Matilda Gross Föräldrar

Matilda Gross Föräldrar
Matilda Gross Föräldrar

Matilda Gross Föräldrar – Den populära musikalen “Sound of Music” sätts upp av Malmö Opera nästa höst. Som Georg von Trapps åttonde barn återvänder Matilda Gross, som tidigare medverkat i “Nelly Rapp – monsteragent”, till rollen. Det var Matilda Gross roll som det lilla barnet i “Sound of Music” som startade hennes karriär som sångerska. Därefter gjorde hon ett framträdande i “Matilda—the musical” på Malmöoperan och porträtterade en monsterjägare i filmen “Nelly Rapp—Monsteragent”.

Hennes nästa filmframträdande blir i musikalen “Sound of Music”, som följer Maria, den sjungande guvernanten, kapten von Trapp, och hans sju barns bedrifter. När jag var liten brukade jag leka med Gretl, den yngsta dottern. I musikalen tror Martha – den näst sista dottern – att saker och ting kommer att bli annorlunda nu när hon är äldre och förstår handlingen bättre, enligt Matilda Gross.

Frida Modén Treichl regisserar pjäsen och Michael Jansson spelar Georg von Trapp. Maria spelar huvudrollen. Om man ska tro Matilda Gross, som spelade dottern i originalet “Matilda the musical”, kommer detta att vara hennes pappas andra framträdande på scenen. Hon kan inte vänta med att börja om.

Coronavirusvarningar och andra restriktioner är sannolikt längs vägen. Eftersom kröningar är så lika nuförtiden tror hon att det kommer att bli jättekul. Matilda Gross hävdar att detta är ett avgörande musikaliskt inslag eftersom det står i kontrast till familjens påtvingade flykt på grund av von Trapps förnekande av nazisternas maktmaskineri och hans önskan att undvika nederlag.

Musikalens partitur är dock hennes favoritaspekt av showen. Hon sjunger entusiastiskt sin älskade sång “Do-re-mi” och uttrycker sin beundran för de många barn som uppträder i föreställningen. I sin ideala värld skulle Matilda Gross kunna fortsätta röra sig genom musik- och filmsektorerna.

Jag njuter verkligen av denna strävan, som är mitt mål och mitt engagemang. Vid tolv års ålder har hon redan etablerat sig som en av Staffanstorps mest framstående idrottsmän och musiker, tack vare hennes fruktbara samarbeten med Björn Gustafsson, Marianne Mörck och Johan Rheborg.
Matilda Gross, mottagare av Staffanstorps kommunala kulturstipendium, utlyses 2020.

Jag blev chockad och rädd när jag äntligen såg vad som hände. Matilda utbrast, “Herregud, det är fantastiskt!” som svar. Jag är otroligt tacksam. Så underbart! Hans fick sin utbrytarroll som huvudskådespelerskan Gretl von Trapp i den Oscar-nominerade filmen The Sound of Music 2017.

Min skådespelarkarriär började med en musikal. 2019 sjöng jag titelrollen i Matilda, iscensatt av Malmö Opera. Som Matildas berättare, Marta, rusar jag just nu igenom en föreställning av The Sound of Music på Malmö Opera. Matilda Gross genombrottsframträdande i den kommande filmen Nelly Rapp har behållit sin synlighet i media.

Matchen 2019 ägde rum i Göteborg och Kungälv och ställde Björn Gustafsson, Marianne Mörck och Johan Rheborg mot varandra. På grund av hur roliga de var att uppträda med och hur effektivt de samordnade, var de en stor inspiration för mig. Att arbeta med den fantastiska Marianne i musikalen Matilda var en riktig njutning. Att vara i deras team lärde mig mycket.

Hennes vanliga följeslagare, en dansare från Malmö flickorna, är just nu på semester på grund av produktionen av The Sound of Music. När ansträngningsnivån når en viss punkt reser jag ut på långlopp, fast min träning börjar i Göteborg. I skolan pratar hon mest om musik. Hon säger inte bara att musik är kul; hon pratar svenska också. Framtiden som Matilda ser för sig själv har redan skisserats. Att kombinera mina intressen för film, skådespeleri och musik är där jag får mest tillfredsställelse. Det, hävdar hon, är hennes mål.

Jakriborg kommer att spela hem till Skånefestivalen Kulturstipendiet i september, ett evenemang värt 8 000 kr. Matilda Gross, boende i Staffanstorp, var ett av 500 barn som provade rollen som “Matilda” i den världsberömda familjemusikalen på Malmö Opera. Släppt den 15 mars, det är ett år efter de kritikerrosade avsnitten av 23 barn. Smådansarna har övat på en rutin som påminner om den svenska makaronerna och osten, in i minsta detalj.

Staffanstorpsfödan och fyrtioåriga Matilda Gross spelar titelrollen i den familjevänliga musikalen Matilda, satt upp av Malmö Opera och baserad på den omhuldade barnromanen med samma namn av Roald Dahl. En månad efter att ha fått utmärkelsen tackade Matilda Gross ja till en intervju med Spegeln.

Medan jag var medlem i Malmö Sound of Music-gruppen var jag medlem i den ensemblen från 2017 till 2018. I mitt samtal med Trapp pratade jag med Gretl, den yngsta av hennes syskon. Det gjorde mig riktigt glad. Någon hade spårat ett barn till Matilda, så jag bestämde mig för att gå med. Matildaskolan tillät mig äntligen efter tre försök (för ytterligare detaljer, se den censurerade versionens separata stycke).

Musik, dans och teater tog upp mer än trettio minuter av vår tid. Jag hade en audition den dagen. Till slut hittades bara 25 barn av cirka 500. Var är du? Bara ni två — en av tre “matildorer” — berättade huvudpersonens historia på Malmö Opera. Jag missade att nämna deras lön, om jag är helt rättfram. Kanske fängslade mig när jag såg The Sound of Music.

Matilda Gross Föräldrar\

Jag har fått mycket kunskap, och konceptet är fascinerande. Jag ska visa att jag har förbättrats genom att gå tillbaka till den första lektionen och jämföra den med den här. De flesta söndagar inträffar de svalaste delarna sent på eftermiddagen och tidigt på kvällen. När jag är ledig från skolan över helgen föredrar jag att stanna hemma och bara njuta av livet. Vi lär oss snabbt att den mindre Verkstadens scen, Balettsalen eller Stora Scen bör vara vårt mål efter ett kort besök på Malmö Opera.

Vårt mål som trio är att berätta historien om två uppsättningar morföräldrar och en persons möten med tre olika “farföräldrar”. Du kan bli en representant genom att gå på scenen. En andra finns i salongen. I Kantinen, Malmö Operas matsal, hålls en middag på söndag. Beslutet är taget: godkänt. Vi måste vara starka även när det verkar som svårast. Matilda från Musikalen är överraskaligt älskänd och avskyr orättvisor på grund av att hon älskar läsa sjukdomar. Berätta för mig hur din relation med henne är.

Det är inte nödvändigt för mig att ha några magiska förmågor. I min obevekliga strävan efter att hitta den perfekta, njuter jag av varje bok – men jag nöjer mig aldrig med det bästa. Matilda och jag är här från bandet, men jag vet inte vad doktorn tycker. För min skalle är mina bästa vänner glada.

“De borde komma och se oss” är jag sikt genom att alla i klassen har varit på Malmö Opera och vet hur stor scenen är. Kanske lite, men de flesta tycker att det är humoristiskt och stötande. Har du några ambitioner, mål eller drömmar för ditt liv? Den har dans-, musik- och dramakomponenter, men jag kan inte riktigt identifiera dem.

Matilda Gross avkomma

Den fantastiska Broadwaymusikalen Matilda the Musical satte nytt prisrekord med sju olivier 2012. Matilda är väldigt ljus och har en passion för läsning. Hennes föräldrar, som gärna bara sitter och tittar på tv, tycker att kvinnan är stark. Marianne Mörck, som porträtterar Matildas vän fru Phelps, är ständigt närvarande på biblioteket.

När Matilda börjar skolan ser en underbar liten flicka som heter Miss Honey henne och ger henne en en gång-i-livet-present. Skolan går också av Miss Trunchbull, en tuff rektor som har en historia av prestationer som en olympisk voltigmästare. Medan Matilda först finner stöd i familjen Böckernas atmosfär, inser hon snabbt att hon inte längre vill vara en del av den efter att ha skuggat en ortopedisk rådgivare hemma och i klassrummet. På samma sätt lär sig Matilda sina anmärkningsvärda krafter och förverkligandet av sina drömmar på samma sätt.

Musikalen Matilda följer en ung familj när de lär sig att bli oberoende av boken med samma namn av den berömde barnboksförfattaren Roald Dahl. Det hypnotiska partituren och minnesvärda stråkarna skapades av pianisten och kompositören Tim Minchin. Vår verkställande direktör och dramaturg, Elisabeth Linton, får sällskap av en stor barnensemble som får spela rollerna som vuxna artister.

För ett år sedan började Matildaskolan, ett gemensamt företag mellan Malmö Opera och Kulturskolan i Malmö, att välja ut de unga sångare och dansare som går på scenen den 15 mars. Matildaskolan är en musikskola som erbjuder en auditionsbaserad läroplan som omfattar sång, dans och drama till en utvald grupp på mer än 70 elever. Därefter började musikalen innehålla Matilda, hennes farfar Lavender, Bruce och andra yngre syskon. Barnet delas i två grupper.

Träningen har ökat sedan mitten av januari och nu är det 24 musiker och dansare som deltar. Musikalen Matilda sattes upp på Malmö Opera, och jag var huvudrollsinnehavaren. 2017 var jag också med i Nöjesteaterns uppsättning av Sound of Music, men jag spelade Gretl von Trapp, yngsta dottern. Plus, 2020 års biopic Monsteragent inkluderade mig som Nelly Rapp.

Arbetsbeskrivningen för någon som arbetar inom film- och musikbranschen är ganska tydlig. För det mesta tycker jag verkligen om att vara medlem i ett team där mina bidrag är fullt uppskattade. Min favoritdel är att stå upp på scenen och interagera med publiken. Tillsammans med musikalen Matilda har tjugoen barn varit på Matildaskolan det senaste året. Just denna dag äger Malmö Operapris rum.

Malmö Opera och Malmö Kulturskola har varit värdar för utbildningen, där barnen har fått lära sig teater, sång och dans. Matilda Gross, en ung skådespelerska från Staffanstorp, fick rollen som huvudrollen tillsammans med Anna Heerulff Christiansen och Eva Jumatate i höstas.

Så här hade Matilda Gross att säga: “Jag drömde verkligen om att spela Matilda, jag hoppades på det.” Det är en annan tjej i musikalen med Matilda Gross, trots att hon bara är nio år. Malmö Operahus stod som värd för The Sound of Music sommaren 2017 och Gretl var den utvalda artisten.

Jag får en kick av att spela Matilda. Eftersom det finns så mycket material har det varit en utmaning att lära sig alla replikes. När man gör en ärlig insats blir det otroligt utmanande, säger Matilda Gross. Åsa Fång, Matildas mamma, hävdar att den roligaste musikupplevelsen helt enkelt har varit att umgås med sin dotter.

Glädjen av att bevittna prestationerna hos de ungdomar jag arbetar med fyller mitt arbete med kärlek. Komedi, drama, dans och mer drama uppstår. Så det kostar inget alls för hela paketet. Elisabeth Linton, kompositören, hävdar att det faktum att barnen kommer att spela instrument på samma sätt som de vuxna är unikt för Matildas musik. Innan Matilda hade jag erfarenhet av att arbeta med barn; operan Bohem hade ett stort barn som huvudperson, men i Matilda spelar varje barn en betydande roll. Barnen var redan riktigt bra på att sjunga, dansa och läsa efter bara ett år i kulturskolan.

Matilda Gross Föräldrar
Matilda Gross Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *