Madelen Janogy Partner
Madelen Janogy Partner

Madelen Janogy Partner – Statusen för Madelen Janogys romantiska relationer är det mest sökta ämnet på webben, men hon är nu singel. Madelen är en svensk fotbollsspelare. Svenska landslagsmannen Madelen Janogy är med i truppen. Hon spelar i Sveriges högsta division damfotboll för Hammarby IF. Det var med Falkopings KIK, ett seniorlag i andraklassen, som hon gjorde sin proffsdebut 2010.

Hon spelade för ett antal svenska klubbar innan hon 2019 flyttade till tyska klubben Wolfsburg. Hon anmälde sig och deltog bara en kort tid innan hon fick backa ur avtalet. Hon hade ursprungligen skrivit på med en tysk klubb, men hon hamnade tillbaka i Sverige med klubben Pitea.

Madelen Hon spelar fotboll på proffsnivå under hela namnet Fatima Maria Janogy. Hon föddes i den svenska staden Falkoping den 12 november 1995. Denna fantastiska lilla dam är dotter till en svensk mamma och en malisk pappa, Ibrahim Janogy. Både hon och hennes äldre syster, Victoria, växte upp i samma samhälle.

Eftersom fotboll aldrig var ett samtalsämne i hennes hushåll, tänkte hon aldrig på tanken på att prova på ett lag. På grund av detta har hon inte spelat gitarr sedan hon var en ung flicka. När hon var elva blev hennes pappa uppmuntrad att låta henne prova på fotbollslaget och göra karriär inom sporten.

Hon har undvikit att göra intervjuer där hon pratar om sitt personliga liv, och hennes konton på sociala medier förblir tysta när det gäller hennes romantiska förlovning. Det verkar som att Madelen nu är singel och väldigt fokuserad på sitt fotbollsyrke.

Janogy är född i Sverige, men hon har en mörkare hy eftersom hennes pappa Ibrahim är från Mali, Västafrika. Madelen har varit en kvinnlig fotbollsspelare sedan 2010. Hon tillbringade större delen av sin tid med sin nuvarande klubb, men hon har pysslat med några andra under korta perioder. Hon började sin proffskarriär i Falkopings KIK. Gruppen gjorde staden stolt i olika Ellite-tävlingar.

Madelen Janogys yrke

Madelen spelade för den lokala klubben i över tre år, gjorde 53 matcher och gjorde 48 mål. Avresan till Mallbackens IF 2014 lämnade hon så småningom. Hon debuterade under den säsongen och etablerade sig snabbt som klubbens bästa Elittetanspelare.

Hennes lags framgångar i Elitettan ledde till ökat erkännande och uppflyttning till högsta ligan, Damallsvenskan. Så hon spelade för Mallbackens i ytterligare två år fram till degraderingen 2016.Hon flyttade till Pitea och vann det damallsvenska mästerskapet mot slutet av säsongen 2018. Senare samma år skrev hon ett ettårskontrakt med Bundesliga-laget i Tyskland.

Madelen kallades in till seniorlandslaget i början av 2019, trots att hon aldrig tidigare representerat sitt land på den internationella scenen. Hon kom in som ersättare för södern under andra halvan av en match som var oavgjord vid den tiden.

Senare samma år, i en 1-0-seger mot Sydkorea, gjorde hon sitt första mål för sitt land. Hennes lag vann fotbolls-VM med 2-0 över Chile, och hon gjorde det vinnande målet i den 92:a spelminuten. Hon kom in som sub för alla tre matcherna. Vid OS i Tokyo 2020 var hon en integrerad del av truppen som tog silver.

Madelen Janogys välstånd

Madelen Janogy är tydligen väldigt nöjd med sitt liv nu när hon tjänar 3 miljoner dollar. Spelaren har varit vag angående hennes ekonomiska situation. Hon har många sponsorer bakom sig, bland annat Adidas och Puma. Reklamfilmen ska ha gett henne 400 000 dollar från Adidas.

Även om hon är snuskigt rik, är hon nöjd med status quo och kör en Ford Fiesta från mitten av 2019 som hon troligen betalade runt 16 000 $ för. 2019 kommer FIFA att stå värd för dam-VM. Sverige chockade världen genom att slå Chile i sitt första möte i gruppomgången. Madelen Janogy, jag uppskattar det omvälvande bidraget du gjorde.

Kan vi förvänta oss att Janogy ska behålla sin imponerande form? Vi två håller tummarna. Allt du någonsin velat veta om den stygianska avgrundens djup finns här! Bakgrunden. Född i Falköping, Sverige den 12 november 1995, är Madelen Janogy nu 23 år gammal. Hennes introduktion till att sparka boll var i KIK, även hon i Falköping.

2014 fick Värmland och Mallbackens IF Flyttlasset. Janogy stack ut så mycket att Pite IF värvade henne för den kommande säsongen 2016. 2018 vann hon och hennes team svenska mästerskapet, en prestation värdig dödsstraff.

Janogy gick med i VM-teamet 2019, och resten är, som de säger, historia. Syrran är hennes största hejarklack. Janogys tvillingsyster, Victoria, hade också en naturlig talang för att sparka bollar som liten. Och därmed tog hennes tid i ett korsband slut.

Madelen Janogy Partner

Victoria har tagit Madeleines plats som hennes största fan och har hejat på Victorias varje VM-prestation. De utbytte långa sms efter matchen i Chile. Jag skrev “Jag grter.” i min anteckningsbok. Visa din storhet för världen. Under en intervju med SportExpressen efter matchen reflekterade Janogy över ögonblicket: “Det var då jag nästan blev trögd.” Janogys Instagram-handtag är @maddejanogy om du är intresserad av att följa henne där.

Kunglig titel

Det kanske ingen av er fattade i texten. Men namnen Madeleine och Victoria har en historia. Två av våra kungar och drottningar är hedrade med dessa namn. Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine har vårt odödliga stöd.

Min mamma, Christina, var övertygad om att vi skulle ge våra barn deras namn. Hon föreställde sig oskyldigt att vi var hennes livs prins och prinsessa. Enligt SportExpressens citat från Janogy: “Hon såg på oss så.” Tre år efter att ha fått diagnosen äggstockscancer och kollapsat under träningen leds Colombia av Linda Caicedo hela vägen till VM-attondelsfinalen.

Real Madrid-försvararen, som bara är 18 år gammal, sa att hon hoppas att hennes erfarenhet kommer att fungera som ett exempel för killar i liknande situationer. Colombia, i endast sitt fjärde VM-evenemang någonsin, har gått vidare till kvartsfinal efter två raka segrar. Supertalangen Linda Caicedo spelar mot VM-nykomlingen Marocko i den näst sista omgången av gruppspel, och Caicedo kan göra framsteg med tillräckligt mycket arbete.

Caicedo, från Real Madrid, förtjänar mycket beröm för att ha gjort två mål på två matcher. Jag håller fortfarande på att utveckla mina fysiska förmågor eftersom jag är ung vuxen. Det här är mitt första arbete, och jag lär mig något nytt varje dag, sa den unge mannen till BBC.

Superhjältebehärskning har varit allt annat än lugn och tråkig fram till denna punkt. Efter det första gruppspelet svimmade hon under träningen medan hon dribblade och såg ut att driva till marken. Som ett resultat av vad läkaren på landsjukhuset kallade ett “symtom på stress och fysiska krav”, förklarade han.

Ändå tar den nya hjälten Colombia till ottondelsfinal, något landet inte har gjort sedan 2015. Det har inte varit en bädd av rosor för 14-åriga Caicedo på väg till succémästerskapet, trots sin överväldigande debut 2019.

Cancer och cellprov

För att vara mer exakt dukade hon under för äggstockscancer det året. Två veckor efter att tumören upptäcktes opererades hon för att få den borttagen. Det var en hård kamp, men tack vare Gud vann jag. Supertalangen säger att hennes nära och kära aldrig var långt borta.

Nelson Abada, kapten för det colombianska förbundet, har hjälpt den unge hjälten att återvända till rampljuset. Abada ringde mig hela tiden. En dag skulle jag behöva opereras och jag var orolig för att jag aldrig skulle kunna spela tävlingsfotboll igen. När jag frågade honom vad han menade svarade han: “Slappna av, du kommer tillbaka.” Så jag skulle vilja uttrycka tacksamhet till kaptenen för min fackförening.

Är det möjligt att vinna

Efter operationen genomgick Caicedo sex månaders cellgiftsbehandling; bara några dagar efter att hon blivit certifierad cancerfri återvände hon till träningen. Som Caicedo uttryckte det är jag en förebild för män som befinner sig i utmanande situationer som liknar min. Det sydamerikanska U-17-mästerskapet, U-20 VM i Costa Rica, U-17 VM i Indien och Copa América är de fyra internationella evenemang som Caicedo deltog i under fem år.

Vid 17 års ålder var hon kapten för Colombia till turneringens mästerskapsspel och belönades med turneringens bästa spelare. Colombia tog sig ändå till VM 2023 som kommer att hållas i Australien och Nya Zeeland, trots att de förlorade med 1-0 mot Brasilien.

Caicedo skrev på med Real Madrid i början av 2023, precis efter att hon fyllt 18. Du måste lämna din nation för att växa, och stödet jag får från fansen och träningsbordet är ovärderligt när jag gör denna uppoffring. På grund av detta, säger hon, har jag garanterat mig själv en plats på Real Madrids lista. Matchen mellan Colombia och Marocko är satt till torsdag kl. Sydkorea och Tyskland delar en mötestid.

Madelen Janogy Partner
Madelen Janogy Partner

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *