Ingrid Eronn Familj

Ingrid Eronn Familj – Ingrid är Knivstabo som är född den 20 maj 1976. Hennes adress är Plommonvägen 74. Ingrids födelsedag är den 9 oktober. Hon flyttade till sin nuvarande villa eller lilla hus för sju år sedan, den 1 april 2016.

Ingrid har haft ett stort intresse för denna tjänst. Vi har hittills försummat att nämna henne vid 662 tillfällen denna månad. De flesta som söker efter Ingrid som använder denna tjänst kommer att hamna i Stockholm.

Sommartid: Det kan bli ganska rostigt om en vecka. Göteborg Det har äntligen kommit. Temperaturer i mitten av tjugotalet väntas komma till Västsverige i helgen. Forecas meteorolog varnar också för hur varmt det kan bli på en vecka, som om det inte vore nog.

Årets vinter har varit torrare än vanligt längs västkusten. Enligt Forecas bosatta meteorolog, Ingrid Eronn, har hon sannolikt varit närvarande den senaste månaden. Vanligtvis kommer våren till Göteborg i början av mars. Så, det är ganska tjatigt, va? Hon säger och förklarar vidare att det beror på att vi har globala strömmar.

Det har skett en långvarig västlig förskjutning i den så kallade “luftmassan” ovanför Ryssland, medan den mildare luften från Atlanten, som vanligtvis flyter över Skandinavien, har stigit över polcirkeln. Det är därför det har varit en så varm vinter där samtidigt som vi har haft så kallt, säger hon.

Stormen är på väg nu.

Den som väntar på att bra saker ska hända vet vilka de är. Nu när kalluften fått vika är de mildare temperaturerna söderifrån på väg in över Sverige. Räkna med temperaturer mellan 8 och 10 grader Celsius denna vecka.

Dyngnmedelstemperaturen måste vara stabil i minst femton dagar i följd för att en meteorologisk vr ska deklareras. Idag är det söndag och Ingrid Eronn förutspår att om vi håller det här tempot så klarar vi det sju dagar över helgen.

Insikter som är Känslig

Ingrid Eronn vill säga något precis innan intervjun tar slut. Uppgifterna är dock känsliga och hon är först orolig för om hennes egna misstankar skulle bekräftas eller inte. Hon står framför väderprognosen för nästa vecka.

Varje vecka, inklusive följande måndag, uppvisar modellen extremt höga temperaturer. Vi räknar med solig himmel och temperaturer över 15 grader. Men vid det här laget är saker och ting verkligen osäkra eftersom det har gått så lång tid.

Men vi måste behålla magen, säger hon. Svära på den nya kalla vågen i landet, “Rejält kallare än normalt just nu.” Enligt SMHI:s officiella väderstationer var det natten till torsdagen 37 minusgrader i Särna.

Och det är inget tamt väder i Sibirien.

Leksandsbördiga Ingrid Eronn, meteorolog på Foreca, spår att det varma vädret kommer att hålla i sig under nästa vecka. Dina gamla vinylskivor kan vara värda tusentals dollar; här är 16 poster att leta efter i området. S.K.P.D.P.

Särna, i lvdalens kommun, hade natten till torsdagen som lägst 37,1 % under noll på sin väderstation. Detta blev en nationalsensation, något som Särna själv upplevde för runt en månad sedan. Tidningen har också fått rapporter om ännu kallare väder än det i norra Dalarna, där temperaturen sjunkit till över 38 minusgrader.

Från väderstationerna gav vi oss iväg. De är korrekt kalibrerade och så vidare. Lokala anomalier kan finnas, men vi har inget sätt att veta var dessa individer har placerat sina termometrar. Ingrid Eronn, meteorolog på Foreca, säger att det inte är ovanligt att höra rapporter om temperaturer som är betydligt lägre än de som registrerats av officiella väderstationer.

Nu när mars har kommit har vi en så kallad kalendervår. Är det typiskt för den här tiden på året att ha så låga temperaturer? Det finns nu inga prognoser för 1 mars; ändå, om man kollar SMHI-statistiken för den 28 februari angående avvikelser från normen ser man att temperaturen just nu är 10 grader lägre än normalt.

Så det är ovanligt kallt just nu. När man betraktar hela februari månad framstår dock Dalarna som mer typisk. Enligt Ingrid Eronn beror det på att det var varmare än vanligt i början av månaden.

Hon frågar efter:

Det är inte trevligt när vädret orsakar svårigheter för människor, som i trafiken. Vädret är hårt, men det är inte trevligt när vädret ställer till med svårigheter för folk. Ingrid kommer ursprungligen från Leksand men bor nu i Knivsta, strax söder om Uppsala.

Jag har fått nog av Dalarnas isiga vindar, så jag är uppvuxen. Här i Knivsta har vi inte sett så mycket snö förrän nu. Men vi har tillbringat lite tid i Dalarna, och det är verkligen magiskt på grund av all snö.

Hur kul är det för er meteorologer att jobba under denna vinter med fluktuerande temperaturer och rikligt med snöfall? Enligt min erfarenhet tycker jag att det går smidigare när vädret är friskt. Vi har vackra satellitbilder att titta på, som de som tas när kall luft strömmar ut över öppet hav och skapar så kallade “snökanoner”.

Efter det tyckte jag att det var häftigt att södra Sverige fick mycket snö, även om det inte är häftigt med alla trafikproblem det ger, som Ingrid Eronn uttryckte det. Går den så kallade vintern vidare?

Detta verkar vara fallet. – Ja, det verkar. Under 10 dagar borta är våra prognoser extremt specifika, och det blir inget behagligt väder den här veckan. Det ser ut som att det så kallade “varma vädret” kommer att hålla i sig minst en vecka till. Nu verkar det som att mer regn kommer att falla, vilket kommer att få ner temperaturerna.

Sista fråga: hur ser vädret ut inför Vasaloppet på söndag? Vasaloppsakarna ser ut att vänta en dag med snö. Enligt prognoser kommer snön att börja lätt på morgonen och gradvis öka under dagen. Ingrid Eronn förutspår att dagen kommer att börja med kyliga 5 till 10 minusgrader och gradvis värmas upp under dagen.

Moln av meteorologiskt ursprung: Njut av dig själv innan det är för sent. En röd och guldvarning: När det händer rinner “extremt högt” vatten in. Juli borts regeringstid.

Ingrid Eronn Familj


Och för den som vill ta vara på behagligt väder är det dags att agera nu, innan det är för sent.
Enligt meteorologen Ingrid Eronn kan det bli ganska farligt inom en snar framtid. En svag front rör sig in, och hela landet väntas bli dränkt av regn och dimma på söndag.

Det blir väldigt stora mängder, någonstans mellan 70 och 100 millimeter på många kullar. Och det på väldigt kort tid, enligt meteorologen Ingrid Eronn. Men de som tror att regnet har avstannat inför sommaren har rätt att dra ur kontakten. Så länge till idag.

Om du vill ha lite sol rekommenderar Ingrid Eronn att åka till Sveriges södra kust tidigt på dagen. Detta omfattar Stergötlands, Götalands och Smålands län. Stora byggprojekt över hela landet För lågvatten kommer tillbaka på torsdag, och det gör också tiden för att stå still.

Det kommer att bli riktigt molnigt och härska ett tag. Det är därför hon förutspår mindre solsken och mer regn. På grund av de hårda vindarna och regnet på söndagen har SMHI satt in ett guldvarningssystem från Gävle ända ner till södra Sverige. Det är möjligt för hastigheten att öka till 17 meter per sekund.

Det finns också risk för översvämningar på grund av den massiva mängden regn som förväntas. Här är den röda flaggan. Och på tisdag kommer rödlack i Jönköpings, rebro, Västra Götalands, och stergötalands län att påverkas av risken för “extremt höga” vattenstånd till och med torsdag.

Du bör inte ha dina mest värdefulla ägodelar i garderoben. Niclas Hjerdt, hydrolog på SMHI, säger till TT att vatten kan komma in baklänges från avloppsledningar i folks hem och tillägger att det inte är det bästa scenariot.

Han oroar sig också för att trafiken kan påverkas. Efter Hans kommer solen tillbaka, och sommaren tar slut. TV4 Nyheterna rapporterar att “Hans”-ugnen är på väg att släppas och att sommaren efter några dystra och regniga veckor äntligen ser ut att göra comeback.

På torsdag väntas vädret i de södra delarna av Sverige återgå till mer typiska sommarförhållanden. Vi ska upp till 20 grader igen och se mycket sol. Först och främst längs kusten. Enligt meteorologen Ingrid Eronn gäller det även på helgen.

Mer varm luft väntas blåsa in över Sverige under den kommande veckan och mer stabilt, mildare väder kan förväntas, framför allt i söder. Det blir varmt väder under FK:s cupmatch på torsdag; prognosen uppmanar fansen att “bara ta på sig några shorts och bege sig ut.”

På torsdag spelar stersunds FK sitt sista gruppspelsmöte mot Kalmar FF i Svenska Cupen. Eftersom de senaste dagarna har varit ovanligt kalla i Östersund bestämde vi oss för att kolla in med meteorolog Ingrid Eronn på vädertjänsten Foreca för att ta reda på hur vädret kommer att bli under matchen.

På torsdagar upplever stersund sitt kallaste väder, med temperaturer från tio till femton minusgrader. Klockan 14:00 när matchen startar väntas temperaturen ligga runt 12 minusgrader. Allt tyder på att matchen kommer att fortsätta som planerat. -12, det är verkligen ingenting. Ta bara på dig shortsen, gå ut och vår, säger Ingrid Eronn med ett leende.

Ingrid Eronn Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *