminerad från 24 års ålder

Efter 24 års äktenskap tillkännagav Rowan och Sunetra sin separation, vilket orsakade krusningar över hela världen. Trots en utbredd tro på att deras band var starkare än någonsin tidigare, började rykten spridas 2014 om att Rowan hade varit otrogen och haft en utomäktenskaplig affär. Samma år ansökte de om hemskillnad och i november 2015 var processen klar. Daily Star rapporterar att Sunetra vid den aktuella tidsperioden bad om en skilsmässa på grund av stjärnans “orimliga beteende.”

Möte med den större, älskaren 26-åringen

Rowan var dock inte ensambarn särskilt länge, och kärleken tog sig snabbt tillbaka in i stjärnans liv. Åkaren Louise Ford (född 1981) var den som äntligen fick tillbaka ett leende på skridskoåkarens ansikte. Hennes roll som Kate Middleton i den brittiska sitcom The Windsors gjorde henne till ett känt namn där borta. Tanken att de skulle utveckla en romantisk relation var dock långt ifrån självklar. Enligt ett tips till The Mirror började de två som vänner, men deras förhållande blommade snabbt ut till något allvarligare. Efter tre år av dejting hade paret äntligen anledning till ett stort firande.

Titta på Rowan Atkinsons storbildsdebut!

Rowan och Louise berättade för alla att de väntade sitt första barn 2017, och alla var överlyckliga. Rowan och Louise kan inte vänta med att se sin nya bebis och är överlyckliga över det. Någon som lämnade ett uppdrag för Mirror sa: “Det här är en mycket lycklig tid för er två.” Isla är det lyckliga parets val av namn. Rowan var 62 år gammal vid den tiden, och 26-årsskillnaden mellan honom och hans partner, Louise Ford, hade noterats tidigare.

Enligt The Suns rapportering är dock ålder ingen barriär när det kommer till paret som helhet. Istället delar de livets glädje och uppfostrar Rowan som en trillings stolta pappa. Nu väntar han och hans snart 30-åriga flickvän, skdespelerskan Louise Ford, 33, på sitt första barn. Både Roan och Louise är bara underbara.

Rowan Atkinson började dejta Louise, som spelar Kate Middleton i “The Windsors”, 2014, efter hans uppbrott med Sunetra. Louise Ford flyttade in i Rowan Atkinsons herrgård i norra London ett år efter sockkonventet, som hade ägt rum året innan. Rowan och Louise kan inte vänta med att se sin nya bebis och är överlyckliga över det. 2013 knöt paret ihop sig när de uppträdde i London-pjäsen “Quatermaines terms” på West End.

Mr Beans Flickvän
Mr Beans Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *